Insamling till den rullstolsbundna gruppvåldtagna kvinnan! Sjunnesson intervjuar Julia Caesar

rullstolEn våldtäktsman är en för mycket! Fem på en handikappad kvinna finns det inte ord för!

När en rullstolsbunden kvinna gruppvåldtogs i Visby 2 okt 2016 uppstod en debatt om de fem utländska gärningsmännen. Många ville hjälpa kvinnan och en insamling anordnades kvickt. Generösa privatpersoner skänkte 140 000 kr på 10 dagar. Jan Sjunnesson höll i det hela och intervjuar här släktingar till offret, Carina Sandelius och Julia Caesar. Vilken tur att det finns alternativ till MSM! Kolla på det här! Don´t miss! En lisa för själen mot Lisbeth Åkermans smackande i Aktuellt.

Jan Berkeskär:  ”Detta är bland det märkligaste jag varit med om. En rullstolsbunden kvinna blir våldtagen i timmar av 5 asylanter. FI samlar till demonstration FÖR gärningsmännen. SVT och SR berättar om demonstrationen men inte varför? Hur kan detta vara möjligt!?”

Camilla Sandelius är med i intervjun. Hon som vågade sig på att ljuda upp och organisera en yttring till förmån för offret – den gruppvåldtagna kvinnan. Direkt gick tidningarna ihop sig på Gotland och kallade alla för rasister. Feministerna startade naturligtvis en demonstration mot rasism och för invandring. Sa inte ett ljud om offret. Vi har sett det förut. Det hände en våldtäkt i Bollnäs för några år sedan. Snabbt en demonstration mot rasism och för invandring. Den våldtagna flickan och hennes familj fick lämna köpingen. På den bogen är det. Och nu kommer IS-krigare hem som ska få körkort  och förtur till lägenheter. De måste ju belönas när dom halshugger folk! Nä! Direkt i häktet ska dom!

Från Journalisten: ”Vi har upplevt en mindre storm”
18 OKTOBER, 2016
Efter en misstänkt gruppvåldtäkt har stämningen varit hätsk på Gotland. I förra veckan gick Gotland Medias tre redaktioner ihop i flera gemensamma publiceringar mot hat och våld. Sedan dess har de upplevt en mindre storm via sociala medier och mejl från något som verkar vara högerextrema kretsar (min fetning), skriver Klas Granström.

Sjunnesson frågar Julia i slutet av intervjun om han tror att det behövs fler gruppvåldtäkter innan folk börja vakna upp. Det tror inte jag. Det hela kommer att eskalera eftersom det ingår i agendan. Framtiden är inte ljus.

Här om åtta på en kvinna! Ett inlägg som lästs av över en miljon. Bara på en dag kom 307 518 besök!

https://parnassen.wordpress.com/2012/03/14/atta-pa-en-kvinna-valdtakten-i-mariannelund-vi-ska-hamta-en-tjej-och-knulla/

Uppdatering! Är Sjunnesson en sionistagent!
”Det kanske mest i ögonfallande är hans “like” av Paideia, alltså den pro-israelisk judiska organisation som applåderar och stöder den invasion av asylister som håller på att förstöra Nordeuropa – vilket var vad som drabbade den rullstolsbundna kvinnan i Visby i början på oktober 2016.”

Ställde en direkt fråga till Sjunnesson på facebook: Är du sionistagent? Nej, svarade han. Frågade igen: Är du sionist? Han svarade: Israelvän.

…….

 

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

17 kommentarer till Insamling till den rullstolsbundna gruppvåldtagna kvinnan! Sjunnesson intervjuar Julia Caesar

 1. Sofia skriver:

  Paidea bildades för att de är emot utom-europeisk invandring till Europa!

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Sofia: Så var det väl inte!

  Gilla

 3. Sofia skriver:

  URSÄKTA!!!
  Jag förväxlade med PEGIDA!

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Det gjorde du! Paideia gillar inflödet.

  Gilla

 5. Padeia är ju Bondskurken Spectres organisation.

  Gilla

 6. Sofia skriver:

  Mer med Julia:

  Gilla

 7. Pingback: Insamling till den rullstolsbundna gruppvåldtagna kvinnan! Sjunnesson intervjuar Julia Caesar | corneliadahlberg

 8. janne skriver:

  Och vem är förvånad?

  Gilla

 9. Rolf Lofgren skriver:

  Om Padie:. Wallenberg är en av grundarna. Vad handlar detta om, egentligen. Kallergi-planen?
  http://www.paideia-eu.org/about/

  Gilla

 10. Maja Dacke skriver:

  B Spectre är Mp-medlem … bland alla muslimer etc – hur hänger detta ihop? Jag har länge undrat.

  J Sjunnesson sa vid ett bandat föredrag – minns ej vilket nu – att han är sionist. Sa det så där i förbifarten och utan relevans i samtalet, minns jag. Jag har länge undrat.

  Själv har jag sedan jag började tänka varit sanningssökare, vilket tolkats av andra som extremt nyfiken … envetna unge! Under åren har jag upptäckt många sanningar och känt övergående besvikelse ibland. Då lärde jag mig att aldrig ha några förhoppningar och att peta sönder alla illusioner.

  Man ska ta allt som det kommer och välja sina strider. Småfolket är alltid maktlöst men kan gå samman och … Då … …

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  Maja: Frågade Sjunnesson igår om han var sionistagent? Han svarade nej! Jag borde ha frågat: Är du sionist? Tror jag skrev agent. Ska kolla. Det var på facebook.

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  Maja: Ja, det är lurigt. Men allt ska gå ihop för att slutligen bli till en religion och ett tempel i Jerusalem. Därför kan Barbara vara med muslimer och miljöpartister. Åke Bonnier och Helle Klein är ju präster i svenska kyrkan. Ärkebiskopen krattar manegen genom sitt Gud är stor. Brunne vill ta bort kristussymbolen i Sjömanskyrkan för att inte reta muslimer o s v. It´s too fucking much!
  När det gäller Sjunnesson svarade han nej på om han är sionistagent. Frågade då om han är sionist och då svarade han: Israelvän.

  Gilla

 13. Maja Dacke skriver:

  Tack, Helena! Sjunnesson får vara den han vill … Han är intelligent och klarspråkig i många sammanhang och han tar väl ansvar för sitt eget liv. Dessutom har han humor … med mera.

  De prällar du nämner med flera har jag ingen respekt för. Det finns något som kallas mullvadar och sådana finns överallt.

  Maktmänniskor i det lilla som tar order från maktmänniskor i det stora har jag bara förakt för. Mer ger jag dem inte. Vi har i detta nu endast ett liv och vad som kommer sedan VET ingen. Men ett vet vi: Sanningen kommer fram till slut om det så tar 100 år – och de som fanns då finns inte mer.

  Jag gillar egentligen ormar och ödlor, men om människoreptiler tycker jag INTE.

  Gilla

 14. Sofia skriver:

  Ha, ha, Maja! Du är verkligen en skojig människa! Original!

  Gilla

 15. Maja Dacke skriver:

  Hahaha, Sofia! Själsfrände? Du vet redan att jag beundrar dig och dina förmågor. (Gäller också Helena, vet det.)

  Original? Är vi inte alla original? På gott och ont. Lite annorlunda alla andra men ändå så lika. En del är mer lika än andra förstås. Vi är många ‘andar’ som hittat varandra via Internet – som annars inte skulle ha gjort det.

  Dina bilder, Sofia, som man hittar lite varstans … jag ler/skrattar och känner allvaret i dem ibland.

  Gilla

 16. Lasse Anckarman skriver:

  ”Muslimerna” är kryptojudar och därför kan Spectre och andra ur samma stam umgås med dom (ja,dom kan ju ”umgås” med kreti och pleti ty de äro inga ”rasister”! 😉 ). Sjunne borde med den logiken tillhöra samma fromma skara, ty stöder man Paideia och i samma andetag är emot invandring har man nog sålt smöret och tappat både pengarna och förståndet.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.