I Gardasil finns aluminium & pesticid som dödar ohyra! Förbjudet i många länder men inte för injicering i unga kroppar!

Lämna inte walkover till Media och Myndighet! Svin- och HPV-vaccin handlar inte om hälsa – det är en fråga om pengar och politik ! Sad Girl Vaccine = Gardasil!

Vaccineringen med Gardasil börjar komma igång. Ser ni några varningsartiklar från media? Nej! Ingen har tagit lärdom efter Pandemrixskandalen. Det är lätt att komma efteråt och beklaga sig men inte före. Enligt SKLs direktör, Göran Stiernstedt, vet vi att 180 svenskar har nu fått diagnosen narkolepsi som ett resultat av svininfluensavaccin. Dessa människor har förmodligen fått sina liv förstörda. Pandemrixskandalen är förmodligen lika allvarlig och kanske till och med allvarligare än den så tragiska Neurosedynskandalen från 60-talet.

Vinsten blev 7 miljarder dollar för vaccinföretagen bara från Pandemrix under 2009 enligt beräkningar från investeringsbanken JP Morgan. Ska denna girighet få råda över människan? Våga säg Nej till Gardasil! Vem tar ansvar? Ingen! Det får man göra själv.

Vi har en ny skandal på G med andra ord! G som i Gardasil. Först ska vi ta Manhattan och sen Berlin läs; flickor födda 1994 och 1999 kommer först. Sen ska pojkar och kvinnor i alla åldrar få tre sprutor med gift. Läkemedelsverket försäkrar att vaccinet är säkert. Föräldrar och deras döttrar är oroliga. Vem ska man lita på? Jag tycker man ska lita till sig själv och inse att bolagen tjänar multum på att vaccinera.

Gardasil är ett vaccin som sägs skydda mot HPV, Humant papillomvirus, en grupp av virus med över 150 olika detekterade underklasser som har gemensamt att de ger upphov till vårtor och i vissa fall kondylom hos människor. Anledningen till att man vill försöka skydda mot HPV är att det sägs ge upphov till cervixcancer, något som inte vetenskapligt visats på ett övertygande sätt. HPV är mycket vanligt förekommande hos alla som varit sexuellt aktiva och inget att oroa sig för. Enbart förekomst av HPV är inte tillräckligt för att cancer ska uppstå. Ny rönen säger dessutom  att man får cancer av bakterier.

Gardasil ger biverkningar som ingen påtalar. Det står finstilt i bipacksedel. Den svenska sjukpersonal som ska utföra vaccinationerna får ingen information om detta och får heller inte informera patienterna om de dödsfall och andra biverkningar som rapporterats. Gardasil innehåller förutom rekombinanta viruspartikelproteiner, som odlats i jästkulturer, höga halter av aluminium som används för att reta immunförsvaret, så kallat adjuvans. Där finns också, enligt bipacksedeln (fass.se) vatten för injektionsvätskor, natriumklorid (vanligt salt), L-histidin (aminosyra), polysorbat 80 och natriumborat (används som en pesticid för att döda ohyra, förbjudet i flera länder).

Med denna innehållsdeklaration är det inte förvånande att alla som vaccineras ska övervakas i ett rum i minst 15 minuter efter att injektionen givits eftersom allvarliga akuta biverkningar kan uppstå. Det finns generellt ett stort mörkertal av biverkningar vid vaccination. Undersökningar har visat att max 10 % rapporteras. Många biverkningar uppstår inte akut och sammankopplas därför inte med själva vaccinationen. Det som rapporterats så här långt är att 104 flickor har dött av Gardasil. Över 23 000 fall av biverkningar rapporterats. Siffror som kommer att öka i takt med att vaccineringarna kommer igång. Vem tar ansvar sen? Ingen som vet. Vem tar ansvar för ett vaccin som till och med visat sig kunna ge upphov till en förhöjd risk för cancer i de rapporter som nu börjar publiceras? I Indien säger man nej till Gardasil på grund av de sex dödsfall. Läs bipacksedeln!

Rädda döttrarna: Vaccinet kan orsaka cancer!

Jacueline Lindström blev sjuk efter sprutan

dn svd dn svd

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

21 kommentarer till I Gardasil finns aluminium & pesticid som dödar ohyra! Förbjudet i många länder men inte för injicering i unga kroppar!

 1. Antonia skriver:

  Jag är glad att jag inte behöver genomgå denna vaccineringen heller. Men blir ledsen för den ungas skull.
  Och kan undra att de som bestämmer över nyttan av vaccinet hur tänker de?

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Antonia: De vill tjäna pengar och ha något att göra. Det är likadant med datorer och ipads o s v. Vad ska alla göra i företagen om inte hela tiden komme med nya grejor. Först var det bara unga flickor, sen ska killarna få, och äldre kvinnor och nu är det oxå bra mot ändtarmscancer.!!! Se upp!

  Gilla

 3. gunnardeckare skriver:

  Ja uppenbarligen tjänas det stora pengar på vaccin. Svårt att få opartisk information. Man litar inte riktigt på myndigheternas information.

  Gilla

 4. Antonia skriver:

  Tur att äldre kvinnor lättare säger nej. Men de unga har inte fått den erfarenheten än. De lyssnar när något rekommenderas.
  Idag finns inte tid. Allt ska ske i rekordfart, och då finns inte tid att verkligen utforska faror i en medicin eller vaccin, då i hetsen blir man rädd att någon annan hinner förre. Att några blir sjuka för livet gör inte så mycket, då kan de ta fram nya mediciner även till dem sjuka och tjäna ännu mer pengar på misslyckandet och lidandet. Lika outprovat som vaccinet var. För tid finns inte längre. Den tog slut på mitten av 90-talet en vacker sommardag. 😦

  Gilla

 5. Philippe Ohlund skriver:

  Tacka vet jag yggdrasil! 🙂

  Gilla

 6. Josef Boberg skriver:

  Myntet vaccinationer har en baksida – som jag ser det.

  Gilla

 7. Torbjörn skriver:

  Jättebra att du påtalar det här, Helena. Jag kommer att säga nej till vaccinering av min dotter och låta henne själv bestämma i vuxen ålder. Jag sa nej till svininfluensavaccinet också. Det visade sig ju vara ett klokt beslut. Att inga media har några som helst kritiska artiklar mot Gardrasil, speciellt efter Pandemrix-skandalen, är häpnadsväckande. De naiva beslut som ligger bakom inköp av dessa vaccin bekräftar också att politiker och ansvriga tjänstemän(och kvinnor) ;), inte har en susning om vad de sysslar med lägre. Gäller tyvärr det mesta.

  Gilla

 8. ahatrigd skriver:

  Kan ingen fråga vad de unga vill? vi vuxna vet inte hur de tänker

  Gilla

 9. Michelle skriver:

  Jag har tagit sprutan för något år sedan och INGET har hänt med mig. Känner också många av mina kompisar som tagit den och är glada över det för att just veta att man minskar risken så sjukt mycket av att inte få livmoderhalscanser och kanske aldrig få barn! Jag tycker det är dåligt av alla som bara trycker ner det och inte ger det en chans, det är inte farligt som alla säger!!! För då skulle jag varít ”död” för länge sen.

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Michelle: Man kan inte vaccinera sig mot cancer. Däremot kan man vaccinera sig mot läkemedelsbolagens propaganda. Personalen i skolan som ska vaccinera barnen får inte säga något emot vaccinet. Bara sticka sprutan i unga och oskyldiga små kroppar. Hur gammal är du?
  Har du betalat sprutan själv? En spruta! Ska du inte ta tre?

  Du kan nog inte pustat ut. När det gäller immunförsvaret kan det hända saker flera år efter ett vaccin.

  Gilla

 11. DSF skriver:

  Var finns källor till alla påståenden??? Som det är nu så är detta inget mer än en hysteriskt paranoid beskrivning av en löjlig konspirationsteori. Jag har själv gjort examensarbete på vaccinationers påverkan på världens befolkning. Forska ni också på ett bredare spektrum och sluta stirra bara på den egna naveln. Har ni NÅGON som helst ANING om HUR MÅNGA barns liv som räddats tack vare poliovaccin, mässlingsvaccin, stelkrampsspruta mm mm mm??? De e ju lätt att i dagens Sverige sitta och leka aktivist och välja bort vacciner, DÅ VACCINER REDAN UTROTAT MÅNGA SJUKDOMAR HÄR! Men jag vill se nån av er föda ett barn i ett U-land där polio mm. fortfarande ÄR en verklighet, och sitta DÄR och vägra vacciner. Var så god. Jag har jobbat flera år i fält med dessa människor. Jag vill se et göra det samma innan ni gapar med era mätta munnar! Skäms på er som är så ignoranta och tror att Sverige är världen.

  Gilla

 12. Katja skriver:

  Känner lika som du DSF – att det osar konspiration om hela grejen… vill gärna ha källan till påståendet av dig Helena… tack!!

  Gilla

 13. Helena Palena skriver:

  Katja: Vad då källa? Läs bipacksedeln!!!

  Gilla

 14. jeja skriver:

  Intressant läsning om lögnerna bakom vaccinen, mycket läsning men ta en titt på diagrammet på sid.4 http://www.klokast.se/Nyhet/Vaccin0303.pdf

  Gilla

 15. stefan skriver:

  Om man ska forska i saker så kan man ju titta på de stora förändringarna som skett. Ett exempel som jag börjat tänka på är hur vi sover och de flesta sover på fjädrar gjorda av stål vilka omvandlar magnetvågor till vandrande elektroner detta kan kanske vara bra men inte hela tiden så som vanligt kan det vara bra att variera vilket jag börjat med och ser strålande resultat av. Bara tipps för de som inte får magen att funka eller annat till följd av det. Förövrigt finns det ju mer och mer vågor av konstlad art som förmodligen påverkar mer och mer en vad folk gemen vill ta till sig att de gör. Folie hattar tror jag i detta fall bara ökar en viss önskan att få bort saker och ska enligt mig bara användas som nöd filtar. Bara tips och var och en är ju sitt egna huvud och gör som de vill, men jag säger ändå att jag har resultat av vad jag testar för att påverka det som gör att jag är jag så att säga.

  Gilla

 16. stefan skriver:

  Skulle nog våga påstå att komponerade proteiner är mer effektiva saker idag. Det är ju det en celler vi består av producerar det kan ingen neka till. What ever live good and happy shit the rest.

  Gilla

 17. stefan skriver:

  Alla vågor från solen mellan 25 nano och 256 nano har en verkan på DNA enzymer eller magnet vågor är det som styr så har jag lärt mig av skolboken för detta ämne. Nu är mitt minne inte det bästa men jag tror skalan var melln 25 och 256 men säg cirka då da så stämmer det ju rätt bra i alla fall det går ju inte heller förneka eller hur 🙂 (Skämt humör-ger väl ingen tumör)

  Gilla

 18. stefan skriver:

  Konspiratoriskt då om jag få va lite det så kan det enligt ovan jag skrivit vara väldigt bra med en massa regn….För hälsans skull då och inte emot den. Så lite att verka utan synas är i många fält idag tror jag. Tror säger jag bara för det är bättre att bara tro för då kan ju andra inte säga med klarhet att man vet och det kan ju ha sina fördelar eller hur.

  Gilla

 19. Pingback: HPV-vaccin även till pojkar! Snart även till kvinnor och män! | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.