Sockerkaka á la bin Laden! Var är dialysen?

Här bodde en svårt njursjuk man under många år. Ingen i byn hade en aning!

Alla känner alla i en by! Fråga mig för jag bor i en. Men ingen kände bin Laden! Jag känner mig som den lille pojken som såg att kejsaren var naken när alla andra smickrade och ställde sig in. Media är full av rapporter om bin Laden. Tror ni på att en svårt njursjuk man bodde i detta hus under många år. I Abbottabad i närheten av landets mest prestigefyllda militärhögskola dessutom. Bara några stenkast ifrån det hus där bin Ladin hittades och sköts ihjäl. Tror ni på det?

Om ungarna gick i skolan och bin Laden hade ett vaktmästarpar som bodde på tomten i ett litet hus borde väl många känt till dom? Sjukvården måste väl haft en dialysapparat som måste skötas? Jag menar dialys gör man väl inte hur som helst. Nä, nu skiter jag i det här. Leva i ett stort bedrägeri ville inte George Orwell. Men tyvärr så fortgår eländet. Storbror flyttar fram sina positioner och alla är med på det. Inte jag. Nu ska jag göra något roligare. Ska baka en sockerkaka á la Amerika med bananer i. Och med kli så den blir nyttig på kuppen!

Uppdatering: Första versionen var falsk!
Obama lägger på locket!
Rucklet är en supervilla!

SvD SvD SvD DN DN DN Expr Fria Tider

…….

Detta inlägg publicerades i Politik, Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

20 kommentarer till Sockerkaka á la bin Laden! Var är dialysen?

 1. Astrid Boman skriver:

  Lycka till med sockerkakan. Just det, var är dialysen? Man glömde den i hastigheten. Men bin Laden kanske genomgått en njurtransplantation? Och en ansiktslyftning och druckit ur ungdomens källa. Han blir allt yngre för varje år som går enligt de videor och bilder som kablas ut.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Astrid: Kakan är snart klar. Välkommen på kaffe med dopp om en timme. Såg att Osama bin Laden var född 10 mars 1957. Han var Fisk. Det är jag med. Bra tecken.

  Gilla

 3. Antonia skriver:

  Blir alltid chockad att den där gamla gubben är yngre än jag är, men ser ut som en gubbe.
  Håller med dig i en liten by vet man om det mesta. När sen bubblan spricker vill ingen kännas vid gubben, bara från bild.

  Däremot vet jag inte varför är det såååå bråttom att lägga ut all information med en gång. Att de har hårddisken att nu kan de planerna om eventuella terrorhandlingar. Jaaaaa…och nu vet även terroristerna att vi vet. Och man räkna ut med en halvhjärna att man kasserar såna planer.
  Vet inte heller om det var så smart att mörda honom. Hellre totalbevaka i smyg det hade nog gett bättre insyn i deras planer.

  Gilla

 4. Lincoln skriver:

  Japp, nu börjar nästa lögnvals om Osama Bin Laden. Lögnen om att han var bakom 911 är så repeterad att den blivit en del av ryggmärgen på alla. Men:

  “The Muckraker Report spoke with Rex Tomb, Chief of Investigative Publicity for the FBI. When asked why there is no mention of 9/11 on Bin Laden’s Most Wanted web page, Tomb said, “The reason why 9/11 is not mentioned on Usama Bin Laden’s Most Wanted page is because the FBI has no hard evidence connecting Bin Laden to 9/11.” ”
  http://www.informationclearinghouse.info/article13664.htm

  Och 911 finns, som sagt, inte heller med på FBI:s anklagelsepunkter på deras sida:
  http://www.fbi.gov/wanted/topten/usama-bin-laden

  Ändå pumpar media med samma volym ut det som FBI säger sig inte ha några bevis på – att Bin Laden var bakom 911.

  Har aldrig hajat riktigt hur kan kunde släpa runt med en dialysmaskin i grottorna i Afghanistan.

  Tror de behöver byta ut Bin Laden mot en ny Goldstein som inte är insnärjd i så mycket motsägande lögner – så akta er – snart kommer ett nytt fejkat 911.

  Gilla

 5. janne g skriver:

  Undrar om Martin inte var lite före sin tid i sin sketch där han redan för 50 år sedan tog upp problemet när man inte riktigt vet om en person är död eller inte.

  Janne

  Gilla

 6. Ol Gregg skriver:

  Antagligen så stöttade väl Pakistans Islamist-regering Laden.

  Gilla

 7. Lincoln skriver:

  @Ol Gregg
  Ja, vilken bra idé, då kan de hoppa på Pakistan också! Precis som de gjorde med Afghanistan fastän Talibanerna sa att de var villiga att lämna ut Bin Laden mot att de fick se bevis på hans skuld (vilket ju FBI, se ovan, fortfarande inte har). USA (eller snarare de parasiter som styr USA) anföll Afganistan i en attack som var bevisat planerad långt förre 911 istället för att hosta fram några bevis.

  Dyker man ner i 911-kaninhålet är risken för att man blir väldigt mörkrädd tämligen stor.

  Att ett gäng “fundamentalistiska” muslimer som sysslade med “fundamentalistiska” muslimska saker som att supa, utnyttja prostituerade och knarka lyckades kapa flygplanen med hjälp av några kartongöppnare låter ju inte så där jättetrovärdigt som öppning. Ändå mer Alice i Underlandet blir det när man betänker att dessa urusla piloter som knappt kunde flyga en Cessna lyckades ta ner 3 skyskrapor med bara 2 plan. Building 7 rasade också.

  Sen blir det bara mer och mer skruvat ju mer man dyker ner i kaninhålet.

  Gilla

 8. Lincoln skriver:

  Då det blev väldigt tyst här tjofsar jag till lite till:

  Golf of Tonkin, kuvösbebisar, Iraks massförstörelsevapen, Iraks samröre med 911 – för att inte snacka om operation Northwood som visar att CIA inte har något emot planer att kapa flygplan för få fram den den reaktion de vill. Finns massa mer exempel på hur ”false flag”-operationer och desinformation är normen och inte undantaget.

  Italiens fd President Cossiga har sagt att 911 var ett CIA-Mossad jobb. Cossiga var den som avslöjade operation Gladio där CIA terrorsprängde hej vilt i Europa.

  Tysklands fd försvarsminister Von Buelow har sagt att 911 var ett CIA-Mossad jobb.

  Pakistans fd underättelsechef har sagt att det var ett CIA- Mossad jobb.

  Kan några till men det kanske blir tjatigt.

  Inga skyskrapor har någonsin rasat p.g.a av eld men den 911 rasade 3 stycken. Som sagt, rakt ner i fritt fall.

  Att Al Qaida skapades av CIA och att Bin Laden varit en CIA tillgång gör ju inte trovärdigheten större till massljugande medias version.

  Och dyker man djupare så blir det som sagt ändå mörkare (om möjligt).

  Så jag har absolut noll förtroende för den officiella versionen

  Gilla

 9. stefan skriver:

  Osama eller obama rätt många förväxlar dessa 2 namn idag. Jag glömmer också vad bin heter men sen tänker jag obama och då är det bara byta en bokstav s, tack Obama att du finns när du behövs. Konstigt att det osama bodde i var som ett fort med Dubbla järndörrrar, förmodligen glömde de att det finns helikoptrar. Men även ett geni som obama förlåt Osama bin (han gjorde ju något som de flesta väldigt utbildade ser som en omöjlighet men ahla eller vad en nu heter är ju på obamas förlåt osamas sida i det fallet vad en bästis familjen Bush säger.
  Konstigt att de inte hade en aning även om de säger de spanat under en lång tid på just det huset och inte förän Zuzuki kärran kom med mobilen och avslöjade det hemliga fortet som grannarna inte hade en ANING om…Snurrigt värre , allt går ju förstås tro på om man väldigt gärna vill ,men hujeda mig va hur ska jag gå på detta.
  Jag tror jag ska meditera till låga frekvenser osama osama osama bin laden o obama obama okej nu tror jag..
  Mer av intresse just nu är sprängningarna i missisippi för att samla vatten eller vad de nu var för ,där tror de att det är sabotage mot USAs fria matproduktion och även för att framkalla jordbävningar som i sin tur ska leda till slut av deportering av personer i camping platser med taggtråd runt, och vad ska man tro när riots klubbar ner folk i småstäder med typ 20 000 invånare utan anledning, bara lite studenter utanför sina hem…Sånt sägs det inget om i vår älskade media, detta hände igår och förrgår med klubbandet av sälar öh studenter mena jag, djur som djur what ever…Fortsättning följer antar jag …

  Gilla

 10. stefan skriver:

  För övrigt tror jag under-rättelse tjänsten använder mycket spackel när de lägger pussel och mycket slipade personer sandpapprar fram resultatet och med rent konstnärstalang målar den sanna bilden riktigt fotarbete fox-trot. En riktig björntjänst för mänskligheten….
  Och jag tror jag är på hispan. En nästan komiskt är bilden på mysrummet med Hillary och va hette han nu Obama jepp , är rummet litet för att de ska se ut som en familj som kämpar för hela mänskligheten när de studerar nåda skottet på billy the osama han som jäspar han vart ju skjuten i sängkammaren ,dömma på geromino indianen som jäspar var det tanke då på att de visste i förtid att han skulle vara i sängkammaren desutom med bara en köttslig picka (pitt) Han var ju obeväpnad dock med MRs number five (gåvan från jemen) Herre Gud ge oss nåd från dessa dår pack

  Gilla

 11. Linda skriver:

  Min frisör sen många år (från Libanon) skrattade gott åt de svenskar som tror på allt som står i tidningarna. Han klipper, ja dricker kaffe & löser skvallertidningar åsså talar vi politik. Expressens löpsedel idag ”Vi har Bin Ladins hårddisk, sicken fars!

  Gilla

 12. Watch out Helena – now that they say Bin Laden is dead they are urgently going to need another exuse beyond the so-called ” war on terror” to justify the military-industrial complex’s expeditures on armaments and war.

  I fear for you Helena – the ”war on independently minded bloggers” is about to be started.Look out Helena.

  Gilla

 13. This short video touches some of the rational issues and questions around the recent announcement of Bin Laden’s death:-

  http://rt.com/news/bin-death-military-certificate/

  Gilla

 14. This is a list of countries bombed by the US post World War II

  China 1945-46

  Korea 1950-53

  China 1950-53

  Guatemala 1954

  Indonesia 1958

  Cuba 1959-60

  Guatemala 1960

  Belgian Congo 1964

  Guatemala 1964

  Dominican Republic 1965-66

  Peru 1965

  Laos 1964-73

  Vietnam 1961-73

  Cambodia 1969-70

  Guatemala 1967-69

  Lebanon 1982-84

  Grenada 1983-84

  Libya 1986

  El Salvador 1981-92

  Nicaragua 1981-90

  Iran 1987-88

  Libya 1989

  Panama 1989-90

  Iraq 1991

  Kuwait 1991

  Somalia 1992-94

  Bosnia 1995

  Iran 1998

  Sudan 1998

  Afghanistan 1998

  Yugoslavia – Serbia 1999

  Afghanistan 2001

  Libya 2011

  ( Where next? Syria – Iran – ?????)

  Gilla

 15. j skriver:

  2011 bombar de även i Afghanistan, Pakistan och antagligen även en del i Irak.

  Gilla

 16. Helena Palena skriver:

  Antonia: Hårddisken ja! Osama bin Laden hade ingen uppkoppling i det där huset i Abbotabad. Så vad skulle han med en dator till?

  Lincoln: Ja, vad ska dom hota med nu? Hur ser nästa hjärnspöke ut? Vi bloggare?

  Janne: Herregud så kul han var Ljung! Är inte Fingal Olsson död. Nä, han rör ju på sig!!!

  Ol gregg: Det sägs att USA vill in i Pakistan för att kunna starta krig mot Kina. Wow! Skulle inte förvåna mig.

  Lincoln: Vi behöver lite upprepningar på annat än det som kommer i mainstreamkanalen. Där får vi bara höra en sida. Inte kul.

  Stefan: Man kan verkligen undra hur dom klarar av allt jävelstyg. Någon måste ligga fem chackrutor före för att sy ihop det så inte sanningen sticker ut allt för mycket. Hillary Clinton sitter med handen för munne som vore hon förskräckt. Och Joe Biden hur ser han ut. Och Obama sitter framåtlutad som han satt på toa och vad har han på sig – en svart bomberjacka eller vad?

  Linda: Det värsta med att gå till frissan är att man måste prata. Så jag har slutat klippa mig. Har hår ner till midjan nu. Skönt. Tror fan jag ska klippa av flätan och sälja den till vaxkabinettet i London. Undra vad dom pröjsar.

  Courtenay: Yes the next target must be the bloggers. MIC = the power in the world do what they feel like. Kill people en masse just like that all the time. But, there is one thing: They can´t kill us all! Can they? I take heed. I know who the enemy are. It´s a very ugly creature whoose only aim is the gold! Who has missed the point: You can´t take anything with you when you pass on to the other side.

  J: Som jag skrev är nog målet krig med Kina. Hur ska dom knäcka Kina! Dollarn måste prevail till varje pris. Så hur knäcka Kina! Hoppas Kina knäcker dom! Vi får inte heller glömma Iran.

  Gilla

 17. Lincoln skriver:

  Måste bara dela med den här. Den var riktigt roligt skriven:
  http://adacta.motpol.nu/?p=376

  Gilla

 18. Marta Stenson skriver:

  Blev kakan god? Jag har bott i Ohio i många år och där bakar man verkligen banankakor. Det var länge sedan jag gjorde en. Nu blev jag sugen. Tack för tipset!

  Gilla

 19. Helena Palena skriver:

  Marta: Jag har varit i Cleveland. Där fanns inga trottoarer i villakvarteren. Märkligt. Men det beror nog på att alla åker bil. Jag åkte efter Chagrin river och tänkte att det liknande den älv jag bor vid nu. Märkligt. Amerika har verkligen bakverk. Säger bara cheese-cake. Borde blogga om den kakan. Så god. Orginalet alltså.

  Gilla

 20. For those truly interested in understanding the links between international criminal conduct by governments, the supportive role of the military-industrial complex, and the half-truths told by the media – should consider this.

  The US is harbouring a wanted terrorist who killed 73 Caribbean citizens in a terrorist attack on a plane.

  ”POSADA CARRILES: THE ‘BIN LADEN’ OF THE AMERICAS’ Horace Campbell
  As dreadful as Bin Laden was, modern international terrorism did not begin with him. As quiet as it is kept, international terrorism did not begin on September 11, 2001. Before Osama Bin Laden, there was Luis Clemente Faustino Posada Carriles, also known as Posada Carriles or “Bambi”

  Read the article and it will open your eyes.

  Here is the link – http://www.normangirvan.info/wp-content/uploads/2011/05/campbellposada_carilles__revised_and_updated2.pdf

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.