Jaqueline 17 år tog sprutan! Varnar för Gardasil! Rädda döttrarna!

”Oh herregud, nu kan jag inte hålla tyst längre”! Så skriver Jaqueline, 17 år, på sin blogg.Tidigare har jag skrivit detta inlägg: Rädda döttrarna från Sad Girl-Vaccin Gardasil!

Jaqueline  vaccinerade sig mot livmoderhalscancer (trodde hon) när hon var 15 år. Efter detta blev hennes liv mycket sämre. Hon skriver: ”Vissa dagar är det pin och plåga för min del och jag vet även andra som fått samma biverkningar. Satt nyss och läste runt lite på internet om Gardasil och hittade denna artikel. Här står det bland annat sådant som jag INTE fick reda på innan jag vaccinerade mig, för då var vaccinet “så himla bra och ALLA borde ta det”.

– Det finns åtminstone 15 HPV-stammar som kan föranleda cancer. Gardasil-vaccinerade flickor/kvinnor kan alltså fortfarande få livmoderhalscancer på grund av de 13 andra stammarna som inte ingår i vaccinet.

Eller bra att man får reda på tillexempel detta:

– Fram till den 14 november 2011 hade databasen för vaccinskador VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) erhållit nästan 23 000 biverkningsrapporter varav 103 dödsfall till följd av Gardasil. Det handlar till stor del om unga tonårstjejer som fått sina liv förstörda (och nu är jag en utav dem).

– Det inte finns några som helst bevis på att vaccinet skyddar mot cancer, eftersom man inte gjort några långtidsstudier.

– När vaccinet testades användes aluminium som placebo. Aluminium är inflammationsframkallande och förstör blodhjärnbarriären så att gifter kan tränga igenom och skada hjärnan. På detta sätt föreföll vaccinet säkert eftersom vaccingruppen inte uppvisade signifikant mera biverkningar än placebogruppen.

Jaquelin har fått biverkningen av gadasil-vaccinet, bl a skakningar i händer, ben och fötter. Hennes händer skakar konstant mer eller mindre och går knappt att kontrollerna när hon ansträngt sig eller när hon är hungrig. Hennes ben och fötter skakar så fort hon står stilla eller går i höga skor. Händerna har hon lärt sig kontrollera korta stunder men aldrig i flera minuter. För detta har hon fått betablockerare (som egentligen är hjärtmedicin) utskrivet pga av skakningarna. Medicin som hjälpter när det går överstyr. Skriver: ”DOCK vill jag inte äta hjärtmediciner när det inte är något fel på mitt hjärta?!”

Jaqueline bor på en hästgård. Hon tränar och tävlar på elitnivå i dressyr. Hon avråder sina vänner att ta vaccinet. Hon skriver att hade hon fått välja en gång till hade hon inte tagit vaccinet. Heja Jaqueline!

RFSU uttalar sig i Expressen: Vaccinstrulet kan kosta flickornas liv! (Nej, det räddarlivet på flickorna!)

Oro i kroppen! Oro i ekonomin!

Fler borde anmälas!

Jäv utreddes inte. Socialstyrelsen är en katastrof!

DN DN Vaccin i Virginia

…….

Detta inlägg publicerades i Influensan och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

38 kommentarer till Jaqueline 17 år tog sprutan! Varnar för Gardasil! Rädda döttrarna!

 1. Coachen skriver:

  Nja nu är ju inte betablockare enbart hjärtmedicin. De har effekt på glatt muskulatur och ges exempelvis till kvinnor med sammandragningar för tidigt i graviditeten. Sedan beror det också på vilken betablockare hon fått men man ska inte säga att hon fått hjärtmedicin.

  Men hela storyn är helt för jävlig och visar bara att man ska vara mycket vaksam på vad läkemedelsindustrin vill spruta in i folks kroppar.
  Själv avstår jag helt från detta och avråder bestämt andra också. Men folk gör ju som de vill.

  Gilla

 2. christalbum skriver:

  Jag blir glad av att du uppmärksammar denna gamla mega-bluff som satanisterna vill tvinga i oss.

  Jag passa på att uppmärksamma dessa informativa sidor:
  http://vaccin.me/
  http://liveteftersprutan.blogspot.com/
  http://www.mammormotgardasil.nu/
  http://drtenpenny.com/
  http://www.naturalnews.com/

  Kolla gärna in innan du accepterar vilket vaccin som helst. Alla är dåliga. Det är du som är ansvarig för vad du tar emot i din kropp och det är du som får ta konsekvenserna. Lita inte på ”experterna”. De repeterar vad läkemedelsbolagen lärt dem att säga. Vår död är deras bröd.

  Gilla

 3. MetalHeadViking skriver:

  *Klapp klapp klapp klapp* !!!

  Riktigt bra inlägg Helena!

  Jag måste också börja skriva mer om det medicinska. Jag har varit lite dåligt på det. GSK verkar ha lagt sina vantar på Dalarna.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Coachen: Det är inte jag som säger att hon fått hjärtmedicin. Det säger hon själv. Men bara att man måste ta medicin efter en spruta ö h t är käpprätt åt helvete!

  christ: Jag har varit motståndare till pencillin ända från 70-talet. Nej, man ska stärka sitt immunförsvar med en influensa eller två. Enda som hjälper.

  Metal: Snart kör sprutande av flickorna igång på allvar. Sen blir det till att läsa om fler flickor och deras biverkningar. Det är för sorgligt. Synd att folk är så godtrogna.

  Gilla

 5. Josef Boberg skriver:

  Myntet vaccineringar har en baksida – som jag ser det.

  Gilla

 6. Ninnie skriver:

  Synd att du bara försvann.

  Säger som ovanstående. Betablockerare är så mycket mer än enbart hjärtmedicin.

  Gilla

 7. Monica Antonsson skriver:

  För jävligt!

  Gilla

 8. Antonia skriver:

  Börjar man med en massa vaccin tar ju nog aldrig slut.
  Sen idag är man inte heller så noggrant med att vänta ut biverkningar och effekter. MAn vill vara först på marknaden. Att folk blir handikappade pga vaccinet verkar ingen bry sig om längre. Vinsten är den ända som räknas. Människor finns det gott om. Lite reduktion ses inte som en big deal.

  Gilla

 9. Pingback: I Gardasil finns aluminium & pesticid som dödar ohyra! Förbjudet i många länder men inte för injicering i unga kroppar! | Helena Palena

 10. Wolfie skriver:

  Anti-vaccin lobbyn har ungefär lika bra dokumentation för sina påståenden som de som påstår att de har blivit kidnappade och förgripna på av utomjordingar. En samling mer eller mindre konspirationstokiga foliehattar. Vaccinet räddar massor av unga tjejer från att dö i livmoderhalscancer och eran skräckpropaganda kommer att resultera att fler unga tjejer kommer att dö en plågsam död i unga år

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  Men herregud! Hur korkad får man bli! Vaccinet tar bara fem av 18 stammar och håller bara några år. Att då vaccinera 11-åringar säger något om tillståndet i världen.

  Gilla

 12. Wolfie skriver:

  Den jämförelsen haltar – även om det finns 18 stammar så står de 5 stammarna för majoriteten av infektionerna, dessutom betyder det inte att vaccinet är verkningslöst mot de andra 13 när det gäller att förhindra progression till cancer. Indikationen har dessutom breddats internationellt, snart även här, dvs även män kan reducera risken av HPV medierad cancer.

  Det är ett enormt lidande för de kvinnor som i unga år drabbas av livmoderhalscancer, det är också tyvärr en dålig prognos. Med samtliga barn vaccinerade finns det en möjlighet att dels eradikera HPV virusets cirkulation, men ffa kommer man att sänka dödligheten hos unga kvinnor betydligt

  Gilla

 13. Helena Palena skriver:

  Hur kan du veta att det räddar massor med unga tjejer? Det är ju ett oprövat vaccin. Flickorna är vandrande experiment som fyller läkemedelsbolagens fickor med guld. That´s all!

  Gilla

 14. Helena Palena skriver:

  Hur många unga under 20 år får cancer? Vad gaggar du om?

  Gilla

 15. stefan skriver:

  HPV vårtbildning förmodligen bakterier inkapslade av aktin vad jag läst då, så är det det ämnet fagocyterna kapslar in otyg och tränger ut ifrån kroppen. Amöbor som är en lägre art av Eukaryoter borde inte vinna kampen att bli inkapslad den gör ju det samma med den angripna cellen men använder ett annat protein. Jag bara funderar över vad jag läser och tankarna går mer till att det måste vara miljön som stör alltså cellväggarnas konstruktion och den är störd av magnetvågor som kanske då i mitt tänk andrar de små molekylerna typ proteiner så de inte är aktivt optiska och istället blir som det som håller våra andra släktingar cellolusa med dess bindemedel som inte är då optiskt aktivt alltså i sin symmetri spegelvända. Jag tror denna vaccin historia är historia i framtiden. Och vad som mer har orsak bakom förändringar av grunden frö etablering är radioaktivitet eller naturlig hur som för mycket oparade elektroner i omlopp. När jag får svar på proverna jag väntar på blir nog dessa tankar mer riktade i den riktningen. (hallå jag är ingen expert kan bara inte låta bli att tänka själv) got it? för detta sänder jag int …… pip pip

  Gilla

 16. stefan skriver:

  Hur som bygger tanke gången på att kärnan är uppbyggd av 1-6 och de andra olikheterna i materian 7-8-9 och den operativa delen är ett till 6 varje ny gruppering vad som helst i den materiella världen börjar med samma kärna och det är det som kan ändras i det yttre 7-8-9 vinklar av ljus. Detta är väldigt abstrakt men i tänkande måste man lämna den rälsen som är annars gör man i samma spår.
  Jag inbillar mig att sjukdomarna är på grund av sönder fall av ljusvinklar i första ledet och det sker i 2 dimensionen till 3 dimensionen lite som att vara eller inte vara. Kärnan är väldigt enkel för den bygger bara på att talet sex är det enklaste att bygga på och sidorna lika så alltså en kub som i två dimensioner är ju då ett kors som blir i formatet gyllene rektangeln och det känns ju rätt liksom. Det gyllene korset är alltså symbolen för det två dimensionella och kuben är symbolen av det samma i 3 dimensioner. Kärnan byggs naturligt upp av sig själv varje gång kravet är lika stöter iväg och olika sätts ihop och därför bildas kärnan boxen så siffrorna byts ut till sex olikheter som skapar automatiskt
  den figurationen i det yttre skalet som är byggt av 7-8-9 som helt enkelt beskriver formatet av boxen.
  Sedan kärnan är så är det fortfarande kärnor men med olikheterna utifrån kärnan sett 7-8-9 eftersom de är beskrivning av formen så är de i det yttre det som gör form. Hänger ni me? det som främst påverkar olikheterna 7-8-9 är andra grupperingars vågbildning (magnetvågor) och därför är allt manipulerbart genom magnet vågor. Detta är bara teorier som jag ser fungerar genom modeller och har inget med etablerad vetenskap att göra. Grejen var att denna tanke kom på en gång och jag har ägnat då och då tid att förstå denna abstrakta tanke som kommit som en våg utifrån och inte är skapad i min hjärna (okej vet att detta låter helt svårt att ta men så är det) (undrar om faktiskt någon kan förstå vad jag just svamlar om, jag själv skulle inte fatta ett syft ifall jag inte bygger modeller av det som kan bevisa att det ligger något i det och jag vet att endaste möjligheten som gör att jag kan konstruera sånt är att tanken är kompakt och är ute i det fria rummet alltså magnetvågor.

  Gilla

 17. stefan skriver:

  Materia är som våra tankar de är tvådimensionella innan de förverkligas till tre dimensioner och det var allt jag prata om. Och som jag tror nog kommer mer på mönstret i etern i framtiden.
  Med kapten maskin i förar sätet…Kan väl inte vara allt för konstigt att jag tror det eller hur? Men hur som så tror jag man inte ska vara rädd för framtiden man ska ta vara på den tid man har och vara för varandra och vara så mänsklig man kan helt enkelt ovasätt hur mycket maskin vi blir så tror jag det är poängen att vara mänsklig en då. Att vara människa på alla sätt och vis inom ramen av våra begränsningar som är oss givna utifrån skapelsen materia vilket jag beskriver som kärnan 1-6 och det yttre 7-8-9. Sen har vi ju alfabetet och det vet nog bara Jesus vad det betyder igentligen ,tror jag i alla fall.

  Gilla

 18. stefan skriver:

  Föresten vad exakt innehåller detta vaccin? så man kan ha lite mer och tänka på. nu orkar jag inte leta själv men om kan säga det så är det ju snällt.

  Gilla

 19. stefan skriver:

  Jag googla på detta HPV och det jag hitta verka ju lite b vetenskap, så det kanske finns lite bättre att läsa en det?

  Gilla

 20. stefan skriver:

  För några år sedan fota jag rörligt vatten och sen filtrera bilderna på olika sett för att se mönster och det jag såg som upprepa sig hela tiden var olika formationer av skelett av olika djur och som oss då. Och av en händelse så har nasa sagt att så gör ju dom med och kallar det för vetenskap ,så jag funderar på att börja med det igen, för jag inbillar mig att det har nått i det hela speciellt bäckar iskogen som för mer sig olika aromatiska bindningar av legnin och andra bindningar i högre arter av träd som kommer fram med tidens regn under ytan. Salter är nyckeln att titta på och på något sätt får jag för mig att dessa sprejas i olika koncentrationer i olika syften för att kanske ändra svampar och dyligt som kan leda till skogs död och vem vet vad. Jag hoppas jag har fel.

  Gilla

 21. stefan skriver:

  Nasa säger idagen att vetenskap är som konst. Är inte det intressant när de flesta då kallar vissa som försöker finna det som inte funnits (upptäckts) ,obs ordet funnits skulle ju spegla ordet fanns i denna mening och det är väl som en optisk aktivitet som inte speglar sin spegelbild? Vill bara visa att orden är som materian och så är tanken.

  Gilla

 22. stefan skriver:

  Om man tänker som andra lovar jag att vi aldrig kommer någon vart. Och ibland måste man komma någon vart så är det bara säger jag till er som bara garvar och kallar de som verkligen försöker för Retards. Usch men men sånt ger väl träning bara. Som att försöka bli starkare utan motstånd, det kan ju vara svårt när man ska övervinna detsamma.

  Gilla

 23. stefan skriver:

  ”Nja nu är ju inte betablockare enbart hjärtmedicin” Den blockaren var inte hjärtmedicin från början ,man upptäckte att biverkningarna hade effekt som fick muskelaturen att växa dock inga av de som är döda utan de som är kvar jag lever på tio procent av dessa jag har som växt till hundra ,men det funkar inte riktigt, och för att få det funka så måste man kanske blocka kalcium flödena och det godkänner inte Sverige, kanske har de rätt inte vet jag. Hur som så har jag just pluggat hela kvällen om just kalcium och sånt och hmmm dödligheten är stor (för mig) kuligt kan man ha, hehe.
  Nåväl jag tror de flesta sjukdomar beror på fel polarisering och det är yttre faktorer. Kalsium brist tes kan det bli om man äter spanmål dock ska man blötlägga produkten typ tio timmar innan och baka länge ,något man inte gör när man gör pizza direkt. Sen ketchup hämnar ju för det är mycke tomat i spenat hämnar också men det kan ju vara så att man får för mycke kalcium och då blir man svag för det BALANSE är det viktiga och grötar man till det som blivit vår natur på lång sikt så får man räkningen så är det bara. Men detta med magnetvågor är väldigt intressant för det bygger i grund på orgelpiporna i kyrkan och de även kan ha en effekt med bash som var ju faktisk något enastående i mänskliga perspektiv mmmmmmm. Aktin verkar vara något som man bör gå vidare i antar jag, men jag vet inget jag tänker ju bara. Tänker aktinet är ju viktig för rörelse funktionen för amöbor och nog för de flesta rörligheter även olika atp för det är ju också en del av det hela utifrån DNA bitar som är grund för det och dessa måste kunna manipuleras med vågor menar bomba sekvenser på oänskade ting med rätt resonans för det är också något man ska djupdyka i ifall man är proffesor eller nått för hela skogen bygger ju på denna faktiskt och det är inte innefrån kärnan utan det är rummet (jeppp) hade jag en miljon så skulle jag satsa på att jag inte alls har helt fel. Och då har jag ju bara börjat tänka just i den riktningen i kväll och jag är helt j—- slut nu. Tack för mig ,kanske sover jag några månader och nya intressen väcker mig ,för man kan inte allt på en gång och det är inte bara hjärtat som sviktar även intresse graden och det är rätt jobbigt (förstår nog de flesta efter att läst vad jag skrivit idag och andra dagar hehe.
  Så hoppas på en bättre värld även ifall jag nog inte har hmmm så goda utsikter i alla fall just nu, egentligen var jag inne på något helt annat och det glömde jag (allt skulle vara enklare ifall man hade en anteckningsbok utan kalender dagar bara blankt papper utan tid i en liten bunden bok(har önskat mig det många Jular å föd dagar. Ha det så bra alla å krama om varandra.

  Gilla

 24. stefan skriver:

  Många avstår gratisvaccin
  UPPSALA. Mer än varannan tonårsflicka i Uppsala har avstått det kostnadsfria HPV-vaccin som bland annat skyddar mot livmoderhalscancer, rapporterar Uppsala Nya Tidning. Det visar en utvärdering som landstinget i Uppsala har gjort.
  – Det är synd eftersom vaccination är det mest framgångsrika sättet att bli kvitt sjukdomar i samhället, säger Karin Bondestam, läkare vid Akademiska sjukhuset i Uppsala, till tidningen.
  Källa: Aftonbladet ifall det inte var glasklart.

  Så vad säger detta? En sak säger det att varannan i Uppsala tog det och förmodligen är övertygade om förträffligheten då. Och ordet bland annat säger att det är bra för mer saker så kanske jag ska prova det som man också för att se vad det är bra för. Liksom bra för lite allt möjligt
  .Ursäkta låter det inte lite oseriöst eller är jag larvig SOM BLAND ANNAT—Är det korrekt språk för något så allvarligt ,låter lite hipp hipp eller hur jag ska uttrycka min känsla för denna servering.
  Vet inte riktigt men det känns som vi är i torktrummlaren efter hjärn tvätten. Känns som ute på revelation drift längst ute på trampolinen (låter väl helt knasigt men känns som allt är helt knasigt och för att bli lite vaccinerad för att inte bli knasig får man utrycka sig så ungefär.

  Gilla

 25. stefan skriver:

  Apropå knasigt ,jag tvätta datorn hela kvällen och det var 24 malar i den ett rekord i min dator.

  Gilla

 26. Pingback: HPV-vaccinet Gardasil | my house of angels

 27. Dan Uhrbom skriver:

  Det går tydligen inte att lita på den så kallade vården. Varför litar vi på den när bevis efter bevis talar till oss? Det verkar som att de ansvariga är utan personligt ansvar. Det finns ingen som behöver vaccin. Det är däremot att rekommendera att höja immunförsvaret genom en bättre livsstil, genom kostomläggning och motion. Det är de med lågt immunförsvar som drabbas i första hand.

  Gilla

 28. is skriver:

  Jag ska ta sprutan imorgon.Jag är skitskraj!

  Gilla

 29. is skriver:

  Jag är bara 10 jag vill inte få mitt liv förstört!

  Gilla

 30. Helena Palena skriver:

  iS: Jasså! Säg åt mamma att du inte vill då.

  Gilla

 31. is skriver:

  Men nu har jag tagit den……..

  Gilla

 32. Helena Palena skriver:

  Fredrik: Kan man lita på medierna?

  Gilla

 33. Pingback: Maja blev sjuk av HPV-vaccinet men -”ingen läkare vet varför hon är sjuk” |

 34. Marie skriver:

  Hej, jag skulle vilja komma i kontakt med tjejer som fått skakningar som biverkning efter Gardasilvaccination.
  Med vänlig hälsning,
  Marie

  Gilla

 35. Pingback: HPV-vaccin även till pojkar! Snart även till kvinnor och män! | Helena Palena

 36. Pingback: HPV-vaccin till pojkar! Snart även till kvinnor och män! | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.