USA störtar samman! Öst tar över! Se fram mot ett fredsrike på jorden!

13435316_10205053410454361_877806685121888458_n

Snabbmatskedjorna som blivit landets största arbetsgivare, betalar inga pensioner till sina anställda. För första gången i modern amerikansk historia betalas inga pensioner till folk som arbetar. Denna perversa företeelse har spridit sig som en epidemi i USA de senaste åren, skriver Brage Norin,  fysiker och kinakännare.

VISSA SAKER VILL VI INTE TALA OM ELLER TÄNKA PÅ – VI BLIR ILLA BERÖRDA.

* När Bill Clinton blev avsugen inne i Ovala rummet i Vita Huset av fröken Monica Lewinsky, sprutade presidentens sperma på hennes fina klänning. Hon tvättade inte klänningen ren. Hon sålde klänningen med torkad presidentsperma till en ivrig samlare.

Historien är sann. Men den känns så pervers att vi inte vill tala om händelsen.

* Donald Trump anklagar öppet Obama och Hillary Clinton för att ha grundat ISIS. I flera dagar vidhöll han sitt påstående. Han anklagade Obama för att vara ISIS viktigaste kort. Trump sa sanningen helt öppet i amerikanska massmedia flera dagar i sträck. Ingen har någonsin yttrat en så extremt obekväm sanning till det amerikanska folket – absolut ingen republikansk presidentkandidat. När Trumps rådgivare diskuterat frågan med honom – kommenterade Trump händelsen
”begriper ni inte ironi?”. Han tvingades av taktiska skäl att stryka ett streck över händelsen. Nästan hela världen vet att Trump hade rätt – men att säga det öppet i USA var väldigt modigt.

Historien är sann. Vi blir förvirrade. Vad händer i det amerikanska presidentvalet?

* När Hillary Clinton såg Khadaffi mördas i ett rör när han försökte fly från en stad i Libyen, rann blodet och det såg på ren svenska ”fördjävligt ut”. Helt oberoende av vad vi tycker om Khadaffi upplevde vi att det var obehagligt. Fru Clinton blev överlycklig. I övermod yttrade hon ”vi kom, vi såg, vi mördade honom”. Hon var säker på att hennes unika historiska kommentar skulle tas emot väl. Hon var väldigt stolt och såg glad ut när hon fällde kommentaren.

Historien är sann. Hur sjuka värderingar finns i Hillarys hjärna?

USA HAR NÅTT GRÄNSEN
* Snabbmatskedjorna som blivit landets största arbetsgivare, betalar inga pensioner till sina anställda. För första gången i modern amerikansk historia betalas inga pensioner till folk som arbetar. Denna perversa företeelse har spridit sig som en epidemi i USA de senaste åren. Men ingen i den förljugna västvärlden känner till – eller vill känna till – detta historiska haveri. Den förljugna västvärldens TV visar i stället filmer om jättesnälla direktörer, som smyger sig in förklädda till sitt eget snabbmatsföretag och spanar in de anställda. Alla gråter av lycka när direktörerna öser dyra presenter och förmåner över duktiga medarbetare. Vi gråter även i
de svenska TV-sofforna. Filmerna är mycket välgjorda.

Historien är sann. Arbetsgivare som struntar i om deras anställda svälter ihjäl när de inte orkar arbeta längre – har hittat en ny business. De sjuka filmerna lockar nämligen stora tittarsiffror. Det blir jättelika reklamintäkter med andra ord – fina extrainkomster.

* När människor med stark pigmentering fick makten i sitt eget land och den ”vita” rasregimen förlorade makten – fraktade CIA bort sina kärnvapen från landet i all hast. Representanter från rasistregimen påstod att dom förstört de sex  kärnvapen som fanns i landet. I den förljugna västvärlden spelades det upp ett teaterstycke. USA anklagade Israel för att ha hjälpt Sydafrikas regering att skaffa kärnvapen. Så enastående billigt.

Hur reagerar den förljugna västvärlden inför det faktum att USA hade gjort Afrika till en världsdel med kärnvapen? Som vanligt med tystnad. Därför vet nästan ingenmänniska i väst någonting om den vita rasregimens innehav av kärnvapen.

Historien är sann. Vi stänger av hjärnkontoret i den förljugna västvärlden. Vi vill inte veta av sanningen.

* När Israel dödar 500 palestinska barn i Gaza reagerar inte den förljugna västvärlden. ”Terrororganisationen” Hamas dödar av misstag tre israeliska barn och ber om förlåtelse för dessa olyckor. Hamas siktade inte på barn. I varje skolklass saknades barn när de palestinska barnen fick börja skolan mycket sent på hösten. Alla skolor hade bombats sönder och samman – alltmedan västvärlden tyst tittade på. Den israeliska masslakten av palestinska barn ledde till ett uppror inom den israeliska krigsmakten. Seniora officerare reagerade med bestörtning och avsky. Detta har aldrig hänt tidigare i Israel.

Historien är sann. Den förljugna västvärlden känner av sin falskhet, men väljer att blunda.

Jag stannar här. Bok efter bok skulle kunna fyllas med motbjudande exempel på västvärldens ofattbara förljugenhet – men jag väljer att avsluta detta sorgliga kapitel.

NU SKA JAG I STÄLLET FÖRMEDLA EN DOM
Mycket snart ska den förljugna västvärlden – med USA i spetsen – kastas in i ett jordiskt helvete. Solen kommer att gå ner i väst. Det blir ett scenskifte på jorden. Öst kommer att ta över. Ingen stund i människans historia har varit mera efterlängtad. Jorden är på väg att bli ett fredsrike.

Mordors rike störtar mycket snart in i ett fasansfullt inbördeskrig. USA blir sig aldrig mera likt. USA kommer att ”förlora” Alaska. Ryssland köper igen landet. Ryssland är på väg att bli en arktisk  jättenation med närmare tjugo tidszoner. Diplomatin tar över konfliktlösningar i morgondagensvärld. Knarkhelvetet ebbar ut mitt framför våra ögon – för även detta var ondskans verk. Framtiden är extremt efterlängtad.

 

 

Brage NorinBrage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

 

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till USA störtar samman! Öst tar över! Se fram mot ett fredsrike på jorden!

 1. Maja Dacke skriver:

  Ja, Brage, din optimism … hoppas jag … smittar. Men jag känner vanmakt och sorg – trots detta.

  Så kan jag berätta att detta med att inte betala ut pension finns eller har i alla fall funnits i Sverige. Till vikarier som pga sina arbetsförhållanden inte varit med i det ‘rätta’ facket.

  Jag var fackansluten men tvungen att arbeta i ett annat yrke – vikarierade som lärare. Detta var för en del år sedan visserligen men ändå. Som lärarvikarie med obestämda tider betalades inte ut något till min pensionspott. Där förlorade jag ca 3 år innan jag bytte yrke igen. Kanske inte så mycket men … detta var alltså inget unikt för vissa andra länder utan förekom även här.

  Gilla

 2. k.m skriver:

  Läs detta, om propagandan som ska göra dig rädd för ryssen, svensk medias desinformerar det svenska folket.

  http://www.vk.se/1779463/en-stunds-eftertanke-infor-det-ryska-hotet?mobil

  Särskilt Dagens Nyheter och SVD blir kritiserade för sina lögner. Samma lögner de kör emot Trump!

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Hanjin – faller, Jätterederi från Korea faller samman
  För de av oss som förstår sig på shipping så är det som nu sker en katastrof.
  10 fartyg ligger i Kina och lastar.
  3 stycken med last att lossa ligger i Los Angels och det kommer varken ombord eller lossas gods då Hanjin inte kan betala för de tjänster de köper.
  Tänk på att de har 150 fartyg

  För att få lönsamhet i rederi branschen måste container frakterna upp mellan 60 – 70 % sedan all annan frakt också – snart börjar andra rederier falla det är säkert

  Lasse

  Gilla

 4. Stooort tackkk Brage & Helena för kritvita SANNINGAR om jordens DJÄVUL som hittills styrt hela den gravt förljugna västvärlden!!! Leve Putin & Ryssland!!!

  Gilla

 5. More to the point. Hillary Clinton has a number of persons stating that she is not well and suffers from seizures. It really does appear that she does have a medical problem:-

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Courtenay: She is sick! Commander in chief! First woman president! God Lord!
  What is WITH Hillary’s health? Today, while campaigning in Cleveland with Tim Kaine, Hillary had ANOTHER coughing attack!
  Oh no! Hillary Clinton has ANOTHER BAD Coughing Attack in Cleveland! 9/5/16

  Gilla

 7. Sofia skriver:

  HISTORISK BILD

  notera judinnan Angela Merkel, i mitten, håller händerna i triangel, som vanligt;

  Gilla

 8. Pingback: En värld full av lögner | corneliadahlberg

 9. Pingback: Hillary Clinton stumbles into the ambulance! Commander in chief som darrar på manschetten? | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.