Demokreaturien: Vandrarhem för massmördare och terrorister!

Trojkan som mördat minst 134 miljoner!

Trojkan som mördat minst 134 miljoner!

Insändare från signaturen Före Detta Sosse: Skickar en intressant länk till Julia Caesars artikel på Snaphanen.se som visar en del av våra politikers förräderi mot svenska folket. Läs och begrunda vad som kan hända om inte massinvandringen av delvis terrorister stoppas. Vi ska väl inte stå till tjänst med vandrarhem för massmördare och terrorister. Vem kan rösta fram sådant vansinne.

Den representativa demokratin utan folkomröstningar är en katastrof när svensk massmedia härskar över våra PK-representanter i riksdag och regering. Valen är att likna vid samernas renmärkning. Alla vet i förväg hur det blir mellan det röda och det blå blocket på valdagen när massmedia fått göra sina opinionsundersökningar och styrt upp det med inslag så att opinionsläget mellan de båda blocken blivit dött lopp på valdagen, så långt tillbaka som jag minns. Denna jämvikt mellan de två blocken leder till skendemokrati, då men hetsat upp väljarna mot varandra utan att ge någon relevant information i sakfrågorna. ”Valboskapen”, som ledarskribenter radio- och TV-reportrar förmodligen kallar oss när de tror att vi inte hör dem, triggas därmed att gå och rösta mot de ”andra djävlarna”. När sedan folket äntligen får ett parti att rösta på som tar upp massinvandringen. Då fixar massmedia så att detta partiets röster blir fruktlösa genom denna eländiga manipulation DÖ (decemberöverenskommelsen). Vi lever inte i en demokrati. Vi lever i Landet DEMOKREATURIEN, de betraktar svenska folket som djur. Trots detta skyddas vi inte av djurskyddslagen eftersom fler och fler tvingas bli uteliggare trots att vi inte har päls och fyra magar som nötkreaturen som värmer som en mindre kemisk fabrik. Här är länken till Julia Caesars redogörelse för läget – Alla mördares lika värde.

Före Detta Sosse

…….

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Demokreaturien: Vandrarhem för massmördare och terrorister!

  1. Enrik skriver:

    Vägra då att vara en kreatur själv som med ena benet i luften vill hoppa ut i friheten men med en motkraft från bakbenet vill springa tillbaka till din bur för att mumsa i dig mer av de icke-pk gräsligheter media lockar med.
    Media tjänar eliterna. Den lurar dig om vartannat. Ergo: du tjänar eliterna.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.