Äggformad penis

Tänker på män som är som predatorer-rovdjur! Som inte kan tygla sin sexualitet! Göran Lindberg for som en tetting i sin Nissan pickup och snutarna som for efter märkte att han satt och runkade och ringde till tjejer under den vingliga färden (läs spaningsledaren Jonas Trolles bok). När han till slut åkte dit hade han sin svarta väska med sig full med sexleksaker (bl a en jättedildo) och viagra. Varför köna av sig genom att försöka stoppa ner hela pungen i munnen på unga tjejer. Han satt på dom. De höll på att kvävas! Nu lever han på sin gård i Vimmerby där han hyr ut hästboxar till unga tjejer. Han säger att han känner sig ung. Vilken signal vill han sända med det? Han bor där med en ny sambo. Undrar vad hon tänker? Undrar om han skäms! Det är ju det han inte gör. En normal människa skäms och ångrar det han gjort. Men inte han. Han deltog inte ens i påverkansprogrammet i fängelset som skulle få honom på andra tankar. Vissa är inte som andra men om alla vore som vissa är skulle inte samhället fungera.

Jeffrey Epstein hängde sig själv i finkan. Fast en del skriver att han lever och bor i Israel. Att han jobbade åt Mossad och uppgiften för honom och Ghislaine Maxwell  var att snärja politiker, vd:ar och andra höjdare så att de kunde utpressas senare. Prins Andrew umgicks med honom. När prinsen sitter i tv och urskuldar sig märker man att han ljuger. Det är intressant att läsa vad de unga tjejerna berättat om Epstein. Två tjejer har vittnat om att Epstein hade/har en äggformad penis. En omskärelse som gick snett måhända. Hur kul kan det vara i denna penisdyrkande värld? Snygg och omsvärvad och ända upp med ett klumpfotsstånd? Nej, inte kul på en fläck. Även den vackraste sol har fläckar. Läs mer här!

Och en annan som får en att dubbelrysa är Harvey Weinstein. Han är bara 67 år men hängde över en underlig rollator på väg in till domstolen. Kanske tänkte att han skulle få lägre straff om han såg skröplig ut. Vilket rovdjur! Gud så hemskt. Harvey Weinstein är åtalad på fem punkter i New York. Bland annat misstänks han ha våldtagit en kvinna på ett hotellrum på Manhattan 2013 och för att ha utfört oralsex på en annan kvinna mot hennes vilja 2006. Harvey nekar till anklagelserna med förklaringen att alla sexuella kontakter skett med samtycke. Skulle han fällas för det allvarligaste brottet riskerar han livstids fängelse. Totalt har ett 80-tal kvinnor vittnat om att de utsatts för sexuella övergrepp av Weinstein, däribland många filmstjärnor. Anklagelserna bubblade upp hösten 2017 och blev drivande för Metoo-rörelsen. Harvey var gift men till slut lämnade frugan honom. Det kan man ju förstå. Bättre sent än aldrig. Läs mer: Hollywood Jew Harvey Weinstein Busted For Decades-Long Sexual Abuse Of White Women 

Och så har vi slutligen kulturprofilen! Han som trodde att han ägde scenen genom sitt äktenskap med Katarina Frostenson som satt i Akademien. Han som t o m tafsade på prinsessan Victoria. Läser man kvinnornas berättelse så var Jean Claude Arnault också den där typen som ville stoppa könet långt ner i halsen. Kvinnan i fråga höll på att kvävas. Vilken ursinne kvinnan fick utstå bara för att han inte kunde få utlösning. Tror det var så! Hur man än vrider och snurrar så kommer inte vågkammen som ger klimax och kvinnan får skulden. Tror Jean Claude och Göran Lindberg kan ta varandra i hand! Det heliga ståndet fungerar inte. Det ryska klockspelet levererar inte och det är kvinnans fel. Måhända känner dom flesta män sympati för mannen här. Inte för kvinnan men det gör jag av naturliga skäl.

Arnault sitter av ett drygt 2-årigt fängelsestraff och blir formellt fri i maj 2020. Men redan  den 20 december 2019 kunde Arnault åtnjuta friheten. Enligt kriminalvårdens beslut har Jean-Claude nu tillåtelse att återvända till sin bostad i centrala Stockholm, så kallad utökad frigång. Han kan röra sig fritt i Vasastan och på Kungsholmen i Stockholm på vissa tider. Besöken utomhus får dock bara ske i samband med läkarbesök och deltagande i ett så kallat påverkansprogram. Det är vanligt att sexualbrottslingar åläggs att delta i sådan behandling. Tanken med det är att minska återfallsrisken. Läs mer här!

Jean Claude deltar i påverkansprogrammet men Göran Lindberg vägrade! Kräver analys men det får vi ta en annan gång.

Metoos okrönte kung

Kapten Klännings mjuka stånd

…….

Detta inlägg publicerades i Människor, Politik och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Äggformad penis

 1. Helena Palena skriver:

  Caroline Berglund: ”Män med sexuell oförmåga och tvångsmässigt psykiskt stört beteende. Barnsliga superegoister, de har inte växt upp till riktiga män.”

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Höjden av högmod! Epstein ville frysa in sin penis och hjärna för kommande behov.
  Well, it’s finally happened. We’ve finally gotten to the arc of the Jeffrey Epstein narrative in which we learn the accused sex trafficker reportedly spent years telling scientists about his dream to “seed” the human race with his DNA and, separately, to have his brain and penis cryogenically frozen and brought back to life at a future time and place.

  https://www.vanityfair.com/news/2019/07/jeffrey-epstein-transhumanism-cryonics

  Gilla

 3. hllviken skriver:

  🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮

  Gilla

 4. Ett namn som glömdes bort var britten Jimmy Saville. Kan hända för att han är avdöd? Här kan man verkligen tala om en creepy gubbe. Mer creepy än Janne Josefsson. Eller hur, Özz?

  Gillad av 1 person

 5. Björn Sveninge skriver:

  https://russia-insider.com/en/node/28149
  De styr Sverige de djävlarna!

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Naughty Bad Boy: Saville ja! Fy vilket äckel. Han blev adlad! Han gick in på sjukhus och våldtog barn i sina sängar. Men allt kom fram efter hans död. Tror han har blivit fråntagen alla sina utmärkelser. Man borde kolla upp hans grav som blev så dekorerad.

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Björn Sveninge! Bra reportage. Det finns folk som försöker kriga emot. Bra kommentarer under inlägget. :-Peinout/Rain • 19 hours ago • edited
  Rick Wiles and friends are absolute hero’s! I’ve been listening to their program now for a couple of weeks, since they came out wit the Jew Coup. Very cool!
  The only thing they are not yet up to date with is National Socialism. They still believe AH was the ultimate evil. So someone needs to wake them up on that.
  I am sure they will ultimately understand that AH was a Christian, and fighting the Bolshevik Jews! Stuff like that takes time to process..
  Otherwise they are great, and funny too!
  After they were banned by Youtube and Paypal, and went full Martin Luther on the Jews, their audience has grown explosively!
  They have very big potential to wake up the Christian Zio’s!!

  Gilla

 8. hllviken skriver:

  Globalistnätverket sysslar inte endast med sex – är ett sådant nätverk bakom Iranskandalen?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.