Fy fan för högerextremister!

gill

God Jul önskar Olle G!

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Fy fan för högerextremister!

 1. Brage Norin skriver:

  MÅ KRAFTEN VARA MED DIG – DONALD TRUMP.
  Det ryska imperiet Sovjetunionen gick under 1991. Gorbatjov avgick 25 dec -91.
  Det amerikanska imperiet gick under 2016. (Obama avgår formellt 20 jan 2017).

  Man måste lägga ihop pusselbitarna för att kunna se årets pussel – 2016.
  * Under andra halvåret kollapsade USA:s inflytande i Nordost- och Sydostasien.
  * Under andra halvåret bröt sig Turkiet i verkligheten lös från USA, EU och NATO.
  * Europas förenta stater EU började upplösas bit för bit – Grekland, Brexit, Italien.
  * Syrien, Ryssland, Turkiet och Iran förhandlar fram freden i Syrien på egen hand.
  * USA upphörde att fungera som stat i slutet av året 2016..
  * Alla USA:s förhandlingar i hela världen har nu upphört.
  * CIA:s väldiga legoarme ISIS i Syrien har krossats.
  * Iran blev Mellanösterns stormakt

  DEN KINESISKA DRAKEN OCH DEN RYSKA BJÖRNEN FÖRÄNDRADE VÄRLDEN.
  Hela Asien går samman i det största infrastrukturprojekt som världen skådat – The New Silk Road. Pärlband av gruvor, järnvägar, motorvägar. kabelnät, flygplatser, hamnar – hela Asien smälter samman. Rysslands ofattbara tillgångar av naturgas, olja och kol driver det asiatiska underverket. Indien matas med naturgas från Ryssland i norr och oljan söderifrån från Iran. Iran blir ett nyckelland i detta århundrades största skapelse ”Eurasia”. Europa och Asien smälter samman ännu en gång. Jordens största landmassa är på väg att förenas. Det blir fred på jorden. De tusenåriga krigens helvete är över.

  USA KOLLAPSADE ÅR 2016 EKONOMISKT, MILITÄRT OCH MORALISKT.
  Innan Obamas period i Vita Huset är över passerar nationens skuld tjugo tusen miljarder (20 trillioner) dollar. Delstaternas och städernas skulder har skenat. Storstäderna har fyllts av drogoffer, trashankar och hemlösa uteliggare. Närmare ett hundra miljoner amerikaner lever på matkuponger och allmosor. Billånesystemet har kollapsat. Hela studielånssystemet har havererat. Landets infrastruktur är i ruiner. ”US second civil war” rycker allt närmare.

  Historiens i särklass vidrigaste barnpedofilhärva skakar nu maktens boningar i Washington. Fröken Lewinskys blå klänning med Bill Clintons torkade sperma från ”Orala rummet” har sålts för en miljon dollar till ett erotiskt museum i Las Vegas. Men denna perversa ”DNA-klänning” är bara en gullig historia – jämfört med vad som nu avslöjats. Det kommer att dröja en hel generation innan vi kan fatta hur djupt det är ner till helvetets djupaste avgrund. Hela världen tystnar när den sataniska barnpedofilin kring maktens korridorer i Vita Huset nu avslöjas.

  ONDSKAN HAR LYCKATS BRA 2016 – MEN SNART FALLER MORDORS RIKE
  Ondskan har lyckats i Afghanistan, Irak, Libyen och Syrien. Världens största opiumodling mitt i Asien är en succé. Floderna av flyktingar är en annan succé. Den uppblossande terrorn är ännu en succé. Året 2016 gick ondskans väg. Men det var också detta år som fallet av Mordors rike inleddes. Syrien kan snart andas fred. Aleppos befolkning exploderade av lycka när de sista orcherna drevs ut ur staden. Miljoner syrier kommer snart att kunna återvända till sitt kära hemland.

  DET ÄR SNART ÖVER – SAURONS ÖGA SKÄLVER REDAN.
  Mitt i hjärtat i Mordors rike reser sig Alexander den Stores svärd – Trump Tower. Trump fick uppdraget att kasta ondskans ring ner i avgrunden. Han kommer att lyckas för han är utvald för denna uppgift..Han fick ett mycket riskabelt uppdrag.

  Må kraften vara med dig – Donald Trump.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 2. HAS ANYONE THOUGHT ABOUT THIS?

  How can you have a war on terrorism when war itself is terrorism?

  Gilla

 3. CastoroPollux skriver:

  ………………………………………………………………………………………………………………………….
  Man har ju sedan Hillary kom på att hela USA’s befolkning borde ha sjukvård i princip gjort allt utom bokstavligen mördat henne.. Bara tanken att få komma likna ett kommunistiskt samhälle och ge alla sjukvård får alltså dessa sjuka hjärnor på högerkanten att gå spinn, mixer och korkskruv vid tanken på att alla människor skulle ha samma rättigheter i ett land som råkar den meningen i sin konstitution. ”All men is created equal”. Men vad har inte fascismen lyckas så väl med som att röva folk från sina rättigheter, sina länder, sin hälsa, sin lön och våra bästa år….

  Tanken vid att slippa starta krig, få studera, gratis utbildning, gratis sjukvård blir ju vämjelig inför risken att någon kallar en kommunist. Så det är ju tryggare att rösta på skattesänkningar för att minska obehaget..

  Gilla

 4. Hans Nilsson skriver:

  Inför 2017 får vi alla hoppas att kraften är med Donald Trump. Putin är lite yngre så han behöver vi nog inte oroa oss för.

  Gilla

 5. orglasse skriver:

  Ett tungt år har passerat. Ett år där mycket hänt som borde ha undvikits. Människor sliter sönder vår planet och rövar allt som ett gäng parasiter, eller som de rymdvarelser i filmerna som skall invadera planeten för att plundra den. Men frågan är om det snart finns något att röva. Vi ser ut att klara detta själva på ett förskräckande sätt.

  Så vad kan vi då förvänta oss det kommande året – ja för det första är jag fel person att försöka mig på att gissa då om detta då jag nu haft fel i det mesta sedan 2010. Men att jag haft fel beror nog på att de som styrt och ställt varit så bra på att knuffa skiten vidare framför sig. Men till slut går det inte längre, och det är väl där vi är nu gissar jag.

  Oron och bråken som vi nu ser parat med usla politiker är en enorm grogrund för extremism och oväntade händelser som vi sett flera av under 2016. Men folken i länderna börjar vakna upp och röstar bort dessa figurer som styrt och ställt till ett helvete för sina länders befolkningar. Under 2017 finns möjligheten att vi blir av med flera av de sämsta genom val. Har vi lite tur blir det också nyval i en del länder som behöver ett annat fungerande ledarskap, vårt land inte minst.

  Utöver det vi själva ställt till med finns det mycket som kan gå fel men om detta vet ni lika mycket som jag. Men något vi måste göra är att själv rannsaka oss och det sätt vi lever på. Det håller inte längre att leva som vi gör. Det slutar med en tragedi. De styrande måste bort från sitt feltänk om tillväxt. Tillväxt är på sikt massdöd utrotning – självförvållat – vansinne.

  Ja tids nog så kommer alla att inse förstå att vi måste ersätta pengar och makt med lugn ro kärlek och förståelse. Våra liv är korta så ta vara på det du fått. Men glöm aldrig att det du har – det är det som så många som aldrig får.

  Kom ihåg det viktigaste i livet som är…………

  Satan djävulens existens är sann, och hen finns hos oss alla, och den största lögnen är att han hen hin håle inte skulle existera, se dig om han finns där överallt.

  Vad du ser är de sju dödssyndernas spelare.

  Högmod/stolthet (superbia)
  Girighet (avaritia)
  Lust/otukt (luxuria)
  Avund (invidia)
  Frosseri (gula)
  Vrede (ira)
  Lättja (acedia)

  Gilla

 6. CastoroPollux skriver:

  Det är faktiskt sant. Högerpopulister måste få det skrivet på långa näsan annars hoppas de man är för allt man inte skrivit emot om…

  Småsinnets förväntningar att tomtarna hagla framför ögonen får väl ersätta snön de inte får se nu till Jul.

  Själv glömma jag aldrig Aftonbladets mittuppslag med den unge Contrasrekryten som, skulle lära sig, skära halsen av ”kommunistbonden” som nyss fått gräva sin egen grav.. Bilden etsades så till den grad i sinnet att jag till slut kunde känna hela snittet över halsen, smärtan. Det är mycket länge sedan nu och boten mot det existerade, som så mycket annat gott denna världen rymmer.

  Regans Contras framstod som en lika stor mardröm som ISIS ståndrätter motsvara allas ”förväntningar” på rigid ondska och motivation att hjälpa dessa störta en demokratiskt vald ledare..

  Fascismens nota är sig lik varenda sekel, årtionde, år och månad och att don efter person alltid kommer förfölja dessa krafter som den otäcka svans åsnan inte synes sakna annat än mellan ronderna..

  Terrorn i Tyskland, Frankrike med omnejd har bara ett syfte att ge fascismen fler ursäkter att förgrova och förfrämliga samhället… Civila mål och humorns Charlie Hebdo som måltavlor ser ut som politiskt motiverade grundskott. Medan fascismen o ultrahöger ser ut att ha gjort gemensam sak med dem de säger sig hata mest.. Utifall att de verkligen hatade varann skulle de ju attackera varandra, men inte ens ISIS attackera ju Israel och däri ligga väl svaret som den Israeliska taktik som hellre skrämma sin befolkning än gör slut på ondskan.. Den senare arbetar ju faktiskt i dess riktning, mål och mening.. (Syrligt etablerat av US/UK/EU i Syrien som den makabra rätt en stor demokrati anser sig behöva som support…).

  Medan Hebdo förstörde förtryckets hela koncept.. Detta kunde ju varken Islam eller fascismen acceptera.. Den tjuriga verkligheten fick ju inte framstå som två dåliga skämt. Två insekter med gemensamma intressen stoppade alltså flödet av skratt och humor i en enda grotesk smäll..

  Högerpopulismen som rörelse skrika ju på uppmärksamhet på samma sätt som de som skjutit sig i foten. Det är ju beklagligt att verkligheten inte kan rymmas i offerkoftan de önskar de ägde.. Å andra sidan är det ju svårt att låta bli att försöka dra i någon tåt och se den repa upp sig..

  Gilla

 7. Den ”extrema högern”, ”högerextremisterna”, d.v.s. de som är för den extrema kapitalistiska frihandeln som gör högern extremt feta och frodiga och folket utsuget, magert och fattigt, har skickat en Julhälsning till er alla.

  Själv önskar jag er alla och hela folket en balanserad God Jul! Ät med förstånd och tänk på Jesus budskap! Låt ledarna tvätta folkets fötter. Dela brödet och vinet lika mellan er! Älska er nästa som er själva! Glöm således inte bort Sveriges väl! Hjälp sedan andra folk i sina länder om de bönar och ber underdånigt om hjälp! Var generösa mot era fiender! Vänd andra kinden till, men kom ihåg att ingen har tre kinder! Framför allt, vält månglarnas bord i Mammon-templen! Templen skall tillhöra folket! 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.