Idag svär Trump eden! Han hyllas på militära camps! När Obama visar sig blir det tyst!

Donald John Trump, född 14 juni 1946 i New York, är en amerikansk företagsledare som är styrelseordförande och vd för konglomeratet Trump Organization.

Donald John Trump, född 14 juni 1946 i New York, är en amerikansk företagsledare som är styrelseordförande och vd för konglomeratet Trump Organization. Vald till USA 45:e president.

Varenda soldat i den amerikanska krigsmakten vill göra ”USA great again”. Faktum är att ett försök till statskupp av CIA inte är möjlig att genomföra CIA:s mäktiga ”neokonservativa” sionister är ställda mot väggen, skriver Brage Norina, fysiker och kinakännare.

Kl 18:00 svensk tid. Donald Trump svär med handen på Bibeln.

Klockan är nu 06:30 på morgonen den 20:e januari 2017.

Om drygt 11 timmar får USA sin nya president.

Trump lever fortfarande – ”He is still alive!”

FULLSTÄNDIG POLITISK FÖRVIRRING RÅDER I HELA VÄRLDEN.

USA är splittrat i två fientliga halvor. Det hatas värre än någonsin.

Vapenförsäljningen har slagit alla rekord de senaste två åren.

Nästan alla har beväpnat sig. Oron har spritt sig i hela landet.

USA har förvandlats till en krutdurk.

Trump har vunnit soldaternas hjärtan i hela den CIA-styrda krigsmakten.

Detta fenomen har skrämt CIA. Helvetes vilka hyllningar som möter Trump

när han visar sig på militära Camps. När Obama visar sig utbryter tystnad.

Varenda soldat i den amerikanska krigsmakten vill göra ”USA great again”.

Faktum är att ett försök till statskupp av CIA inte är möjlig att genomföra.

CIA:s mäktiga ”neokonservativa” sionister är ställda mot väggen.

INGEN MÄKTIG NATION ÖNSKAR ATT DOLLARN KRASCHAR.

Tvärtom! En plötsligt social explosion i USA knäcker landets  ekonomi.

Kina och Ryssland önskar att situationen lugnar ner sig fortast möjligt.

Ryssland vill göra allt för att ge Trump en stor historisk framgång redan i

inledningen av hans presidentperiodUSA bjuds in till fredsförhandlingarna om Syrien – trots att Iran har gnällt lite. Jag gissar att Iran har insett hur viktigt detta är för hela världen. Trumps makt stabiliseras med en sådan utrikespolitisk framgång. Fred i Syrien nästan på direkten efter Trumps tillträde. Oj – det är stort!

Att freden redan lägrat sig spelar ingen roll – Trump får en hjältestatus samtidigt som det gamla gardet ställs i den historiska skamvrån. Putin vill till varje pris ge Trump denna historiska framgång. 

NU ÄR DET SPÄNT.

Vågar sionisternas agentnät i USA och Israel ta till riktigt fula knep? Jag tror inte detta. Krigshetsarna i Israels regering och den israeliska säkerhetstjänsten Mossad bävar av spänning. Netanyahu vet att Ryssland inom mycket snar framtid får militära baser både i Libyen och Egypten. Den ryska basen i Syrien är redan färdigt utrustad. Men Ryssland akilleshäl är Bosporen. När Ryssland har etablerat militära baser i hela östra Medelhavet är det för sent. Sionisternas perversa planer på ett ”Storisrael” kan kastas i papperskorgen. Det blir fred i hela Mellanöstern.

I desperation hoppas Netanyahu på Trumps nya Israel-politik. Det hela är faktiskt sjukt. Trump och Putin har andra planer. De vill skapa en värld i fred. De längtar båda efter ”Business as usual”.  Massor av stenrika ”globalister” önskar också att sionisternas krigspolitik avbryts. Även den katolska kyrkan har samma mål. Men den mentalsjuka idioten Netanyahu fattar det inte – inte ännu. Netanyahu är rädd. Han sover oroligt.

Splittringen i USA är förödande. Globalisterna hatar Trumps planer på att återuppbygga USA:s industriella produktion. Fords framgångsrika recept att betala sina arbetare hyfsade löner skapade ett enormt uppsving för amerikansk bilindustri. Den inhemska konsumtionen betyder allt för USA. En historisk våg att återflyttning av viktiga industrier till USA är den nya politikens kärna. Detta går stick i stäven med globalisternas strävanden. Denna politik slår även mot Kina. Men Kina har redan hunnit bygga upp den inhemska konsumtionen. Kina överlever utan större problem även om tillverkningen av amerikanska varor försvinner.

Överlever Trump president-installationen och får sin politiska present av Putin är världen räddad från sionismens terror.

Det blir världsfred inom en snar framtid. Det är tre politiker i världen som alla är utsedda av Gud – Putin, Xi Jinping och Trump. Guds vägar äro outgrundliga. Inte ens ett orakel kan hänga med.

Det är bara att beklaga. Trump kom in för sent. Trumps uppgift blir densamma som Putins uppgift.

Trump får hålla i trådarna när USA helas – precis som Putin höll i trådarna när Ryssland helades.

Ett årtionde av kaos väntar oss alla i EU. Norges fjordar i norr blir den enda trygga platsen

för de som vill undvika det sociala kaos som väntar – som väntar även oss i Sverige.

VARNING: Se upp för den italienska bankkraschen. En månad senare står USA i brand.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

18 kommentarer till Idag svär Trump eden! Han hyllas på militära camps! När Obama visar sig blir det tyst!

 1. Sofia skriver:

  Se direkt:

  Gilla

 2. Pingback: Idag svär Trump eden! Han hyllas på militära camps! När Obama visar sig blir det tyst! | Arab Nyheter

 3. Hans Nilsson skriver:

  Nu är Donald Trump USA s president och halva världens PK journalister makt och finanselit får öka dosen av psykofarmaka under lång tid framöver. Jag kollade på både Svensk och Dansk TV och tugget var ungefär lika. Sorgen över att deras kelgris Hillary inte spelade huvudrollen var påtaglig.

  Gilla

 4. Rolf Löfgren skriver:

  Sionisterna styr media i hela väst-världen. Totalt förljugen media.

  Gilla

 5. Brage Norin skriver:

  SMHI GÅR UT MED EN POLITISK STORMVARNING I USA OCH EU.
  * En klass 3 varning har utfärdats för hela USA.
  * En klass 2 varning har utfärdats för EU – med undantag av Norge!
  Motivering: Norge är formellt inte är medlem av EU – och har välfyllda oljefonder.

  EN KLASS 2 VARNING BETYDER BLAND ANNAT FARA FÖR LUFTBURET SKROT.
  SMHI varnar för kringflygande CIA-agenter i hela EU (köldstela agenter och smågrisar sveps med i stormen – ofta kallat ”styv kulting”).

  Stackars CIA:s femtekolonn i varje land i EU. Stackars alla chefredaktörer och politiska journalister som korrumperats av dollar. Alla har de erbjudits skriva egna artiklar – eller bara undertecknat färdigskrivna CIA-artiklar som publicerats i USA – och fått dollar insatta på hemliga bankkonton. Så går det till och snart kommer alla att få veta hur många ni var och vilka ni var. Det är många som står på CIA:s lönelista – fler än någon kan ana.

  Stasis agenter i Östtyskland hade det besvärligt efter Sovjetunionens fall. Agenternas barn drabbades ibland fruktansvärt illa. Alla ni som berikat er på dollar genom att spy ut rysshat i årtionden – vad ska ni nu göra när husbonden ger nya direktiv? Hur ska ni försörja er? Fattar ni fortfarande inte vad som kommer att hända inom en snar framtid?

  Gilla

 6. lalla skriver:

  ”blaha blaha…sätter min heder på spel ….” blaha blaha
  Hur ofta har inte idioten här lovat det?
  ”MORDORS RIKE ÄR PÅ VÄG ATT KOLLAPSA”, blaha blaha
  Amerika skulle ju försvinna men nu kommer Trump…
  Och din heder?
  Man kan inte annat än njuta av skadeglädje när ni judehatare än en gång blivit genomlurade av en miljardär som direkt efter sin vinst omgärdade sig med en massa snuskigt rika judar
  …hjulet snurrar men hamstern är död

  Gilla

 7. Brage Norin skriver:

  WIKIPEDIA – Ron Paul: (CITAT)
  Ronald Ernest ”Ron” Paul, född 20 augusti 1935 i Pittsburgh, Pennsylvania, är en amerikansk libertariansk politiker och fram till 2013 republikansk ledamot av USA:s representanthus för en valkrets i sydöstra Texas. Han var aktuell som kandidat för den republikanska nomineringen till de amerikanska presidentvalen 2008 och 2012. (SLUT CITAT)

  Han grundade ”The Ron Paul Institute for Peace and Prosperity” vars information når extremt många människor i världen. Få politiker i USA har hans tunga prestige. Han är mycket nära händelsernas centrum i maktens korridorer i Washington.

  Det finns flera politiska tungviktare med mycket nära band till makteliten i Washington. Mest känd av dem alla är Paul Craig Roberts – med en liknande politisk meritlista som Ron Paul. Både Ron Paul och Roberts har själva tjänstgjort i – eller varit knutna till – en hel serie amerikanska regeringar under många år.

  Bägge ovan nämnda personer och massor av andra ekonomiska experter – vara flera har erhållit det s k Nobelpriset i ekonomisk vetenskap – har gång på gång varnat: DOLLARNS HERRAVÄLDE ÄR SNART ÖVER – mycket snart faktiskt. Världens mest kända fredsforskare Johan Galtung har exakt samma uppfattning. USA:s imperium faller inom några få år.

  VÄSTVÄRLDEN KOMMER ATT SKAKA – ALLA BÖRJAR NU FATTA ATT DET ÄR ALLVAR.
  Donald Trump själv uttrycker sig så rakt på sak: ”Ingenting kommer att bli som förut”.

  DET FRANSKA PRESIDENTVALET SOM AVSLUTAS DEN 7:E MAJ AVGÖR EU:S ÖDE.
  Vem som än vinner rusar Frankrike rakt in i armarna på Ryssland. Bägge presidentkandidaterna som har en chans att vinna valet – tävlar om Putins gunst. Frankrike har exploderat av antiamerikanska stämningar. Frankrike har exploderat av hat mot det korrupta politiska etablissemanget i Bryssel. Den 7:e maj är CIA-projektet Europas Förenta Stater ”EU” över. Ett helt nytt EU reser sig sannolikt ur askan, men EU i sin nuvarande form ”is gone for ever”.

  SÅ ENASTÅENDE SPÄNNANDE POLITIK HAR BLIVIT.
  Que Sera Sera – ”framtiden kan ingen se … det som sker det sker”.
  Njut av skådespelet. Det hjälper inte att bli jättearg.

  Gilla

 8. Pingback: Översättning – Donald Trumps tal som ny president (inkl. egna kommentarer) | Vetenskapliga partiet

 9. orglasse skriver:

  En person som kan se lite grann in i framtiden kan man inte begära av ska se allt eller ha rätt till 100 % eller ens i närheten. Men kan hen bara se en del och på rätt sätt beskriva detta är man mycket värdefull som källa. Brage är en sådan källa.

  Brage har mycket mer rätt än fel vilket är enastående. Titta på våra journalister som är bra betalade för att ge oss i populasen en rättvisande bild över vad som händer – flertalet av dem har haft 100 % fel de senaste åren.

  Tomas Nordegren från radion var över till USA någon vecka före valet, och han sa i sitt program på radion att man inte behövde något val för Hillary skulle vinna med minst 12 % över Trump. Han är högt betald och har stort förtroende – efter valet sa han att han blivit lurad. Sanningen är att han lurade sig själv av sitt önsketänkande.

  Vad många personer inte förstår är att just Mordors rike har försvunnit ut ur USA, och att USA idag återigen leds av en vit kristen man. USA har under åtta år varit det svarta huset uppbackat av personer som George Soros, en sionist av värsta sort. Krig och mord och elände var det enda som kom ut därifrån. Personer som John McCain begärde ett 100 års krig, och har gjort allt för att stoppa Trump – det gör i mina ögon Trump till en god man.

  Det här från Brages rader är väldigt roligt men också mycket sant. ”smågrisar sveps med i stormen – ofta kallat ”styv kulting”. På pricken för vad vi kommer att få se är massavhopp från Globalisternas patrask.

  Fortsätt du Brage med dina synpunkter för du har mer rätt än fel, och det är extraordinärt av de som ser på vår Värld och delger andra sina observationer. Jag läser dig gärna, och demokrati handlar om utbyte av åsikter och dina kunskaper och åsikter är värdefulla. De är bra mycket mer träffsäkra än vad många förstår.

  Gilla

 10. Hans Nilsson skriver:

  Under tiden vi ordnar våra liv utifrån egenskapade förutsättningar skall vi verkligen njuta av skådespelet från många aktörer. En pajas som nu valsar runt i medier är SVTs Peter Rawert. Margot Wallström drar sitt strå till underhållningen. Jag vill föreslå att Donald Trump skall ta Frank Sinatras låt May Way som sin signaturlåt. 2017 har startat på bästa tänkbara sätt. Vi får hålla tummarna att Trump effekten kommer att skölja över Europas kommande val.

  Gilla

 11. Hans Nilsson skriver:

  En annan högt avlönad SCB s boss Sören Holmgren höll även han Hillary som självklar vinnare dock med några få brasklappar. Efter valet har han inte visat sig. Brages texter är mycket berikande och läsvärda.

  Gilla

 12. Brage Norin skriver:

  KAN VI VARA GALNA ALLIHOP?
  Borde alla människor spärras in på mentalsjukhus? Men – vem ska ansvara för vården om alla är spritt språngande galna?

  Vi har villigt ställt upp och dödat våra ”fiender” i tusentals år. Vi har varit mycket stolta när vi tilldelats medaljer. Massmördare har hedrats sedan ”urminnes tider”. Skalderna har prisat konung och ”fosterland”. Vi verkar onekligen tokiga allihop. Vi är som en hjärndöd pöbel i händerna på de som bestämmer över våra liv. Vi har aldrig ifrågasatt – aldrig tänkt självständigt. Men någonting märkligt händer. Vad är det som sker? Håller vi äntligen på att vakna?

  DET HAR ALLTID BÖRJAT PÅ SAMMA SÄTT: hata – hata – hata. Den ”fria” pressen har ALLTID ställt upp. Vi har hatat Nelson Mandela och ANC. Vi har hatat Kuba och Fidel Castro. Vi har hatat Mugabe i Zimbabwe. Vi har hatat Syriens president al Assad. Vi har hatat Turkiets president Erdogan. Vi har hatat Libyens ledare Khadaffi. Hatkampanjerna i den ”fria” pressen har avlöst varandra som en följetång utan slut.

  Vi har även hatat broderfolk i närliggande länder. Tyskar har hatat fransmän och fransmän har hatat tyskar. Gång på gång har massmedia snällt ställt upp för att skapa det hat som möjliggjorde alla massmord. De journalister som ansvarar för hatkampanjerna tjänstgör alla åt de krafter som organiserar krigen. De är på sätt och vis massmördare allihop. De är i högsta grad ansvariga för alla folkslakter som de lyckats trigga igång med sina pennor.

  I MÅNGA ÅR HAR HUSBONDEN OMBETT OSS ATT HATA PUTIN.
  Aftonbladet har spytt ut sitt rysshat varje dag år efter år. Det lyser av hat från journalisternas ansikten. De har blivit fula av allt hat. Fy vilka mänskliga äckel som har samlats i den förljugna ”fria” världens massmedia. Tidningarnas utrikesredaktioner stinker av ondska. De har blivit nedknarkade av ondskans opium. Ingen terapi i världen kan rädda dem.

  De hojtar om ”mänskliga rättigheter” helt ogenerat. De gastar till och med om pressfrihet – trots att alla politiska journalister i alla massmedia i hela den förljugna världen är mutade med dollar. Hur äcklig kan en människa bli? Svaret är att det är djupt ner till helvetets botten. Dessa ondskans journalister är besatta av sitt hat varje minut – både under sömn och under vaken tid. De får en kick varje gång de formulerar sitt hat i ord. Hatet har blivit deras drog. De är mentalt sjuka människor som har fastnat i sitt hatiska tillstånd. Hatets journalister är mänsklighetens sjukaste avskum. Men någonting mycket märkligt har inträffat. Ondskan är i chocktillstånd.

  PLÖTSLIGT KOM EN NY HUSBONDE TILL USA. Alla CIA-anställda ambassadörer vid varenda ambassad i hela världen avskedades. Snart sparkas även hela CIA:s krigshetsande ledning. Alla som förtjänat mutdollar på sitt rysshat kommer att förlora sina inkomster. Gör er inga illusioner.

  Det är krafter som inte är av denna fysiska värld som tillsatt Donald Trump. Ondskans alla förtvivlade försök att bli kvitt honom misslyckades. Ni kommer alla att bli avslöjade. Precis som Stasis folk i Östtyskland blev avklädda – kommer även ni att bli avklädda. Era barn kommer att känna skam över er. Stackars er. Förmodligen är era hjärnor så blockerade av hat att ni inte fattar vad som sker. Precis så var det i Östtyskland. Några få bad om förlåtelse i tid – men den överväldigande majoriteten av Stasis agenter avslöjades efter befrielsen. Ni kommer nästan alla att gå i samma fälla.

  Vi har äntligen vaknat upp och börjat ifrågasätta er – hatets predikanter. Miljoner människor i hela världen har vaknat mentalt och insett den otroliga sanningen. Vi har själva blivit offer för hatet varje gång i historien vi lurats att hata andra. Men nu har ni nåtts vägs ände. Vi har upptäckt er. Vi har äntligen förstått. Vi kommer att befria oss från er – hatets megafoner.

  NI ÄR SAMMA ANDAS BARN SOM Ku Klux Klan. Ni är hatets barn. Ni har spytt ut ert hat mot allt som kommit i er väg. Ni har hatat både gul och vit och svart. Ni har till och med hatat pigmentet som skyddar oss från farligt solljus. Inser ni inte ert öde? Ni kommer aldrig att få se ”The Mountaintop”. Ni missade budskapet. Martin Luther King:s sista tal var inte hans egna ord – det var ord som lades i hans mun. Det var Guds ord.

  ”I just want to do God’s will. And He’s allowed me to go up to the mountain. And I’ve looked over, and I’ve seen the Promised Land. I may not get there with you. But I want you to know tonight, that we, as a people, will get to the promised land. So I’m happy, tonight. I’m not worried about anything, I’m not fearing any man. Mine eyes have seen the glory of the coming of the Lord.”

  Stackars alla själar som nu snart försvinner som bloss i kosmos, men detta måste ske. Utan denna andliga rening är det omöjligt att skapa hela varma människor. Gud kommer att sopa undan alla hatets barn från jordens yta. Gud vill nämligen skapa ett himmelrike på jorden och ni hör inte hemma här. Ni missbehagar Gud. Varför detta sker just nu är en komplicerad gåta. Guds
  vägar äro outgrundliga.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 13. Hans Nilsson skriver:

  Det finns många fler än vi anar som är mer skruvade än vi någonsin trott. På många platser samlas stora protestmassor för att inte valet i USA gick som man hade förväntat sig. Att man kan känna sig besviken är mänskligt men att bete sig som många gör anser jag vara OMOGET. Jag är övertygad om att får man inga motgångar i livet under unga år som måste hanteras blir man i vuxen ålder bara förväxta barn. Förr söp många för att vardagen var hård med mycket kroppsarbete och man hade oftast många munnar att mätta idag har var och varannan psykiska problem är utbrända oroliga och ser därför ofta djupt i rödvinsflaskan eller måste ta piller eller gå hos hjärnskrynklare för att orka med sin vardag. Det behövs verkligen en förändring av världen så makt karriär pengar stora villor som är belånade upp till nocken flotta bilar och yttre elegans får mindre betydelse.

  Gilla

 14. orglasse skriver:

  Hej

  Hans Nilsson skriver enormt kloka ord i sin lilla artikel ovan. Det visar på stor förståelse över människans handlande. Jag vill ge dig 5 stjärnor för ditt inlägg. Du är en vuxen och insatt person i vårt samhälle och du skall ha TACK för dina ord.

  Dagens människor sitter fast i en rävsax om standard, pengar, och allt man vill ha och göra med sina liv. Ett bra liv handlar om helt andra saker än vem som har den största suven (bil) och finaste båten och dito hus.

  Att sova gott om natten, att få vara frisk, andas bra luft, inte vara rökare eller drogmissbrukare, att slippa svälta, att ha dagens behov utan överflöd – allt detta är livets viktigaste saker direkt under att få ha en bra familj och ett arbete som ger det vi behöver. En kvinna att leva med som man älskar i en tvåsamhet, men hur många har det på detta sätt. Väldigt få.

  Har man förmånen fördelen att ha en TRO då kan man vara lycklig.

  Vi drivs av ha begär. Vi drivs att ta det andra har, vi stjäl, vi ljuger, vi förstör och vi har glömt vad livet egentligen är. Vår överhet är värre än någonsin.

  De rika styr vår Värld vilket kallas för Plutokrati. Man ska där ha allt. Det var en stor boxningsgala i Las Vegas för ett år sedan. Dit kom mer än 5000 stycken privatplan inflygande med rika från hela Världen för att se matchen. Plutokrater kan vara från vilket land som helst men alla av dem äger och styr både politik och ekonomi vilket är alla andras liv i dessa länder.

  Plutokrati förutsätter Fascism. Benito Mussolini skapade Fascismen och hans definition på Fascism är följande. Det är en treenighet. De som har statsmakten, och de som äger storbankerna, och dito storföretagen. När dessa tre grupper har samma mål och viljeinriktning då har man ett Fascistiskt system – Fascism är ett ekonomiskt tänkande som inget har att göra med vare sig ras eller religion.

  Europa är idag Fascistiskt. Sverige är Fascistiskt med en politisk överhet som går i ledband med storbankernas ägare (lä Wallenbergs) och storföretagen. Ett bevis för detta är att vår Statsminister far ihop med storfinansens folk till Saudi för att sälja vapen åt en diktatur som halshugger folk. Vår statsledning = Fascister, och det utan att de flesta i regeringen ens förstår att de blivit Fascister.

  Sverige styrs Fascistiskt och det är Plutokratiskt styrelseskick det vill säga , de rikas styre.
  De rika blir allt rikare och snart räcker inte en pension att överleva på.
  Skam för politiken som blivit vad den är idag.

  Som en liten avslutning – skillnaden mellan Nationalsocialism och Fascism är att Nazisterna de har som sin ledstjärna ”Fuhrerprincip” vilket är diktatur under en man. Fascism är som jag skrivit en förbund mellan tre storheter som inte är en fullständig diktatur utan ett auktoritärt styrelseskick.
  Italien, Grekland, Spanien, Portugal, var alla styrda av Fascister tidvis under 1900 – talet.
  Tyskland var styrt av Nationalsocialister under 1930 – 1940 – talet.

  Gilla

 15. pelle 3 skriver:

  Cia ,,,,har du hört att ledningen ska bort eller är det något som du spår brage?

  Gilla

 16. Hans Nilsson skriver:

  Tack för stjärnorna orglasse. Vi får hoppas att många människor kommer till insikt om att livet kan vara betydligt mer än glitter och glamor. Ett jordnära leverne ger betydligt mer näring år själen än miljoner på banken. Jag skulle givetvis inte tacka nej till en drömvinst på lotto men jag skulle inte sätta mig på så höga hästar att jordkontakten försvann. Vann jag mycket pengar skulle jag köpa mig ett 20 tunnland s ställe att pyssla med.

  Gilla

 17. Pingback: Rosa pussy hats for Trump! | Helena Palena

 18. Pingback: Från folket, av folket och för folket | Hölöbloggen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.