Inga rån och våldtäkter på Teneriffa!

Hola! Hola!

Pelle 3 och alla andra! Är tillbaka efter en tripp till Puerto de la Cruz, Teneriffa. Kan ni tänka er att det var sol varenda dag. Toppenväder faktiskt. Det var ovanligt varmt enligt lokalbefolkingen. Mer som sommarväder 28 – 30 grader. Hellre det än att det är mulet och blåsigt. Åker man bara sju dagar och man får EN soldag blir det nog inte så kul! Katastrof för en nordbo! Shoppa blir man ju trött på! Det är sola och bada som gäller.

Lugnt på denna ö! Inga rån. Inga våldtäkter. Skönt med tanke på vad som händer med vårt älskade fosterland Sverige! Återvänder in i bloggvärlden med en träffande teckning som Olle Gill – OAG – gjort! Han bor faktiskt bara cirka en mil från mig! Ifall det kan vara intressant för någon.

Karta över alla gruppvåldtäkter med domslut från 2011 och framåt. Undrar du vilka som gruppvåldtar i Sverige? Här är en sammanställning över de senaste åren. Varje fall är klickbart och tar dig till själva domen.

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1445TU6yg6W0wVD3rKIjG-RKRRfM&ll=57.6146676%2C15.552778699999976&z=8

Varje länk har:

1. Etnicitet för tilltalad.
2. Antal våldtäktsmän i kartmarkörerna.
3. En sammanfattande bild på vad som hände.
4. Den exakta brottsadressen.
5. Tingsrätt och år för domslut.
6. Stad för brott.
7. En nerladdningsbart domslut.

Källa: https://www.gangrapesweden.com

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Inga rån och våldtäkter på Teneriffa!

 1. Nils skriver:

  Jag misstänker att det inte finns några araber / afghaner / muslimer där.

  Gilla

 2. Jodå. Jag har siktat hucklen och kaftaner m.m. på öarna där nere. Det är väl bara en tidsfråga innan det smäller som det gjorde i Tunisien.

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Nä! Såg tre hijabs där nere. Huckle är något annat! Sånt man har i bakstugan och knyts under håret för att skydda degen o s v. 🙂 Så inte mjäll och hår och andra flagor ramlar ner i det som ska förtäras! 😛

  Gilla

 4. Äldre allmogenamn för huvudduk är huckle. Jag vill använda detta gamla svenska ord, dels eftersom det är gammalt, dels för att det är svenskt och dels för att det låter lite vidrigt, vilket hela företeelsen med förtryck av kvinnan är.

  Vad gäller kaftan bör vi nog istället använda ”särk”, gärna tillsammans med ordet ”bär”, d.v.s. Islamisten bär särk, då detta för tanken till just det som islam (såväl som annan sekterism) kan leda till nämligen bärsärkagång, vilket t.o.m. kanske kan vara anledningen till ordets betydelse då kanske vikingarna stötte på särkbärande araber som gick bärsärkagång i Medelhavstrakterna.

  Det finns dock fler teorier om ordets källa: https://sv.wikipedia.org/wiki/B%C3%A4rs%C3%A4rk#Myter_om_b.C3.A4rs.C3.A4rkar

  Gilla

 5. …även ”klänning” kan vara en bra benämning på ”särk”.

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Huckle är ett sammandrag av huvudkläde! Modernt med huckle på 70-talet. Det kan jag ha än idag ibland. Har inget med förtryck att göra. Bara praktiskt! Okey i allmogen hade kvinnor som var gifta olika saker på skallen mot en ung flicka o s v. Och i kyrkan skulle man ha på skallen. Men huckle ska inte blandas ihop med muslimska förtryckarsjalar där allt stammar från skydd från sand på kroppen och i ögonen (ökenfolk). Fy fan va´människan är läskigt äcklig på att hitta på förtryckarmekanismer. Speciellt mot kvinnan. Huvaligen vad jag avskyr det! Hittar inte ord!

  Gilla

 7. corneliadahlberg skriver:

  Nämen har du också varit där Helena, samma ort dessutom, och vi reagerade visst – samma: https://corneliadahlberg.wordpress.com/2017/03/02/teneriffa/ Jag kollade några lägenheter ifall det skulle bli bråttom med flykt från vår krigszon, men hoppas så klart kunna bo kvar, jag trivs trots allt bra här, tyvärr…

  Gilla

 8. Maja Dacke skriver:

  Helena tillbaka, ordningen återställd. Det ante mig att det var solen som drog iväg dig … Och Socker-Muffen bara försvann efter glädjen att återse sin matte. Jojo!

  Gilla

 9. pelle 3 skriver:

  Haha,,det låter bra helena,,jag blev lite orolig ett tag,,skönt att du är tillbaka

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.