CIAs storsatsning på historiens största legoarmé ISIS ett fiasko!

Iraqi court sentences 3 French members of ISIS to death
Iraqi security forces hold an ISIS flag on the outskirts of Ramadi in this file photo from Dec. 23, 2014. (Reuters)

Snart dags för dollarns fall! CIA:s storsatsning på historiens största legoarmé ISIS är ännu ett fruktansvärt misslyckande. Hela den väldiga krigsoperationen för att kunna tillsätta en amerikansk marionettregim i Damaskus har urartat i ett stormfiasko, skriver Brage Norin i detta inlägg innan han dog. Även det skrevs 24 mars i år. Läs även här! 

INGEN KAN TA TILL SIG HUR SNABBT ALLT SKER.

ETT EXEMPEL: EGYPTEN. På en enda vecka har följande inträffat:
+ Universitetet Ain Shams rektor hyllar samarbetet mellan Egypten och Kina. Grundstenen till det välkända universitetets första Konfutius-institut lades på plats i onsdags förra veckan.

+ Det första ryska universitetet i Mellanöstern ”Egyptian Russian University (ERU)” byggs i Kairo. Framtidsvisionerna saknar gränser. Universitetet har målet att bli ett av de bästa i Mellanöstern. Ungdomar från Egypten – liksom studenter från andra länder i Mellanöstern – får lära sig rysk kultur och det ryska språket – bland annat. Massor av viktiga tekniska utbildningar planeras.

+ Många länder i Afrika har minimala chanser att hänga med i den snabba utvecklingen inom digital kommunikation . Utvecklingen går snabbt inom ”Information and Communication Technology, ICT”. Egyptiska ministrar och företagsledare mötte ryska experter på måndagen förra veckan på ICT:s högkvarter i Kairo för att lägga upp ett brett samarbete.

Citat Egypt Today: “Minister Talaat stated that he had agreed with his Russian counterpart to cooperate in Africa as Egyptian cadres will introduce the Russian technology in the continent”.

+ Moscow Times 18/3 2019. Egypten undertecknar storaffären med Ryssland om inköp av det ryska stridsflygplanet ”Su-35 fighter jets”. Affären motsvarar en kostnad på 2 miljarder dollar. Hela 20 stridsflygplan köps in. Planen ska levereras under åren 2020 – 2021. Det var en snabb affär.

+ NEWSROOM (ADV) – Egyptens Suezkanals “Economic Zone (SCZone)” ska integreras med Kinas Belt and Road Initiative (BRI). Arbetet med samordningen pågår I full fart meddelade Egyptens “planning minister” på tisdag förra veckan.

PRECIS ALLT SKER MED BLIXTENS HASTIGHET – ÄVEN USA:s FALL.
+ CIA:s storsatsning på Kabulregimen i Afghanistan har slutat i det mest förnedrande nederlag som tänkas kan. Kabulregeringen är inte ens inbjuden till de fredsförhandlingar som pågår. Tacka fan för att ”regeringen” känner sig åsidosatt. USA:s folkslakt i Afghanistan är snart över.

+ CIA:s storsatsning på Tripoliregeringen i Libyen har också slutat i ett grymt misslyckande. Al Sarray sitter ensam kvar i Tripoli allt medan fältmarskalk Khalifa Haftar tar över landet. Obamaregimens anfall mot Libyen har slutat i ännu en katastrof för ”den fria världen”.

+ CIA:s storsatsning på historiens största legoarmé ISIS är ännu ett fruktansvärt misslyckande. Hela den väldiga krigsoperationen för att kunna tillsätta en amerikansk marionettregim i Damaskus har urartat i ett stormfiasko. USA tvingas fly i panik. CIA meddelade inte ens sina närmaste ”allierade” att USA ska dra tillbaka sina trupper från Syrien. Beteendet var sjukt.

+ CIA:s försök till en militär statskupp i Turkiet gick åt helvetet. USA förlorade en av NATO:s nyckelnationer. Banden mellan Ryssland och Turkiet har börjat blomma. Ryska missilsystemet S 400 är snart på plats. Rysk kärnkraft byggs i rekordfart. Turk Streams kranar öppnas i december i år. Turkiet blir transitland för den efterlängtade ryska naturgasen till sydöstra EU – Bingo i kubik.

+ CIA har förlorat Saudiarabien!!!!! Detta misslyckande är extremt ofattbart. Detta jättemisstag överglänser alla andra megamisstag tillsammans. Det finns inga ord för att beskriva den amerikanska politiska katastrofen.

Googlar man på ”Mohammed bin Salman” möter man sida upp och sida ner med hatisk information. INGEN i hela den förljugna världen gläds över att freden äntligen är på väg på den arabiska halvön, åt att kvinnorna strömmar ut på arbetsmarknaden, åt att det religiösa fanatiska prästerskapet satts på plats, åt att kvinnor får köra bil, åt att se kvinnor strömma in på idrottsarenorna – nej ingenting gläder den så kallade ”fria världen” (den förljugna världen).

Varför ser vi inte allt som är positivt? Därför att alla köpta journalister tjänar sitt levebröd på att skriva vad husbonden i väst önskar sig. CIA har förlorat allt hopp om Mohammed bin Salman. Därför exploderar hatet mot Saudiarabiens blivande kung. Vilket övertygande bevis – CIA har tappat strypgreppet om Saudiarabien. Oj – detta förändrar världen.

+ CIA har förlorat greppet om Tyskland. Detta är om möjligt lika stort som att förlora greppet om Saudiarabien. Tyskland tvingas balansera försiktigt men landets status som amerikansk koloni är definitivt över – för alltid. Vilket historiskt uppvaknande vi bevittnar i Tyskland. Det är ett hisnande ögonblick vi beskådar. Den som inte ser att USA:s krigarimperium har kollapsat är både blind och döv.

Nu är det snart dags för den STORA händelsen – dollarns fall. Spänn fast säkerhetsbältena – imperiets modernation USA störtar in i ett inbördeskrig. En militär diktatur är oundviklig.

ALLT UTVECKLAS BLIXTSNABBT I ÖST MEDAN ”VÄST” GÅR UNDER.
Ser ni inte hur snabbt Europas Förenta Stater ”EU” slits i bitar? För ett år sedan stod Spanien i brand. Brandhärden är absolut inte släckt – tvärtom. Sedan exploderade Frankrike. Landet är förlamat. United Kingdom skakar i sina grundvalar. Ett större kaos kan inte tänkas. Italien ansluter sig till BRI – Belt and Road Initiative. Splittringen är fullständig och total.

Recessionen knackar på dörren i EU. Snart – mycket snart – får vi vara med om något riktigt stort. Ekonomin i alla USA:s vasallstater kommer att skadas svårt när förtroendet för dollarn havererar. Redan i år brakar helvetet lös. En ny värld föds – den ”multipolära världen”. USA:s terrorvälde kollapsar mitt framför ögonen. Tyvärr ligger vårt land illa till. De svenska bankernas innehav av amerikanska finansiella dasspapper blir avgörande för vad som händeri vårt land.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

P.S. Tänker publicera allt han skrev till mig innan han dog. D.S.

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till CIAs storsatsning på historiens största legoarmé ISIS ett fiasko!

 1. Pingback: CIA, NATO och Washington bluffar. Belt and Road Initiative tar vid | Filosofens blogg

 2. hellertz skriver:

  Jättetack Helena, Du får väldigt gärna ange de datum han skrev artiklarna.

  Gilla

 3. Majvor Svensson skriver:

  Hej!
  Älskar dig och denna sida <3<3<3
  Jag vill tipsa er om länkar som gör att jag sparar mycket pengar varje månad.
  Här shoppar jag allt från mode, märkeskläder, skönhet, hälsa och inredning.
  Hoppas det funkar för dig/er med!!! Kramar <3<3<3<3<3<3

  Campadre:
  https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

  Lyko:
  https://referme.to/9vACAmo

  Best secret:
  https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

  Refunder:
  http://www.refunder.se/b/Spara50

  Gilla

 4. Pingback: Kina – Det ofattbara miraklet! Snart blir det yuan istället för dollar | Helena Palena

 5. Pingback: Helena Palena vidarepublicerar Brages Testamente | Filosofens blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.