Rädda döttrarna! Gardasil kan orsaka cancer!

Victims of Gardasil

Två läkemedelsbolag slåss om guldsitsen att få vaccinera alla 11-åriga flickor mot livmoderhalscancer (snart även pojkar). Eftersom det inte är klart väljer folk som har råd att vaccinera sina döttrar ändå. De tre sprutorna kostar 1 800 kronor, till det kommer receptkostnad och besöksavgift för vårdcentralen. Vilken tur för alla fattiga som inte har råd att vaccinera sina döttrar privat säger jag eftersom vaccinet gör mer skada än nytta. Utan aktiva politiska åtgärder riskerar unga kvinnors hälsa bli en fråga om pengar skriver en landstingspolitiker(S). Det är flera landsting som inte kan vänta på SKLs centrala upphandling som tänker upphandla direkt med bolagen för att komma igång med vaccineringarna. Stackars barn!

Det finns ingen garanti att man inte får cancer om man tar sprutorna. Gardasil sägs förebygga livmoderhalscancer och genitala vårtor orsakade av HPV, Humant Papilloma Virus. Cervarix påstås förebygga livmoderhalscancer på samma sätt som Gardasil men ger inget skydd mot genitala vårtor. I Amerika kommer propåer om att även pojkarna ska få sprutorna. Man säger också att vaccinet är bra mot ändtarmscancer. Sådan cancer orsakas med all sannolikhet av bakterier enligt nya rön. Hade mina döttrar varit i den åldern hade jag avstått från vaccinering. I och med att man tror att man får ett skydd genom vaccinering kommer det med andra ord att bli ännu svårare att få ungdomarna att dra på sig kondomen. Är det inte bättre att propagera för avhållsamhet?

I USA propagerar FDA (motsvarigheten till svenska Livsmedelsverket och Läkemedelsverket) och politiker för obligatorisk vaccination av alla flickor mellan 9-26 år. Hörde ett reklaminslag på P3 att kvinnor ända upp till 45 år kunde ta vaccinet. Gardasil är associerat med allvarliga bieffekter inkluderande dödsfall. Om Gardasil ges till en 11 åring och vaccinet inte verkar åtminstone 15 år så är det inga fördelar – bara risker – för den unga flickan. Det finns inte några vetenskapliga bevis för att det finns ett direkt samband mellan livmoderhalscancer och HPV. Vaccinet kan vara mer skadligt för kvinnors hälsa än att inte göra något alls. Vaccinet ökar t ex risken för ett förstadium till livmoderhalscancer hos vissa kvinnor med hela 40,6 %. En rapport avslöjar att FDA under flera år känt till att det inte finns ett samband mellan HPV och livmoderhalscancer. Däremot kan vaccinering av kvinnor som redan har en oförarglig infektion av ett av dom virus som Gardsil påstås skydda mot, orsaka att infektionen aktiveras och det kan innebära en cancerrisk, något som läkemedelsbolagen självklart mörkar.

I en rapport från 2007 dras följande slutsats: Inga säkra bevis observerades av vaccinets terapeutiska effekt, alltså inga bevis för att vaccinet har någon som helst effekt. Gardasil är inte bara värdelöst utan till och med farligt. Det har rapporterats 9 000 biverkningar inklusive förlamningar, fosterskador, spontana aborter och 27 dödsfall efter vaccinering mellan åren 2006 och 2008 i USA. När sprutandet kommer igång i Sverige får vi säkerligen ta del av samma rapporter om sjukdomar som efter sviterna av svininfluensavaccineringarna. Men det är väl sånt svinn man får ta för att Merck och GlaxoSmitKline ska må bra!

Sanningen om Gardasil: 103 flickor har dött!

Mammor mot Gardasil

SvD DN DN AB AB SvD DN SvD

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Rädda döttrarna! Gardasil kan orsaka cancer!

 1. christalbum skriver:

  Heja dig!!!
  Jag blir alltid lite gladare när jag ser människor ta ställning mot denna bluff som kallas vaccin.
  Här finns lite mer info för alla som är intresserade —> http://christalbum.wordpress.com/category/vaccin/

  Gilla

 2. Antonia skriver:

  Business som vanligt. Gäller att sälja in som man gjorde med svininfluensavaccinet. Och framförallt skrämma upp folk så att de vill ha vaccinet.

  Gilla

 3. Pingback: Jaqueline 17 år tog sprutan! Varnar för Gardasil! Rädda döttrarna! | Helena Palena

 4. Pingback: I Gardasil finns aluminium & pesticid som dödar ohyra! Förbjudet i många länder men inte för injicering i unga kroppar! | Helena Palena

 5. Pingback: Gonorré ökar med 50 procent! Todd Akin vet inte hur länge spermier lever | Helena Palena

 6. Någon skriver:

  Det är inte bra att tar vaccinen på livmoderhals vaccinen drf man kan får sjukdomar mm. Läste i Aftonbladet elr nått sånt att en flicka dog efter hon tog sprutan! :O detta är farligt och spc 2010 började Sverige tar in sprutorna så de använder oss som testkaninerna för att ser om vi överlever elr dör! Detta är för farligt,tkr man nte ska har sprutan spc när det INGÅR 3 st. Det är bara för mke för de unga barnerna! Det som är farligt är att det är GRATIS,det är nte bra att tar de sprutorna.

  Gilla

 7. Lydia Nån skriver:

  *VARNING*
  Tar inte livmoderhals sprutan,de använder oss som testdockor och att barn som är så unga borde inte utsatta för såna sjukdomar!

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Lydia: Javisst är barnen testkaniner! Gratis dessutom. Chicks for free!

  Gilla

 9. Pingback: HPV-vaccinet Gardasil | my house of angels

 10. Pingback: HPV-vaccin även till pojkar! Snart även till kvinnor och män! | Helena Palena

 11. Pingback: HPV-vaccin till pojkar! Snart även till kvinnor och män! | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.