Trump vann! USA är skakat i grunden! Det är många som är livrädda!

bill-rostarEN KATASTROF FÖR ”THE CLINTONS”. PANIKEN ÄR NÄRA HOS DE ANSVARIGA FÖR HÄNDELSERNA I NEW YORK I SEPTEMBER 2001. skriver Brage Norin, fysiker och kinakännare.

Bilden: Former President Bill Clinton and Gov. Andrew M. Cuomo cast their votes as electors at the New York State Senate in Albany. Mr. Clinton said he had “never cast a vote I was prouder of” than the one for his wife, Hillary Clinton. Credit Nathaniel Brooks for The New York Times

A Historic Number of Electors Defected, and Most Were Supposed to Vote for Clinton
By KIERSTEN SCHMIDT and WILSON ANDREWS UPDATED 8:15 P.M. ET

The Electoral College on Monday voted for Donald J. Trump to win the presidency. Seven electors, the most ever, voted for someone other than their party’s nominee. RELATED ARTICLE

Of 306 electors pledged to vote for Donald J. Trump
304 voted for him
2 voted for someone else
Of 232 electors pledged to vote for Hillary Clinton
227 voted for her
5 voted for someone else
Ytterligare tre elektorer vägrade att rösta på Hillary!
Två elektorer utbyttes genast mot nya elektorer – som sedan röstade på Hillary (allt enligt gällande praxis i dessa delstater).
En elektor valde att rösta om när hans röst inte godkändes. Då lade han sin elektorsröst på Hillary.

Det är en historisk sensation att hela fem elektorer valde en annan demokratisk kandidat i stället för Hillary – i delstater där detta är möjligt. (4 i Washington och en i Hawaii). Men att ytterligare tre elektorer vägrade att rösta på Hillary är en chock (den ena valde bara att protestera genom att först rösta på en annan kandidat).

Det är barnpedofilringen runt ”The Clintons” som fått fått bägaren att rinna över. Trots fara för sitt eget liv vägrade de att lägga sin röst på Hillary. Det är oerhört farligt i USA att som elektor inte rösta på partiets presidentkandidat. Därför är detta extremt sällsynt. Hela åtta elektorer tog detta drastiska beslut – 5 var formellt godkända, två byttes ut och en proteströstade först på en annan kandidat.

USA ÄR SKAKAT I GRUNDEN.
Sanningen är på väg att hinna ifatt historiens värsta massmördare. Det är många som är livrädda.

VARFÖR?
Sanningen om elfte september 2001 kommer ut när det anses lämpligt.

VAR FÖRSÖKER DE ANSVARIGA GÖMMA SIG?
De har förberett många platser.

VAR GÖMMER SIG ASSANGE?
På rätt plats.

FRÅGAN ÄR BARA NÄR DEN POLITISKA VÄTEBOMBEN SLÄPPS.
När anses det lämpligt – det är den stora frågan.

* Ett försök till statskupp i USA utlöser Wikileaks avslöjande direkt.
* Ett försök att avsätta Trump – tveksamt om dokumenten släpps automatiskt.
* En avrättning av Trump utlöser också Wikileaks avslöjande.

Brage Norin

Vi får se / Brage Norin

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Trump vann! USA är skakat i grunden! Det är många som är livrädda!

 1. Martin Larsson skriver:

  Donald Trump har ingenting att förlora på att sanningen kommer fram om 11/9. Så därför förstår jag inte Brage Norins tre scenarios som verkar drabba just Trump.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Carl Norberg: Det är väl egentligen inte så mycket att diskutera längre, Anglozionisthegemonins dödsryckningar är bara vad de är och ingenting annat.
  Men med elektorsvalet i hamn – där det mycket passande nog blev en trolös elektor som svek…Clinton, kan det i ljuset av det av den presidentvalde initierade mötet med Tulsi Gabbard, inte gärna vara på annat vis än att ångesten nu stiger påtagligt inom Anglozionisthegemonins bankägda militärindustriella komplex med sitt underrättelsetjänstkollektiv till stöd för den Djupa Staten.
  För att göra ont till värre, så kommer naturligtvis Brennan och de övriga även att få uppleva konsekvenserna av den nye nationelle säkerhetsrådgivarens inställning till underrättelsetjänstkollektivet.
  Gällande Ankaraincidenten uttryckte Putin sig bland annat så här:
  “This murder is clearly a provocation aimed at undermining the improvement and normalization of Russian-Turkish relations, as well as undermining the peace process in Syria promoted by Russia, Turkey, Iran and other countries interested in settling the conflict in Syria.”
  Så vad är det då för något, som genom en provokation, vilken har som syfte att underminera förbättringen av normaliseringen av relationerna mellan Ryssland och Turkiet, detta exkluderar faktiskt allt utom den Anglozionistiska Djupa Statens intresse.
  Mellanösternkonflikterna måste till varje pris både hållas vid liv och expanderas för att inte Anglozionisthegemonin skall kollapsa – och det är inte möjligt så kollapsen är ett faktum.
  Om så bara Trump vill försöka rädda sig själv, så måste han alltså ovillkorligen också rädda Murrica också – han behöver inte ens vara altruistiskt orienterad i så måtto.
  Israel kommer således att lämnas till sitt eget öde. Om han lyckas?
  Det återstår att se.

  Gilla

 3. Brage Norin skriver:

  SVAR till Martin Larsson:
  Jag måste ha uttryckt mig luddigt – sanningen om 11/9 drabbar absolut inte Trump – tvärtom (precis som du skriver). Wikileaks hot att avslöja sanningen om 11/9 är Trumps livförsäkring. Makten vågar inte ge sig på Trump – risken att sanningen om 11/9 då kommer ut är för stor.

  ANGÅENDE ”POPULAR VOTES” (antalet röster)
  Trump lämnade Kalifornien nästan helt åt sitt öde under valkampanjen – de 55 elektorsrösterna ansågs givna för Hillary. Republikanerna i Kalifornien kunde i årets val inte kandidera till valet i senaten – på grund av det sjuka valsystemet i just denna delstat. Delstaten var förlorad för republikanerna. Det var helt enkelt ingen ide att rösta på Trump i valet i Kalifornien. Miljoner republikaner gav fan i att rösta. Det var meningslöst att rösta på Trump och det fanns dessutom ingen republikansk kandidat att rösta på till senaten.

  Hillarys jordskredsseger med 4,27 miljoner röster i Kalifornien var väntad. I valet 2012 vann Obama valet över Romney med 2,29 miljoner röster. Om Trump satsat på delstaten hade resultatet sett helt annorlunda ut. Alla experter är eniga om detta. LÄS: Hillary Clinton’s Popular Vote Win Came Entirely from California …

  Det allra sjukaste med Kalifornien är att miljoner icke röstberättigade tillåts rösta helt öppet – uppmuntrat från självaste president Obama. Denna unika ”demokratiska tradition” började tillämpas redan vid valen 2008. (A study of the 2008 and 2010 elections shows significant voting by illegals). I årets val röstade massor av illegala invandrare – valsystemet i Kalifornien har urartat fullständigt. Ingen ”normalt funtad människa” kan ta till sig hur det har spårat ut i denna delstat.
  Read more: http://www.americanthinker.com/articles/2016/12/the_myth_of_hillarys_popular_vote_victory.html#ixzz4TNbjYVna

  ÄNNU EN GÅNG: Ingen bryr sig om att vinna antalet röster i en presidentvalskampanj i USA. Allt går ut på att vinna fler än 270 elektorsröster. Därför läggs all strategi på att vinna i ”swingstater” som avgör valet.

  Gilla

 4. Lasse Wilhelmson skriver:

  9/11 kommer upp med jämna mellanrum och konstigt nog så verkar det som om det fortfarande finns de som är intresserade av frågan som inte ännu studerat den. Om jag minns rätt så postade jag denna grundliga utredning för ett tag sedan.

  http://arabnyheter.info/sv/2016/12/03/9-11israel-did-it/

  Gilla

 5. Brage Norin skriver:

  DET ÄR SOLKLART. 9/11 är ett verk av den israeliska säkerhetstänsten Mossad, CIA och en grupp av ”neokonservativa” politiker i Bush-administrationen. samt ett antal höga militärer och folk knutna till den amerikanska krigsindustrin. Dick Cheney var en av de ledande i terroroperationen.
  Det är samma krafter som styrt USA under Bill Clinton, George Bush och Obamas perioder i Vita Huset.

  Det är dessa massmördare som är skrämda från vettet av Trump. Alla deras försök att få stopp på Trump har slutat i ett fiasko. Nu återstår endast försöket att göra Putin ansvarig för valet av Trump till president. Men även detta försök är på väg att misslyckas. Då återstår endast en sista desperat utväg – att mörda Trump. Men även detta är osannolikt. Wikileaks 9/11-sanningar kommer att avslöja avskummet – vare sig Trump avrättas eller ej.

  HÖR OCH HÄPNA – de ansvariga terroristerna är faktiskt dödsrädda. Det amerikanska folket kommer att utkräva dödsstraff. Gissningsvis kommer flera att begå självmord när Wikileaks släpper en miljon elektroniska dokument som ingen kan ifrågasätta. De kommer inte att finna ett enda gömställe på jordens yta där de kan gömma sig.

  Assange som valde rätt väg i livet – sanningens väg – har funnit en säker plats. Men det kommer dessa massmördare icke att finna. Ingen av dem kommer att få vila under en gravsten

  Gilla

 6. pelle 3 skriver:

  Brage,är det så att vl har dokument som visar vilka mördarna är?eller är det en känsla du har?har vl gått ut med såna uppgifter?

  Gilla

 7. Brage Norin skriver:

  Svar till ”pelle 3”.
  Lasse Wilhelssons bifogade artikel i sin kommentar ovan är förmodligen nära sanningen. Men hela sanningen får vi vänta på. Om eller när Wikileaks släpper dessa dokument kommer hundratusentals mejl fram som berättar sanningar som inte var kända tidigare. Vi får vänta.

  Allt verkar nu ske med blixtens hastighet. USA:s inflytande både i Nordost- och Sydostasien bryter samman. Länderna i hela denna del av världen knyter nu banden med Kina och Ryssland.

  SYRIEN – VILKEN LÄXA FÖR DEN SJUKA – FÖRLÅT ”FRIA” VÄRLDEN.
  Ryssland, Turkiet, Iran och Syrien fixar freden i Syrien på egen hand. Den ”fria demokratiska” världen måste stängas av – eljest får det Syriska folket aldrig fred. Det blir på samma sätt i både Irak, Libyen och Afghanistan. Må den sjuka ”fria demokratiska” världen sjunka ner där den hör hemma – i avgrunden.

  Bush, Clinton, Obama – alla dessa krigshetsares ”neokonservativa politik” blev västvärldens fall. Trump kom in för sent. Han får förvalta ett färdigt kursbo. Hoppas att den fasansfulla sanningen om nine-eleven läggs på bordet snart. Då kan USA äntligen börja tillfriskna. De ansvariga måste ställas inför krigsrätt.

  Gilla

 8. pelle 3 skriver:

  Jag hoppas du har rätt brage,tror inte dina teorier är så fel,,något är det som gör att donald har överlevt.
  False flag i israel?en sd are som inte fick vara med på nån konferens,nynazister påstods att sd är,,,känns lång väg som en bluff?

  Gilla

 9. Brage Norin skriver:

  Jag kan garantera dig ”pelle 3” att jag har rätt. HELVETET BRAKAR SNART LÖS I USA.

  USA KOLLAPSAR PÅ EN ENDA HISTORISK SEKUND.
  Bill Clinton, George W. Bush och Barack Obama förde USA till stupet – The Fiscal Cliff.
  TRUMP TAR ÖVER ETT KONKURSBO. Obamas sista period i Vita Huset – USA:s slut.

  RUBRIKERNA PÅ NÄTET HAGLAR:
  US has lost its influence around the world.
  * US has become irrelevant in the Middle East,
  * US has become irrelevant in Northeast Asia and Southeast Asia.

  På en enda gång kollapsade USA:s världsherravälde.
  * USA och EU ställs utanför fredsförhandlingarna i Syrien.
  * Hela Ostasien knyter nu banden med Kina och Ryssland.

  ÄVEN TURKIET BRYTER MED EU, NATO och USA. ( US/Turkey relations has collapsed.
  Detta är en mega-katastrof för den amerikanska politiken. En NATO-stat överger väst.

  WASHINGTON HAR REDAN STÄNGT. Obama sista månad är en katastrof för USA.
  USA har slagit igen. Ett stort politiskt kaos har förlamat landet. Nästan alla förhandlingar med USA har avstannat i världen. USA saknar politisk ledning. Landet är paralyserat.
  * Förtroendet för massmedia har nått historiska bottennivåer.
  * Barnpedofilhärvan runt ”The Clintons” har chockat nationen.
  * Försöken att tysta oberoende medier har misslyckats totalt.
  * New Yorks förra borgmästare Rudolph Guilliani har tagit bladet från munnen.
  * Flera kända presidentrådgivare och historiker har också tagit bladet från munnen.

  USA:s DÖDSDOM VÄNTAR – WIKILEAKS DOKUMENT OM ”NINE-ELEVEN” 2001.
  CIA-folk, många ”neokonservativa” politiker runt Bush, höga militärer och många mäktiga personer knutna till den amerikanska krigsindustrin, väntar på sin dom.

  ASSANGE ÄR I SÄKERHET – TROR JAG (?) Allt är förberett. Världen håller andan.
  The Guardians redaktör beskrev Wikileaks information på följande sätt: ”Om detta kommer ut kommer USA på en enda minut att skakas i sina grundvalar …”. Den som inte förstår – vill inte förstå. Wikileaks släppte en halv miljon dokument från dygnet före attacken i New York. All känslig information var noggrant utrensad i ”läckaget”.

  EN POLITISK VÄTEBOMB KOMMER ATT BRISERA.
  Sanningar om ”nine-eleven” som ingen kan ifrågasätta är på väg. Frågan är bara – när?
  USA måste ställa de ansvariga inför rätta. Israel darrar. Det var Israeliska Mossad och CIA som tillsammans planerade och genomförde terrorattacken i New York.3 000 amerikaner dödades på några sekunder. Jag har länge väntat på att de historiska tungviktarna ska ta bladet från munnen. Nu har denna stund kommit. (Läs Giulianis Twittermeddelanden från 19/12 på nätet . Fy Fan.)

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 10. orglasse skriver:

  Hej

  Osvuret är alltid bäst.
  Det är så mycket fusk och båg som pågår.
  Har ni sett bilderna på den skjutne ambassadören i Turkiet.
  Många skott och inte en blodfläck på det vita golvet.
  Vad som sker är svårt att var säker på.
  Att något stort är på väg det kan vi däremot vara säkra över.
  Vårt ledarskap i Europa är det uslaste av de usla och de företräder – ja frågan finns men vad är svaret annat än att de är inte befolkningen i länderna de värnar om.
  Hur har det kunnat bli som det är?
  Det är för mig den stora frågan?
  Därför kommer också svaret när det kommer att bli en överraskning.
  Var rädda om er och ha en bra framförhållning.
  Var beredda på det värsta och gläd er åt det vi har.
  Varje dag nu är en gåva.
  Lev väl
  Ha en tid av lugn och ro nu under helgerna så hörs vi in på det nya året hoppas jag.
  Mr Org – organic

  Gilla

 11. pelle 3 skriver:

  Brage,jag har letat efter hans tvitter,,kan inte hitta något ifrån 19/12,,är det censurerat tror du ?

  Gilla

 12. Brage Norin skriver:

  Fröken Lewinskys spermabesprutade blå klänning är en så ofattbart sjuk historia att INGEN SKULLE TRO DEN OM DE INTE FÅTT SE DET PÅ TV. Historien är så galen att hjärnan inte orkar ta emot sanningen.

  VARFÖR skulle Giulianis Twittermeddelanden vara fejkade – orden skär ju ända in i själen.
  VARFÖR skulle hans ”testamente” vara så extremt känsligt formulerat. Mycket vackert poetiskt
  språkbruk. Det är en människa som biktar sig inför Gud som använder ett sådant språk.

  VARFÖR skulle skriverierna vara påhittade – det skulle ju avslöjas hur enkelt som helst – OM
  inte Giuliani tystats förstås. Även om en tvättäkta mytoman skulle klara av att formulera
  Giulianis ord – varför? Det kommer ju att avslöjas direkt – om det är fejk.

  OM Giuliani inte själv bekräftar eller dementerar äktheten – då har han tystats.

  ”pelle 3” – googla på: Pizzagate is REAL not fake- Former New York Mayor & Lawyer, Rudolph Giuliani just blew the Whistle on Pizzagate. Där finns de omtalade twittermeddelandena

  Om några dagar får vi veta sanningen! / Brage

  Gilla

 13. pelle 3 skriver:

  Tack brage,,,,,mej behöver du inte övertyga haha,,,jag har bunkrat upp med konserver osv,men som du säger,,folk kan inte ta in detta,,,,nu som först har dom insett vad massinvandringen ställt till med,,men att gå ett steg till orkar inte folk med,,det tar säkert åtta år till innan man får in orsakerna till invandringen.
  Har märkt att man blir betraktad som en mindre vetande när man försöker förklara nwo pedofilringar osv,,inget att bry sej i säger dom,,för min del tycker jag att ett normalt beteende är att värna om sitt land,,det är dessa människor som har ett onormalt beteende.
  Är det några människor som jag kan tänka mej hålla på med pizzagate så är det just dessa empatilösa ,clinton o co
  Jag är helt på din sida brage
  Stå på dej.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.