Obamalama-ding-dong! Tänk att bin Laden varit i Falun och vänt!

Är det klimatmöte i Köpenhamn? Nej, det är Obama som kollar på Osama!

Varför ville man döda bin Laden nu? Trodde han var död sen tio år ungefär! Ett bra hjärnspöke att hålla upp inför kriget mot terrorismen dock. Som muslim fick Osama – obs ej Obama – en disgraceful död: Han gömde sig bakom en kvinna! Nej, det tror jag inte på. Ja, vad finns på Osamas hårddisk? Säkert massor med spännande och bra saker för maktens män att hålla fram. Kanske där finns bilder från Osamas besök i Falun rentav! Eller grandiosa bilder från tiden när han var superbundis med Georg Bush-familjen och andra höjdare!

Hilary Clinton säger att kampen mot alkajda inte är över. Nej, det är väl nu den börjar på riktigt. Osama kallades ”Geronimo” i attacken mot honom. Som sagt, varför ta honom nu? Det sägs det är för att vända blickarna från mellanöstern och alla upproren där. Verkar lyckas för media är nu fulla med bin Laden. Allt ljus på honom. Time Magazine brukar ha såna killar på sitt omslag när dom är användbara. Hitler fick också fronta när bankirerna såg honom som en coming man. Sen blev han också överkryssad. FN hyllar aktionen som tog bin Laden. Kan man inte sätta likhetstecken mellan FN och USA? Skulle tro det.

Vi hade ett misslyckat klimatmötet i Köpenhamn för ett tag sedan. Tycker bilden på Obama & Co i Vita Huset påminner om bilden från det mötet. Minns ni den? Hur alla satt uppgivna mitt i natten och inte visste vad man skulle göra. Så blir det när det är en stor bluff från början till slut. Hur är det med denna fråga kan man undra? Kan vi tro på att det hela är sant? Jag är inte så säker. Jag är faktiskt väldigt skeptisk på gränsen till trosviss.

DN SvD SvD

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Obamalama-ding-dong! Tänk att bin Laden varit i Falun och vänt!

 1. antonia skriver:

  Det är ju val snart för Obama. Och han vill nog gärna stanna kvar en mandat till. precis som alla andra förre honom vill han också sitta vid makten så länge är detta möjligt. Så den här kommer ju ypperligt lägligt för att kunna dra ur hatten.
  Jag har befriat er från ondskan.
  Men Osama hade inte ensamrätt på ondska. Den frodas även utan Osama. Den kanske har skjutit skott nu, liksom blommorna, och snart får vi erfara skörden av ondskan.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Antonia: Ja, han vill vinna en gång till. Och hans populäritet har ökat. Tänk så lätt det är att lura massan. Som en trollkarl: Jag har befriat er från ondskan. Alldeles rätt. Men tänk om han och hans gäng är Ondskan själv? Vad gör vi då? Ingenting. Ser bara på för vi kan inget göra. Dock befarar jag det värsta 2012: Ett kärnvapenkrig eller bomb!

  Gilla

 3. Antonia skriver:

  JA, folk är lätt att dupera och amerikanerna verkar vara som smör på gasande sol. De smälter lätt för skådespeleri.
  Jag tror inte på 2012 profetior, ska kolla om den är uppe i dagordning även i Ungern. Men jag tror inte det. Annars hade min mor eller någon annan jag har kontakt med hade nämnt.
  Men jag tror att vi är på väg mot oroligare tider. Men den orostoppen är är inte nådd än. Eller botten. Botten passar nog bättre här. Sen kan vi klättra upp igen.
  Jag tror att Europa kommer förlora sin ledande ställning och tigrarna kommer starkt. Kina, Indien och Thailand ….de kommer nog visa fingret till resten av världen.
  Medan här och i Europa funderar vi som bäst på hur man ska avskaffa just kunskap och skolorna liknar mer en ungdomsgård där man kan komma och gå bäst man vill, i dem nämnda länderna står kunskapstörsten på sin absolut bästa topp… Kunskap är makt.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Antonia: Det är mayaindianerna som har en prediciton om 2012. Då ska det hända något. Och det tror jag dom onda i världen kommer att utnyttja och använda sig av.

  Det är klart tigrarna går om oss. Vi kan inget mer göra. Vi har nått toppen. Nu väntar bara moras och uppluckring. Man kan komma och gå som man vill i skolorna. Ingen tycks bry sig. Javisst! Kunskap är makt. Vi var ledande men nu sluttar det.

  För övrigt är det bara du och jag som törs prata om USA och bin Laden verkar det som. Läskigt att säga vad man tycker!

  Gilla

 5. Torbjörn skriver:

  Undrar om grannarna ringde störningsjouren?

  Gilla

 6. Marta Stenson skriver:

  Har just bråkat med min man om det här. Han blir arg när jag berättar vad du skriver. Vet inte vad jag ska tro?

  Gilla

 7. KinaIndianthai skriver:

  Kina Indien och thailand kommer starkt och visar fingret.

  Ja vem bryr sig, väck mig när en asiat vinner vasaloppet, eller hockey-vm eller någon skönhetstävling

  tjing tjong

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Torbjörn: Aha! Du menar i Abbodabot eller vad nu heter där han ska ha bott! Han hade nog inga grannar. Det är läskigt det som sker. Tror dom kan fejka precis vad fan som helst.

  Marta: Men herregud – prata inte med karln. Antar att du menar att han tror på den bild som media målar upp men inte du. Bäddat för bråk med andra ord. Du får hålla tyst. Prata om väder och vind och försök hitta likasinnade.

  Anonym: Ja, det räcker verkligen. Bra grafik.

  Kina: Jag ringer!

  Gilla

 9. Antonia skriver:

  Kina!
  Varför ens ringa till dig. Sov gott!

  Gilla

 10. Torbjörn skriver:

  Helena:

  Ja. Kanske borde uttryckt mig lite tydligare. Men du förstod poängen. 😉
  Det måste ju ha varit ett jävla oväsen när de tog sig ner från helikoptern och började peppra därinne.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.