SDs framtid är ljus! Riksdagens mobb stiger fram!

Gillar svenska folket mobbning? I oändliga kampanjer har vi lärt oss att det gör vi inte. Men när det gäller SD hackas det på hög nivå. Man söker lösningar för att stänga grinden. Det kommer att straffa mobbarna på sikt. SD kommer kanske inte att få något att säga till om under fyra år (jodå – väntar bara tills det ska röstas i olika frågor). I så fall kommer svenska folket att ge dom större styrka i nästa val. För vi gillar inte ojusta tag. Och om moderaterna och sossarna sitter och ror i samma båt då blir det bara en patetisk smet av alltihop. Varför ska vi då ha olika partier och frågor att ro iland. You tell!

Björn Sydow kan inte tänka sig något hemskare än att bli inröstad som talman av sverigedemokrater! Vad ska man kalla sånt. Barnsligt kanske. Men det kan också vara så att han inte vill förlora med en röst som han gjorde efter valet 2006. Så han skyller på SD. Nu får borgarnas kille Per Westerberg sitta kvar. Så kan det gå när locket är på. Första vice talman blir däremot socialdemokrat, riksdagsledamoten Susanne Eberstein från Sundsvall. Men posten som andre vice talman blir en stridsfråga för SD. – Vi kommer att nominera en motkandidat och begära votering, säger SD:s gruppledare Björn Söder. Första striden seglar upp med andra ord. Intressant!

DN SvD DN Expr

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till SDs framtid är ljus! Riksdagens mobb stiger fram!

 1. Jag tycker vi har ett samhälle som mobbar vilt åt alla håll. En dagen är man uppe, sedan är man nere igen. Särskilt på nätet. Jag sitter jämt och stryker kommentarer med invektiv riktade mot mig. Så trist!

  Svenska folket vet inte hur man debatterar utan att attackera. Större delen av detta folk har aldrig lärt sig det. Det kan vi tacka skolan för. Den som sossarna har stått för i hundratals år (känns det som).

  Förr i tiden fick människor lära sig hut på arbetsplatser, men nu trillar dom bara vidare i skolan och slipper inte ut därifrån förrän dom är färdiga vuxna. Då är dom fullfjädrade mobbare. Utan någon som helst uppfostran från andra vuxna (verkar det som) än lärarna i samhället. Helt teoretiskt framlever dom sedan sitt liv.

  Herregud säger jag. Stackars Sverige!

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Instämmer!

  Gilla

 3. hycklare skriver:

  Buhu mobbning? Jag antar att du tycker att SD skulle mobba Vänsterpartiet om de skulle hamna i en liknande situation också? De har suttit i riksdagen i oändligheter, sen kan vi ju ta deras uteslutning under ww2, var det också mobbning? Intressant vad du tycker om att det var då kommunister mobbades, fast det är väl något annat skulle jag tro 😉

  Gilla

 4. photoimagine skriver:

  Jobblinjen har nu bytts ut mot mobblinjen.
  Förnyelse.

  Gilla

 5. eric hagman skriver:

  Göran Persson brukade mobba gamla fyllhunden Björn ”rödnäsa” Sydow titt som tätt. Björn är helt enkelt strykrädd och dålig i nerverna.

  Här är en liten anekdot från när det begav sig:
  När Socialdemokraterna Mona Sahlin, Erik Åsbrink och Göran Person var ute på valturné, och de satt där i ett flygplan så tog Mona Sahlin fram en hundralapp och sa:
  – Jag skulle kunna göra en person i Sverige lyckligare genom att kasta ut den här hundralappen genom fönstret.
  – Jag hade tagit två 50 lappar istället så två människor hade blivit lyckligare, sa Erik Åsbrink.
  Göran Persson ville inte vara sämre så han sa:
  – Jag hade tagit hundra enkronor istället så 100 människor hade blivit åtminstone lite lyckligare i det här landet.
  Då kom piloten som hade hört hela diskussionen och sa:
  – Hade jag fått bestämma hade jag kastat ut er tre och gjort 9 miljoner människor lyckligare.

  Göran Persson tekniker att använda osjysta metoder i debatter är väl känt. Som att demonstrativt vända sig bort när motståndaren talade, eller tyst väsa saker som ”har du gått upp i vikt?” för att sätta kvinnliga motståndare ur balans.
  SD ledaren behöver all hjälp från Greven Ian om alla fula tricks och psykningar,för att få motståndaren att tappa tråden.

  Här är några fler:Margot Wallström talar, då tittar Göran Persson åt andra hållet. Han snurrar på huvudet, det går runt som hos en berguv, myckedt märkligt. Kan vara svårt att lära in.

  – Han trummar på sin högtalare så att det hörs i hela rummet.

  – Han flinar och skrattar mot en journalist han känner allt medan Margot talar. Gestikulerar och pekar på högtalaren, knäpp och rasp.Han vrider sig oroligt på stolen, ser ointresserad ut, tittar bort från Margot.

  – Så pågår det hela tiden hon talar; hon slutar tala, säger sedan ingenting mer men hon ser ledsen ut.

  Från Stora Chefsdagen, se länk
  http://kurtlundgren.webblogg.se/2007/september/

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  hycklare: Kommunister = vänster och nazister = höger är två sidor av samma mynt. Nu är cirkeln sluten i Sverige. Man kan inte ha ett vänsterparti om inte ett högerparti får finnas med andra ord. Eller hur?

  photo: Yes! Mobblinjen! Ring mobblinjen!

  Gilla

 7. Antonia skriver:

  Den bekväma tiden är över.

  Gilla

 8. eric hagman skriver:

  Det verkar vara i stort sett accepterat att mobba representanter för SD.
  Jag tycker alla sådana här fall av mobbning ska anmälas till Diskrimineringsombudsmannen (DO) med krav på skadestånd. Då får DO så många ärenden att behandla att de knappast hinner med.

  DO, Box 3986, 103 59 Stockholm.
  Om du har blivit diskriminerad kan du anmäla det till Diskrimineringsombudsmannen (DO). Det kostar ingenting.

  Du kan anmäla till DO om du upplever att du har blivit diskriminerad och det har samband med kön, könsidentitet eller könsuttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

  http://www.do.se/sv/Om-DO/Kontakta-oss/

  Men på 4 års sikt skall läggas ned hela invandringsapparaten med DO, advokater och alla ”myndigheter” som skapats för ändamålet,(inkl. SIDA) och använd de frigjorda medlen till annat som t.ex. att reducera statsskulden som nu ökar, och glöm inte att oavbrutet fråga makthavarna: Vem skall försörja Vem, nu och i framtiden?

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  eric: Persson bar sig väldigt buffligt åt och kom undan med det. Tänk att vi så gärna vill bli av med sossarna. Kan tänka mig att folk i sovjet kände samma. Fast vi hade ju inte samma diktaur men nästan. Långt maktinnehav S haft. Kan tänka mig att chocken sitter i än. Borgarnas intåg 2006 skulle bara vara en parenten trodde dom och så vinner dom igen. Wow!

  eric: Ja, det är legitimt att mobba SD. Det är bestämt att dom är hatiska mot invandrare. Men det tror inte jag. Man vill bromsa upp och se över inte kasta ut. Tror inte Björn Söder eller Jimmie Åkesson hatar någon även fast media vill ha det så.

  Klart DO ska bort! Herregud tänker på killen som inte ville ta en kvinnlig vd i hand och fick skadestånd för det. Om skam kan gå på torra land så gjorde den det då.

  Gilla

 10. Znogge skriver:

  Dem demokratiska grundprincipen tillämpas inte när det gäller SD. Sedan kan man tycka vad man vill om deras politik…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.