Löfven vann på teknik! Åkesson såg skrämd ut! Mangs och perukerna

Vilka lama figurer som tonade fram i Agenda! Det var verkligen nedtonat! Hägglunds ord ”Vad VI vill” ringer än. Vi i KD alltså. Som nästan inte finns. Lövfen kan vinna på sin nedtonade stil eftersom Reinfeldt inte heller har något att komma med mer än att vara dryg. Åkesson var bra. Synd att han såg så rädd ut. Han var säket nervös. Egentligen borde hela bandet bytas ut eftersom inget block sett till så ungdomarna får jobb. Själva har dom fet lön och pratar och pratar. Men vad är det som händer? Vi får ett samhälle som slits isär och det kan bara sluta med misär.

Undrar varför Peter Mangs sköt Trez West Persson – om han nu gjorde det. Hon satt med en kille i en bil. Var Mangs förtjust i henne – mycket snygg tjej – eller satt hon med en utlänning? Trez sköts i huvudet den 10 oktober 2009. Som bevisning har polisen beslagtagit bland annat elva hylsor, en mantel till en kula och kulfragment. Mannen som överlevde berättar senare i förhör om det han såg.

Mangs åtalas för tre mord och tolv mordförsök. Han åtalas även för två fall av grovt olaga hot och skadegörelse, ett fall av grovt övergrepp i rättssak och två fall av skadegörelse. Totalt är det 21 åtalspunkter. Mangs nekar till samtliga brott. I bevisningen finns bl a två peruker och en lösmustasch som beslagtagits. Det verkar talande mot Mangs. Men tänk om Mangs är oskyldig och bevisen är ditplacerade. Nä, så kan det väl inte vara?

Uppdatering: ”Enligt åklagaren ska han i detalj ha berättat för vännen hur han sköt 20-åriga Trez West Persson och Xhafer Dani i en bil den 10 oktober 2009 klockan 00.20 på Västra Skrävlinge kyrkoväg.

Listettan i Malmö

Jakt på syndabock

dn dn

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Löfven vann på teknik! Åkesson såg skrämd ut! Mangs och perukerna

 1. tant Elin skriver:

  Jag har inte hört hela bara ca 45 minuter i början, men dom jobb som nämndes av Löfven var metallarbetare och lastbilschaufförer… kan det bli mer manligt? Sa han inte att han var feminist?
  Det var mycket som saknades… Köper svenska folket verkligen det här?
  tant Elin

  Gilla

 2. Hans Hansson skriver:

  Tant Elin måste nog lyssna mycket mer noga. Förresten så jobbar också många kvinnor i metallindustrin och som chaufförer, men de tillhör förstås inte samma låglönekategori som t.ex. de inom vården, skolan m.m. Löfvén pratade om mycket viktigare saker, som S tänker ta itu med. Det gäller omfördelning av resurserna – höja skatten för de som tjänar över en miljon kronor om året dör att få mer pengar till lågbetalda, pensionärer och sjuka. Att Reinfeldt inte skäms att säga att vårdköerna har KORTATS under deras regeringsperiod! Sjukvården i Sverige är ju fullständigt nergången. Det vet de som har levt mer än 20 år i varje fall.

  Gilla

 3. skvitt skriver:

  Hon sköts ihjäl när hon träffade en gammal vän som var på permission från fängelset.
  /Skvitt

  Gilla

 4. Markus Andersson skriver:

  Bra Helena, bra att du ställer verkliga frågor som HEL KARL! Har inte läst så mycket om Mangs, men det stinker ju hund lång väg, så mycket känner jag i näsan.
  Följande citat ut fulmedia kanske antyder vem och vad som tjänar på dessa mord.

  ”Mangs är ändå vår Breivik. Han har problem med att hitta sin roll i samhället och har svårt med relationer. På extrema sajter hittar han näring till teorin att det pågår en sorts konspiration, han skaffar mordvapen genom skytteklubb, övar sig noga inför sitt uppdrag – och visar inga våldstendenser förrän det är dags.
  Både Mangs och Breivik tycks ha fastnat i en fix idé, att det är de som måste lösa problem som tycks torna upp sig, och ett gemensamt drag är den uthållighet och envishet de visar upp – utan att avslöja utåt vad de egentligen tänker och planerar och också utför. De är utvalda.
  I ett förhör ställer Peter Mangs frågan till förhörsledaren vad som är skillnaden mellan rättspsykiatrisk vård och fängelse. Hur ser vardagen ut? Det tyder på att han funderar en del på framtiden.”

  Jag börjar tappa tålamodet med alla fån som inte förstår vad allt detta handlar om, Jävla idioter rent ut sagt, oansvariga snorungar som sittar och smårunkar till fulmedia.

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Markus: Det verkar som Mangs är skyldig. De kan väl inte plantera ut så många bevis som dom har. Men man undrar ju. Idag kan vad som helst hända. Och det som synes ske sker inte o s v.

  Gilla

 6. Rymdtroll skriver:

  Markus A jo visst känns det väl lite väl enfaldigt i ”solgele” median. Ibland så finns fall av sanning med för att göra det svårare att säga rakt av att allt de säger är bluff. Fast hur som tror jag det mer lutar till att de flesta journalister i lydmedian är faktiskt idioter och inte bara nyttiga idioter. (living in a box)

  Gilla

 7. Rymdtroll skriver:

  Titta djupare om det nu går finna info om det. Om gele och Het programmet (försök i alla fall) Ingen idee att vara mer tydlig en så, då försvinner ju infon så har det varit i många år.

  Gilla

 8. Markus Andersson skriver:

  Tja Helena, rättegången har precis börjat och den beräknas hålla på i ca två månander. Innan dess satt Mangs häktad i två år. Under den tiden fanns nog all möjlighet i världen att hitta bevis, verkligen eller falska sak samma, eftersom 99 procent av befolkningen tror på media när det handlar om ond bråd död. Jag tycker det verkar som behovet av en svensk syndbock är mycket stort i Malmö eftersom myndigheterna inte har kontroll över den importerade kriminaliteten där. Vidare:Enligt Expo, Aftonhoran, Expressen och Svenska Dagbladet, så prenumerade Mangs på Nationell idag, han delade ut flygblad för Vaken rörelsen, och han trodde inte på den officiella versionen av WTC, han var kritisk mot den nya världsordningen och han var intresserad av skytte och innehade vapen och vapenlicenser. Luktar inte detta lite godis från propagandministeriet tror du?

  Nej, media borde ha diskvalificerats för länge sedan med tanke på att de alltid ljuger i viktiga frågor. Polisen är inte person, men det är en myndighet som styrs mycket auktoritärt och som givetvis står nära makteliten. Domstolen får väldigt svårt när media och pöbel redan bestämt sig för vem som är mördaren, en samvetsgrann jurist kan sättas åt sidan i skymundan, sådant har hänt många gånger i svensk nutidshistoria. Risken för justitemord ökar markant om vi accepterar en kultur där människor är dömda så for de blivit dömda i media.

  Nej jag tycker det luktar lika mycket död hundkennel som vanligt kring den här storyn. Mördandet i Malmö har för övrigt fortsatt som vanligt sedan de grep Mangs. Det är ju inte säkert att det funnits någon ny lazerman, det kanske bara är de kriminella gängen som ingen svensk myndighet kan eller vill kontrollera som går runt och skjuter varandra? Media har ”hipat” en massa saker som inte finns. Nej uppriktigt sagt, jag tycker inte det verkar som Mangs är skyldig.

  Gilla

 9. Markus Andersson skriver:

  Rymdtroll: Javisst, sportjournalistiken är ganska fri från korruption även om det gnälls mycket i det sammanhanget, men i övrigt tror jag journalisterna är sådana där som går i gång på slaveri, bedrägeri, maktmissbruk, nekrofeli, mörkläggning och hemlighetsmakteri. Och en hel del av dem tänder nog på mycket läskigare saker än så, Så här lär det förbli till dödagar.
  I mina ögon är det dock ett mycket större problem att så stor del av folket verkar tända på att krypa och slicka.

  Gilla

 10. Rymdtroll skriver:

  Markus: Ett fritt nätverk istället för trams som face book och dyligt vore en tydlig markering av icke rövslickande. Ägde alla sin domän och utvecklingen var att genom olika sökmotorer koppla samman de som vill vore rätt bra utveckling, vad jag minns var det så och ända drömmen på nätet var högre hastighet.. Men jag är ingen expert. Bara ett exempel det finns hur mycke som helst i rövslickar andan som folk inte begriper att det bara är rövslickande i kontroll freekarnas arschlen.

  Gilla

 11. Markus Andersson skriver:

  Rymdtroll, absolut, mycket bättre att äga sin egen domän, helt enig. Du har också rätt i att det finns mycket som är skenbart oppositionellt, skenbart rebelliskt, och de riktiga populisterna i ordets verkliga betydelse, vet att spela, smickra och inbilla med dessa kort.

  Gilla

 12. ldvofyqi skriver:

  Nedak ilat, uqe wuxob vi umo sofajena ibefohazu ag a!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.