Var stormen Gudrun skapad? Kan man styra vädret med hjälp av antenner och chemtrails

”Detta säger mig att man just nu håller på att testar och finjusterar dessa vädermaskiner inför kommande illdåd. Det är ju bekant att Sverige är försökslandet nr 1 i världen, där man väljer att testa sina ny uppfinningar, innan man släpper dom i övriga världen. Detta har Simon Parkes berättat om.”

Fick ett bra mejl från en man som är kunnig i jordbruk och dess lönsamhet bl a som kommer här? Jag har funderat över vädret och den enorma värmen. Är det naturligt? Kan man göra väder? Kan man göra jordbävningar (har jag tidigare skrivit om).
Visst verkar det som om Sverige är ett experimentland och våra politiker är mer eller mindre styrda nickedockor.  Var branden Gudrun anlagd? Hur många känner till HAARP, EISCAT och  LOIS? Läs och begrunda.

Hej!

Är man i färd med att elda upp Sveriges skogar och mogna sädesfält? Vem är ansvarig för detta?

Trots storbranden i Västmanland för fyra år sedan har våra makthavare inte tagit konsekvensen av den katastrofen och byggt ut brandförsvaret. Hur stora blir kostnaderna och konsekvenserna av denna mängd av eldhärdar. Hur många vattenbärande helikoptrar och flygplan har vi kunnat skaffa för vad detta kommer att kosta. Det största orsaken till att detta händer nu, är att Norrland har tömts på folk till fördel för storstäderna i södra delarna av Sverige. Ju mer glesbefolkat ett område blir desto större risk att skogsbränder inte upptäcks i tid. Dessa uppkomna kostnader för att först utarma Norrland genom att koncentrera all tillväxt i Sverige till storstadsregionerna utan att förstå att det som nu visas, att det inte finns folk kvar i Norrland för att vaka över de  ekonomiska intressena som skogen utgör. Vanvården av landsbygden är fundamental från statens sida. Det är hög tid att städa upp i riksdag, regering och utkräva ansvar. Svenskt jordbruk går mot kollaps. Bara 4 procents kostnadstäckning i jordbruket 2014 när medeltalet i eu låg på 63 procent och Ungern hade 220 procent i andra änden. Tydligare bevis för att de ansvariga för administrationen av det svenska jordbruket ska bytas ut utan dröjsmål får man leta efter.

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Var stormen Gudrun skapad? Kan man styra vädret med hjälp av antenner och chemtrails

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.