Tre fraktioner av CIA kontrollerar världen! Grindvakten håller koll!

CIA! The swamp monster!

CIA! The swamp monster!

Kalle Hellberg: Jag har ”belastat” media och myndigheter i många år men till vad nytta? Nedanstående om vissa av de senaste ”belastningarna”, för er ”njutning” – (ni måste ju få dra på smilbanden också).

Uppmaning till flera tidningar som skrivit om Trump och CIA, här ett exempel till Borås Tidning för en tid sedan:
Hej! I dagens BT har ni med en artikel från TT-Reuters om den nya presidenten i USA och hans ”bråk” med CIA. Det  vore önskvärt att era journalister skrev en upplysande artikel om vad CIA och FBI egentligen är för organisationer, vilket den vanliga läsaren av BT inte har en aning om. Om era journalister och ledarskribenter först läste igenom nedanstående länk, INNAN de berättar sagor om USA, kommande president Trump och CIA, så skulle BT mer kunna vara en tidning att lita på.

Här finns en omfattande beskrivning till förkovring, om det som vi absolut inte ska veta!

CIA har positionerat sig till att vara en högre myndighet än kongressen, presidenten, eller medborgarna och kan fungera i hemlighet i alla sina angelägenheter.
Här en ingående beskrivning med uppgifter om personer och organisationer som står bakom och verkar för och i CIA, som består av 17 konkurrerande organisationer för världsherravälde.

LÄS DETTA!
Tre fraktioner av CIA som kontrollerar världen

50 fakta om CIA som världen borde veta

Om Estonia!
Fråga skickad till de 10 största tidningarna i Sverige:
Jag håller på med en artikel som handlar om MS-Estonia och dess förlisning 1994, som krävde 852 människors liv. Alla efterforskningar som skett under årens lopp om vad som hände och dess orsak ställer frågor som kräver svar. Men svaren har uteblivit, mycket mygel har antytts, men inte förklarats. Det är dags att frågorna ställs till de som kan svara och att dessa krävs på svar. Min artikel kommer att ställa frågor, som ett ”öppet brev” till bl a f. d. statsminister Ingvar Carlsson.

Min fråga till er på debattredaktionen är: kommer ni ev att publicera en sådan artikel?
(Om svaret är definitivt nej så vill jag inte lägga flera veckors arbete med sammanställning för att få till en ”saftig” debattartikel, sammanställd främst till gagn för de efterlevande i denna tragedi.)

M v h Kalle Hellberg

Svar: NEJ från 8 tidningar och SVT Opinion, Expressen och Kvällsposten svarade inte.

Kalle Hellberg

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Tre fraktioner av CIA kontrollerar världen! Grindvakten håller koll!

 1. Conny Lundberg skriver:

  Tack för en utmärkt upplysande artikel med mycket matnyttig information som förklarar till synes oförklarliga världshändelser!:)

  Gilla

 2. Pelle skriver:

  Truman’s True Warning on the CIA

  CIA had become “so removed from its intended role … I never had any thought that when I set up the CIA that it would be injected into peacetime cloak and dagger operations. … It has become an operational and at times a policy-making arm of the government.” Not only shaping policy through its control of intelligence, but also “cloak and dagger” operations, presumably including assassinations.

  http://therealnews.com/t2/component/content/article/57-ray-mcgovern/1884–trumans-true-warning-on-the-cia-

  CIA:s hemliga propagandakrig i Sverige
  http://www.vaken.se/cias-hemliga-propagandakrig-i-sverige/

  Gilla

 3. Brage Norin skriver:

  THERESA MAY HAR SLÄPPT SIG – DET BLEV EN ”HÅRD BREXIT”.

  EU-BYRÅKRATERNA FICK PANIK.
  Alla brandvarnare satte igång samtidigt i hela Europaparlamentet i Strasbourg. Det är inga överdrifter – det var verkligen en hård ”Brexit” (svenska – ”brakskit”).

  DÄRMED FICK DEN VÄRLDSBERÖMDA JOURNALISTEN PEPE ESCOBAR FEL.
  – liksom hundratals andra experter. Brexit kommer INTE att myglas bort!

  VARFÖR MISSTOG SIG SÅ MÅNGA EXTREMT KUNNIGA PERSONER?
  Massor av helt sanslöst kunniga personer var säkra på att Brexit aldrig skulle bli av. Men vågen av äckel mot projektet Europas Förenta Stater EU kom som en tsunami. Detta överraskade alla.
  Det går inte att snoka sig fram som en hund som har nosen mot marken hela tiden. Man måste nosa sig fram i atmosfären av känslor – som skogsfilosofen i Skogså.

  Man kan inte vara övertygad om att Trump skulle vinna valet – om man far fram som en blodhund längs marken. Man måste vädra i luften.

  Man kan inte lägga ihop de historiska pusselbitarna rätt – om man stirrar sig blind på de enskilda pusselbitarna. Då blir vi bara förvirrade. Träden skymmer skogen effektivt.

  FÖR ATT FÖRSTÅ KAOS MÅSTE DEN MYSTISKA INTUITIONEN SLÄPPAS LÖS.
  Det är ett spännande år – det innevarande året 2017. Det blir fler hårda ”exits”. Italien har absolut inget val. Det är självmord för Italien att behålla Euron. De har inte en promilles chans att lösa bankkrisen om de inte överger Euron. Detta vet snart hela det Italienska folket.

  ”DRA INNI HELVETET” VILKEN EFFEKT DETTA FÅR FÖR EU.
  EU skiter på sig. Det blir ingen överstatlig diktatur i Västeuropa. Bankkrisen kommer att sprida sig som dominobrickor – från södra Europa till hela den förljugna ”fria” världen. Nu känns detta så klart så att alla kan vädra det i luften.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Jan-Åke Björck: Organisationer som CIA, M16, Mossad,Säpo m.m kan oberört distribuera information utan att behöva ange bevis eller källor (med hängivande till ”hemlighetsstämplat” material). Denna formen av ”full tillit” till våra säkerhetsorganisationer” omöjliggör en demokrati. Här bottnar också problemet med att folk tappat förtroende för politiker och ”fake news” i bråk mellan MSM och olika alternativa medier. Märk väl att underrättelseorganisationer medvetet också är inne och sprider ”fake news” under namnet av att vara ”alternativa medier, för att på så vis förvilla och förleda i ett informationskaos. Detta ställer väldiga krav på människor att kunna sålla på vad som är sant och vad som är falskt.

  Gilla

 5. Pingback: Underrättelsetjänst – Tre fraktioner av CIA som styr världen | Vetenskapliga partiet

 6. pelle 3 skriver:

  Nu börjar det hända saker brage,,,cbs har rotat i pizzagate,,,,,ifrågasätter varför ingen utredning har gjorts,,,jaaa,det kan man undra

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.