CIAs krig skapar flyktingvågorna! Av rädsla viskar vi inte ens fram sanningen

Los Angeles klass attackubåt US Navy.

”Det är precis som Gorbatjov säger – om någon rysk marinofficer hade varit med om detta så hade naturligtvis sanningen kommit fram. Blodsdollar hade lockat fram varenda en som kunde bevisa att detta inträffat. Sorry Carl Bildt – dina ubåtssyner var alla beställda av CIA”, skriver Brage Norin, fysiker och kinakännare.

SE DEN HISTORISKA SANNINGEN I VITÖGAT.
Kärnvapentesterna över Hiroshima och Nagasaki ägde rum den 6:e och 9:e augusti 1945. Två bomber dödade över 140 000 japanska åldringar, kvinnor och barn. Inga män i uniform och inga militära anläggningar fanns i städerna. Nästan alla män var inkallade till den japanska armen. Det var två civila städer som utplånades. Över 100 000 japaner dog senare en fasansfull död av de strålningsskador som kärnvapentesterna orsakade.

Under Koreakriget i början av 50-talet bombades storstaden Pyongyang och flera andra mindre städer och tätbefolkade samhällen i norra Korea i smulor.
Enligt Wikipedia dödades cirka 3 miljoner människor av de amerikanska bombmattorna. Enligt Peace Research Institute in Oslo ”PRIO” – professor Johan Galtungs världsberömda fredsinstitut, dödades 3,5 miljoner människor direkt eller indirekt på grund av de massiva flygbombningarna över storstaden Pyongyang med förstäder och närliggande byar. PRIO:s uppgifter är extremt noggrant sammanställda. Ingen kan ifrågasätta uppgifterna. 3,5 miljoner är många människor som bombades till döds av USA:s bombmattor. Det motsvarar halva Sveriges befolkning denna tid.

Under Vietnamkriget bombade USA ännu ett ”primitivt folk” med massiva bombmattor. Julbombningarna över tätbefolkade floddelta i norra Vietnam den 18 – 29 december 1972 ägde rum där det nästan bara fanns åldringar och kvinnor och barn. Tusentals fasansfulla slaktplatser med rester av människor skapades på marken.
President Richard Nixon var rasande och ville fira julhelgen på sitt speciella sätt. Den amerikanska militären jublade – nu behövdes inga humanitära hämningar hindra folkslakten längre. Nixons berömda ord – ”Bastarderna har aldrig blivit bombade som de kommer att bli bombade denna gång”. Nixons ord i original nedan:

”The bastards have never been bombed like they´re going to be bombed this time” – kommer att gå till massmordens historia. Närmare 5 miljoner vietnameser dödades under det 20-åriga kriget. Över 90% var civila – barn, åldringar, bönder och kvinnor. Över en miljon bönder dödades – varav tusentals lemlästades av svenska trampminor som Bofors tillverkade på order av CIA.

Enligt Röda Korset skadades över en miljon vietnameser av de kemiska och biologiska stridsmedel som USA öste ner över landet. En så storskalig och vidrig kemisk krigföring har aldrig inträffat i mänsklighetens historia. ”Agent Orange” sprejades ut över en areal på över tre miljoner hektar jordbruksmark och skogar. De genetiska skadorna på människor var fasansfulla. För tio år sedan levde fortfarande över 100 000 vietnameser med svåra skador orsakade av Agent Orange.

Iran, Afghanistan, Irak, Libyen, Syrien – massmördandet har pågått konstant i flera årtionden.
Ett enda land i världen – USA – med närmare ett tusen militära baser över hela jordens yta, tar sig friheten att starta krig, ösa bomber över civilbefolkning, använda kemisk krigföring, starta inbördeskrig, organisera militärkupper (som fortsätter mördandet på marken), lönnmörda politiker och andra oppositionella på löpande band. Ett land i världen – Mordors rike – har omvandlat vår planet till en global slaktplats.

Den kemiska krigföringen har skett inför öppen ridå. Saddam Husseins regim ställde upp på CIA:s order att använda kemiska stridsgaser mot Iran. Den gastkramande sanningen är att Tyskland tillverkade gasstridsmedlen på CIA:s order. Allt är avslöjat men nästan ingen i den förljugna världen vill kännas vid sanningen. Alla FN:s vapeninspektörer fick skriva under att de aldrig någonsin skulle uppge vad de såg under inspektionerna i Irak. Alla såg den sjuka sanningen. Saddam Hussein hade enorma förråd av ”massförstörelsevapen” – kemiska stridsmedel som tillverkats av väst!!!

USA:s mördande fortsatte sedan med prickskyttar och drönare.
Enligt fredsforskningsinstitutet PRIO har ”snipers” sänts ut på regelbundna lönnmordsuppdrag i över 130 länder runt hela jordens yta. CIA har utsett måltavlorna lokalt. Det var Obama som satte igång denna nya form av massmord. ”The hunt is going on” – yttrade stolt de ansvariga inom CIA.

Tusentals drönare skickades iväg på mördaruppdrag i massor av länder. Hundratals amerikanska ”krigare” skötte mördandet från sina skrivbord i USA. Massor av grymma misstag begicks – men mördarna fick mycket bra betalt. Det var under Obamas tid vid makten som dessa två nya former av massmord kom igång.

I våg efter våg efter våg flyr civilbefolkningen från alla CIA:s krigshärdar. Flyktingvågorna in till EU skapar plötsligt ett politiskt uppvaknande. Några få stater vågar äntligen framträda och tala om den nakna sanningen. Det är CIA/NATO:s krig som utlöser flyktingvågorna.

Så enastående märkligt. Miljoner flyr från Balkanländerna Kosovo och Serbien, från Afghanistan, från Irak, från Libyen och från Syrien. Vi är så ofattbart mentalt skadade att vi vägrar att se den nakna sanningen. Det är CIA:s krig som skapar flyktingvågorna. Vi är så rädda att vi inte ens viskar fram sanningen. Vi skockar ihop oss som får gör när de känner vargens hot. In i flockens mitt och säg inte ett pip. Sådana är vi nästan utan undantag.

MORDORS MÖRDARRIKE MÖTER NU SITT ÖDE.

”Oj vad du är anti-amerikansk” säger nästan alla mina kompisar. Jag vänder mig inåt till den tystnad som jag uppfattar som Gud. Varför ser nästan ingen annan det jag ser? Den frågan har snurrat runt i mitt huvud många gånger. Varför är det så få som vill öppna ögonen? Är jorden en andlig soptipp för förtappade själar? Är ”Terra Matre” en själslig återvinningsstation i vår del av Universum? Har vi nyss har släppt grenarna och klättrat ner från träden? Har vi inte hunnit utvecklas längre? Är det som sig bör – med andra ord?

För mig personligen är den som gömmer sig i tystnaden medansvarig till USA:s mordorgier. De som inte förstod är oskyldiga. Men alla de miljoner som förstod och lika förbannat var tysta är medskyldiga. Den nakna sanningen är att över 90 % av alla människor hade låtit sig mutas av blodsdollar om de hade fått chansen. Vi ser bara flisan i grannens öga. Vi är blinda för bjälken i vårt eget öga. En stor majoritet köper ”superfynd” trots att vi innerst inne vet att det är stöldgods. Lika förbannat säger vi oss hata tjuvar. Den nakna sanningen inför Gud är omskakande. Antalet hela varma människor äro lätt räknade.

I Sverige plockades först Olof Palme bort. Därefter dödades Anna Lindh som hotade att bli en ny Palme i vårt land. Sverige slog under Palmes tid vid makten ett nytt världsrekord i mentalt vansinne. Vi såg fler ryska ubåtar i våra hamnar än någon annan nation i världen hade fått skåda.

Den enda ryska ubåt som någonsin kört in i svenska fjordar var en ubåtskapten som i fyllan körde upp på land utanför Karlskrona. Danska öar har flera gånger varit nära att uppleva liknande grundstötningar. Kraftigt berusade ryska kaptener har många gånger kört upp på land – eller varit nära att göra det. Att tro att man spionerar och sköter detta uppdrag genom att köra upp på land är faktiskt sjukt. Det är precis som Gorbatjov säger – om någon rysk marinofficer hade varit med om detta så hade naturligtvis sanningen kommit fram. Blodsdollar hade lockat fram varenda en som kunde bevisa att detta inträffat. Sorry Carl Bildt – dina ubåtssyner vara alla beställda av CIA.

TACK GODE GUD FÖR ATT DU KROSSAR MÖRDARIMPERIET I VÄST.

Oj vad du gör mig lycklig. Jag har aldrig varit gladare i hela mitt liv.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

36 kommentarer till CIAs krig skapar flyktingvågorna! Av rädsla viskar vi inte ens fram sanningen

 1. Magnus Berg skriver:

  Så det var USA som anföll Japan? Det var USA som mördade alla i Nanking? Det var USA som mördade judar i Tyskland? Det var USA som dödade civila i Manilla och övriga fillipinerna WWll USA som för krig mellan Shia och Sunni? Is har inget med flyktingar att göra? Maos Pol Pot och Stalin var CIA-agenter som mördade 100 miljpner? Din världs och historiska beskrivning är så sinnessjukt förvriden att jag tycker synd om dig! Japanerna var lika hänsynslöst fanatiska 30-45 som IS är idag.Du är en antihumanistisk hjärntvättad kommunist värre än IS-terrorister. Jag har sparat din text som ett mycket skrämmande exempel på hur sinnessjuk extremvänstern är idag!

  Gilla

 2. Brage Norin skriver:

  Japans agerande i Sydostasien går inte att beskriva med ord. Den japanska militärens framfart i Kina och Korea och många andra länder är fasansfull. Jag har personligen träffat många kineser som berättat mycket grymma historier. Jag känner många vars föräldrageneration drabbats svårt. Sydkorea minns och Kina minns och miljoner andra minns.japanernas framfart Jag skrev om två kärnvapensprängningar över civila städer i Japan – absolut inte att USA ”anföll Japan”. Det är ditt eget ordval.

  Varje uppgift i min artikel är mycket noggrant kontrollerade. Många data är från ledande fredsforskningsinstitut – eller från Wikipedia – data som ingen läskunnig person kan ifrågasätta.

  Jag har med egna ögon sett det gamla rövslickeriet i både östra Europa och Kina. Alla illusioner om kommunismen är fullständigt uppslitna med rötterna i min hjärna. Ett samhälle som kväver mänskligt skapande är mycket långt från det jag önskar mig. Dagens Ryssland och Kina har båda lärt sig en mycket smärtsam läxa. Några finns det kvar i öster som längtar tillbaka till gamla tider. Snart är de utdöda.

  Jag är djupt troende buddist – ända in i hjärtat..

  Gilla

 3. orglasse skriver:

  Det finns något spännande med USA – så måste det vara eftersom så många fattiga vill ta sig in i USA illegalt. Men även via den legala invandringen så ökar USA:s befolkning nu mycket kraftigt år för år.
  USA är också till delar en av Världens kornbodar. Både USA och Canada försörjer många länder och utsatta områden med spannmål. UNWRA som är en biståndsorganisation för att hjälpa Palestinierna får en mycket stor del av sina bidrag från USA. Det är likadant med många andra organisationer som skall hjälpa de sina får medel till stor del från just USA.
  Det är detta som nu Present Trump med all rätta vill se över. Varför skall USA dela ut allmosor till länder som inte visar tacksamhet. Länder som går emot den som försörjer folket.
  Men låt oss gå tillbaka till 1938 då President Roosevelt fullt klart insåg att Adolf Hitler var på väg mot ett Världskrig som han skulle vinna. USA började sin stora militära upprustning detta år, och tack vare det så stod man emot både Japan och Tyskland samt Italien när de började sitt krig. Vilket var kan man säga januari 1942. Tre år senare hade alla tre fiender kapitulerat efter USA:s massiva insats av material till fronterna. USA:s industri vann det II världskriget.
  Därefter har USA varit inblandade i många krig vilka flera varit rättfärdiga men minst lika många inte.
  Som det ser ut nu blir det först en större konflikt angående Mellanöstern, och därefter ett Krig mot Kina.
  Vem som vinner behöver vi inte ens fundera över utan det gör USA.
  Deras enorma krigsmakt är så överlägsen allt annat som finns särskilt tekniskt.
  Man kan tycka illa om USA men alternativet vi har haft idag utan deras krigsinsats är att hela Världen styrts från Berlin av ett parti ingen av oss vill se.
  Ryssland, Kina, EU är bara regionala stormakter – det finns bara en verklig stormakt, och det är USA och under Donald J Trumps ledning är denna stormakt på väg att återhämta sig från många år av misskötsel. Obama var en katastrof för USA som stat.
  Låt mig få ge er en bild från det ekonomiska läget vilket nu gör att allt fler amerikaner får jobb – de betalar därmed skatt och de kostar inget för landet. Man räknar med en minskad skuld nu på 6 trillioner dollar på något är. Det innebär att USA inte längre behöver låna av FED. Det ser onekligen rätt bra ut för USA just nu, och de kraftsamlar inför först ett handelskrig med Kina och därefter ett riktigt krig mot just Kina.
  Ett krig som för mycket lång tid visar vem som har den verkliga makten på denna planet.

  Gilla

 4. Brage Norin skriver:

  JAG HAR EN DIAMETRALT ANNORLUNDA UPPFATTNING OM SKEENDET I VÄRLDEN.
  OM MAN HAR SJUK HUMOR ÄR USA:s POLITIK DJÄVLIGT UNDERHÅLLANDE.
  Inget land kan skaffa sig kärnvapen utan att kunna höganrika uran. Iran låganrikar uran för sina egna behov vilket även Saudiarabien är fast besluten att göra i framtiden. Allt sker under noga kontrollerade former och inspektioner sker regelbundet enligt internationella överenskommelser.

  Alla vet att Nordkorea inte anrikar uran. Av denna enkla anledning kan inte landet tillverka några kärnvapen. Varför har ingen hört talas om att Nordkorea anrikar uran? Har CIA glömt att anklaga landet för att anrika uran? Nej – CIA hade redan tidigt fastnat i en egen fälla. Om de anklagat Nordkorea för att anrika uran hade IAEA naturligtvis tvingats utreda saken. CIA hade under många år full kontroll över landet och ville inte dra in IAEA som naturligtvis skulle konstatera faktum – att ingen anrikning av uran ägde rum i Nordkorea.

  Huvuduppgiften för CIA:s femtekolonn i Nordkorea var att hota alla sina grannar i Sydostasien med kärnvapen. Sådana skräckinjagande hot skulle minsann tvinga alla länder i Sydostasien att skyndsamt begära amerikanskt skydd. Offensiva THAAD-missilsystem måste placeras ut runt hela Kina – förlåt – jag menar Nordkorea. Hela den synnerligen genomskinliga CIA-planen hade aldrig kunnat genomföras om IAEA konstaterat att ingen anrikning förekom.

  Irans låganrikning har stötts och blötts dygnet runt i åratal. CIA har aldrig missat något tillfälle att anklaga Iran för att även höganrika uran med syfte att tillverka kärnvapen. Alla IAEA:s inspektioner har slutet i samma slutsats. Iran uppfyller alla internationella krav. Iran kan därför inte tillverka kärnvapen – punkt slut. USA kunde inte ljuga vidare. Nå – varifrån kom då de kärnvapen som sprängdes i Nordkorea när landet var i CIA:s händer? Var det Kina eller Ryssland som smugglade in kärnvapen till landet? Var det kanske Grönland eller Island? Kan någon gissa???

  Är det någon som kan föreställa sig hur spyless Kina var på de ständiga kärnvapenhoten från Nordkorea. Jag kan garantera att ingen operation har planerats noggrannare i Kinas historia än att bli kvitt CIA:s drägg från Nordkorea. Att operationen lyckades måste ha varit en av den kinesiska säkerhetstjänstens största framgångar någonsin. Även den ryska säkerhetstjänsten var djupt inblandad i den känsliga operationen. Hela världen kan nu andas ut. Hoten har upphört. Tack Xi Jinping och tack Putin för ert briljanta fredsarbete. Hela den sanna världen gläds.

  Efter att CIA:s drägg i Nordkorea eliminerats under hösten 2017 upphörde plötsligt de dagliga hoten från Nordkorea om kärnvapenattacker mot grannländerna i Asien. Alla tok i CIA fick stora hispan. De lönnmördade Kim Jong Uns halvbror och försökte även döda hans son i Peking. Där blev det stopp. Hela CIA:s agentnät i Nordkorea är nu avslöjat. Varenda en är infångad – utom några som hann fly i tid. Det diplomatiska efterspelet har kommit igång bakom lykta dörrar. Trots den diplomatiska försiktigheten förstår allmänheten vad som hänt. Kommer Trump någonsin mera att kunna visa upp sig i Asien?

  ETT JÄTTEPROBLEM.
  Massor av ledande politiker och diplomater och alla säkerhetstjänster i hela Asien vet vad som har hänt. CIA blev jättesur och satte in Dennis Rodman som hävdar att han vet vad Kim Jong Un önskar sig mera än allt annat i denna värld. Alla vet att Rodman är gay. Alla förstår att Rodmans uppdrag var att förnedra Kim Jong Un. Men CIA har inte längre kontroll över massmedia i Nordkorea. Nyheten når inte ut. Ryska experter bygger nu ut Internet i Nordkorea och all CIA-propaganda stoppas effektivt. CIA:s försök att förnedra Kim Jong Un når bara ut i den förljugna världen.

  USA:s KATASTROF I SYDOSTASIEN ÄR EN POLITISK VÄTEBOMB I JÄTTEFORMAT.
  Nord- och Sydkorea marscherar in tillsammans vid Vinterolympiaden som snart drar igång i Sydkorea. Detta är en fruktansvärd chock för CIA. Hela världen kommer att hisna. Alla i hela Asien får snart veta att hoten från Nordkorea var beställda av CIA. Alla får snart veta att de kärnvapen som exploderade i Nordkorea var amerikanska kärnvapen. Alla får snart veta att missiltesterna var ett verk av CIA. Hela världen börjar snart förstå. Ingen politisk katastrof kan mäta sig med denna. (Den sista missiltesten var något helt annat. Landet var då rensat från CIA:s agenter. Testet var
  en äkta varning tlll USA).

  USA:s KATASTROF I MELLANÖSTERN ÄR EN ANNAN POLITISK VÄTEBOMB I JÄTTEFORMAT.
  Snart vet hela världen att slaktararmén ISIS var ett verk av CIA/Mossad. Hela Mellanöstern är i omvandling. Det jäser i arabvärlden. Snart är det bara Aftonbladets läsare som ingenting förstår. När ska alla dollarköpta journalister vakna upp och fatta att sanningen hinner ikapp dem? Tänker någon be om förlåtelse innan imperiet i väst faller? Börjar de känna av stress?

  USA:s KATASTROF I AFRIKA ÄR EN TREDJE POLITISK VÄTEBOMB I JÄTTEFORMAT.
  Ingen i den förljugna världen fattar hur djupt Trumps uttalande om Afrikas rövhålsländer har skadat USA:s anseende i Afrika. Många i väst ler åt Trumps ordval – men det gör inte folken i Afrika. Inget politiskt uttalande någonsin har skadat ett lands anseende så illa som Trumps ord. Det spelar ingen som helst roll hur Trump formulerade sig exakt. Själva ordet räcker. Alla vet vad han menar. Ordet tog mycket ont i Afrikas själ.

  VÄST FATTAR INTE..
  Från barnaåren ha vi hört orden blågom, turk på burk, negerjobb, din djävla hottentott, din förbannade kamelryttare – listan på förnedrande uttalanden är utan slut. Vi rår inte för det – men vi har präglats från barnaåren in i djupa fördomar. Det är därför många drar på munnen åt Trumps ordval. En afrikan blir däremot rasande över ordvalet. Trump fattar inte vilken skada han har åstadkommit. Han är helt okänslig för världen utanför hans autistiska bubbla. Hans enastående klumpighet skadar det amerikanska krigarimperiet fruktansvärt.

  USA:s KATASTROF I FN ÄR EN FJÄRDE POLITISK VÄTEBOMB I JÄTTEFORMAT.
  Jerusalemfrågan är det värsta av alla tänkbara misstag. Endast tre länder i världen röstade med USA/Israel. Fyra små öar med sammanlagt drygt Umeås befolkning röstade också för Trumps förslag. Att räkna dessa nästan obefolkade öar som fyra länder är formellt korrekt – men detta är mycket vilseledande. Den nakna sanningen är att det var tre verkliga länder som stödde USA:s förslag – trots öppna amerikanska ekonomiska hot. Dessa länder representerar mindre än en halv promille av världens befolkning. Katastrofen för Trumps diplomatiska utspel var sanslös.

  HUR LÄNGE KAN USA ÖVERLEVA?
  Öst formligen exploderar ekonomiskt. Handelsöverskotten i både Kina och Ryssland är astronomiska. Bergskedjor av guld lagras i både Kina och Ryssland. USA ”imploderar” ekonomiskt – sugs ihop med en smäll. USA:s skuld rusar upp genom molnen. Bara under Trumps första år vid makten ökade USA:s nationella skuld med svindlande 700 miljarder dollar. USA skakar i sina grundvalar. Alla läskunniga ekonomer väntar spänt. Folket i USA är helt omedvetna om hur nära den amerikanska konkursen är. Den normala EU-medborgaren vet heller ingenting – men det är oro i luften. Folk känner på sig att orostider väntar.

  JAG FÖRSTÅR INTE VARFÖR JAG SER VAD NÄSTAN INGEN ANNAN SER.
  Drömmer jag? Har något allvarligt inträffat i min hjärna? Jag tvekar inte en sekund – jag är fullt frisk. Den nakna sanningen är att miljoner ser samma skeende som jag ser – men nästan alla gömmer sig i tystnaden. Det är vår kollektiva rädsla som gör att sanningen inte når ut i den förljugna världen.

  Gilla

 5. RolfKristian skriver:

  Wow, brutalt!
  Brage Norin vid 24 januari 2018 kl. 16:45
  JAG HAR EN DIAMETRALT ANNORLUNDA UPPFATTNING OM SKEENDET I VÄRLDEN.
  OM MAN HAR SJUK HUMOR ÄR USA:s POLITIK DJÄVLIGT UNDERHÅLLANDE.
  Inget land kan skaffa sig kärnvapen utan att kunna höganrika uran. Iran låganrikar uran för sina egna behov vilket även Saudiarabien är fast besluten att göra i framtiden. Allt sker under noga kontrollerade former och inspektioner sker regelbundet enligt internationella överenskommelser.

  Alla vet att Nordkorea inte anrikar uran. Av denna enkla anledning kan inte landet tillverka några kärnvapen. Varför har ingen hört talas om att Nordkorea anrikar uran? Har CIA glömt att anklaga landet för att anrika uran? Nej – CIA hade redan tidigt fastnat i en egen fälla. Om de anklagat Nordkorea för att anrika uran hade IAEA naturligtvis tvingats utreda saken. CIA hade under många år full kontroll över landet och ville inte dra in IAEA som naturligtvis skulle konstatera faktum – att ingen anrikning av uran ägde rum i Nordkorea.

  Huvuduppgiften för CIA:s femtekolonn i Nordkorea var att hota alla sina grannar i Sydostasien med kärnvapen. Sådana skräckinjagande hot skulle minsann tvinga alla länder i Sydostasien att skyndsamt begära amerikanskt skydd. Offensiva THAAD-missilsystem måste placeras ut runt hela Kina – förlåt – jag menar Nordkorea. Hela den synnerligen genomskinliga CIA-planen hade aldrig kunnat genomföras om IAEA konstaterat att ingen anrikning förekom.

  Irans låganrikning har stötts och blötts dygnet runt i åratal. CIA har aldrig missat något tillfälle att anklaga Iran för att även höganrika uran med syfte att tillverka kärnvapen. Alla IAEA:s inspektioner har slutet i samma slutsats. Iran uppfyller alla internationella krav. Iran kan därför inte tillverka kärnvapen – punkt slut. USA kunde inte ljuga vidare. Nå – varifrån kom då de kärnvapen som sprängdes i Nordkorea när landet var i CIA:s händer? Var det Kina eller Ryssland som smugglade in kärnvapen till landet? Var det kanske Grönland eller Island? Kan någon gissa???

  Är det någon som kan föreställa sig hur spyless Kina var på de ständiga kärnvapenhoten från Nordkorea. Jag kan garantera att ingen operation har planerats noggrannare i Kinas historia än att bli kvitt CIA:s drägg från Nordkorea. Att operationen lyckades måste ha varit en av den kinesiska säkerhetstjänstens största framgångar någonsin. Även den ryska säkerhetstjänsten var djupt inblandad i den känsliga operationen. Hela världen kan nu andas ut. Hoten har upphört. Tack Xi Jinping och tack Putin för ert briljanta fredsarbete. Hela den sanna världen gläds.

  Efter att CIA:s drägg i Nordkorea eliminerats under hösten 2017 upphörde plötsligt de dagliga hoten från Nordkorea om kärnvapenattacker mot grannländerna i Asien. Alla tok i CIA fick stora hispan. De lönnmördade Kim Jong Uns halvbror och försökte även döda hans son i Peking. Där blev det stopp. Hela CIA:s agentnät i Nordkorea är nu avslöjat. Varenda en är infångad – utom några som hann fly i tid. Det diplomatiska efterspelet har kommit igång bakom lykta dörrar. Trots den diplomatiska försiktigheten förstår allmänheten vad som hänt. Kommer Trump någonsin mera att kunna visa upp sig i Asien?

  ETT JÄTTEPROBLEM.
  Massor av ledande politiker och diplomater och alla säkerhetstjänster i hela Asien vet vad som har hänt. CIA blev jättesur och satte in Dennis Rodman som hävdar att han vet vad Kim Jong Un önskar sig mera än allt annat i denna värld. Alla vet att Rodman är gay. Alla förstår att Rodmans uppdrag var att förnedra Kim Jong Un. Men CIA har inte längre kontroll över massmedia i Nordkorea. Nyheten når inte ut. Ryska experter bygger nu ut Internet i Nordkorea och all CIA-propaganda stoppas effektivt. CIA:s försök att förnedra Kim Jong Un når bara ut i den förljugna världen.

  USA:s KATASTROF I SYDOSTASIEN ÄR EN POLITISK VÄTEBOMB I JÄTTEFORMAT.
  Nord- och Sydkorea marscherar in tillsammans vid Vinterolympiaden som snart drar igång i Sydkorea. Detta är en fruktansvärd chock för CIA. Hela världen kommer att hisna. Alla i hela Asien får snart veta att hoten från Nordkorea var beställda av CIA. Alla får snart veta att de kärnvapen som exploderade i Nordkorea var amerikanska kärnvapen. Alla får snart veta att missiltesterna var ett verk av CIA. Hela världen börjar snart förstå. Ingen politisk katastrof kan mäta sig med denna. (Den sista missiltesten var något helt annat. Landet var då rensat från CIA:s agenter. Testet var
  en äkta varning tlll USA).

  USA:s KATASTROF I MELLANÖSTERN ÄR EN ANNAN POLITISK VÄTEBOMB I JÄTTEFORMAT.
  Snart vet hela världen att slaktararmén ISIS var ett verk av CIA/Mossad. Hela Mellanöstern är i omvandling. Det jäser i arabvärlden. Snart är det bara Aftonbladets läsare som ingenting förstår. När ska alla dollarköpta journalister vakna upp och fatta att sanningen hinner ikapp dem? Tänker någon be om förlåtelse innan imperiet i väst faller? Börjar de känna av stress?

  USA:s KATASTROF I AFRIKA ÄR EN TREDJE POLITISK VÄTEBOMB I JÄTTEFORMAT.
  Ingen i den förljugna världen fattar hur djupt Trumps uttalande om Afrikas rövhålsländer har skadat USA:s anseende i Afrika. Många i väst ler åt Trumps ordval – men det gör inte folken i Afrika. Inget politiskt uttalande någonsin har skadat ett lands anseende så illa som Trumps ord. Det spelar ingen som helst roll hur Trump formulerade sig exakt. Själva ordet räcker. Alla vet vad han menar. Ordet tog mycket ont i Afrikas själ.

  VÄST FATTAR INTE..
  Från barnaåren ha vi hört orden blågom, turk på burk, negerjobb, din djävla hottentott, din förbannade kamelryttare – listan på förnedrande uttalanden är utan slut. Vi rår inte för det – men vi har präglats från barnaåren in i djupa fördomar. Det är därför många drar på munnen åt Trumps ordval. En afrikan blir däremot rasande över ordvalet. Trump fattar inte vilken skada han har åstadkommit. Han är helt okänslig för världen utanför hans autistiska bubbla. Hans enastående klumpighet skadar det amerikanska krigarimperiet fruktansvärt.

  USA:s KATASTROF I FN ÄR EN FJÄRDE POLITISK VÄTEBOMB I JÄTTEFORMAT.
  Jerusalemfrågan är det värsta av alla tänkbara misstag. Endast tre länder i världen röstade med USA/Israel. Fyra små öar med sammanlagt drygt Umeås befolkning röstade också för Trumps förslag. Att räkna dessa nästan obefolkade öar som fyra länder är formellt korrekt – men detta är mycket vilseledande. Den nakna sanningen är att det var tre verkliga länder som stödde USA:s förslag – trots öppna amerikanska ekonomiska hot. Dessa länder representerar mindre än en halv promille av världens befolkning. Katastrofen för Trumps diplomatiska utspel var sanslös.

  HUR LÄNGE KAN USA ÖVERLEVA?
  Öst formligen exploderar ekonomiskt. Handelsöverskotten i både Kina och Ryssland är astronomiska. Bergskedjor av guld lagras i både Kina och Ryssland. USA ”imploderar” ekonomiskt – sugs ihop med en smäll. USA:s skuld rusar upp genom molnen. Bara under Trumps första år vid makten ökade USA:s nationella skuld med svindlande 700 miljarder dollar. USA skakar i sina grundvalar. Alla läskunniga ekonomer väntar spänt. Folket i USA är helt omedvetna om hur nära den amerikanska konkursen är. Den normala EU-medborgaren vet heller ingenting – men det är oro i luften. Folk känner på sig att orostider väntar.

  JAG FÖRSTÅR INTE VARFÖR JAG SER VAD NÄSTAN INGEN ANNAN SER.
  Drömmer jag? Har något allvarligt inträffat i min hjärna? Jag tvekar inte en sekund – jag är fullt frisk. Den nakna sanningen är att miljoner ser samma skeende som jag ser – men nästan alla gömmer sig i tystnaden. Det är vår kollektiva rädsla som gör att sanningen inte når ut i den förljugna världen.

  Gilla

 6. Pingback: Hela CIA:s agentnät i Nordkorea är nu avslöjat. – globalresearchtranslated

 7. Michael Thudén skriver:

  Nä, orgglasse -det ser inte ljust ut för USA. USA:s har levt som en parasit genom att dollar haft varit reservvaluta (något De Gaulle redan konstaterade på 60-talet – Putin sa samma sak för några år sedan). Men det håller på att ändras, Kineserna bygger ut CIPS som i ökande grad kommer ersätta SWIFT. Kina håller dessutom på att ersätta petrodollar med petroyuan. USA:s parasitid är snart över.
  http://russia-insider.com/en/petro-yuan-bombshell-and-its-relation-new-us-security-doctrine/ri22044

  Så här skriver ekonomiprofessor Michael Hudson USA jordbrukspolitik:
  ”This aim is similar to the Carter administration’s plan to create a food crisis to make Third World countries more dependent on the United States. The idea was that the U.S. Government could agree to give them more food, in exchange for their selling their raw materials to American firms. Their governments would have to replace democracy with government that we appoint. This would put the U.S. Secretary of State in charge of their policy, not its own people.

  This is how the Americans have impoverished Third World countries, by insisting – for instance through the World Bank and IMF – that they will only be given loans if they agree not to feed themselves but depend on American grain.

  So you’re saying that the United States uses the World Bank and the IMF to force other countries to import our farm products?
  I’ve described this aim that in Super Imperialism. For the last fifty years the mainstay of the U.S. balance of payments has been agriculture, not industry”

  Så USA har haft som politik att skapa svältkatastrofer – inte förhindra dem.

  När det gäller krig finns det många ”War games” som säger emot dig – USA brukar förlora där. Har USA vunnit ett enda krig sedan andra världskriget? (jag menar förutom då typ Grenada och Panama – USA går inte gärna på större motståndare).

  Lite roligt att du inte med ett ord nämner huvudtesen i Brages rubrik – att CIA/USA skapar flyktingvågorna med alla krig. Anders Borg var mycket ärlig där när han sa ”You make war, we get the refuges” till en amerikansk tankesmedja (sök på youtybe så får du höra hans tacktal).

  Jo, blundar man ser man ingenting – både du men framför allt ”Magnus Berg” blundar så hårt det bara går.

  Gilla

 8. Olle Gill skriver:

  Ha ha ha,..Ja Ni alla som kan svänga Er i väl valda ord och hänvisa till alla möjligt fördelar som Ni själva gillar och tror på. Oavsett vad Ni eller vi med facit i hand, anser om historien i världen, så fy fan om inte England och USA funnits,..Utan vi varit i händerna på Röda Armen och övriga kommunist stater och anhängare. Sen en annan sak beträffande U-båtar i vår skärgård,..vilken nationalitet hade u-båten som körde in på land i Sverige? Som dessutom fick kravla sig därifrån utan något större ifrågasättande från Svensk regering.
  Ni som nu gillar allt annat än USA,..så ta det lugnt,..Ni får Er beskärda del när EU-faller ihop och
  Kina kommer instövlande med sina krav på ekonomiskt återtagande av alla miljarder som dom spenderat på Europa och USA,..Att det blir mer och mer ofred i världen torde ingen kunna hindra,
  men vem,..står som vinnare,..det avgör ju den som gillar vad. Själv är jag mindre rädd för USA än
  för Kinesernas styrande maktelit. Konstigt är det dock att vänstern aldrig kan se sina svagheter i
  den maktstrukturen,..trots alla kommunistiska stater som havererat,..dock ej Kina för tillfället, då
  dom är väl just nu optimalt kapitalistiska, så länge Kinas kassa växer.
  Men glöm ej vad vi själva håller på att ställa till det i vårt land,. Snart har vi facit på det också,..vem
  skall vi skylla på då?
  OAG

  Gilla

 9. Michael Thudén skriver:

  Det som är talande i det som sådana som ”Olle Gill” och ”Magnus Berg” skriver bakom sin anonymitet är historielösheten, bristen på fakta samt den totala bristen på logik och sammanhang. Det är påståenden färgade med massa känslor.

  Olle Gill, hur många länder har Ryssland och Kina invaderat efter 1989? Hur många har USA angripit sedan andra världskriget? Så här skriver American Journal of Public Health i en rapport:

  ”Since the end of World War II, there have been 248 armed conflicts in 153 locations around the world. The United States launched 201 overseas military operations between the end of World War II and 2001, and since then, others, including Afghanistan and Iraq. ”American Journal of Public Health.

  Vad gäller kommunismen har den varit finansierad av finanskapitalismen. Bankirerna Shiff, Warburg etc (Olof Aschberg i Sverige, Roberts morfar, kallades den röde bankiren) finansierade kommunismen då båda system har en gemensam grund i att vara centralplanerade – samma system i lite olika förklädnad för en parasitär elit så att de kan suga ut massorna. Anarkisten Bakunin påpekade redan på 1800-talet detta samband mellan bankirerna och kommunismen.

  https://parasitstopp.wordpress.com/2017/12/26/sambandet-mellan-dollarn-och-kommunismens-centralplanering/

  Andra världskriget är lika förljuget det.

  För att sammanfatta – ni tror på sagor – eller så är ni köpta för att spela korkade samt spela på känslotrådar med tom retorik.

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Olle! Läste du inte inlägget om Hellstorm. Man kan inte skylla på tyskarna enbart när både kommunismen och kapitalismen är skapade av samma hand. För att sko sig och dupera massorna: Läs boken och se vad Churchill och Eisenhower bl a hade för sig.
  https://parnassen.wordpress.com/2018/01/22/hellstorm-helvetet-pa-jorden-de-allierades-slakt-pa-tyska-folket/

  Gilla

 11. orglasse skriver:

  Hej
  Försök att förstå följande.
  Om inte USA gått in i II Världskriget och besegrat Nationalsocialismen så hade idag det ni skriver om inte varit aktuellt.
  Hade Hitler vunnit sitt krig vore idag Världen styrd från Berlin och Nazismen den enda politiska rörelse som funnits.
  Judendomen hade därmed varit utrotad.
  Kommunister finns inte, och likaså dess undergrupper som Socialister m.fl.
  Inga problem med färgade som vill ha rättvisa.
  Ingen överbefolkning.
  Inga rasproblem.
  Ingen undernäring.
  Osv.
  Precis som frimureriet vill och som det står på The Georgia Guide Stones i Georgia USA att vår planets befolkning inte ska få överstiga 500 miljoner.
  Vår Värld vore inte överbefolkad om USA hade förlorat det II världskriget.
  Kineser och Ryssar vore inte många för det skulle Jappsarna skött om åtminstone den Asiatiska sidan av problematiken.
  Men nu gick USA in i Kriget, och såg till att Farbror Hitler sköt sig själv i huvudet och förnedrade sig så mycket han kunde den lille fisen. Japan fick äta samma skit de spridit – massmord.
  USA gav Världen den möjlighet vi har idag.
  USA är inte perfekt men jag lever hellre med en stormakt som USA än en Tysk dito med Adolfs ätteläggar.
  Så ni som skiter på USA bör nog ta er en funderare till. Alternativen är inge vidare.

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  Orglasse! Se mitt svar till Olle Gill! Försök förstå att frimureriet låg bakom alltihop. USA gick in i kriget för planen var sån. Och planen skrider fram i sakta mak. Se vad som händer med väst. Alla invällare. Det är meningen för vi ska blandas upp. Läs Kalergiplanen.

  Gilla

 13. Olle Gill skriver:

  Ja, jag säger då det,…
  Lycka till med att analysera världskrigen som berört bl a Europa, Samt ha Era egna slutsatser om vad den ene eller den andre sagt, beslutat, verkställt och allt vad människor lidit eller åtnjutit p g a krigens slutgiltiga resultat och effekt,..Vi kan inte göra något åt det ändå,..när vi inte ens kan fatta
  vad som är på gång i detta land. Det enda som händer med dessa inlägg och påståenden är ju inget egentligen,..mer än att vissa förstår saker bättre och vissa fattar inget (tydligen undertecknad) Prisa Ni Ryssland och Kina och jag hoppas Ni kan efter 10 år säga,..vilka underbara stater som räddat vår jord från krig, svält och naturkatastrofer,..och i Sverige med hjälp av Jonas Sjöstedt inom vänstern och Miljö Partiets vise Statsminister. Ha ha ja jag säger då det!?
  Vad jag menar, vi kan inget göra åt Kina, Ryssland eller USA,..då vi bevisligen inte kan göra något åt Sverige och dess framtid, inte en rösta,..för vissa får ju inte vara med trots 18 – 22 % valt att
  rösta på dessa då inga andra begriper vart vi är på väg,…
  Lycka till från Olle Gill

  Gilla

 14. Peter Andersson skriver:

  Olle ,, jag tror det ligger mycket i vad man säger här om nwo o usa ,, usa var mitt favoritland för några år sedan men jag har helt ändrat uppfattning ,, känns på något vis att kommunismen flyttat från ryssland till usa ,, därifrån håller man på att ta över hela eu , framförallt sverige ,, kommunismen är skrämmande , som jag förstår är det ett verktyg för några rika att kontrollera hela världen ,, men du kan väl utveckla lite hur du funderar .

  Jag misstänker att du tänker på sd när du skriver ,,, jag har varit sd i flera år , men jag gick ur partiet när jag insåg att man är samma köpta globalistkramare som de övriga sju partierna ,, jag tror att man är köpta som dom andra ,,, eller hotade ,, eller en kombination ,,, om du tänker dej ett nationalistiskt parti som inte tar upp globalismen utan avfärdar detta med konspirationsteorier,, då är det något som är fel ,,

  Men jag tror att kasselstrand har något på gång ,,, det ser jag fram imot ,, fast att klara detta på något demokratiskt vis tror jag inte går ,, jag lägger nog min röst på nmr ,, dom vågar göra något

  Gilla

 15. Björngunnar skriver:

  Vilka av hjärntvättade individer skrivna kommentarer, jag undantar Michael Thudén som jag inte har några problem med, den här gången))…
  Tänk att hjärntvätten är så djupt rotad, allt är fel från början till slut.
  Korea var innan andra världskriget kontrollerat av Japan och landet var blomstrande då vilket man inte kan säga att det blev när det judestyrda Usa och Sovjetunionen med ohämmad agressivitet strävade efter oinskränkt världsmakt.
  Hitler och nationalsocialismen satte stopp för kommunisterna/judarna.
  På den tiden var Indien kontrollerat av England(judar) som odlade knark i Indien som de sålde till Kina.
  Beskrivningen av Tyskland är helt felaktig och hur man kan vara så djävla dum att man inte fattar att historia skrivs av segraren.
  Det som är sant är att om Tyskland vunnit kriget så hade vi inte behövt lida under globalismen (judar), vi hade inte haft någon massinvandring till Sverige och Europa, inget Eu, utan alla länder hade skött sina egna affärer.
  Och kom ihåg att judar är lögnens mästare för inte en enda jude gasades i de tyska arbetslägren!
  De som först införde dödliga arbetsläger var judarna som styrde det engelska samväldet och det kostade många Boer livet i södra Afrika.
  Med så mycket dumt folk kan man inte annat än att oroa sig för vårt lands utveckling, det är bara en tidsfråga innan det svenska folket kommer att beskrivas som en ondskefull ras som de utvalda räddade världen ifrån.

  Gilla

 16. Peter Andersson skriver:

  Så tänker jag b g ,, men skulle vara bra om ni fortsatte att argumentera om detta ,, bra att lära sej o se sannolikheten av vad som har hänt ,,, som sagt ,, jag köper det du säger b g

  Men det kan ändra sej om nån kan få ditt resonemang att inte gå ihop

  Det där med att judar är med överallt är det väl ingen som kan förneka ?

  Gilla

 17. Brage Norin skriver:

  TRUMP EVEN WORSE THAN GEORGE W BUSH!!!
  En bomb har nyss exploderat som skakar USA i sina grundvalar -Gallups rapport 2017
  GALLUPS ÅRLIGA RAPPORT 2017:
  ”Approve ” or ”Disapprove” – gilla eller ogilla – det är frågan.
  Naturligtvis är det oerhört viktigt för alla globala makthavare att påverka opinionen både inom sitt eget land och i omvärlden för att lyckas. Detta gäller företag, politiker och makthavare av alla slag.

  För USA är opinionen i omvärlden av yttersta vikt. Varje imperium måste skaffa sig kontroll över massmedia inom sitt eget imperium. Dessutom måste det bedriva ett väl genomtänkt massmedialt krig mot alla former av yttre hot, speciellt om främmande länder hotar imperiet. Detta är ”ABC” – självklart.

  Eftersom USA är det största imperium som någonsin existerat på jordens yta, är propaganda ett nyckelvapen i kampen för att upprätthålla världsherraväldet. Hundratusentals människor i världen jobbar i USA:s världsomspännande propagandamaskineri. Aningslösa människor har ingen aning om vilket gigantiskt informationskrig som pågår, framför allt inte människor som bor i något av imperiets lydriken – som Sverige.

  GALLUP REPORT 2017.
  Varje år undersöks opinionen noga i hela världen. Frågan ”gillar du eller ogillar du USA:s ledarskap” har ställts i årtionden i massor av länder. I den senaste rapporten som Gallup nyss publicerat, intervjuades omkring 1000 personer under perioden mars – november 2017 – i hela 134 länder. Samma frågeställning ”gillar du eller ogillar du Kinas ledarskap” – eller Rysslands – eller Tysklands ledarskap – ställdes också. På det sättet ger Gallups rapport en värdefull mätare på världsopinionen inte bara för USA utan även för andra nyckelländer i världen.

  TRUMP HAR SKADAT USA:s ANSEENDE FRUKTANSVÄRT – I HELA VÄRLDEN!!!
  George W Bush utlöste kräkreflexer i stora delar av världen. Han lyckades sänka USA.:s anseende som ingen annan amerikansk president lyckats med i modern tid. Men ingenting är så dåligt att det inte kan bli ännu värre – ”nothing is so bad that it can´t be even worse”. Rubrikerna haglar. ”Trump är en jättekatastrof”. Chockerande kurvor som visar hur USA:s anseende i världen förändrats publiceras överallt i världen.

  George W Bushs absoluta lågvattennivå uppnåddes några år efter USA:s vansinniga bombningar i Irak. År 2008 nådde USA:s gillaindex – ”approval rate” – sensationella 34%. Detta var en mycket oroande bottennivå. Under Obamas period vid makten återhämtade sig imperiets gillaindex. Mellan åren 2009 och 2016 varierade index mellan 41 och 49%. Under Obamas sista år vid makten 2016 hamnade index på 48%. 2017 års resultat slog nytt bottenrekord – 30%. Att på ett enda år störtdyka hela 18% ända ner till till 30% har chockat världen. En så våldsam förändring har aldrig tidigare uppmätts.

  Förändringar med över 10% på ett enda år anses exceptionella. Detta kallas i rapporten för ”substantially”. I hela 65 av 134 länder sjönk gillaindex med hela 10% eller mera. Endast i fyra små länder steg USA:s index mera än 10% – Liberia, Vitryssland, Israel och Makedonien. Befolkningen i de 65 länder där USA:s anseende föll som en sten är cirka 100 gånger större än befolkningen i de fyra små länder där USA:s anseende steg markant.

  Både ”approval index” och ”disapproval index” rapporterades av Gallup. En person som föredrar USA:s ledarskap kanske inte ogillar Kinas ledarskap medan en annan person ogillar Kinas ledarskap. Både positiva och negativa inställningar mäts av Gallup. Därför är disapproval index lika intressant som approval index. USA:s ogillaindex steg med hela 15% till rekordhöga 43%. Under perioden mars – november när undersökningen genomfördes, sjönk USA gillaindex med ofattbara 18% jämfört med året innan – samtidigt som – antalet som ogillar USA:s ledarskap steg med hela 15%. Detta är en katastrof för amerikansk politik. Ett så lågt förtroende för USA och ett så högt avståndstagande från USA har aldrig uppmätts någonsin.

  TRUMP HAR PÅ ETT ENDA ÅR LYCKATS ATT SÄNKA USA:s ANSEENDE I HELA VÄRLDEN TILL ABSOLUTA BOTTEN.
  Trump har ensam lyckats skada jordens sista krigarimperium mera än alla imperiets motståndare tillsammans. USA:s approval index föll över 10% i alla länder (utom en där fallet blev 9%) i hela den amerikanska kontinenten – Nord- och Sydamerika. Samma dramatiska fall rapporterades för Europas länder. I hela 21 av 28 länder inom EU föll gillaindex över 10%. I Portugal, Belgien, Norge och Kanada föll approval index med hisnande 40% eller mera. Katastrofen är obeskrivlig.

  VI LEVER PLÖTSLIGT I EN NY VÄRLD.
  Fler länder i världen föredrar Kinas ledarskap framför USA:s ledarskap. Detta är sensationellt men ännu mera sensationellt är att antalet länder som ogillar USA:s ledarskap har nått skyhöga 43% – hela 13% högre än motsvarande siffra för Kina. Den dramatiska vändningen av världsopinionen har inträffat på ett enda år!!!

  TRUMPS AGERANDE I SLUTET AV ÅR 2017 HAR YTTERLIGARE FÖRVÄRRAT LÄGET.
  Trumps ord ”rövhålsländer” skadade USA:s anseende i Afrika dramatiskt. Därför konstaterar Gallup att USA:s opinionsläge i Afrika kanske inte längre är tillförlitliga. Dessutom har USA:s anseende i hela den muslimska världen rasat våldsamt efter Trumps beslut att erkänna Jerusalem som enbart Israels huvudstad. Observera att det finns fler muslimer i världen än antalet kineser. Gallup påpekar även denna osäkerhet i sin rapport.

  Frågan om Jerusalem har skadat USA:s anseende mer än någonting annat. USA:s vedervärdiga uppträdande i FN fick hela världen att hoppa till. När USA:s ambassadör i FN meddelar att USA:s president noga bevakar omröstningen och att de som röstar fel kommer att straffas hårt ekonomiskt – då slogs ett nytt världsrekord i politiskt vanvett.

  Till detta kan läggas USA:s TEKTONISKA KATASTROF i Asien. Nordkorea har under många år varit en amerikanska vasallstat men CIA förlorade greppet över landet under senhösten 2017. Kinas och Rysslands säkerhetstjänsten lyckades eliminera CIA-drägget i Nordkorea. Denna seger för de kinesiska och ryska säkerhetstjänsterna skakar om hela Asien.

  Miljarder människor i öster börjar förstå vad som hänt. Alla kärnvapenhot från Nordkorea var beställda av CIA. Plötsligt är de som bortblåsta. Nord- och Sydkorea marscherar in gemensamt till Vinterolympiaden – så enastående vackert. Snart kan drömmen om att återförena Koreas folk förverkligas. Få politiska händelser på jordens yta kan mäta sig med vad som inträffat i Nordkorea. Asien kan äntligen andas ut. USA:s anseende sjunker som en sten i hela Asien.

  Trumps första år vid makten blev en lika nattsvart historia vad gäller USA:s ekonomi. USA:s nationella skuld ökade under året med ofattbara 700 miljarder dollar – en sjuk siffra. De problem som Trump gång på gång lovade lösa – handelsunderskotten i handeln med Kina, Mexiko och Tyskland – slog alla tre ”all time high” både i oktober och november månad 2017 (de två senaste rapporterade månaderna). USA:s samlade handelsunderskott med omvärlden slog också nya rekord bägge månaderna. I november månad hamnade underskottet över den magiska gränsen 50 miljarder dollar.

  USA:s KONKURS RYCKER ALLT NÄRMARE – OCH USA:s ANSEENDE I VÄRLDEN SJUNKER SOM EN STEN.
  Tack gode Gud för Trump. Vilken enastående insats han gör för världsfreden. Jag blir förstummad av Trump. Han är för mig en mystikens superhjälte. Han lider av en mycket svår autism. Inga signaler kommer in genom hans bubbla. Den är helt ljudisolerad. Trumps diagnos är ”akustisk autism” – endast hans egna tankar slår eko inuti hans bubbla. Naturligtvis är detta en personlig tragedi – men Gud kunde inte välja en bättre president. Guds vägar äro helt outgrundliga.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 18. Olle Gill skriver:

  Jag tackar för mig,..det strömmar ut allt för vedervärdig tongångar,..ur vissa enligt min syn på det
  hela. Mina favoriter som ursprungsfolk är Britter – Islänningar och Skottar, vilka jag tror var som jag ser det ”vikingar”,..Ni kan tro vad Ni vill om USA och kapitalismen, Ryssland & Kina om kommunismen och Tyskarna och Nazismen så tilltalar mig inget av dessa. Det är i grund och botten samma skit.
  Men av alla onda ting, och vad nu USA ställt till med enligt några av Er,..Så tar jag hellre hjälp av
  USA vid ofred,..än alla andra som nämnts,..Sen till slut växla inte in mig som någon nmr:are då
  är Ni riktigt ute på gungfly,…
  Aldrig mer en konversation med Er,..
  Tack och hej!
  O G

  Gilla

 19. Helena Palena skriver:

  Olle! Men dra inte nu när sanningen kommer upp på bordet!

  Nazis Rescued Leader of Jewish Supremacist Cult. Why?

  Nazisters räddad ledare för judisk supremacistisk kult. Varför?

  Michael Berg var en medlem i Chabad i fyra år. Han bekräftar att Chabad är en kriminell rasistisk judisk supremacistkult som är dedikerad till världsdominans från Masonic Jewish (Illuminati). Det är uppenbart från bilderna ovan att Donald Trump är medlem. Hans dotter och svärson är också medlemmar. Möjligen är Putin.

  Världen styrs av en satanisk kult bestämd för att försämra och förslava mänskligheten. Främjandet av krig, könsförvirring och migration bör ses i detta ljus.

  https://www.henrymakow.com/2018/01/nazis-rescued-chabad-lubavitch.html

  Gilla

 20. Peter Andersson skriver:

  Brage ,, jag gillar dej men du pratar i gåtor ,,, kan du på ett enklare vis redogöra för hur du tänker ,, kanske nån förklaring till helenas senaste länk ,, hur det ligger till med detta , vad kommer att hända med banksters i usa ,, soros rockefeller Rothschild ,, var står trump i förhållande till dessa ?

  Nordkorea har du genomskådat för länge sedan ,, bra ,, sannolikt att det var som du säger

  Varför lämnar du olle ? Det är det absolut sämsta du kan göra om du inte vill bli betraktad som en hysterisk aktivist som har monopol på åsikter ,, varför inte ta utmaningen ? Fegt

  Gilla

 21. Brage Norin skriver:

  Varför lämnar du Olle? – frågar Peter Andersson ovan, Jag är absolut säker på att det skeende vi nu
  skådar är en kamp mellan gott och ont. Jag är så galen att jag tror på KARMA – att vi får skörda vad vi sår. Min världsbild är så enastående annorlunda än Olles syn på världen. Var och en får mera än gärna ha sina egna värderingar. Olle framför rakryggat vad han tror på – så ska man göra. Jag för fram mina åsikter.

  Du ber mig framföra hur jag tänker. Nedanstående text är mitt försök att beskriva hur jag tänker som buddist.

  SATANISMENS ANDEKRAFTER DÖDAR ALLT SOM KAN DÖDAS.
  ”Gods devine right to kill” – har aldrig beviljats några människor eller något folk. Gud förbjuder nämligen människor att döda sina medmänniskor. Den gudomliga lagstiftningen är solklar – det du gör mot andra gör du mot dig själv. Vi beskådar just nu ett andligt domslut på jorden. De folk som ansåg sig ha fått Guds tillstånd att döda andra människor och folk krossas. Alla mördarfolk dödar nu sig själva.

  ”The Devils devine right to kill” – har däremot beviljats. Den mänskliga kärlekens motpol ondskan – har beviljat denna jaktlicens. Ett helt konglomerat av stater i väst – ”USA” – har tagits över av ondskans demoner. Det andra amerikanska inbördeskriget går redan på sparlåga. Medellivslängden har fallit två år i sträck 2015 och 2016. Fjolåret 2017 blir med absolut säkerhet det tredje året på raken (bevisen redovisas först om ett år). Innevarande år 2018 väntar en ännu större katastrof. Snart hettar det till och ett helvetets blodbad kommer igång. ”The second civil war” är oundvikligt. Inom något enstaka år hinner ödet upp ondskans rike i väst.

  Striden mellan öst och väst ser på ytan ut som en kamp mellan USA och några starka nationer i öst. Detta är en ytlig översiktsbild som framträder i vår fysiska värld. Men under ytan pågår den verkliga kampen – striden mellan gott och ont. Det går inte att förstå det som nu sker på jorden om man inte ser genom ett andligt ”gott eller ont – filter”. Endast då faller pusselbitarna på plats.

  Alla biologer måste veta vad som pågår både under och över jordytan – eljest förstår de ingenting. De logiska blodhundar som analyserar politik äro nästan alla förvirrade. De förstår inte hur viktigt det är att ha djupa kunskaper om människans andliga rotsystem. De saknar helt insikter om karma. De blir därigenom förblindade.

  Gud har skapat ettåriga växter där både rot under markytan och växt ovanför marken dör. Gud har även skapat fleråriga ”perenna” växter där växten ovanför markens yta dör medan roten i jorden överlever vinterns sömn. På samma sätt har Gud skapat ettåriga och fleråriga djur. Vår livsande är människans rotsystem. Vi återkommer i livscykel efter livscykel. Homo Sapiens är en perenn djurart. Vi utvecklas steg för steg till hela varma människor.

  Vi har äntligen lärt oss läxan att inte döda. Vi är på väg att ta ett mycket viktigt steg framåt. Vi är på väg att avsluta de tusenåriga krigens epok. Vi är på väg att skapa ett fredsrike på jorden. Vår uppgift är att ta över och vårda vårt hem i universum – moder jord. Vi har långt kvar innan vi kan axla denna uppgift. Vi måste inte bara lära oss att sluta slå ihjäl varandra. Vi måste lära oss att få bukt med en mycket farligare ande inom oss – girigheten. Detta kommer att ta lång tid, men vi behöver inte frukta. Vi återkommer i livscykel efter livscykel. Vi har mycket att se fram emot. Det är vi som befolkar jorden för evigt.

  Striden mellan öst och väst handlar i grunden om kamp mellan ont och gott. Öst kämpar för fred medan USA kämpar för sin rätt att döda – ”to the bitter end”. USA drar med sig United Kingdom i fallet. Detta är redan bestämt. Både det gamla brittiska imperiet och det nya amerikanska imperiet har dragit på sig för mycket dålig karma. Bägge går under. Pusselbitarna har nästan lagts färdigt. Pusslets helhetsbild framträder redan klart.

  Jag har inte tidigare sett att UK följer USA ända fram till ”The Fiscal Cliff” – men nu ser jag det tydligt. OBSERVERA – även Spanien har samlat på sig tillräckligt med dålig karma. Nationen upphör att existera i sin nuvarande form.

  VI BESKÅDAR FÖDELSEN AV EN NY VÄRLD.
  Ett fredsrike på jorden är på väg. Våra barnbarn har en lysande framtid, men det väntar svåra tider för de folk som tagit sig rätten att döda. Det blir ett kokande helvete i USA – men även detta helvete är övergående. Mordors rike krossas inom några få år. Ett helt nytt land reser sig så småningom ur askan. För 75 år sedan började Tyskland resa sig ur askan. För drygt 25 år sedan började Ryssland resa sig ur askan. Nu är det USA:s tur att påbörja samma smärtsamma historiska resa.

  Det som överraskat mig är att både UK och Spanien möter samma öde. Fy fabian vad United Kingdom har dödat utan att någonsin be om förlåtelse. US och UK följer varandra ända fram till graven. Spaniens öde är annorlunda. Flera folk i norr och öster bryter sig lös från republiken Spanien. ”Restspanien” havererar. Det gamla Spanien finns snart inte mera på kartorna.

  Det som också överraskat mig är Frankrikes öde. Landet krossades under andra världskriget. Sedan tvingades landet på knä av USA under väldigt många årtionden. Presidenterna tvingades på löpande band att huka sig. Frankrike har tydligen redan fått skörda den draksådd som det franska imperiet sådde överallt i världen. Detta förstod jag inte tidigare.

  Det amerikanska imperiet är en stor hund med en liten svans. Vi får fred i Mellanöstern. Den sionistiska terrorn över hela jordens yta försvinner som ett brev på posten när Mordors rike går under. Freden som snart undertecknas i Jerusalem är själva tröskeln till en värld i fred. Förvirrade kommer de logiska blodhundarna att skälla. De förstod aldrig vad som hände. Endast de som ser genom ett andligt filter kan ana det tektoniska maktskifte som nu äger rum på jorden. Det är sanslöst stort. Snart får vi ringa in ett fredsrike på jorden.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 22. Martin Nilsson skriver:

  Brage Norin:

  Att globalisterna låtit Kina ta över all tillverkning kan ha varit medvetet för USA kommer aldrig kunna betala av skulderna. Just nu kör man musten ur de flesta valutorna (även euron är illa ute) för att till slut knäcka dem och gå över till kinesisk valuta. Det skulle förklara militärens och Trumps vilja bättre om de fått reda på vad som varit på gång. Har de förstått att eliten varit på väg att knäcka USA för att göra om Kina till världens maktcentrum.

  Det kanske inte varit så populärt. Sen ryktas det om det som Helena Palena alltid talar om att Barack Obama och Hillary Clinton vid makten under 16 år skulle handla om att upplösa USA inifrån och kicka igång ett tredje världskrig för att få ned befolkningen på 500 miljoner. Ju mer jag läser desto mer satanistiska verkar den globala eliten vara. AI – gör att människor inte behövs för att slava åt eliten.

  Du har gott öga till Kina och Ryssland – men varför skulle inte de vilja ha slavsamhälle som alla andra. Tycker du att vanliga kineser och ryssar behandlas väl av sitt eget etablissemang? Det gör inte jag.

  Kolla här: https://www.youtube.com/watch?v=Tr0rvUyb3mo

  Gilla

 23. Peter Andersson skriver:

  Det som händer nu brage , med fbi ,, vad tror du om detta ,, ?
  Var står trump till israel ? Vad tror du kommer att hända israel ?

  Hur tänker du om Rothschild o de andra bank gangsters ,, kommer trump åt dessa , vill han komma åt dessa ?

  Det som Martin säger är intressant tycker jag ,,, är inte risken att kina är lika brutala o sugna på att nå världsherravälde som usa israel har varit , ,, eller är det rent av så att det är samma (Rothschild) som har hittat ett nytt världdjur i kina o att nwo fortsätter ?

  Gilla

 24. Bosse J skriver:

  @Olle Gill
  Du skriver ”Mina favoriter som ursprungsfolk är Britter …”
  Man kan ha favoriter i fotboll, hockey etc. I de här sammanhangen är det dock en väldigt dålig idé.

  Gilla

 25. Brage Norin skriver:

  JAG VET NÄSTAN INGENTING OM FRAMTIDEN. MEN ETT VET JAG – DET ÄR DAGS ATT SÄTTA PÅ SIG SÄKERHETSBÄLTENA!!!!!

  DET RYSKA IMPERIET SOVJETUNIONEN KOLLAPSADE 1990 – 1991.
  Imperiet upplöstes formellt 31 december 1991. Från försommaren 1990 fram till kollapsen försökte Gorbatjov finna en reträttväg – att finna en ny form av stabila samfund, federationer eller konfederationer. Ekonomin var kärnfrågan. Rysslands ekonomi knakade i fogarna. Den politiska splittringen var total.

  DET AMERIKANSKA IMPERIET INLEDDE SITT FALL 2017.
  * Trump söker en reträttväg ”America first” – så heter imperiets svanesång.
  * USA:s ekonomi knakar i fogarna.
  * USA:s politiska splittring är total.

  ÅRET 2017 BLEV DRAMATISKT.
  * CIA:s största legoarmé någonsin ISIS krossades i både Syrien och Irak.
  * Turkiet bröt sina band med USA och knöt nya band med Ryssland och Kina.
  * CIA:s agentnät i Nordkorea slogs ut fullständigt under sensommaren 2017.
  * Omröstningen i FN om Jerusalems status blev en mega-katastrof för USA.

  USA:s skuld rusade och handelsunderskotten skenade. De två senast rapporterade månaderna oktober och november 2017 kom som en chock. Alla ”strategiska” underskott i handeln slog ”all time high” två månader i sträck!!! USA:s underskott i handeln med omvärlden passerade hisnande 50 miljarder dollar i november månad. Månaden innan var underskottet bara en hårsmån ifrån denna skräckgräns. USA:s nationella skuld ökade med ofattbara 700 miljarder dollar under året 2017.

  CIA:s försök att hämnas på Nordkorea efter förlusten av sitt agentnät i landet, var bland det sjukaste som någonsin inträffat på jorden. Alla vet att Rodman är gay. Rodman har under flera år varit till Nordkorea och hälsat på sin nära vän Kim Jong Un – ”sin vän för livet” som Rodman brukar säga. CIA beslöt att använda honom för att misskreditera Nordkorea. Alla massmedia i hela den ”fria världen” rapporterade Dennis Rodmans ord: ”Jag vet exakt vad Kim Jong Un önskar sig mera än allt annat i hela världen”. Ett så sanslöst avskyvärt agerande väcker förakt mot USA i hela världen.

  2018 KOLLAPSAR IMPERIET.
  Året inleddes med ett ”klavertrump” utan like. Trumps förödande ordval rövhålsländer skadade USA:s anseende i världen dramatiskt. Förtroendet för USA i Afrika skadades fruktansvärt. Ett enda ord har chockat om hela den afrikanska kontinenten – ”shithole countries”. Detta är ofattbart.

  BEVISEN HAGLAR FRAM.
  * EN POLITISK VÄTEBOMB: Gallup World Poll 2017 publicerades i mitten av januari.
  * NÄSTA POLITISKA VÄTEBOMB: Edelmans Trust Barometer publicerades nyss.

  En ny värld håller på att födas. Det känns i atmosfären över hela jordens yta. Krigarimperiet i väst har förlorat världsherraväldet. Miljarder människor är förstummade. En kuslig tystnad har gripit världen. Helt plötsligt är kommentarerna i den förljugna världen lågmälda. Lustigt nog är Kinas kommentarer också mycket lågmälda. Förlåt mig – jag måste svära. Djävlar anamma – knyt fast säkerhetsbältena.

  Först kom Gallup med rapporten om USA:s katastrofala fall i världsopinionen. Sedan kom Edelmans rapport om förtroendet för de viktigaste institutionerna inom varje enskilt land. Gallups rapport satte skräck i västvärlden. Edelmans rapport skapade en mystisk tystnad. Hela världen förändras just nu – i denna stund.

  Gilla

 26. orglasse skriver:

  Hej

  Jag läser det ni skriver med stor förvåning då ni kommentatorer tydligen saknar kunskap om ekonomiska frågor på högre nivå. Det finns bara en supermakt. Det är landet som har reservalutan för vår Värld. Det är USA och deras valuta är dollar. Den gröna pappersbit som kallas för dollar är ingen sedel utan en NOTE det vill säga en kredit. Denna Note utfärdas och trycks av ett privat företag som heter Federal Reserve system men ägs av ett antal bankirer främst från Europa och med sina rötter i Toran.
  Det viktigaste namnet är här Rotschilds och de har en springpojke som är deras frontfigur som heter George Soros. Ett annat viktigt namn är den familj som nu blivit Judiskt troende och som heter Rockefellers, de har blivit Judiska genom ingifte.
  Federeal reserve bank är de som styr Världens ekonomi.
  De kan trycka hur mycket Notes de vill och de får betalt av det amerikanska folket genom skatt för sina tjänster. Det är detta system som nu är i gungning. Tror ni de kommer att acceptera att förlora sin makt – svaret är Nej.
  När John F Kennedy började trycka egna dollarsedlar utgivna av den amerikanska staten då fick han tre skott i skallen nere i Dallas.
  Den som tror att Kina eller Ryssland eller någon anna skall kunna göra något åt FED tror fel för FED styr USA och ingen annan inte ens CIA eller Trump gör det.

  Gilla

 27. Michael Thudén skriver:

  Orglasse
  Troligt att du skyller din egen okunskap på andra. Nu är det inte så att det de flesta dollar är ”gröna pappersbitar” – de flesta dollar är digitala och ligger enbart på FED:s datorer i New York.

  85% av valutahandeln sker i dollar och de digitala måste gå genom nätverket Swift till datorerna på New York. Det sker redan ett omfattande kringgående av dollarn genom Kinas CIPS närverk och som jag skrev ovan börjar petroyuan utmana dollarn än mer. BRICS, SCO kringgår i allt större omfattning dollarn. Läs gärna artikeln jag hänvisade till tidigare och försök komma med sakliga motargument.

  Jag skrev här om skillnaden mellan fysiska dollar och digitala dollars egenskaper:
  https://parasitstopp.wordpress.com/2018/01/13/dollarn-halls-uppe-av-knarkhandel-krig-korruption-och-forstorelse-av-andra-landers-ekonomi/

  Gilla

 28. Peter Andersson skriver:

  Skriv mer orglasse ,,, vad händer tror du

  Gilla

 29. orglasse skriver:

  Hej
  Vår Värld är i kaos – det måste var och en inse. Mänskligheten står inför en fruktansvärd situation. Vi är för många på planeten och vi förbrukar för mycket resurser. Det här vet alla kabaler med sitt ledarskap liksom alla politiska och militära organisationer. Vi vet att det kommer att gå åt helvete om en inte alltför lång tid.
  Låt oss se på vilka som har mest att förlora på en apokalyps. Ja det är inte de fattiga och de som lever i länder som saknar inflytande och resurser utan ju mer du har och ju rikare land du lever i dess större blir din förlust.
  Familjen Rothschilds de som säger sig vara Judarnas kungar de har enligt många en beräknad förmögenhet på kanske 40 trillioner dollar. Man äger mer än 45 slott i Europa. Men deras vänner är också enormt rika och de äger enligt uppgift av de fem hundra största bolagen i Världen äger de någonstans runt 50 % av alla dessa företag.
  En kronjuvel de äger är just det amerikanska företaget FED (Federal Reserve Bank) som inte är Federalt och ingen bank. Här har man sedan 1913 kunnat plocka ut fantastiska vinster. Lagen om FED tillkom julen 1913 då de flesta i Kongressen var på jullov.
  Men man har intressen överallt och det finns en Världsbank i Basel som heter Bank of international settlements (BiS) och den bildades efter första Världskrigets slut för att dela på plundringen av Tyskland. Genom banken fick segerländerna ta del av det som Tyska folket fick betala i krigsskadestånd vilket var enorma summor. Sedan har banken utvecklats till en Världsbank där det finns cirka 35 deltagande länder från den rika delen av Världen. Sverige har också där en stol som Ingves sitter på.
  Men bland dessa länder finns det två familjer med egna banker som har lika stort inflytande som hela länder ex som Frankrike. Det är familjerna Rothschilds och Rockefeller. Ser ni nu vilka som kommer att förlora mest när apokalypsen börjar. Förstår ni varför George Soros gör som han gör – han är ju deras springpojke.
  Världens finansiella stormakter är idag mycket illa ute, detta gäller även för Kina.
  Nollräntan har gjort att de som har kapital har satt det på aktievärden istället.
  När räntorna av tvång börjar att skena då faller börserna.
  Säg att det försvinner 50 % av börsernas värde på en vecka – vad sker då?
  Det är pengar och den makt pengar har som styr vår Värld och inget annat.
  Det land som har reservvalutan det vill säga USA och därmed FED de har alla trumf på hand.
  Men frågan räcker det när den kommande kollapsen sker?
  Jag vet inte men räkna inte ut USA de är den enda stormakten fram till den dag då de inte längre är det. Denna dag är enligt mig inte under våra livstider synlig. Krig blir det säkert men de vinner USA lätt det kan ni vara säkra på för de har så mycket skit i sina förråd att det räcker flera gånger om.
  Trump är dessutom på väg att bli en enormt framgångsrik och populär president.
  Världen är i kaos – vi lever med galenskap – och vi är idag 7,6 miljarder idioter på denna planet.

  Gilla

 30. Helena Palena skriver:

  Instämmer i allt utom detta: ”Vi är för många på planeten och vi förbrukar för mycket resurser.”
  Alla människor på jorden får plats på Gotland. Om dom rika inte snodde allt och förstör jorden med chemtrails, gmo och glyfosat o s v skulle vi kunna må bra. Om dom rika lät länderna i Afrika och Mellanöstern få vara ifred t ex och bygga upp sina länder. De en procenten har allt att förlora och därför kör dom sitt race med död och elände överallt. Allt skulle räcka till alla bara utsugarna och förstörarna inte fanns.
  Om dom rika släppte oljan och istället satsade på hampan t ex som kan ersätta oljan. Men det vill dom inte. De vill ha kvar sitt! Tror fan det!

  Gilla

 31. Martin Nilsson skriver:

  orglasse:

  Vilka representerar Rothschild och Rockefeller i styrelsen för BIS? Jag kollade namnen i styrelsen och såg ingen som hade koppling till RR.

  Däremot tycker jag det är konstigt att Sverige får sitta med i högsta styrelsen när våra grannländer Norge, Danmark och Finland inte gör detta.

  Gilla

 32. orglasse skriver:

  Hej

  För cirka 10-12 år sedan då jag studerade detta med BiS så gick jag noggrant igenom vilka som fanns representerade i banken, och det är Rockefeller Bank och Rothschild Bank som har varsin stol i BiS styrelse. Vilka personerna idag är som sitter där vet jag inte, och inte heller om dom gömmer deras inflytande efter åren av kritik. Men visst är det konstigt när privata banker har lika stor makt som hela länder. Särskilt i denna bank.
  Något annat som jag samtidigt tittade på då var vilka ägarna till FED var, och det var i huvudsak 10 stycken bankirfirmor vilka alla utom två kom från Europa. Du förstår själv vilka namn dessa företag har. Det är inte Andersson Petterson eller Lundström de heter, och inte heller Smith eller Jones. Snarare namn från telefonkatalogen i Tel-Aviv. Men verksamma i London – Paris – Hamburg och Rom. Detta är den farligaste kabal som finns i Världen och den är smart för den syns inte och därmed finns den inte heller i kikaren.
  America first säger Donald J Trump – när ska han få kulan i huvudet. Att få er att förstå vilka det är som styr i USA är viktigt. George Soros springgrabben varnar Trump varje dag, och hela kampanjen mot Trump styrs av en maffia från dessa Torans folk. Kolla vilka som äger media i USA det är därifrån Fake News kommer och CNN är deras moderkaka.
  Men trots allt är det kunskap som gäller, och att förfalla till att bli en antisemit är det bara idioter som gör kom ihåg detta. Respektera dina fiender, och ta dem på allvar för de tar oss på väldigt stort allvar det kan ni lita på.

  Gilla

 33. Björngunnar skriver:

  USA är ondskans centrum på jorden och det kontrolleras av talmudiska judar, svårare än så är det inte.
  Sverige kontrolleras av talmudiska judar som till sin hjälp har köpt alla riksdagspartier, media, polis, och det judiskt kontrollerade ”rättsväsendet”.
  Men i den andliga världen som Brage talar om kontrolleras människorna av indoktrinering och det av samma talmudiska judar, ondskan personifierad.
  Hitler verkar inte populär i denna debatt eller japaner, det beror på hjärntvätten vi alla fått ta del av, men det verkar som ett uppvaknande är på gång.
  Judarna har haft för bråttom och blivit för giriga, är det inte detta som kallas karma?
  Videon rekommenderas!

  Gilla

 34. Brage Norin skriver:

  NÄR RIDÅN GÅR UPP TYSTNAR VI

  KINAS FRAMGÅNGSSAGA ÄR FULLSTÄNDIGT OFATTBAR.
  * NÅGRA LÄNDER ÄR SJÄLVFÖRSÖRJANDE PÅ OLJA OCH SÄLJER OLJA I VÄRLDSMARKNADEN.
  * MÅNGA LÄNDER UTVINNER EGEN OLJA OCH KÖPER OLJA I VÄRLDSMARKNADEN.
  * MÅNGA LÄNDER SAKNAR EGEN OLJA OCH KÖPER ALL OLJA I VÄRLDSMARKNADEN.

  Statistiken är en djungel. ”Netto-import” betyder import – export. Ett land som importerar 10 fat olja och säljer fyra fat olja har en nettoimport på 6 fat olja. Olja köps normalt som ”råolja” av olika kvaliteter som raffineras i hemlandet. Men även raffinerade oljeprodukter köps och säljs. Handeln med flytande naturgas ”LNG” har tagit fart ordentligt. Nettoimporten av råolja och andra flytande oljeprodukter brukar redovisas som ”Netto-importen av olja och andra flytande bränslen”.
  Net Imports of Petroleum and Other Liquid Fules – heter det på engelska.

  Kina slår alla rekord samtidigt – exporten slår rekord samtidigt som importen slår rekord. Kinas nettoimport av olja och andra flytande bränslen var fem gånger lägre än USA:s år 2006. I år blir Kinas nettoimport dubbelt så stor enligt prognoserna. Samma raketutveckling har skett på massor av andra områden. För drygt 10 år sedan hade Kina drygt 5% av världsmarknaden av rostfria stål. Fem år senare hade de över 50%. Kinas mirakel är ett resultat av att över en miljard människor marscherar i takt.

  Kina har en egen oljeindustri som utvinner mycket olja – men landets sanslösa industriella explosion gör att importen stiger som en raket. Samma sak gäller alla fossila bränslen – kol, olja, naturgas och flytande naturgas ”LNG”. Kina har fått en gudagåva från himlen. Kina och Ryssland är mycket goda grannar – och Ryssland har allt vad Kina behöver i överflöd. Tillgångarna är sanslösa. En hisnande så kallad ”strategisk allians” har bildats i öster. Kina och Ryssland passar ihop som hand i handske.

  Det otroliga är att det inte enbart handlar om fossila bränslen utan även om mineraler och metaller som Kina tvingas importera från världens alla hörn och kanter. Kina är i särklass världens största importör av både stål och koppar. Ryssland har mycket koppar men begränsade tillgångar av järn. De mineraler och metaller som inte Ryssland har tillräckligt stora tillgångar av finns i övriga Asien. Mega-projektet ”den nya sidenvägen” binder samman Asiens länder. Fredsprojektet kräver enorma tillgångar av kapital och väldiga tillgångar av fossila bränslen och bergskedjor av metaller.

  Kinas sanslösa inkomster, Asiens metaller och Rysslands sanslösa tillgångar av fossila bränslen förändrar nu världen på en enda historisk sekund. Det går så fort att det är svårt att hänga med. En värld i fred håller på att skapas mitt framför våra ögon. En fredstsunami väller in mot Europa och Mellanöstern och vidare mot Afrika. De tusenåriga krigens epok på jorden är över.

  Den nya sidenvägens målsättning är att förena hela ”den gamla världen” – Asien, Europa och Afrika. Kinesisk fredsdiplomati ersätter USA:s krigsdiplomati. Principen att aldrig lägga sig i andra länders inre angelägenheter ersätter USA:s infiltrerande och konspirerande och krigshetsande politik. Därför har Kinas anseende i världen stigit som en raket medan Mordors ondskefulla rike i väster fallit som en sten.

  Hela världen skälver. Under året 2017 kollapsade USA:s anseende i hela världen. Under året 2017 kollapsade även det amerikanska folkets förtroende för landets viktigaste institutioner. USA slog alla bottenrekord samtidigt både i Gallup World Poll och i Edelmans Trust Barometer.

  Kinas anseende i världen passerade USA:s samtidigt som det kinesiska folkets förtroende för landets viktigaste institutioner nådde dubbelt så hög siffror som USA:s motsvarande förtroendesiffror.

  Hela 43 procent var negativa till USA:s ledarskap – jämfört med 30 procent för Kina!!! Ingen kan ta till sig vad detta betyder. Good Bye USA – It´s over.

  IDIOTERNA I WASHINGTON ÄR LAMSLAGNA.
  Sannolikt lever de vidare i en värld som inte existerar längre. Hjärnorna verkar ha cementerats. CIA begår så hårresande misstag att det övergår allt förstånd – det ena efter det andra. Förklaringen är sannolikt en sjuklig form av hybris. Idioterna uppträder som om de har utnämnts av Gud att styra världen. Vilket perverst skådespel vi bevittnar.

  MAKTSKIFTET I VÄRLDEN ÄR REDAN ETT FAKTUM.
  USA förlorar i handeln med omvärlden lika stora astronomiska belopp som Kina och Ryssland tillsammans vinner i handeln med omvärlden. USA investerar i krig med lånade pengar – medan öst investerar i fred med intjänade vinster.

  OBSERVERA OBSERVERA OBSERVERA
  Både Gallups och Edelmans opinionsanalyser ägde rum före Trumps sinnesförvirrade beslut att erkänna Jerusalem som enbart Israels huvudstad. Bägge undersökningarna gjordes före Trumps sanslösa klavertramp ”Shithole Countries”. Bägge undersökningarna gjordes innan det började gå upp för miljarder människor i Asien vad som hänt i Nordkorea. Insikten att alla de ständiga kärnvapenhoten från Nordkorea var beställda av CIA skakar just nu hela Asien. USA:s anseende i Sydostasien faller som en sten.

  SÅ ENASTÅENDE MÄRKLIGT VÅRA HJÄRNOR FUNGERAR.
  Vi ser inte det tektoniska maktskifte som redan inträffat i världen. Den ”fria världens” hjärnor är svårt skadade av USA:s effektiva hjärntvätt. Vi har blivit fullständigt blinda. Albert Einstein blev rasande när han såg brunskjortorna marschera i Tyskland. Han skrev föraktfullt ”den som gillar att marschera i takt med den militära musiken behöver ingen hjärna. Det räcker med håret under armarna”.

  Vad kan man säga om de krafter som idag vill fortsätta att kriga? Vad kan man säga om NATO:s ledning? Vad kan man säga om den svenska militära ledningen? Så hjärndöda zombier går inte att beskriva med ord. Att de inte kan bruka sin hjärna är uppenbart – men hur är det med håret under armarna? Har deodoranter dödat även dessa hårstråns blygsamma tankeförmåga?
  Mänsklighetens avskum styr den sjuka förljugna världen. Fy Fan vilket elände.

  Den sjuka världens handel med amerikanska finansiella dasspapper slår nya rekord. Hysterin är total ”over there”. Ett imperiums svanesång heter det drama vi beskådar. När ridån går upp tystnar vi.

  Gilla

 35. kao skriver:

  Herregud så bra skrivet! Tack för det. Skulle kunna fylla en bok, skulle även kunna göra det själv. Mina föräldrar är norska och har sett kriget på plats, så att säga. Ändå blev de hyfsat förskonade från det allra värsta. Pappa var militärpolis och exercerade tyska krigsfångar 🙂 Mina föräldrar flyttade till Sverige 1947.

  Min bror och jag föddes i Sverige och min bror jobbade i 40 år (efter kriget) för det tyska företaget Boeringer-Mannheim som under kriget försåg den tyska arme’n med Zyklon-B….han blir bara förbannad då jag nämnde det.

  När jag var i Laos, Thailand och Kambodja för ett antal år sen fick jag berättat för mej av helt vanliga, oftast utfattiga människor, om deras lidande som fortsätter än idag. Under en resa på Mekongfloden i Laos en liten skranglig båt, besökte jag grottor där människor gömde sej då de amerikanska bombplanen dundrade in och pepprade hela flodbankerna med bomber – just där de allra fattigaste bodde. Nu är grottorna fyllda med buddhafigurer och folk kommer dit, tänder rökelse och mediterar över sina nära och kära som avled under kriget.

  I Kambodja, tror att det är det land i världen med flest människor, invalidiserade av minor som fortfarande finns kvar i marken i skogarna, där de måste plocka sin ved för matlagning. Extremt många gick på kryckor. Eller saknade en arm. Många skadade barn också. Alltså i nutid! När jag pratade med några så utstrålade de inget som helst hat. De var däremot outsägligt ledsna för att även den nya generationen fortfarande lider så svårt av kriget. Fortfarande. (De är buddhister, kanske en anledning till att de inte verkar känna hat?).

  I Thailand, som indirekt var drabbat av kriget, hade USA sina baser. Innan de kom dit existerade inte prostitution i landet. I alla fall inte som det gör nu. De fattigaste kvinnorna tvingades (ofta av sina egna familjer) att ställa upp för kåta amerikaner.

  Det är så vidrigt att jag vill spy av allt jag hört och sett under mina resor i sydostasien (inte charterresor).

  Precis som du så anklagar jag USA, CIA och NATO för de flesta krig som har varit och som fortfarande pågår i oförminskad styrka! Det är alltid de mest utsatta som tvingas lida för att andra vill ha makt, naturtillgångar och pengar. Ren stöld, alltså. Terror och rofferi.

  Mest förvånad är jag över att folk hålls så ovetande om vilka som är den verkliga fienden mot världsfred och som har orsakat den extrema fattigdom som råder på så många platser i världen och tror att NATO skulle vara ett skydd för oss. I själva verket kommer NATO göra oss till en lydstat. USA/NATO, med en narcissistisk dåre vid makten.

  // Kao

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.