Att sila mygg och släppa kamelen! Förövaren går fri i Kevinfallet!

Leif G W är helt övertygad om att Robin och Christian är oskyldiga till mordet på Kevin. Det är jag också. I sin senaste krönika är han riktigt skarp och frän i sin analys. Han tror att det finns mycket att hämta hos den tonårspojke som våldtog en treårig pojke i Dottevik i samma område året efter Kevinmordet. Och märklig nog avfärdade Rolf Sandberg det med att Kevinfallet var helt uppklarat. Bröderna var skyldiga till det. Stenklart och solklart. Tonårspojken nämnde Kevins skor när han utfrågades 1998 men släpptes ändå. Man var helt inne på att nagla dit bröderna.

GW: ”Detta visar sig också stämma. Skorna ligger slängda cirka trettio meter från den plats där man finner Kevins kropp. I närheten av dem finns också den avbrutna pinne som flera av utredarna tycks ha betraktat som det föremål som använts när Kevin blev strypt. Jag delar inte den uppfattningen. Det finns inga spår på den som binder den till Kevin eller någon annan i utredningen aktuell person. Jag tror skadorna på Kevins hals har uppkommit när den som dödade honom pressade hans hals mot kanten på den lastpall där han hittades liggande framstupa med kroppen på lastpallen och huvudet i vattnet med ansiktet mot vattenytan. I det skedet tror jag att han också både svalt och andats in vatten vilket påskyndat dödsförloppet.”

Tonårspojken attackerade säkert Kevin. Han blev utfrågad men släpptes. Vad sänder sånt för signaler? Tuppkammen växte och han var inte nöjd med vad han gjorde med Kevin så han återkom och tog den treårige pojken och fullbordade våldtäkten. Med all sannolikhet. Och den killen är nu i 30-årsåldern. Det kan inte vara lätt att vara i hans kläder nu.

Tillägg till tidigare inlägg! Eva – styvmamman – var bara cirka 20 år när det begav sig 1998. Och pappan Weine var ungefär lika ung han. Överkörda av systemet utan juridiska ombud. Helt ensamma mot makten. Inte undra på att dom bröt ihop och hamnade på psyket.

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Att sila mygg och släppa kamelen! Förövaren går fri i Kevinfallet!

 1. Martin Larsson skriver:

  Vem är tonåringen? På Flashback är det antingen en svensk eller en norsk tonårskille. Nån som vet mera?

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Våldtäkten på treåringen skedde 7 maj 1999. Vore bra om man kunde få fram domen.

  Gilla

 3. Martin skriver:

  Tror att talesättet är att ”sila mygg och svälja kameler”
  https://sv.wiktionary.org/wiki/sila_mygg_och_sv%C3%A4lja_kameler

  Förmodligen ligger något ruttet bakom detta felaktiga fokus, precis som vid palmemordet. Någon skyddas. Är pojken som våldtagit och mördat son till någon högt uppsatt person? Inte alls omöjligt. Psykopati lär vara ärftligt.

  Gilla

 4. Lilian Bergquist skriver:

  I all tragik går det inte att hålla inne flabbet när man ”silat myggen och släppt kamelen”

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Lilian! Då är vi två som garvar! 😛

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.