Fake News! Media vill ge oss en känsla av att Donald Trump är dålig och farlig!

Trump omgiven av sin familj! På denna blogg gillar vi honom fast svensk media vill styra oss i en annan riktning! Och varför vill radion det?

Varför mäter man något som saknar betydelse, vi har ingen rösträtt i USA och inte heller i Ryssland, så varför gör man på detta sätt? Vari ligger nyttan, undrar Lasse.

Äkta Fake News eller en nyhet utan substans. Vad gör den med dig?

Sveriges Radios nyheter Onsdag 15 mars P1 kl 07,30: ”80 procent av Svenskarna ogillar USAs nye President, endast 10 procent tycker han är bra.”

Detta är en nyhet – är det en nyhet – vilka säger det här? Jo, ett opinionsinstitut. Varför gör man en sådan mätning i Sverige? Hur många Svenskar gillar Kinas President och kan de namnet på honom?

Varför mäter man något som saknar betydelse, vi har ingen rösträtt i USA och inte heller i Ryssland, så varför gör man på detta sätt? Vari ligger nyttan? Den sittande Presidenten lär bli där i fyra år vare sig Svenskarna gillar honom eller inte. Likaså Kinas ledning eller för den delen Nord Koreas.

 Man skulle lika gärna kunna ställa följande följdfråga, nämn ett namn i USAs Regering, en minister. Där kommer 80 procent minst att inte kunna säga ett enda namn, kan du någon?

Ställ nästa följdfråga osv, och du kommer snart att förstå att det man uttrycker är en känsla inte en kunskap – denna känsla har man fått genom en mycket ensidig media rapportering. Där lika effektivt som censur när man fått en mediakår att göra på detta sätt. Ge folk en känsla och de blir oroliga.

 Man skriver att Ryssland är farligt. Putin är sjuk, vansinnig, krigshetsande osv. Sedan blir det den nye Presidentens i USAs tur – han är sjuk, farlig och dum osv.

 Varför gör man då på detta sätt? Jo, därför att vårt folk inte ska se vad som sker utanför deras egna dörrar. Mord, skjutningar, rån, knark, mutor, korruption, inkompetens, och ett samhälle i kaos där polis och rättsväsende är under sammanbrott.

Vägarna håller på att rasa ihop, sjukvården har slutat fungera, och massor av annat fungerar inte längre. Därför rapporteras händelser som inte har nyhetsvärde som om det hade detta.

Fake News

I din tidning varje morgon. I statsradion varje dag likaså i statsTV:n varje dag. Du ges en lögnaktig bild, inte lögner utan bilden du får blir en lögn.

OBS – det är synd om alla är huvudbudskapet – alla borde få ha det som oss, vi är en moralisk och etisk stormakt vill de trumfa i dig. Skickligt – manipulativt – början/inledningen på diktatur.

 Lasse

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Fake News! Media vill ge oss en känsla av att Donald Trump är dålig och farlig!

 1. Lasse Wilhelmson skriver:

  PK-medias kampanj mot Fake News, är som tjuven som ropar: Ta fast tjuven.

  Gilla

 2. Det är avledande manövrar, men den hjärnförsmutsning det medför, på bekostnad av bättre fokus, ex. genom bättre medier på nätet, kan ändå gynna monopolkapitalismens agenda på fler sätt:

  1. Först och främst avleder det, helt riktigt, uppmärksamheten från viktigare saker, ex. välfärd, skatter migration etc.

  2. Skulle man inte hitta på mängder med skit om Trump skulle de bra saker han faktiskt gör stå ensamt i sökmotorerna. Det vill man inte tillåta. Bättre då att hitta på en strid ström av skitnyheter.

  3. En dålig uppfattning om Trump i EU kan användas mot Trump i USA av monopolkapitalet, d.v.s. se vad världen tycker illa om oss nu.

  4. Monopolkapitalets lakejer kommer säkerligen få uppgiften att associera Trumps dåliga rykte, som de själva skapat, med de nationella alternativ som påminner om Trumps nationella politik.

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Trump twitter nyligen! 😛
  Donald J. Trump‏Verified account @realDonaldTrump 3h3 hours ago
  More
  Does anybody really believe that a reporter, who nobody ever heard of, ”went to his mailbox” and found my tax returns? @NBCNews FAKE NEWS!
  17,319 replies 13,500 retweets 49,178 likes
  Reply 17K Retweet 14K
  Like 49K

  Gilla

 4. Zaitzova skriver:

  Så du menar alltså, att alla de som ogillar Trump bara gör det på grund av att media hittar på saker om honom och inte på grund av faktiska saker han har gjort/sagt?

  Gilla

 5. Gamlingen skriver:

  Hej Zaitzova? Varför måste man gilla eller ogilla Trump? Jag träffade en kvinna som skrek ut att hon hatade hatade hatade Trump! Hon läste på tidningar och såg på tv hur vidrig han är. En lite yngre kvinnlig släkting till henne sade att Trump är som vilken affärsman som helst, bufflig och så. Så är det svenska affärslivet också, fullt med bufflar. Det vet jag också för har jobbat med dem. Det går inte att ändra en buffel, du kan bara ha överseende. Och agera därefter. Men bufflar ger dig jobb och mat på bordet. Diplomati är ledordet. Det vet varenda kvinna som jobbar med män.

  Nu till fördel för Trump, som ändå är valt till USAs president: börserna går uppåt, många företag som hade tänkt att flytta utomlands, stannar i USA, hundratusentals människor har fått jobb. Folk i USA har fått framtidstro.
  Zaitrova, när läste du om detta i svenska tidningar eller såg på tv-nyheter?

  Gilla

 6. Gamlingen skriver:

  Bilden ovan med barnbarnet till Trump bredvid honom förmedlar trygghet för barnen lika med bilden av Queen Elisabeth med barnbarn där den lilla tjejen håller hennes handväska. Årets foton båda två, tyvärr inte i svensk pk-media.
  Visste inte hur man ska ladda fotot här. Kan du inte göra det, Helena och ställa båda foton under varandra här på ditt blogg.

  Gilla

 7. Lassese skriver:

  Anledningen till att de gör sådana där undersökningar är ju naturligtvis att man vill ha kvitto på hurpass bra hjärntvätten av svenska folket fungerat.

  Gilla

 8. Lars Lindeberg skriver:

  Ja du varför hade KvällsPosten en reporter på heltid i USA, jag kommer mycket väl ihåg det! Varför hade SR Claes Dahlgren i New York med sin jazztimme!
  Björn Fremer från KvP skrev lite i en spalt då och då! Och jazzen var inkörsporten till drogerna, narcotikan!
  Jag har en känsla av att den svenska regimen ville göra svenskarna positiva till USA!
  USA var det första land och idag det enda land som släppt Atombomber!
  Idag vet vi att det var totalt onödigt och vi vet att det gjordes med beräkning!
  Samtidigt när jag var barn kommer jag ihåg att USA kallades för United Bluff!
  Allting var Bluff i USA!
  Det stämmer än idag! USA är bedragarnas förlovade land!
  För en liten tid sedan var där en närstående till mig som övertalade mig att investera $30,000:-.
  Med sluga manövrar och email fick denne mig att skriva en check på $30,000:- utställd på denne!
  Samtidigt så krävde jag att jag skulle få pengarna tillbaka omedelbart om jag så ville!
  Visst denne lovade dyrt och heligt att jag skulle få pengarna tillbaka!
  Denne skickade sedan email som uppföljning av min ”investering”!
  Jag började då undersöka om dennes uppgifter var fakta!
  Då fann jag att det var ett falskt konto! Efter en månad!
  Jag begärde då mina pengar tillbaka och javisst jag skulle få dem omgående!
  Men si inga pengar kom, så jag gick till min bank för att få hjälp!
  Banken undersökte och fann att kontot inte existerade!
  Men de kunde inte hjälpa mig pga att jag hade skrivit ut checken i dennes namn!
  Banken visste inte hur jag skulle gå vidare! Ämnet var hyperkänsligt! Men nämnde något om Polisanmälan!
  Jag gick till Polisen och ville Polisanmäla bedrägeriet!
  Hos Polisen svarade de att de var inte säkra på att de kunde göra något åt min situation och i vilket fall som helst hade jag ett fyrtiotal fall före mig!
  Så där stod jag med i svenska kronor närmare 270,000 borta!!
  Jag kunde anlita en lagvrängare som skulle kosta mig $10,000 och samtidigt inte garantera att jag fick pengarna tillbaka!
  VSB, vilket skulle bevisas!
  Amerikas Förenta Stater är bedragarnas förlovade land!

  Lita inte på familjen det är att lära av denna historia och aldrig på USA!

  Gilla

 9. orglasse skriver:

  Hej

  Jag skrev ett svar till Lars L. för ett tag sedan när han började orera om en religiös grupp. Det är cirka en månad sedan, och det jag skrev var att jag kunde utläsa av hans skriverier att han var bitter. Detta förnekade han i ett svar.

  Den som läser denna artikel ovan ser att så är fallet. Han är mycket bitter och det är med all rätt.

  När man blir blåst av någon så tar man ofta ut sin frustration på någon annan, och i detta fall blev det denna religiösa grupp som han hatar i sitt skriveri.

  Var det inte han Afzelius som sjöng – ta farväl av släkt och vänner och alla som du känner.

  Gilla

 10. Mycket märkligt. Det värsta dom lyckats gräva upp om Trump var att han tafsat på någon kvinna. Detta jämfört med alla runt paret Clinton som har dött under mystiska omständigheter, samt deras kopplingar till Pizzagate och pedofilringar. Icke desto mindre i dårhuset Sverige anses Trump vara den ondaste. You go figure.

  Gilla

 11. Lars Lindeberg skriver:

  Enbart en fullfjädrad jude kan komma upp med sådana slutsatser som du! orglasse!
  Jag fick mina pengar tillbaka!
  Men det är en annan historia som du inte har med att göra!
  Men frossa i din skadeglädje det kan du!
  Ha ha ha!
  Där sket du dig!

  Gilla

 12. Lars Lindeberg skriver:

  Det finns inget fräckare än judar, deras fräckhet är välkänd av de som kan se vad de går för! De kallar det ”chutzpa”!
  Definitionen på chutzpa är som lyder!
  En jude står anklagad för mord på sina föräldrar!
  Då ber han Domaren om nåd på grund av att han är föräldralös!
  Juden har inget Helvete i sin religion, de har ett avtal med GUD säger de!
  De kan begå det mest fruktansvärda brott du kan tänka dig det enda juden behöver göra är att be Gud om förlåtelse precis innan han dör och han är förlåten!
  Där är grundplåten till deras enorma fräckhet!
  Deras fräckhet gör att de har övertaget över oss kristna som har skam i kroppen!
  Juden saknar all skam!
  Jag har studerat judendomen vid Lunds Universitet 1980-84 så jag vet vad jag talar om!
  Hatet kommer från juden, de har alltid hatat oss i 2000 år!
  Det är därför orglasse försöker klistra hatet på mig!
  Åk ner till Israel orglasse och stanna där! Stanna där så länge du kan!
  Jag var där i två år under FN tjänst och hade min verksamhet mestadels i Israel
  Hade juden inte haft araberna som fiende hade de slagit ihjäl varandra!
  Nu har juden den dumme Amerikanen att utföra deras smutsiga jobb! En massa mördande av oskyldiga människor!
  Men som tur är börjar folk få upp ögonen så vi får se hur länge det varar!
  Precis som ”förintelsen” det största bedrägeriet i världshistorien!
  Jag var guide i Auschwitz från 1990-93, rena bedrägeriet!
  Allting är återuppbyggt efter kriget så alla bevis är riggade, ”berättelserna” från judarna är riggade och Tyska folket har betalat och betalar en förmögenhet till judarna grundat på lögner!
  De kan göra detta därför att de dumma Amerikanarna fortfarande ockuperar Tyskland!
  Du är avslöjad orglasse!
  Det är det värsta som kan hända en jude!

  Gilla

 13. bullstone skriver:

  Bäste Lars Lindeberg, Även här i Sverige har vi ett flertal IQ befriade politiker och andra.Att som du försöker inbilla oss att judar skulle vara, i gemen, farliga samt att påstå att förintelsen skulle vara ett bedrägeri, förklarar bara att du inte vill acceptera verkligheten, Har kan du läsa något jag författat ihop som jag verkligen studerat och fått stor kunskap om…Man skall inte vara så oförsiktig att skicka slantar för något man inte undersökt ordentligt. Att skylla på USA som helhet visar bara på hur du lägger skulden på något annat än dig själv. Kanske är du muslim? Är det så, så kan jag förstå dig och du kan läsa vad jag skrivit…

  Intressant att se hur socialdemokrater, sociallister, liberaler mfl. tyr sig och tror sig förstå att Islam skulle vara något jämlikt med vårt sätt att leva. Vårt land är ju ett av de främsta länderna i världen där demokrati utvecklats med en sällsynt låg fattigdom. Våra tidigare politiker, oavsett färg har byggt upp vårt nu rika land. Låt nu inte allt detta gå förlorat genom att vår nuvarande regering fattar tokiga beslut genom att släppa in muslimer som förstör det vi skapat. Stefan Löfven reser ner till Polen som ett EU sändebud att söka förmå dem att ta emot muslimska flyktingar. Polen gjorde det rätta, anser jag, då de tog ansvar för sin befolkning. De vill inte ha 1000 tals brända bilar, upplopp, våldtäkter och misshandel.
  För det första måste vi förstå vad religion innebär för Kristendom, Judendom, Hindusim, buddism, Islam och skrifter som Geroge Orwells Animal Farm, Karl Marx Kommunistiska Manifestet eller Maos lilla Röda. Det största problemet är hur religionen Islam genom sin Koran påverkar alla muslimer i världen.
  Visserligen fanns det en s.k. Arabic Socialism i ca 60 år där även Egyptiska presidenten Nasser var inne på iden om en Arabisk Socialism, det har dock aldrig blivit något sammanhållande för denna politik. Sovjet var väldigt undrande över vad något sådant skulle bli.
  Dessutom är det så att Koranen med Islam är den enda bok som följer personen från födsel till grav… Redan som liten får de lära om Islam och Jihad samt att Islam kom till även innan the Big Bang, äldre än Hinduism med Bhagavgitha ca 5000 år sedan, Judendomen ca 3000 år sedan och hur dessa och andra religioner skall förbjudas och de icke rättroende dödas… En muslim får inte läsa något skrivet från den övriga världen, inte heller umgås med otrogna västerlänningar vilket gör att dessa människor inte förstår eller vill förstå, kan inte läsa, vill heller inte lära sig något annat språk.. det finns dock moderata muslimer men det finns ingen moderat Islam.
  (Det jag nedan beskriver om IQ betyder inte att ett högt IQ behöver betyda något speciellt om man inte utnyttjar möjligheten att använda sitt IQ genom studier samt att tillsammans med andra sinnen verka på ett positivt sätt. Förmågan blir större med att förutse händelser av egna och/eller andras kloka eller mindre kloka beslut).
  Det största problemet Islamska länder har är inavel vilket medfört muslimernas genomsnittliga IQ 81 med Somalia i botten med IQ 68 att jämföras av vårt svenska snitt om IQ 102. Inom andra religioner förekommer ingen eller mycket sällan inavel vilket kan förklaras med varför judendom kan ha kvar sitt höga IQ då de lever i samma område som muslimer.
  Kom ihåg att den genomsnittliga muslim iQ är 81 Där Bl.a. Somalia ståtar Med IQ 68 Detta är bara ett hår ovanför funktionellt retarederade. IQ på 81 är fast i Rane skalan att predisponeras för våld. inte bara är de dumma … de är dessutom aggressivt dumma. Inavel inom muslimska länder ÄR Starkt utbredd under sina 1400 år OCH SOM än idag fortgår. Dum gifter sig Med kusin och Får dummare Barn och SÅ Fortsätter det … Vi ser ju resultatet av denna form av invandring…
  Vad man kanske inte känner till är att tusentals muslimer skyddar Israels gränser, muslimer stammande från Berber klaner, en urgammal sekt som levt och bott i tält under tusentals år i Kanans land, dessa blev tvingade in i Islam under 600talet.
  De kända historiska Dödahavsrullarna är i huvudsak skrivna på Hebreiska med en början från ca 400 BC…
  Islams Gud, Allah eller Allahu är ett namn som både kristna och judar använt långt innan Mohammad år 610 AD bildade Islam. Muhammad var innan trogen Hanif vilket han lämnade när han bildade Islam. Koranen är inte skriven av Mohammad eftersom han varken kunde läsa eller skriva däremot hade han följare som nedtecknade hans önskningar och profetior, om de nu kunde skriva. Mycket kan även ha lagts till för något specifikt ändamål. Efter hans död 632 i Medina där han levde tillsammans med både kristna och judar, tog det ca 20 – 40 år innan den första Quran sammanfattades.
  Idag ser man aldrig någon ty sig till en Arabisk Socialism, muslimer i gemen håller sig endast till Koranen även om den skiljer sig något mellan Shia, Sunni, Ibadi och Ahmadiyya muslimer… Sunni Islam har utfärdat en s.k. fatwa om att alla Shia muslimer skall dödas var än de befinner sig i världen. Detta kan betyda att Shia moskeer i väst med deras trogna kan bli dödade eller skadade. Det viktiga är dock att vi västerlänningar måste förstå vad Islam innebär när våra regeringar nu öppnar gränser och släpper in dessa muslimer. Dessutom är de flesta inte flyktingar då de inte kommer från Syrien där aven Sunni Islamiska Staten som följer Koranen och sharia fullt ut, kan smyga in.
  Judendom . judar och sionister där många är från ätten ashkenazi vilket är en ras som oftast har en högre IQ än alla vi andra i världen.
  Vad man kanske inte känner till är att tusentals muslimer skyddar Israels gränser, muslimer stammande från en Berber klan, en urgammal sekt
  En grund för att dra slutsatsen att judar har hög intelligens är deras förekomst i intellektuellt krävande områden. Medan endast cirka 2% av den amerikanska befolkningen är full judisk härkomst, 27% av USA nobel vinnare i 20 talet, 25% av Fields Medalvinnare, 25% av ACM Turingpriset vinnare, nio av de 19 världsschackmästare, och en fjärdedel av Westinghouse Science Talent Search vinnarna har antingen helt eller delvis judisk härkomst.
  Ett mer direkt sätt är att mäta intelligens är med psykometriska tester . Olika studier har visat olika resultat, men de flesta har funnit över genomsnittet verbal och matematisk intelligens i judar, tillsammans med under genomsnittet spatial intelligens.
  Den genomsnittliga IQ hos judar har beräknats att vara 112-115 (Cochran et al.), och 107-115 (Murray; Entine). En studie visade att judar bara hade medioker visuell-spatiala intelligens, medan deras verbala IQ (som inkluderar verbala resonemang, förståelse och arbetsminne) kompenseras för detta med en hög median av 125,6.
  Vår statsminister Stefan Löfven har en IQ 97 vilket är helt normalt. Vi kan ju jämföra med den amerikanske f.d. presidenten George W Bush som har IQ 91 denne president trodde det fanns WMD massförstörelsevapen i Irak och gick därför i krig och fann bara luft. Förutom detta lyckades denne konservative tokstolle skapa massor av andra dumheter – för mycket att ta med här. Kan det ha med gener och genetik att göra? Säkerligen. Vad vi nu vet är att Trump har IQ 156 med examen från Wharton University, som nu försöker rensa sumpen efter det Obama lämnade. I både Svenska och Amerikanska medier som oftast skriver s.k. Fake News, nämner man inte det som är positivt… Tyvärr…
  Det spelar faktiskt inte någon roll om man är vänster eller högervriden. Problemet kan dock vara så att söner till framstående och inflytelserika fäder lyckas få till höga utbildningar utan problem… Se bara Bush och Kanadas Justin Trudeau som nu för Kanada mot stupets brant.
  Vi lever i en underlig värld… Med ledare och f.d. ledare som Emanuelle Macron, Theresa May, Angela Merkel, Barak Obama, Pierre, pappan till Justin Trudeau – som båda dyrkade Castro förstör nu Kanada…samt vår egen Stefan Löfven som var så oförståndig att han trodde sig kunna ändra Polens inställning om flyktingar.
  Polens Beata Szydło som värnar sitt eget folk, Ungern, Slovenien, Tjeckien och USA är länder som värnar sitt eget folk…
  Oavsett av vilket märke våra ledare har så får de inte glömma sina väljare, både de som finns kvar och de som lämnat. Att som Stefan Löfven mfl vägra att tala med SD är en skam. SD hade inte varit vad de är idag om våra normala partier lyssnat på sina väljare. SDs väljare är besvikna på sina f.d. tidigare partier som inte förstått faran med att släppa in en massa muslimer som skapar oro i vårt samhälle med otaliga brott av skilda slag. Vi skall också ha klart för oss att SDs ledare är välutbildade personer som kan jämställas med andra ledare även om där finns några nötter. Detta måste bli en varning och en väckarklocka för oss alla.
  Frågan är hur vi skall klara av att få rätsida. Vi måste tänka på framtiden, våra barn och barnbarn. Idag talar världen om ankdammarna Tyskland och Sverige i första hand… USA, Polen, Tjeckien, Slovenien, Ungern mfl är länder som värnar om sina medborgare.
  De kostnader vi får med öppna gränser för flyktingar som inte vill göra rätt för sig, som jag beskrivit ovan, är astronomiska, något som kommer kräva sin attribut genom sämre social verksamhet och säkerligen lägre pensioner..
  Kanske måste vi vänta tills Löfvens bil brinner upp?
  Göran Wrambeck
  Här några artiklar och videos som ger information om vad som händer här i våra västerländska länder…

  https://www.quora.com/Is-Hindu-religion-older-than-Islamic-…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.