Dollarn faller som en sten! Halleluja!

Det är något magiskt över dollarn!

Ekonomins fikonspråk!

Lyssnar på ettan! Reagerar på vissa saker i radion! Bland annat det här på ekonominyheterna: En dollar handlas för…..! En dollar kostar inte. Den handlar man! Man säger inte: Ett kilo köttfärs på Ica handlas för 98 kronor! Nä! Den malda färsen kostar! Men en dollar seglar i en egen inmatad fil.  Och så skriver Brage Norin den här kommentaren under förra inlägget! Det var verkligen tajmat för jag hade tänkt skriva ovanstående på facebook men det blev det här i stället.

– – DOLLARN FALLER SOM EN STEN – –
MEN I SKALLEN PÅ CIA STÅR DET STILL

21/7 2017: En Euro är värd
1,165 US-dollar

9/4 2017: En Euro är värd
1,085 US-dollar

20/12 2016: En Euro är värd
1,039 US-dollar

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Dollarn faller som en sten! Halleluja!

 1. Brage Norin skriver:

  PRECIS ALLT ”OVER THERE” ÄR LÖGNER. RYMDMYTOMANERNA ÄR IGÅNG.
  ”Neil Armstrong’s moon dust bag sold – price $1.8 million”. Så enastående sjukt. Ingen människa har nämligen satt sin fot på månens yta. Hur i helvete kan CIA fortsätta att ljuga om månen???

  MÄNNISKAN TOG EN ANNAN HIMLAKROPP I BESITTNING.
  Under en magisk period – för nästan femtio år sedan – inträffade det ofattbara. President Nixon hade förmånen att vara president i landet som lyckades bryta mänsklighetens isolering i rymden – USA. Hela sex bemannade resor tur och retur till månen genomfördes av NASA under en mycket kort tidsperiod. Den första resan ägde rum sommaren 1969.

  Den 21:a juli kl 02:56 (UTC) tog Neil Armstrong sina första steg på månen. Med de berömda orden ”That’s one small step for man, one giant leap for mankind” (Detta är ett litet steg för människa men ett jättekliv för mänskligheten) – tog han sitt första steg på månen. Nitton minuter senare fick han sällskap av sin kompis Edwin ”Buzz” Aldrin. Världen häpnade och Nixon myste.

  Under de följande tre åren genomfördes hela sex tur-och-retur resor till månen. Rymdgenombrottet var magnifikt. Månbilar hängdes upp under månlandaren och fälldes upp på månens yta efter landningen. Äntligen fick vi köra bil på en annan himlakropp. Hastighetsrekordet blev 16 km/h. Det såg häftigt ut när måndammet rök runt däcken. Den populära sporten golf prövades också. Det blev ”hole in one” på direkten – det finns många kratrar på månen. Säckar av månstenar plockades på månen och transporterades till jorden. Över 1 500 viktiga politiker och inflytelserika organisationer fick motta de mest ovärderliga presenter som tänkas kan – mänsklighetens första stenar som hämtats hem från en annan himlakropp i rymden. Nixon var ”dumsnäll” – hans generositet visste inga gränser. Nixon beskriver denna period som den lyckligaste i hans liv. (Trots det desperata försöket att muta hela världen med månstenar förlorade supermakten USA kriget mot Vietnams folk). USA valde en annan väg – i fortsättningen skulle världen mutas med dollar – inte stenar från rymden.

  ÄN IDAG VIDHÅLLER USA STORYN – TROTS ATT ALLA FYSIKER SOM VÅGAR ANVÄNDA SIN HJÄRNA FÖRSTÅR.
  Det är snart 50-års jubileum och CIA har fattat beslutet. Rymdlögnerna måste försvaras. Detta är helt ofattbart. Kina har ju redan samlat på sig foton från alla påstådda landningsplatser och inte ett spår av några fotsteg syns på månen. Optiken på de kinesiska Chang´e farkosterna som fotograferat månens yta – är helt enastående. Minsta lilla spår av en mus skulle synas tydligt, men alla påstådda landningsplatser är helt orörda. Knappast någon person i Kina tror på Nixonepokens skytteltrafik till månen.

  HÖR OCH HÄPNA – rymdmytomanerna inom CIA som ansvarar för USA:s rymdlögner proklamerade ett flygförbud (!!!) över NASA:s påstådda landningsplatser på månen. Detta räcker för att förstå. Putin är en av få ledande politiker i världen som helt öppet vågat yttra sanningen. Apolloresorna till månen är en enda stor rymdbluff. Nästan alla i Ryssland vet också sanningen. Många länder har äntligen vaknat upp. NASA:s plötsliga skytteltrafik till månen börjar ifrågasättas i hela världen.

  Den nakna sanningen är att tiotusentals naturvetenskapsmän – jag menar människor som vågar använda sin hjärna – inte tror på dessa rymdresor. I själva verket skrattar tiotusentals forskare av många olika slag åt Nixonepokens rymdlögner. Majoriteten av alla dessa forskare är emellertid tysta. De som vågar yttra sig kallar månresorna föraktfullt för ”det kalla krigets rymdäventyr”. De anser att detta yttrande får räcka. Stephen Hawking är en av dessa halvmodiga forskare. Väldigt många forskare har använt exakt samma ordformulering – d e t k a l l a k r i g e t s r y m d ä v e n t y r.

  Men CIA:s hjärntvätt har blockerat människans tankeförmåga. Massor av människor är inte rädda – de vågar säga sanningen även om den är mycket ”obekväm”, men de kan inte förstå. De har sett månlandningarna i TV alltför många gånger. Människorna i hela den förljugna världen har fått rymdlögnerna med modersmjölken.

  ”DET KALLA KRIGETS RYMDÄVENTYR” – DET RÄCKER!
  Problemet är att inte ens denna föraktfulla kommentar räcker för att väcka de som har dukat under för hjärntvätten. Att yttra sig så enastående nedsättande om NASA:s månresor borde få alla att fatta – men tyvärr räcker det inte. Ingen kyss av någon prins kan få de nedsövda människorna i väst att vakna. Rymdlögnerna har blockerat hjärnan.

  Vanligt sunt bondförnuft borde räcka. Antingen är NASA:s månresor det största tekniska genombrottet i mänsklighetens historia – eller så är det politisk propaganda som kan förklaras av det kalla kriget. Det finns inga andra alternativ. Sunt bondförnuft räcker!

  PUTINS DILEMMA.
  Han måste säga hela sanningen. Han måste säga det öppet inför hela världen. Sanningen är nämligen att Gagarins första rymdresa också var fejkad. Nikita Chrusjtjov gjorde ett fatalt misstag när han lurade Rysslands – sannolikt världens -främsta expert på raketteknik Sergej Koroljov – att fejka mänsklighetens första bemannade rymdfärd. Gagarin hade redan fått Sovjetunionens alla tänkbara utmärkelser – när CIA chockade den nya ryska presidenten Leonid Brezjnev med bevisen på att rymdfärden var fejkad. Ryssland tvingades hålla käft när Nixon drog igång trafiken till månen. Chrusjtjov hade ljugit fast Ryssland i ett hörn.

  HUR I HELVETE VÅGAR CIA FORTSÄTTA ATT LJUGA???
  Fattar ingen inflytelserik agent att det är kört? Sanningen har hunnit ikapp alla CIA:s rymdlögner. Rädslan för att säga sanningen har nämligen börjat släppa. Mycket snart vågar halvrädda forskare att berätta sanningen. Detta skeende kommer som ett brev på posten – när imperiet i väst försvagas. Snart är ingen ”rädder för vargen där”. Sanningen är på väg. Ingenting kan stoppa den. Att fortsätta med rymdmytomanin är dödsdömt. Försäljningen av Armstrongs måndamm till skyhöga priser – är den senaste av alla tusentals olika försök att ljuga om månen. Även detta försök kommer snart att avslöjas.

  Månresrona är världens mest dyrköpta lögn. Tiotusentals personer i den förljugna världen har tagit betalt för sina lögntjänster åt CIA. OBSERVERA – det handlar om väldigt många människor i varje land i hela CIA:s imperium. Fattar igen av dessa perversa lögnare att sanningen snart hinner ikapp dem? Hur vågar de fortsätta att ljuga för dollar? De som nu fortsätter att sprida CIA:s månlögner måste vara synnerligen klent begåvade. Beteendet är faktiskt sjukt.

  Tänk vad skönt att få leva i en värld där vetenskapliga frågor kan diskuteras helt öppet. Tänk så skönt att få andas sanningens luft. Tänk så skönt att slippa vara rädd för perversa vetenskapliga lögner. Sanningen kommer snart ut. CIA:s femtioårsjubileum år 2019 av Armstrongs fotsteg på månen blir ett nytt storfiasko. Ingen människa har nämligen tagit några steg på månen – varken Armstrong eller någon annan människa. Detta vet hela mänskligheten i god tid före 50-års jubileet.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 2. hllviken skriver:

  NU ELLER ALDRIG!
  Om inte folken vinner mot OWO nu blir det ett slaveri som ingen kan ta sig ur!

  Gilla

 3. michaelnilsson228 skriver:

  Jag kom och tänka på filmen ”Capricorn One” från 1978 angående månlandningarna där James Brolin, O.J Simpson och Sam Waterston spelar de tre astronauterna Charles Brubaker, John Walker och Peter Willis som är utvalda för ett speciellt och exklusivt uppdrag i rymden. Att bli de första människorna att sätta sin fot på Mars. I allra sista stund, efter månader av förberedelser, visar det sig att NASA inte rent tekniskt kommer att kunna genomföra landningen på planetens yta. För att inte tappa ansiktet eller förlora några sköna dollar i bidrag till rymdprogrammet beslutar de sig för att istället fejka hela landningen. En obemannad farkost sänds upp i rymden under pompa och ståt, medan de tre astronauterna placeras i en filmstudio på marken och beordras att låtsas att de är ombord. Planen är att den riktiga rymdkapseln skall explodera i en ”olycka” på väg hem från Mars. Publiken på jorden får sitt, den amerikanska regeringen får sitt och NASA går ur det hela med ryktet intakt. De enda som råkar illa ut är astronauterna som förväntas ha brunnit upp i rymden…
  Men tänk om vi alla är den lurade jordpubliken och Armstrong, Aldrin, Collins och de andra är skådisarna. Tänk om månlandningarna bara är de dyraste spelfilmer som nånsin gjorts och världshistoriens mest lyckade lurendrejeri? Det skulle inte förvåna mig om NASA har, If you can`t make it – Fake it som ordspråk.
  CIA är lika med lögn. Ordet ”konspirationsteori” är en term som myntades av CIA på 60-talet i syfte att förlöjliga och håna alla som ifrågasatte den officiella versionen av hur, och varför, John F. Kennedy mördades.

  Gilla

 4. Brage Norin skriver:

  CHARTERTRAFIKEN TILL MÅNEN VAR BARA SCIENCE FICTION FILMER.
  Men det var ett stort genombrott för filmindustrin. Tack vare TV kunde man lura hela världen. Till och med ordförande Mao gick på lögnen och tvingade de kinesiska barnen att läsa om USA:s genombrott i rymden. Men nu är denna period äntligen över i Kina. Överallt i världen börjar folk förstå. I nästan hela Latinamerika har frågan börjat ifrågasättas i stora massmedia. I Sverige ljuger vi vidare som om ingenting hänt.

  Fugelsang gratulerade Armstrong efter hans död för hans ”första steg på månen”. Det fick mig att gråta inombords. Armstrong var en mycket trevlig kille – men han begick sitt livs misstag när han ställde upp på de fejkade filminspelningarna om månresorna. Han var för ung för att förstå. Detta misstag tvingade honom att leva med en livslögn ända fram till sin död. Han brast i gråt när han tvingades att ljuga inför tusentals studenter vid ett amerikanskt universitet – en av de få gånger han framträdde offentligt. Han drog sig tillbaka från massmedia. Han vägrade att ljuga med sin hand på Bibeln.

  CIA SKAPADE ETT LIVSLÅNGT HELVETE FÖR ARMSTRONG. Varför lät inte Fugelsang honom vara i fred efter sin död? Fugelsangs gratulation är det mest obehagliga jag någonsin upplevt..

  DEN SOM SÖKER SANNINGEN MÅSTE SÖKA HELA SANNINGEN.
  Rymdlögnerna inleddes faktiskt av Ryssland.Alla experter på rymden vet att Gagarins första rymdfärd var fejkad. Gagarin reste världen runt och ljög hejdlöst: ”Genom observationsfönstren kunde jag se flammor. Jag satt i en boll av eld som störtade nedåt.” Gagarin kryddade lite: ”jag fick vara med om en karuselltur som jag inte uppskattade – rymdkapseln började vobbla”.

  Efter 108 minuter nedstigning landade Gagarin med hjälp av fallskärm (!) i en kohage. Grattis!!! Gagarins fallskärmshopp räcker för att förstå att färden var fejkad. Ingen människa kommer någonsin att hoppa i fallskärm efter en färd i rymden. Idag är historien ett skämt.

  Det var så det kalla kriget rymdäventyr började. Det var ryssarna som inledde epoken av rymdlögner. Putin har öppet sagt sanningen – Apolloresorna var fejkade, men detta är bara halva sanningen. Putin måste berätta om orsaken till Sovjetunionens tystnad. Det var den ryska frånvaron av kritik som gjorde det möjligt för CIA att ljuga hela världen rakt upp i ansiktet. Hela sanningen måste fram om Putin ska få godkänt inför Gud.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.