Trevlig sommar med Anna, Annie och Ebba!

Foto: Helena Palena

Solen skiner! Har plockat rosenblad varje dag i ett par veckor. Så underbart. Det kan kallas att vara i den riktiga världen.
I politiken visar sig nu EU-inträdet och globaliseringens påverkan på inhemsk politik. Nu står Anna, Annie och Ebba och utlyser misstroende mot Johansson, Ygeman och Hultqvist. Bra! De håller inte måttet. Johansson har inte gått gymnasiet. Sitter där hon är p g a sin pappa – den starke sossen i Göteborg – Göran Johansson. Ygemans pappa jobbade som journalist på en statlig facktidning och tog sista bilden på Olof Palme. Hultqvist var malaj och vapenvägrare och han sitter som försvarsminister!

Men spelar det någon roll vilka som sitter egentligen? Kanske alla är lika inkompetenta idag. De är för unga. Makten vill ha dom så. Lättstyrda. Det var annat med papper, pärmar och arkiv. Idag när sakerna flyter ut på nätet och i rymden så är dom tillgängliga för alla som vill och kan att se. Så det som läckt från Transportstyrelsen seglar for ever med andra ord.

Allting flyter. Ingen bryr sig. De lyfter lön och ser bara sin egen näsa. Lägg därtill den osynliga handen som styr (Deep State). Frågan är väl om dom tre näbbgäddorna Annie, Anna och Ebba är så mycket bättre. Nej, det är dom inte. Alldeles för unga och lättstyrda som sagt. Spelar ingen roll vad som sker i mitten när skalet är centralbankssystemet och EU som styr hela tillställningen. Det kan ruttna hur mycket som helst i mitten med andra ord.

Maria Ågren slutligen – generaldirektören på Transportstyrelsen som fick sparken. Hon sitter nu och rullar tummarna på elefantkyrkogården i regeringskansliet. Lyfter sin lön på 135 000 per månad i alla fall. Staten tar hand om dom sina. Undrar hur hon mår? Utskämd i hela Sverige – ja, hela världen.  Fast hon kanske gjort rätt!

Vad som framkommer i SÄPOs förundersökning är att Maria Ågren har kontaktat departementet som styr hennes myndighet och frågat om hur hon ska göra och ifall det är okey att göra avsteg från lagen. Anna Johansson som är departementschef skyller på den tjänsteman som först tog emot Ågrens förfrågan och som sparkats. Han har inte meddelat uppåt enligt Anna Johansson. Trovärdigt? Frågan är om vad som händer när vittnesmålen kommer från dessa avskedade personer, då kan det mycket väl visa sig att både departement och regering haft kännedom och godkänt kriminell myndighetsutövning. Det är därför de sparkat personen ifråga och är det månne därför regeringen och Stefan Löfven försökt mörka och dölja detta och  ingen informerat vidare.

…….

 

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Trevlig sommar med Anna, Annie och Ebba!

 1. Olle Gill skriver:

  Jaha,..vad är det nya???
  Partiboken har gällt för dessa sossar så länge jag minns,..mitt minne av yrkeslivet är sen början
  av 1970,..Att vara försvarsminister med denna bakgrund återspeglar Sverige till 100 %. Kolla hur
  det är ställt med polisen som exempel,..hur fan kan man välja denna Dan Eliasson som Rikspolis- chef. Jo han var ju förträfflig i sitt förra jobb,..och verkligen kan Polisens organisation från reception – polis i yttre tjänst – inre tjänst – befälstjänster – polismästare – mm. I mina ögon och
  med mina ord är han en ”fåntratt” utan kunnande för ämbetet. Lika så fullt sitter han och mjölkar
  oss skattebetalare på en sanslös lön,…Vad det gäller rekrytering inom polisen så ska även den återspegla medborgarna, så är sökanden till polisskolan straffad för stöld mm kan ”hen” få möj-
  lighet att genomgå polisutbildning. Men om det under ansökan framgår att sökanden är ostraffad
  och ”hatar” bus då är man olämplig,…Vidare är det olämpligt att vara vapenintresserad…Ha ja lika
  befängt som om en kock vore intresserad av goda viner, då är han olämplig,…Alltså det är fullt normalt att Hultkvist, om han nu var vapenvägrare och malaj är en mycket lämplig försvars minister.
  Ha en skön sommar från Olle

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Yvonne via mejl: Men du har väl följt fram för allt Ygeman!!!! Vilken djävla idiot! Det är han dom har ansvaret över allt polisiärt som har fallerar totalt! Jag kommer att jubla om han bli utskickad , han har försvarat Dan Eliasson till sista blodsdroppe och ni ser och vet hur polis myndigheten fungerar! Den värsta inrikes minister i mannaminne som bidragit med raseringen från de kriminella.
  They need to have balls , especially, an enteral minister!

  Gilla

 3. Robin Shadowes skriver:

  Jag har mina miss-tankar. Att i verkligheten är sommaren så mycket trevligare i Muffens sällskap. 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.