Har Jan Helin fått in en gökunge i boet? Assange ingen våldtäktare: Han är Alexander den store

Assange är tydligen ingen våldtäktsman. Han är bara en flörtis som hört talas om blondiner och den svenska synden. Vad är det för kvinnor som dras som malen till ljuset. Julian Assange är i Sverige och blir så omskriven. Allt sken på honom. Han hinner tydligen med att flörta hej vilt med kvinnor som gärna vill tjusa lite. Men när han vill gå längre i könsspelet upplyst som han blivit av den svenska synden blir det kuken i hjulet och tvärstopp med andra ord. Så får han anklagelser om våldtäkt på halsen. Men det är hävt nu. Snälla Julian kan du inte besinna dig och slå dig till ro. Du är ju i alla fall 39 år och borde väl ha sått din vildhavre vida kring vid det här laget. Kvinnorna som anmält honom blir väl i sin tur kändisar på kuppen. Alla nöjda och glada i den bästa av världar.

Jan Helin på AB kan inte ha det lätt. Han kontrakterade ju denna Julian för ett par dagar sedan och skriver så här på sin blogg: ”Mot bakgrund av de mycket allvarliga anklagelserna kommer jag tills vidare att avvakta allt vidare samarbete. Vi skulle imorgon publicerat den första kolumnen av Assange. Vi skulle ha fått texten i dag. Vi kommer nu inte att publicera någon kolumn imorgon”. Nähä. Så då blev man blåst på denna superkändis första text i AB. Gråter jag blod? Nej. Couldn´t care less.

Snott från Ann Helena Rudbergs blogg. Skvallret säger att 30-åringen är Anna Ardin, pressekreterare på Broderskapsrörelsen och projektledare för Muslim & Politik. Är det hon som är 30-åringen är hon och Assange syskonlika. Kolla på den här bilden. Kaka söker maka.

DN SvD AB

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Har Jan Helin fått in en gökunge i boet? Assange ingen våldtäktare: Han är Alexander den store

 1. Reino skriver:

  Men att han på några dagar i Sverige tömt pungen i två brudar han aldrig träffat innan är respekt!

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Reino: Tror du att han kom så långt till utlösning två gånger? Nej, tjejerna knep nog ihop och blev förnärmade. Nu blir dom kändisar på kuppen.

  Gilla

 3. Berit skriver:

  Det är nog inte något roligt ”kändisskap” om man ser vad Assanges hängivna lärjungar skriver. Tjejerna kan nog råka ännu mer illa ut när de har den dåliga smaken att berätta vad de varit utsatta för.
  Berättar om våldtäkter o liknande gör man inte ostraffat! Särskilt inte om anklagelsen gäller en i det närmaste helgonförklarad person.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Berit: Idag är ju inte en våldtäkt vad det var förut. Idag kan visst vad som helst kallas för våldtäkt. Det har blivit luddigt. Jag trodde begreppet hängde ihop med mannens kön och penetrering. Vi får väl se vad Assange har gjort. Det kommer väl fram får vi hoppas. Media gynnas i alla fall av denna soppa. Hela världen tittar på.

  Gilla

 5. Oskar skriver:

  Löjligt att det finns svenskar som faktiskt köper detta… Nu insåg ju åklagaren att detta skulle aldrig gå in. Vi kunde till och med hamna i krig ifall vi hade tagit ned han på en kvinna´s berättelse som inte ens hade bevis!

  Kvinnor = sann ondska. Kolla så får ni se hur många krig som startarts av avundsjuka kvinnor så får ni se hur rena och snälla kvinnor är!

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Oskar: Det behövs faktiskt två personer för att dansa tango. Du kan inte skylla på kvinnan. Det räcker så bra med den skuldbeläggning av kvinnan som hela Bibeln består oss med.

  Gilla

 7. Antonia skriver:

  Märkligt att kvinnor går på hans föreläsning eller vad det nu var och hoppar i säng med honom. är det så att de jagar skalper att kunna visa upp bland vänner och bekanta, att de har legat med en känd individ?

  Stör mig lite på hans svar, när frågan ställs

  ” Har du haft sex med dem?

  – De är anonymiserade i media. Jag har ingen aning om vilka de är.”

  Hur många kvinnor har han legat med egentligen? Hoppas verkligen att han använder kondom.

  Gilla

 8. Berit skriver:

  Våldtäkter sker inte bara med kukar. Kvinnor får allt möjligt uppstoppat i sina kroppar. Många som dömts för våldtäkt har inte ens fått upp den utan använt pinnar, flaskor och andra redskap för penetration.
  Man kan utföra flera olika sexuella handlingar med våld som inte behöver innebära penetration, så det är bra att lagen ändrats så den utgår mer från våldtagna kvinnors upplevelser än från våldtäktsmännens tolkning av dem.

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Antonia: Märkligt! Hur många har kungen av danmark egentligen träffat?

  Berit: Mycket bra att lagen har ändrats. Du har alldeles rätt. Män med mjuka stånd som straffar kvinnan och slår och plågar henne för sin bristande potens. Herre-Gud! Kom ner och ingrip för bövelen.

  Gilla

 10. mode20100 skriver:

  A+ would read again

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.