Båg och ljug för nästan hela slanten! Freedom convoj!

Träffade en man häromdagen som läser Svenska Dagbladet varje dag! Frågade vad han tyckte om det som hände i Kanada. Han undrade vad jag menade. Frågade då om det inte stått något i SvD om lastbilskonvojerna mot huvudstaden Ottawa förra helgen. Nä! Han hade inte sett något om det. Ridå!
100 000 lastbilar blev 100 i radion! Noll koll och Ljug för hela slanten! 😄
Karin Berglund: ”Hörde ett inslag på radio P4, där de rapporterade om ett hundratal lastbilar som demonstrerar i Ottawa. Jag vet inte om de bara har gått ut första klass, och inte kan räkna längre än så? 
Otroligt många lastbilar i Canada är där, och så här såg det ut vid EN av gränsövergångarna till Canada, med några av alla de truckers från USA, som åkt över, för att stödja deras sak.
En stark underdrift i rapporteringen i alla fall…. (Det räknas snarare med att det är 100.000 lastbilar som är med i konvojerna i Canada.)
Att det i väldigt många länder runtom i världen, som t ex Australien, *England, Norge och Nederländerna, för att bara nämna några, också startats konvojer, det har man på nyheterna helt missat!

Gränsövergången i Montana till Kanada.

https://www.facebook.com/groups/freedomconvoy2022support/

En tråd från facebook med anledning av det som hände i Kanada.

Monica Antonsson: Så där brukar det se ut i gränsövergången mellan Finland och Ryssland. Det brukar bero på tullen. Vad håller de där på med?

Helena Palena: Monica Antonsson Dålig rapportering i våra medier men hela Kanada är på tå mot restriktioner och vaccinpass. Läs vad Karin Berglund skriver. Kolla även här. Justin Trudeau har gått och gömt sig.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=5505925412756569&id=100000174953729

Monica Antonsson: Ok, fattar nada. Jag tycker det är bra med vaccinpass. Alla borde ha det. Man kan resa och kommer fram överallt. Jag önskar att du tyckte detsamma men jag vet att du inte gör det. Gillar dig ändå.

Karin Berglund: Monica Antonsson För två år sedan kunde vi resa vart som helst, och komma fram överallt utan vaccinpass. – Vad tycker du det finns för fördelar med vaccinpass, jämfört med att vi är villkorslöst fria, som vi har all rätt att vara? De är bara till för att kontrollera folket, och skyddar inte mot smittspridning, sjukdom eller död. Något som inte behövs, och inte gör någon nytta för oss, kan väl knappast vara bra??? Judestjärnorna hade inga fördelar de heller, och det är alltid fel att märka folk, vare sig det för med sig nackdelar eller fördelar att ha någon märkning. Läs gärna uppenbarelseboken, om odjurets tal, och fundera lite på ifall de kanske inte kunde förutse saker i den där boken…?

Helena Palena: Monica Antonsson Man får tycka olika! Vaccinpassen kommer försvinna. Tvång och kontroll för en ofarlig sjukdom! Bluffen är snart synad. Bolagen skor sig! Tjänar 1 000 dollar i sekunden på sprutorna! Tur att folk vaknar innan diktaturen har slagit klorna i oss alla.

Monica Antonsson: Karin Berglund Vi som vaccinerat oss bidrar till att skydda befolkningen och samhället. Vaccinpass gör att man kan vara med nästan överallt och inte i onödan utsätter ovaccinerade för smitta. Som vaccinerad vill man exempelvis inte träffa ovaccinerade. Inte minst för att skydda dem. Det är lätt som en plätt. Man vill att alla ska dra sitt strå till stacken. Det är en kärlekshandling helt enkelt. Att alla inte ställer upp är den största risken för att eländet ska fortgå. Men jag respekterar er – och förväntar mig att bli respekterad tillbaka.

Monica Antonsson: Helena Palena Så klart försvinner de när faran är över. Som släktforskare har jag noterat att prästerna förr noggrant förde bok över vilka som vaccinerats mot smittkoppor som var aktuellt då. Det var väl den tidens vaccinationspass. Och tack vare det är smittkoppor inte aktuellt i vår del av världen längre.

Monica Antonsson: Helena Palena Om jag hade varit vaccinfabrikör så hade jag också velat tjäna pengar. Hade inte du? Tänk vad mycket de som tillverkar dasspapper har tjänat på detta. Och E-handeln. Jag har inte varit i en affär på flera år…

Vera Borduz: Monica Antonsson Lägg av nu!Först skriver du att det är bra med vaccin pass för att kunna resa och nu skyddar du befolkningen och samhället 🤣🤣🤣Kan du bestämma dig för vilken av dessa anledningar har du vaccinerad dig??🤣🤣🤣

Niklas Nydahl: Monica Antonsson Vet du att det strider mot Nürnberglagarna?

Monica Antonsson: Vera Borduz Båda så klart. Man måste ta sitt samhällsansvar.

Vera Borduz: Monica Antonsson Toppen att du tar ditt samhällsansvar😆😆 Inga kommentarer här för det känns onödigt!

Helena Palena: Bättre bevakning i England! Trudeau flyr! 🙂

https://www.dailymail.co.uk/…/Justin-Trudeau-flees…

Up to 50,000 ‘Freedom Convoy’ truckers hit OttawaDAILYMAIL.CO.UKUp to 50,000 ‘Freedom Convoy’ truckers hit OttawaUp to 50,000 ‘Freedom Convoy’ truckers hit Ottawa.

Ann Johansson: I går, mitt på dagen var konvojen mot Ottawa 70km lång.100 lastbilar??? My ass!

Rasmus Ekeroth: Du får inte glömma att statsmedia är fri och obunden journalistik. Jag tror fri innebär röka hasch och rösta på miljöpartiet i just det här fallet.

Michaela Ejderflykt: Jag känner förakt när de ljuger!

Per G Nordgren: När alla lastbilar är ute och demonstrerar, vem fyller på hyllorna i mataffärerna? Det är väl precis det här systemet vill ska hända.

Helena Palen: Per G Nordgren Ja! Eftersom det är truckers som kör ut maten. Övning! Hunger games på G! Men det väcker också en och annan!

Stefan Wendel: Per G Nordgren Detta är organiserat från toppen, kom i simpsons 1999…https://www.youtube.com/watch?v=rVs1KbC4qYk&t=19s

Det är en psy-op med truckers-grejen i Kanada 🇨🇦… Men det är också organiserat av psykopateliten… Det här Går Djupare än vad de flesta tror…OWEN BENJAMIN | #1317 CANADIAN TRUCKER SPELL

…The Simpsons have done it again! truck convoy!!! PropagandaYOUTUBE.COMThe Simpsons have done it again! truck convoy!!! PropagandaThe Simpsons have done it again! truck convoy!!! Propaganda

Jan Hammar: Falsk opposition

Helena Palena: Jan Hammar Nja! Kontrollerad!

Helena Palen: Bra video från maple leaf country!

https://youtu.be/zSMEa2Ox2LEFreedom |

David Appelgren skriver: När lastbilarna anlände i fredags såg det ut så här. Här får man verkligen en bild av hur enorm rörelsen är. Rapporter har kommit in att det är totalt 130 000 lastbilar på plats i Ottawa och runt om, som omringar och blockerar av staden. ”A small fringe minority”, yeah right 😃

Elice N Billing🎉: https://rumble.com/vtkx7s-saskatchewan-mandate-has-fallen…

Randi A Rein: https://celiafarber.substack.com/…/live-feeds-from…

Live Feeds From Ottawa: Is Canada RIGHT NOW in Active Peaceful Revolution Against Trudeau/NWO/Covid Tyranny?CELIAFARBER.SUBSTACK.COM

Helena Palena: Enzio Ferrarello: En vän till mig som bor i Kanada.Ni måste veta vad som händer! Världen vaknar mer än någonsin och det var helt plötsligt! Låt mig förklara:Jag bor i Kanada. Kanada importerar mycket från USA, mycket av vår mat här kommer också därifrån. Eftersom vi är nära kommer allt med hjälp av lastbilar. I början av januari beslutade den kanadensiska premiärministern att kanadensiska lastbilschaufförer skulle behöva ha ett medicinskt pass för att komma in och lämna landet över den amerikanska gränsen. Tja, det togs inte särskilt väl emot. 18 000 lastbilschaufförer fick sparken för att de inte ville bli vaccinerade. Så dessa lastbilschaufförer samlades för att göra en marsch från ena änden av landet (British Columbia) till huvudstaden Ottawa, där premiärministern finns). Men … många människor har börjat stödja lastbilschaufförer. Lastbilschaufförerna började få en massa kontantdonationer för mat och bensin där uppe (en 6 dagars resa). Det ena ledde till det andra, en flockeffekt inträffar tills lastbilschaufförerna helt plötsligt bestämde sig för att de inte längre skulle slåss bara för dem, utan för alla! De bestämde sig för att marschera mot statsministern och därifrån flyttar de inte förrän statsministern har hämtat ut hälsopasset, maskerna, alla restriktioner, allt !! De sa: tills vi återställer vår frihet, kommer vi inte att lämna här. Men nu kommer det bästa. Rörelsen växte så mycket att de på måndagen gick från ena änden av landet till den andra, till varje stad de kunde, andra lastbilschaufförer och bilar av vanliga människor, familjer, anslöt sig. Människor är alla till deras fördel. Restauranger ger bort gratis mat till människor på marschen. Hotell som låter dig sova gratis. Gratis bensinstationer. Hela landet samlades och samlade 5 MILJONER USD för resor (mat, gas, etc.). Det finns nu 100 000 kanadensiska lastbilschaufförer och 13 000 amerikanska lastbilschaufförer åkte in i landet i går kväll för att delta. Det finns knappast någon som är emot det! Landet har vaknat helt! På lördag morgon kommer de till huvudstaden och stänger departementsområdets omgivningar tills friheten återupprättats i landet. Det är så fantastiskt att Australien redan nu organiserar sin egen marsch!

Christiane Zejda: SÅÅÅ MAGISKT ❤🇨🇦❤Här kan man tala om sammanhållning.En för Alla ❤🇨🇦❤All…

Bertil Selminger: Underbart!!!

Helena Palen: Inget om Kanada i Rapport 19.30. Kanske beror på det här. Det slår aldrig fel – Follow The Money. Läs och begrunda. Kopierad text : ”James C. Smith är VD för Reuters (Världens största nyhetsbyrå, 98 % av allt du läser i aftontidningar och ser på statlig TV, kommer härifrån.) James C. Smith sitter även i styrelsen för PFIZER. Dags för en sekunds eftertanke här. Vad läste du precis? De största ägarna i Pfizer är: Blackrock Inc och Vanguard Group. Okey, men spelar det någon roll? Låt oss gräva ett steg till.

De 5 största ägarna i Blackrock är: Microsoft Facebook Apple Google Amazon De 5 största ägarna i Vanguard är: Microsoft Facebook Google Apple.. Stanna. Backa. Läs igen. Fundera. Vad betyder då detta? Vanguard Group är en av de 5 största ägarna i * trumvirvel * tadaaaa – Thomson Reuters (Reuters). Så med andra ord, här kommer en sammanfattning: Bill Gates äger företaget som producerar sprutorna (Pfizer), och han äger företaget som säger åt dig att du måste ta sprutorna (Reuters) Facebook och Google äger företaget som producerar sprutorna (Pfizer) och båda plattformarna censurerar dig om du försöker säga åt folk att läsa på och inte ta sprutorna. ”Men så dumt kan det väl inte vara?” Jo, så dumt är det! Svårare än såhär är det (tyvärr) inte. Men ni behöver inte tro mig. Faktagranska själv. Detta är bara en liten detalj i en oändlig soppa. Det finns fler som ligger med varandra. Men ser du detta samband, så är det inte svårt att lista ut vad som hör ihop med vad och vem som hör ihop med vem och varför saker utspelar sig som det gör. Källgranskning funkar inte längre. För detta gäng äger källorna (och kanalerna). Dags att börja tänka, gräva, ifrågasätta och faktagranska!” Kopiera och sprid så kanske någon börjar inse hur dessa styr oss. Får inte ens detta dig att åtminstone få minsta tvivel !!?

Sabina Eklund: heja Spotify!

Birge Lööf: Jag blev rörd till tårar och lycklig först när jag såg beslutsamheten och den kärleksfulla sammanhållningen hos folket. Men……….Illuminatikorten och Simpsons visar exakt detta scenario. Det var fastlagt på 90-talet att detta skulle ske nu.

Helena Palena: Birge Lööf Hur ska vi se på det? Att dom äger världen och oss och kan göra som dom vill. Säkert! Men saker kan gå över styr. Så länge dom kontrollerar banksystemet har dom makten. Det är det som måste ändras.

Birge Lööf: DE kontrollerar alla aspekter i våra liv. Den enda motkraften jag ser är ett insiktsfullt enat folk.

Helena Palena: Birge Lööf Läs här vad Solveig skriver om dom onda som styr världen. Hon skriver om Jakob Nordangårds föreläsning.

Helena Palena: Birge Lööf Här om vårt sjuka system. Hur pengar skapas genom skuldsättning.

Finansiella systemet är omättligt och sjukt | SvD DebattSVD

Det här med planerat och psyop tål att diskutera! Det är bra att det rörs om i grytan. Det pågå något i Australien nu som inte media rapporterar om. Blir konvojer lite här och där Även om det är planerat blir makten skärrad om det går över styr. Vad är hövdingen/kungen mest rädd för? Jo, ett enat folk! En uppretad massa som går bärsärk!

Här kan ni lyssna på Elisabeth April som har lite vettigt att säga om saken.

The TRUTH: Canadian Fr*dom Cnv*y 2022
I tapped into the situation and have some information about the deep state, the white hats and other behind-the-scenes information. The time is now, the worl…

……..

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Båg och ljug för nästan hela slanten! Freedom convoj!

 1. Pingback: Båg och ljug för nästan hela slanten! Freedom convoj! — Helena Palena – Life, Death and all between

 2. Kul att du har hjärtan på bilden. Jag har valt det röda hjärtat som symbol för Valsamverkanspartiet. Du är välkommen, med eller utan din fina folkdräkt.

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Martin! Det är klubbor! Tog bilden i en affär nära Hötorget för några år sen. Det är många partier på G nu. Valsamverkan – partier som går ihop. Men det blir väl som i riksdagen. Vilka frågor ska partierna enas om i ditt parti? 🙂

  Gilla

 4. SasjaL skriver:

  Tittade på en direktsändning Youtube från Down Town Ottawa, för drygt en timme sedan och var förundrad över att den inte var blockerad. Jo då, det kom och förklaringen var att videon innehåller upphovsrättligt material ägd av Warner. Jag undrar vardå? Warner kan inte hävda juridisk rätt över vad någon filmar ‘ute på stan’ i direktsändning, som dessutom saknar kommersiellt innehåll helt. I de allra flesta länder är det fullt tillåtet enligt lag att filma på det sättet som gjordes, inklusive Kanada och USA. Youtubs argument faller därmed platt.

  Gillad av 1 person

 5. Pelle skriver:

  UnAnswered Question: Is Canada Being Run with Mercenaries?

  https://home.solari.com/canada-faces-permanent-martial-law/

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Kan mercenaries översättas med legosoldater? Ska inte hela världen bli utsatt för det när målet en världsregering och en världsreligion har infriats! En världsarmé! Undrar hur den kommer att se ut! Vi får fråga Schwab! 😛

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.