Schlingmann tänker på barnen! SD har guldsits! Satans mördare

Att Per Schlingmann var tysk medborgare var en nyhet. Han kan inte bli statsråd för då måste man ha varit svensk medborgare i tio år. Det ska ändras nu. Schlingmann vill helt enkelt ha en mer undanskymd post där han kan få en lugnare tillvaro. Han har två döttrar på fem och sju år och vill vara mer med dom. Heja Per! Du kommer inte att ångra att du satsar på dina barn. Snart är dom vuxna med egna barn och då är allt för sent.

Ja, på måndag får vi
uppleva SDs första intåg som vågmästare. Eftersom sossarna har lanserat Kent Härstedt som sin kandidat till talmansposten blir dom beroende av SDs röster. Men Sahlin kommer inte att ta kontakt med SD och krusa. Stackarn har målat in sig i ett hörn. Skulle tro att SD lägger sina röster på Per Westerberg. Hoppas det.

*******
Fan, vad det mördas! Om den där svarte mannen, 22 år, har mördat Elin Krantz, kan man undra hur han tänker. Förresten, hur alla våldtäktsmän tänker. Niklas Hagamannen Lindgren t ex. Tror inte dom tänker. Det är bara att ta för sig i ruset efter en trevlig kväll med polarna på krogen. Lindgren våldtog alltid efter en kväll på krogen. Full och kåt slog han till. Sen åkte han hem till villan och snackade med svärmor som varit barnvakt. Tvättade sina blodiga kläder, stekte hamburgare och var allmänt vanlig och trevlig. Den svarte 22-åringen hade haft kalas för barnen och fest med vuxna i hemmet som avslutades på krogen. Tråkigt att åka hem. Full och kåt och en blond tjej på spårvagnen. Bara att slå till och ta för sig. Nä, hudfläng dom jävlarna!

Den misstänkta är mantalsskriven i Göteborg. Han invandrade 2009-09-25 från Virginia USA, efter ha ingått äktenskap med en etiopisk kvinna, född 1984. Han har två småbarn. Han är etiopisk medborgare. Har uppehålls- och arbetstillstånd. Den häktade är en redig bit med stora muskler. Måste ha varit en lätt match för honom att brotta ner vidjesmala Elin.

Expr SvD Expr AB DN

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Schlingmann tänker på barnen! SD har guldsits! Satans mördare

 1. Ja det blir korståg nä jag menar demonstrationståg mot våldet i kväll i Göteborg. Månntro det hjälper?

  Och Mona är tydligen inte så rädd för sd eftersom hon inte går ihop med borgarna om kandidater. Inte ens Kent Härstedt själv tror att han ska bli talman.

  Han blev tillfrågad för några veckor sedan om han ville vara kommunstyrelsens ordförande i Helsingborg och det tackade han ja till. Han sitter nog kvar som det även på måndag kväll.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  ”Därför är beskeden så tydliga från vårt rödgröna regeringsalternativ. Vi ger aldrig Sverigedemokraterna inflytande – aldrig någonsin, aldrig någonstans, aldrig någon gång! Och det gäller också passivt inflytande.”

  Mona Sahlin den 28/10 2009 på Socialdemokraternas jobbkongress

  Ann Helena: Dessa eviga tåg mot våldet som inte hjälper. Tror SD röstar för Westerberg. Dom gillar inte Sahlin så vidare värst.

  Gilla

 3. ecwho skriver:

  V-Alliansen, -Veliga Alliansen, -VA, -är statt i upplösning, -deras förslag till talman är patetiskt, -en okänslig karriärpolitiker, -bara kommunisten Ohly med sina okontrollerade raseriutbrott är värre, -snart lägger han sig ner och tuggar i sig mattfransarna, -Mona Sahlin en garant för ytterligare fyra år av Alliansstyre och ökande röstandelar för SD, -så något gott gör hon på sin ålders höst, -men av sina egna lär hon inte bli hyllad.

  Gilla

 4. gotiskaklubben skriver:

  Hjörnes Magasin har mörkat utvecklingen i Göteborg i tjugo år. Deras skuld är ofantligt stor.

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  ecwho: Spricker den rödgröna alliansen har inte Ohly något att komma med. Han kan gärna käka frans. Ja, borgarnas bästa företrädare är nog Sahlin. Det har du rätt i.

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  gotiska: Det har väl alla tidningar gjort i alla tider. Men flickan blev ju mördad i Göteborg så man kan väl kasta skulden på Hjörne i detta fall.

  Det är bättre och ärligare med Björnes Magasin.

  Gilla

 7. antonia skriver:

  Stackars Elin, som bragds livet om en sånt brutalt sätt. Och var är killen som också försvann i samma veva. Rasmus hette han kanske. Var är han?

  Gilla

 8. LatentEnergi skriver:

  Lyssna på denna Helena:

  När du sparat den byt ut .pss till .mp3.

  http://latentenergi.files.wordpress.com/2008/11/mp3fil.pps

  (Det gick inte att ladda upp en mp3, that is freedom for you.)

  Gilla

 9. Kenneth skriver:

  Ytligare ett offer för svenskfientligheten

  På sannolika skäl för mord

  Ephrem Tadele Yohannes, född 1987-12-19 och mantalsskriven på Temperaturgatan i Göteborg. Ephrem invandrade 2009-09-25 från Virginia USA, efter ha ingått äktenskap med en etiopisk kvinna, född 1984. Han har två småbarn.

  Enligt utdrag från belastningsregistret ej tidigare straffad i Sverige. Däremot är han dömd i USA för rattfylleri, smitningsolycka med personskador, falska uppgifter mm 2007 till sammanlagt 13 månader 11 dagars fängelse. Han avtjänade dock inte hela strafftiden.

  Protestera mot svenskfientligheten i Salem

  http://politisktinkorrekt.info/2010/10/01/mordet-pa-elin-misstankt-begard-haktad/#more-60338

  hur mycket rassistiskt invandrarvåld ska svenska kvinnor utstå

  Under tiden som du läser den här signaturen blir din syster våldtagen, din mormor nedslagen & rånad medans din lillebror lär sig att injicera heroin.. Välkommen till mångkulturens Sverige!

  Gilla

 10. Pingback: Nu ska vi snacka skit! Ephram Yohannes dömd till utvisning | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.