Romneys homoklipp? Sälj stockholmsvillan – få 22 på vischan

Barack Obama har kommit ut (Barack betyder ”den välsignade”). Han är för homoäktenskap. Sakernas tillstånd segar sig fram i det ultrakonservativa landet. Homovigslar kan bli en valfråga i USA. Mitt Romeny säger nej.  Äktenskapet ska vara mellan kvinna och man. I sin ungdom tvångsklippte han och hans kompisar under förolämpningar håret på en pojke som dom överföll. Det sägs att dom först sparkade omkull killen. Orsaken till det hela var att dom påstod att han var homosexuell. Händelsen inträffade på en tjusig privatskola i Michigan på 1960-talet. Mumma för medierna i USA och Romney ursäktar sig nu med att han gjorde dumma saker i sin ungdom.

Varför klungar alla hop sig i Stockholm? Jo, där finns jobben. Men om du säljer din villa i Äppelviken får du 22 i Hällefors. Eller en herrgårdsvilla i Hälsingland för en miljon. Om du bara hittar ett nytt jobb och/eller har hushållets privatekonomi någorlunda tryggad kan det vara läge att fundera på att frigöra kapital och byta bostadsmiljö. Det måste väl komma en ny grön våg snart? Det är ju så härligt att bo på landet!

dn

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Romneys homoklipp? Sälj stockholmsvillan – få 22 på vischan

 1. ecwho skriver:

  Se där ja, -nu har Mr Peka Finger ett förtorkat Homolik i garderoben, -which means ten and out!

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  ecwho: Man får sina funderingar och jag undrar vad Romney har för sexuella böjelser. Vad han gör när ingen ser. Människor är underliga och håller på med allt konstigt. Tänker på den där engelske homo-politikern som hittades död med en nylonstrumpa och en apelsin i munnen. Dog under sexakten. Han hade visst en snara kringa halsen oxå. Fy fan vad livet kan vara hemskt när det är så underbart bara i sig.

  Gilla

 3. ecwho skriver:

  Om landet: Ackja, -jag ville jag vore i Indialand tror jag visst att det var, -men nu på gambla da´r är det väl bäst att vara kvar, -och jag minns en tidigare kompis i IT-branschen som hyllade sin bostad på landet, -när jag besökte honom i någon dataangelägenhet visade det sig att han hade blivit utsorterad till en enklav omgiven av kossor inpå vitknutarna, -lukten var nästan bedövande…
  -därmed inget ont om korna som ju inte bara kan beta av…

  Gilla

 4. ecwho skriver:

  Ja Helena livet är undertbart för dem som förstår sig på att sätta värde på det enkla, -tyvärr väldigt ovanligt i dag bland alla förnumstiga statusjägare…

  Gilla

 5. antonia skriver:

  De som skriker högst har nästan alltid något att dölja. Svårt att förstå att på 2000-talet är det fortfarande en sån stor grej. Folk kan vara kapabla att bestämma vilken partner man vill utan att andra har åsikter om det.
  Visst kan vara skönt att leva på landet och inte bo så trångt. Att ha ytrymme är ju min dröm. Men det är också skönt att kunna ha allt det roliga så nära inpå så att man inte behöver planera när-vart-och hur. Sen är det detta med jobb. Det är bra att ha ett eller åtminstone något lönnsamt hobby. Jag skulle gärna bo på landet på dan. Men när mörkret skulle falla skulle jag också bli helt galen. Även om jag vet att människan utanför är egentligen inget annat än en välväxt buske skulle vetskapen inte göra mig mindra rädd.

  Gilla

 6. Rymdtroll skriver:

  Är uppfödd i Stockholm och inget jag saknar inte den hålan. Ett hål är först och främst vad som omger hålet och möjligen vad som fyller det (oh det var det grövsta) Äfen om det var grovy så är det ju sant hehe…

  Gilla

 7. Magnus Johansson skriver:

  ”Barack Obama har kommit ut (Barack betyder ”den välsignade”). Han är för homoäktenskap.”

  Han kanske är för homoäktenskap men han är inte för alla homosexuella, i alla fall inte alla han själv har haft förhållanden med: http://www.americanfreepress.net/html/members_of_obama_s_church_kill.html.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.