ÖB avskedades för inkompetens! En nation med problem! Boris, det är mamma skynda dig hem!

Telefontornet omkring 1890. Idag lyssnar FRA på allt och alla. NSAs vän i alla väder.

Telefontornet i Stockholm omkring 1890. Idag lyssnar FRA på allt och alla. NSAs vän i alla väder.

”Vem som ska fylla hålet efter USA är svårt att sia om men för vårt land vore det nog bra om vi hade en försvarsmakt som kunde skydda vår infrastruktur mot terrorangrepp åtminstone. Utan el och data faller nationen ihop på tre dygn. Den som sabbar de stora kraftledningarna och några datacenter har slagit ut Sverige för lång tid. Alternativ II som inte är så kul innebär ett krig som blir enormt och där vi alla försvinner.”

Mr Lai – olje- och säkerhetsanalytiker – beskriver hur Sverige lagt sig platt för övermakten. Se presentation nedan.

Vårt land Sverige har problem – mycket stora problem. Landets försvar avrustades för 20 år sedan och stora delar av all material som fanns lagrad för orostider gavs bort till Baltikums länder. Mycket av det andra såldes eller skrotades. Borta är grejerna och personalen.

Helt nya nästan oanvända fordon kördes i en kvarn och maldes ner till metallskrot. När dåvarande ÖB fick en fråga om varför man inte istället kunde sälja en del av alla de tusentals Volvovalpar som där förstördes så kom han med en förklaring som går till historien. Påminnas bör att denne ÖB gillade att gå på opera och andra finare nöjen i Stockholm, och då åkte han tjänstelimousin men sin fru dit – fint skulle de vara – men det varade dock inte länge innan han avskedades för inkompetens.

Hur som helst han skrotade Volvovalpar för de var inte miljövänliga! har ni hört: krig och krigsmaterial ska vara miljövänligt numera. Ni kan ju kolla bilderna från striderna i Kobane i Syrien på den förstörelse som där är. Jag tror inte en bil med dålig avgasrening har någon betydelse när kriget kommit till en nation.

Ja, nu är vi i det läget att vi gett bort krigsmaterial och skrotat dito för i runda slängar 2 000 miljarder kronor. Våra förråd är tomma och förbanden upplösta, vi har ingen värnplikt, och det vi har är ett hemvärn som är mindre än scoutrörelsen. Sedan finns de nya förbanden, de som nu skall försvara oss, men som är glesare än tänderna på Tore Skogman om ni minns honom.

Nedlagda regementen och avskedade officerare det finns det gott om – men att återta den kunskap och att bygga upp nya förband baserade på värnplikt de tar minst 10 år innan vi har ett försvar igen av någon betydelse.

Vad får vi då för de 40 miljarder cirka vi pumpar in hos militären nu för varje år. Ja, vi har ett flygvapen som redan är omodernt, det saknar de viktigaste vapensystemen. Alla, eller i alla fall de flesta flygbaserna är borta och reservfält saknas. Ett flygförband i Luleå, nästa i Uppsala och sedan några till i södra Sverige det är allt. Det som var det viktigaste de senaste åren är att Natoanpassa delserie C – D av Jas Gripen. Det vill säga att de skall kunna lufttankas av Natos tankplan.

När något ryskt plan kommer i närheten av vårt land så är vårt försvar att ringa till Expressen och berätta hur farligt de flyger – Hua mej vilka flygbusar dessa ryska militärer är det kan ju gå illa det här. Annat var det för Swedish Air Force att bomba i Libyen för några år sedan – det gick bra för de hade varken luftvärn eller flygvapen Libyerna och då gör sig ett plan från SAAB bra. Det var ett framgångsrikt krig för de stolta flygarna.

Luftvärn saknas i princip i vårt land

Kustartilleriet finns inte kvar längre som ett vapenslag utan de skall numera vara någon form av marinförband som skall försvara Stockholms skärgård – tjo hej. Tillsammans med en rad föråldrade fartyg från Flottan letar de efter ubåtar troligen några som blev kvar sedan 1980–talets ubåtsjakt.

För varför skulle lede Fi – ryssen – åka hit i ubåt när han istället kan hyra en flott semesterbåt och resa runt under vår vackra sommar och titta på naturen och de nedlagda forten i skärgårdsbergen. Vi hade en gång ett riktigt kustförsvar men med det gick det som Cornelius Vreeswijk sjöng: ”det finns inga soldater mer det finns inga gevär” men detta gäller bara Sverige – Världens samvete i den höga Nord.

Varför skulle han Ryssen vilja utsätta sig för att bli jagad i en ubåt när han istället kan bo på Sandhamns hotell under sommaren och festa med 08: orna om kvällarna. Skål på dej tamefan sa han på TV.

Ja, så kommer vi till vår stolta armé liksom både den Tyska under farbror Adolf liksom under den lille Franske Napoleon som gjorde om dumheterna där vår Kung Kalle dussin försökte sig på. Att krossa Ryssen med vapenmakt.

Kalle dussin drog in med pukor och fanfarer och hans armé frös ihjäl i Ukraina och själv flydde han till Turkiet och kom hem med kåldolmar i bagaget. Några 10 000 gubbar lämnade han därhän. Hurra för Kungen!

Nästa idiot som försökte sig på att krossa ryssen var han den där minigubben från Korsika – Bonaparte – han kom med en ½ miljon man från Polen in i Ryssland och han intog en tom stad Moskva och där stannade han tills det började snöa. Men då ville gubbarna hans gå hem och dricka rödtjut i Paris! Men bara 10 000 gjorde det resten stannade som jordförbättringsmedel i Ryssland.

Så kommer vi till den tredje blådåren som trodde sig kunna tämja den sura fulla odugliga ryssen – denna undermänniska – fick de höra soldaterna i hans militära här. Jo, Adolf i Berlin han utnämnde ryssen till undermänniskor och därför skulle de dö, och de gjorde de i ett enormt antal men till slut så stod de ändå i Adolfs huvudstad i maj 1945. Adolf fick skjuta sig själv annars hade man satt han i en apbur och kört honom genom gatorna i Moskva. Se hur det kan gå – undermänniskorna besegrar de högre stående individerna. Frågan här är besvarad. Det var Adolf som var idiot och undermänniska från Österrike.

Ja, sen dog kommunismen sotdöden på 1990 – talet och med den blev väl ryssen ungefär som oss andra här i vår del av Världen. De fick en ledare som heter Putin och som visat sig vara en riktig jäkel på att göra för sitt folk vad vårt ledarskap borde göra. Därför är nu västvärldens ledare skitsura på Putin för han är populär vilket vårt ledarskap inte är.

Vårt land Sverige har en armé något lite mer slagkraftig än Frälsningsarméns trupper. Men inte mycket. Vi klarar med vår marktrupp att försvara en del av landet en vecka. Ja, vad kan man då tänka på när man har ett så uselt försvar. Det ena alternativet är att skaffa sig kamrater som vill slåss åt oss (Nato) men ni vet hur sådana kompisar är de vill ha något i utbyte och är vi verkligen villiga att ge dem det de vill ha.

Det finns en annan möjlighet också och det är att inte lägga sig i så mycket utan att sköta sig själv och inte vara det där världssamvetet som Olle Palme ville vårt land skulle vara och sen därefter varit. Politiska broilers av alla färger anser de fått denna fråga som personligt arv från Olle. Själv fick han ryggskott och har därefter varit tyst. Sörjd och saknad av en del dock inte av denne skribent.

I Europa och USA är överheten så förbannat rädda för sina folk att de spionerar nu på allt och alla. Man hittar på nya lagar och man gömmer sig i bunkers och har som Obama tusentaltals man med sig i många plan när han ska resa någonstans. Vad är han rädd för – Putin? Knappast han är liksom vår överhet rädd för sitt eget folk. Men all rätt dessutom för är man som överheten har blivit numera inte vald av folken utan utvald av kabaler med dolda motiv och hemlig agenda då blir det på det här sättet. När man gör något i USA då måste vi i Sverige också göra det så vårt eget FRA de började att liksom det stora landet i västs NSA-avlyssna våra telefoner mm. Ny lag antogs och allt för att folket skulle känna sig säkra – vilka blå dunster de slog i er.

Tyvärr gick det illa för den direktören på FRA för han fick ta sin pick och sitt pack och gå från FRA på direkten när det kom fram att han gett NSA-gubbarna från USA huvudnycklarna till FRA:s kontor på Lovön. Att lyssna på telekablarna från Ryssland som ligger i Östersjön det gillade NSA men det kanske inte är så bra för vårt lilla land som dessutom inte har något försvar. Men diplom från NSA:s spioner det fick han generaldirektören men det hängde kvar på väggen efter det att han gick hem.

De gamla komikerna Hasse o Tage har ju redan löst problemet med att om en invasion av ryssar kommer till vårt land – då har FRA redan ställt ut telefoner på varje skär och kobbe som finns i vår skärgård, och när lede Fi kommer dit då ringer det i telefonerna och då svarar Boris och de andra ryssarna i dessa telefoner. Då sägs de så här allt enligt Hasse o Tage: Boris, det är mamma skynda dig hem!

Hej hej Sverige är fantastiskt men det är hela västvärlden i sin galenskap som är Hej Hej. Om vi inte tar oss samman kommer även vi att få smaka på det som nu kokas ihop för Europas södra delar.

Ja, vad ska det nu bli av det här då frågar man sig. Frågan är väl ställd för i princip kan det bara sluta på två sätt. Grekland visar vad som kan ske om det får gå fredligt till. Det andra alternativet är inte så roligt. Ja. dessa Greker, det är ett folk det som redan hade en högt stående kultur när den förste svensken simmade över Öresund. Nu har de sparkat sin överhet i röven och sagt att de skiter i alla dessa överenskommelser de korrupta gått med på gentemot EU, trojka och IMF och allt vad skojarna kallar sina organisationer. Många i Bryssel och Frankfurt bävar nu för vad som kommer att ske.

Det troligaste är att de nya befälhavarna för Spartafolket kommer att ta strid för att bli av med alla påhittade skulder. Att grekerna själva en gång satte sig i denna situation beror ju inte på folket utan på den överhet som tillät dem att göra på detta sätt. Korruption sprider sig alltid uppifrån och neråt – precis som fåglarna i ett träd. De fåglar som sitter högst upp skiter alltid på dem som sitter under.

Något som är rätt spännande blir både EU:s möten liksom Natos dito för där behövs det när man beslutar i dessa organisationer att man är överens – konsensus. Om nu Grekerna får hjälp från Ryssen med både pengar, moral, och att sälja frukt och grönsaker till Ryssen trots EU:s blockad, då blir det här riktigt intressant att följa.

Troligen blir det i hela EU som det blev efter vårt val i september. Partiledarna för två partier har nu avgått (m + Kd) och den tredje är på väg att få gå (fp). Fler kommer säkert och när nyvalet väl blir av under senare delen av det här året då blir allt annorlunda. Likadant är det ute i Europa. Frankrike, där kommer LePen med sitt Front National, och här i Storbritannien finns Nigel Farage för Ukip. Det ser ut på ett ungefär likadant över hela Europa. Det kommer ett nytt ledarskap då det gamla är förbrukat. Det nya blir troligen också inte lika korrupt där kabalerna kan köpa dessa nya ledare så enkelt som de köpte upp de som nu försvinner.

Mycket spännande händer nu men den stora bilden är att USA är på väg ut från Europa och deras makt minskar för varje dag. Likadant är det i mellanöstern de har gjort bort sig överallt genom sin högfärd och sin korruption och sin militarism. Vem som ska fylla hålet efter USA är svårt att sia om men för vårt land vore det nog bra om vi hade en försvarsmakt som kunde skydda vår infrastruktur mot terrorangrepp åtminstone.

Utan el och data faller nationen ihop på tre dygn. Den som sabbar de stora kraftledningarna och några datacenter har slagit ut Sverige för lång tid. Alternativ II som inte är så kul innebär ett krig som blir enormt och där vi alla försvinner.

Mr Lai

Mister Lai är doktor i ekonomi. Utlandssvensk. 55 år. Har arbetat länge för ett internationellt oljebolag men är numera på en av Europas största banker. Militär utbildning till officer. Bor i England just nu.

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till ÖB avskedades för inkompetens! En nation med problem! Boris, det är mamma skynda dig hem!

 1. Hincha skriver:

  Lysande beskrivning av vår tid.

  Gilla

 2. Maja Dacke skriver:

  Instämmer med Hincha!

  Och är det inte patetiskt att när inte amrisarna kan skrämma Putin sjukförklarar de honom … Otroligt!

  Gilla

 3. Hans Nilsson skriver:

  Mr Lai:s text borde ett par miljoner Svenskar minst läsa. Ett problem är att jävligt många Svenskar förstår inte innebörden i en skriven text. Från och med nu är det skarpt läge i landet för nu inleds melodifestivalen och då är Svenska folket INTE mottagligt för mer information. Lite längre fram är det allsången, midsommar, semester och grillande som gäller för hela slanten. Hur det går för landets framtid lägger man just på framtiden.

  Gilla

 4. Michael Thudén skriver:

  Sverige är så totalt uppkopplat kring dollarns härskarstatus att hela Sveriges ekonomi (vad som nu finns kvar av den – den reella ekonomin har ju nedmonterats och skickats till Kina – precis såsom skett i USA). Sverige är nog t.o.m ett tommare skal än USA och det är svårt att se hur Sverige ska kunna undvika falla tillsammans med dollarn. Pensionen, börsen, det påhittade uppblåsta ”marknadsvärdet” på bostäder och alla andra finansiella fiktioner inom svensk ekonomi är helt beroende av dollar-injektioner. Sverige är redan ockuperat och liveget, men ockupationen har inte skett med militär. Precis såsom ekonomiprofessor Michael Hudson brukar påpeka sker dagens erövringar genom finanskrigföring där bankparasiterna i New York dikterar villkoren då 85% av värdshandeln sker i dollar genom FED:s datorer. Svenska politiker har sålt ut allt till finansmaffian i USA och Sverige är inget annat än ett lydrike till USA dollarimperium.

  Ryssland, BRICS, SCO etc försöker bryta sig ur sdollarslaveriet. Sverige borde överge Titanic istället för att följa med dollarn ned i djupet.

  Skrev ett blogginlägg om Sveriges devota rövslickande och hur det är kopplat till ”bostadsmarknaden”, börsen, pensionen etc:
  https://parasitstopp.wordpress.com/2015/01/20/pensionen-och-marknadsvardet-pa-din-bostad-star-och-faller-med-dollarhegemonin/

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Michael: Heja! Du sätter ord på det man känner att det är. Ska skicka vidare. Otroligt vilka korkade politiker och journalister det finns. Alla är med vilje med och gräver sin egen grav!

  Gilla

 6. Michael Thudén skriver:

  Tack, Helena!
  Jo, Sverige är så tomt nu att vi har en självförsörjningsgrad på mindre äm 50%. Bara smarta människor som du har fattat att risken för masssvält i Sverige är enormt stor när dollarhegemonin faller.

  Att länder inte ska kunna försörja sig själva är också en del av strategien som dollarmaffian kör med som finansiellt vapen. Sverige har samma kolonistatus där som U-länderna (kanske t.o.m är Sverige än mer en koloni då U-länder troligen har en högre andel av befolkningen boendes på landet).

  Ekonomiprofessor Michael Hudson har beskrivit det så här:

  ”This aim is similar to the Carter administration’s plan to create a food crisis to make Third World countries more dependent on the United States. The idea was that the U.S. Government could agree to give them more food, in exchange for their selling their raw materials to American firms. Their governments would have to replace democracy with government that we appoint. This would put the U.S. Secretary of State in charge of their policy, not its own people.

  This is how the Americans have impoverished Third World countries, by insisting – for instance through the World Bank and IMF – that they will only be given loans if they agree not to feed themselves but depend on American grain.”

  Och Sverige är i exakt samma position som de Afrikanska länderna som Hudson beskriver ovan. Om Sverige blir uppkäftigt kan USA stänga av dollarflödet och sänka den svenska valutan varvid det inte finns mat nog för att försörja befolkningen.

  Intervjun finns att ladda ned från ett blogginlägg jag skrev om den här typen av finansiell krigföring USA:s finanspsykopater sysslar med
  https://parasitstopp.wordpress.com/2011/07/22/roda-korsets-deltagande-i-utsugningen-av-afrika/

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Michael: De följer sin infernaliska plan och folk begriper ingenting! Fly mig en Reuter-Tratt och jag ska rädda världen! Under tiden skriver jag på. Man får göra det lilla man kan! 😛 Ska lägga upp dina grejor även som ett blogginlägg.

  Gilla

 8. Michael Thudén skriver:

  Jo, man kan inte annat än försöka. Jo, vill du göra ett blogginlägg så gärna det. Tackar

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Michael: Ska göra det men ska bort ikväll och hinner inte för stunden. It´s coming! 😛 Smarta människor måste hålla ihop!

  Gilla

 10. Lars Andersson skriver:

  Det är bevisat att det är USA som planerat, finansierat och genomfört en blodig och illegal statskupp i Ukraina tillsammans med lokala sionister och nazister, det finns det avlyssnade och på Internet publicerade telefonsamtal som bevisar. Det är alltså USA som attackerat Ukraina och använder marionett regeringen där till att attackera den ryskspråkiga befolkningen i öst för att skapa inbördeskrig och provocera Ryssland att intervenera. Detta för att splittra Europa, ena NATO-länderna mot Ryssland för att isolera, försvaga, underminera Ryssland som global konkurrent om världsherraväldet. Det är ingen rysk aggression när befolkningen via folkomröstning väljer att lämna instabila Ukraina för att återförenas med Ryssland.

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  Lars A: Så är det! Fruktansvärt! Och ledmedierna täcker upp. Bra sammanfattat! Det borde vi alla kopiera och skicka till allla kanaler vi känner till! Nu!

  Gilla

 12. xmaverickx skriver:

  @Lars Andersson
  Det påminner inte lite om statskuppen i Ryssland 1917, men som kallades revolution för att sionisterna skulle få med sig arbetarna och bönderna.
  Dessa sionister/khazarer som har infiltrerat alla länder, inklusive Sverige.
  Och de två partier här som är de mest sionistvänliga är SD och Fp, och som låtsas vara varandras värsta fiender. ”Säg mig vilka dina vänner är och jag skall säga dig vem du är.” Det skulle inte förvåna mig om de har hemliga möten tillsammans med israeler (inte israeliter, det är något helt annat.)
  De övriga sex partierna är väl däremot infiltrerade av islamisterna.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.