Är Assange våldtäktsman? Idag bloggar jag på Newsmill!

Som medlem på Newsmill kan man skriva artiklar, kommentarer och göra inlägg på sin egen blogg. Det har jag gjort idag. Om ni vill kan ni läsa där. Det handlar om att mala på natten.

*******
Julian Assange – är han våldtäktsman? Han som ser ut som ett oskydligt offerlamm. Nä, skulle inte tro det. Går man mot makten så kan man vänta sig vad som helst. Det är säkert en komplott. Eller, en kompott av något slag. Undrar om Assange & Co känner sin fiende. Intrigen gynnar även media som får fler blickar och kan tjäna mer pengar. Ett självspelande piano. Alla flugorna som rusar, kutar som galningar till samma sockerbit = medias dramaturgi.

DN SvD SvD DN

…….

Detta inlägg publicerades i Kuriosa och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Är Assange våldtäktsman? Idag bloggar jag på Newsmill!

 1. Helena skrev en kommentar på ditt blogginlägg. Visst är det konstigt med Newsmill och deras listor!

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Jättemysko! Konstigt! Vill gärna ha svar av någon nörd. Kanske Julian Assange vet.

  Gilla

 3. Antonia skriver:

  Jag tror också på att hans fiender ( som är många och mäktiga) är på krogstigen och försöker svartmåla honom. Att plantera rykten är inte svårt, man börjar ju tvivla direkt även om man inte vill..

  Samtidigt skulle han inte heller vara den första att tro att hans handlande är rätt att han varken utnyttjat kvinnan sexuellt eller ännu mindre våldtagit nån.. Många får ju hybris när de drar stordåd i hamn. Kan vara förödande för karaktären.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Antonia: Hybris kan verkligen vara förödande. Det har du rätt. Man måste stå pall när man har allt ljus på sig. Jag tror det är en komplott. Karl har skaffat sig verkliga fiender.

  Man börjar tvivla och det är ju det som är meningen med svartmålning.

  Gilla

 5. Antonia skriver:

  Det får vi se hur saken utvecklar sig . Själv har jag tyckt att det är konstigt att han har dykt upp i Sverige. Och undrat varför just i Sverige?

  Och vem vet snoppen är ibland större herre en hjärnan. Alla tror än idag att kvinnor är så frigjorda och lättillgängliga i Sverige. Så kanske har han gått på myten, sen var det svårt att kyla ner sig i tid.

  Men världen är konstig. Sanningar är svåra att nysta upp. Mycket möjligt att stormakten vill svartmåla honom. Men dokumentärna han har lagt ut är ju sanna, så även om han är våldtäktsman, blir sanningarna inte mindre sanna för det. Förhoppningsvis är han oskyldig och han är utsatt för förtal.

  Gilla

 6. Pingback: Blir Wikileaks Julian Assange nästa Littorin? « Aktivarum

 7. Erik skriver:

  Den enklaste förklaringen har missats. Nämligen att det inte krävs varken våldtäkt eller konspiration i Sverige för att skada en man i offentlig position.

  Allt som krävs är vår urspårade radikalfeminism i samarbete med pengasugna massmedia som glatt fyller samma funktion som toalettens väggar gjorde på lågstadiet i grundskolan.

  Och innan nån invänder. Jo visst är det möjligt att det är en CIA konspiration och visst är det möjligt att han begått våldtäkt MEN för det första är en massa andra alternativ också möjliga och för det andra även om han begått sexuella övergrepp så ligger bevisbördan hos de som anklagar.

  Gilla

 8. Ingemar Johansson skriver:

  På sovjettiden hade KGB så kallade svalor som såg till att hamna i säng med viktigt folk så att KGB senare kunde pressa dem på information. Skulle tro att CIA eller någon annan organistation har riggat detta. Inget har förändrats i det smutsiga spelet. Jag tror att det var John le’Carre som sade att skrivbordet är en livsfarlig plats att beskåda världen ifrån, det stämmer ganska bra på detta.

  Gilla

 9. Berit skriver:

  Det här var illa. Allt är förstås möjligt här, ingen förklaring är mer eller mindre trolig än de andra.
  Men grabben behöver höra av sig, komma hit och stå upp för sig själv för att hans nekande ska bli trovärdigt. Det funkar helt enkelt inte med den där strutsmetoden som Littorin använde sig av.
  Trist historia hur som helst som ska bli väldigt spännande att se upplösningen på.
  Expressen har iaf en gulddag som de suger ut allt det göttaste ur… 😀

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Antonia: Ja, varför just i Sverige? Kul det där med snoppen och hjärnan. Man kan också skriva det som så: När kuken står är halva förståndet borta (kanske hela). Tror makten har stora problem med nätet och alla sanningar som dyker fram.

  Erik: I Sverige kan media skada vem som helst bara genom att publicera. Och det sen är osant så är skadan skedd i alla fall. Vi får hoppas att tjejerna har lite Julian-sperma i trosorna – eller i livmodern. Men det skulle jag inte tro.

  Ingemar: Du har rätt.

  Berit: Littorin stack. Tror han är skyldig. Vi får väl se hur det går för Julian. Ja, Expressen & Co tjänar multum. Kanske media som sytt ihop hela soppan när det kommer till kritan.

  Gilla

 11. Linda skriver:

  Han är inte misstänkt ENS längre, nu tror jag på allvar att wikileaks är seriösa och undrar vem som startade detta.
  utnyttjades Exp av främmande makt?

  Det skall bli spännade att se storyn bakom detta.

  Gilla

 12. Linda skriver:

  Läste ditt newsmill, och det har varit omdebatterat på twitter om att man kan köpa sig en plats där såvida man vill synas etc… bonniers äger väl?

  Gilla

 13. Linda skriver:

  http://www.kurvigheter.se/klara/2010/08/21/jag-staller-inte-upp/ Klara skriver väldigt bra om media, pengarna etc!

  Gilla

 14. Helena Palena skriver:

  Linda: Vilken soppa. Tjejerna blir kändisar på kuppen. Det kostar på att krusa för en tupp och inte våga gå hela vägen. Varför ens börja. Ska kolla Klaras inlägg nu.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.