Snart kommer ryssen! Under tiden bombar USA i Syrien för att skydda sin skapelse IS!

The truth goes to oil and it has its roots in the relationship between former CIA director George Bush Senior’s family and Saudi Arabian intelligence chief Prince Bandar bin Sultan also named “Bandar Bush” by the Bush clan.

The truth goes to oil and it has its roots in the relationship between former CIA director George Bush Senior’s family and Saudi Arabian intelligence chief Prince Bandar bin Sultan also named “Bandar Bush” by the Bush clan.

Hörde på lunchekot om valet i Ryssland igår och gud så negativt det var. Maria Persson Löfgren och en från Civil Rights Defender tror jag hette, blev utfrågade. Båda ville att de skulle gå illa för Ryssland. Det hördes i dom negativa tongångarna. Tur att folk i alla fall röstar på Putin. Ha, ha, ha! Såg förstasidorna på Expr och AB igår! My god! Stora krigsrubriker över hela sidan att snart kommer ryssen! Fy fan!

Vapenvilan blev inte lång i Syrien. USA gick in och bombade för att skydda IS – sin skapelse! De där som halshugger folk. Men Ryssland får skulden. Är stora satan! Det blir så när man kontrollerar medierna.

Så här skriver Lars Bern: I dagens SvD har man en artikel om det ryska valet under rubriken Storseger men apatin växer. Bakgrunden är det mycket låga valdeltagandet på ca  50 %, vilket med svenska mått givetvis är anmärkningsvärt. Borta är dock kommunisttidens valdeltagande på långt över 90 %, vilket ändå är ett tecken på en klart demokratisk utveckling, även om det går sakta.

P.S. Har ni hört att Maria Persson Löfgren har en mildare röst nu för tiden. Mer tillbakalutad. Förr öste hon på men vi är några stycken som mejlat henne och klagat. Jag skrev bl a att hon hatar ryssar och undrade varför hon ville vara i Moskva. Läste på hennes facebooksida och oj så negativt hon skrev om ryssar. Vilket jag kopierade in i mejlet. D.S

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Snart kommer ryssen! Under tiden bombar USA i Syrien för att skydda sin skapelse IS!

 1. Leo Beata skriver:

  Våra medier är inte det minsta ”objektiva”, dom klarar inte det… mediefolkets värderingar lyser igenom, hörs på orden, tonfallet och vad som fokuseras. Det vore bättre om dom öppet redovisade sina politiska sympatier, vad arbetsgivarna kräver och vad som generellt krävs för att ses som seriösa, ansvarstagande och allmänt ”goda”! Jag har också mailat public service i samma ärende… och fått ett näpsande, nedgörande svar tillbaka, om att jag självklart hade fel i allt. Mediefolken är inte bara subjektiva, dom är perfekta också… Fan tro´t!

  Gilla

 2. CastoroPollux skriver:

  De enda som skulle ha fördel av att bomba hjälpkonvojer är de som vill ha press på befolkningen. Det har sedan krigets begynnelse varit USA, dess koalition och de terrorister som hyrts in för att störta Assad..

  Gilla

 3. CastoroPollux skriver:

  Man utförde väl bombningar som skylldes på Syrien när Kofi Annan som FN’s sändebud skulle medla fred. Medla fred i en aggression helt och hållet initierad av USA, koalitionen och terrorister..

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Russian and Syrian warplanes did NOT (!) launch airstrikes on an aid convoy that was attacked en route to Aleppo, the Russian Defense Ministry said. The ministry added that only the militants who control the area had information regarding the location of the convoy.
  “Russian and Syrian warplanes did not carry out any airstrikes on a UN humanitarian aid convoy in the southwest of Aleppo,” Defense Ministry spokesman Igor Konashenkov said in a statement Tuesday.
  https://www.rt.com/news/359990-russia-denies-aleppo-strike/

  Ja, vem bombade! De som vill att vi ska tro att det är Ryssland förstås! Ryssland gick in och hjälpte Assad mot USAs skapelse IS. De hade FN-mandat på det. Så varför skulle dom bomba?
  http://jinge.se/allmant/vem-bombade-de-humanitara-hjalpkonvojerna-i-syrien.htm

  George Soros är handelsresande i människokroppar! Han är med i bakgrunden på allt elände. Nu är han i Kanada och säljer in x antal muslimer! Folk ska blandas upp! På kuppen tjänar banksystemet som dom styr multum! Kalergiplanen in action!
  http://www.therebel.media/ezra_levant_september_20?safari_redirect

  Gilla

 5. Sofia skriver:

  Tala om Propaganda!
  Läste att DN och Sydsvenska Dagbladet får stöd från denna inrättning:

  http://www.project-syndicate.org/about

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Sofia: Klart dom får stöd! Hur ska dom annars ha råd att dupera oss? Och så har Bonniers fått ett miljardlån på det. Av vem kommer jag inte ihåg just nu. Men Open Society – George Soros – vet hur man drar en slipsten! Den som kontrollerar röksignalerna har makten.

  ”Bonnierchefen om EU-miljarden Monopolaktören upplever sig så pressad av informationsportaler som blueshift och andra att man tar ett nödlån motsvarande 10 miljarder kronor för att på något år bränna i snitt 670 miljoner kronor i månaden i hopp om att detta kommer att förmå befolkningen att zzzzomna om…”

  http://blueshift.nu/zionismen-pa-fallrepet-kan-inte-stoppa-uppvaknandet/

  Gilla

 7. Maja Dacke skriver:

  Helena, miljardlånet kom från EU … …

  Gilla

 8. Patrik skriver:

  Det var amerikanarna själva som bombade hjälpkonvojen i Syrien och kastade skulden mot Ryssland

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.