Kalsongbombaren! Pär Nuder rådgiver USA och lever på det allmänna

Såg ett klipp på Facebook där Hilary Clinton säger att USA uppfann al-Qaida. Så är det nog. Bra att operera på båda sidor. Vara orsak och verkan. Söndra genom att härska. Kalsong-bombaren som skulle spränga ett trafikflygplan på uppdrag av al-Qaidas jemenitiska gren ”Aqap” var dubbelagent, rapporterar medier i USA. Han hade infiltrerat gruppen och erbjudit sig att genomföra ett självmordsdåd med en sprängladdning i underkläderna, uppger tjänstemän i Washington.

Undrar om politiker kan skämmas. Här är en till som förser sig. Förre finansministern Pär Nuders rådgivningsbolag drog in sammanlagt 14,1 miljoner kronor förra året, det visar de senaste boksluten som lämnats in till Bolagsverket. Vinsten före skatt blev 12,7 miljoner i bolagen, men Nuder har inte tagit ut någon lön från företagen de senaste två åren. Ja, varför ta av sitt eget när man kan få av det allmänna. Nuder har istället har fått statsrådspension. Totalt 296 000 kronor under de senaste två åren. Dessutom är han rådgivare åt Madeleine Albright. Undrar varför och vad han kan lära henne?

svd svd svd dn dn

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Kalsongbombaren! Pär Nuder rådgiver USA och lever på det allmänna

 1. livsglimtar skriver:

  Man ruttnar ihop totalt när man hör hur de skor sig … samhället med politikernas goda minne har givit dem möjlighet att suga ut det mesta av oss andra. Men vi är ju ett tyst och snällt folk som möjligtvis knyter näven i fickan, vi betalar så gärna och står tillbaka för överhetens egna lagar.

  Gilla

 2. Köttbergs-profeten Pär Nuder, lever nu på stor och god fot genom att hela ”Köttberget” betalat in så ofantliga belopp till den Svenska Staten.
  Själv har han inte tänkt bidra, med ett endaste öre, utan behåller ALLT i sina små bolag, endast uppstartade för att SMITA UNDAN SKATTEN.

  Mvm
  MÅNGMILJONSBIDRAGSGIVARE

  Gilla

 3. xmaverickx skriver:

  Jag har alltid kallat honom för Pär Luder.

  Gilla

 4. skvitt skriver:

  Om al-Qaida, elfte september, Usama bin Laden, geostrategi, kampen om oljan m.m. kan du läsa här:

  Klicka för att komma åt 2235038_4820be4b7f_d.pdf

  Kram!
  /Skvitt

  Gilla

 5. skvitt skriver:

  Delade på FB.
  Kram!
  /Skvitt

  Gilla

 6. skvitt skriver:

  Reblogged this on skvitts.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.