Putin hjälpte Obama ur knipan! Carl Bildt var dock säker på Assads skuld!

Putin är en större man än Obama!
Putin är en större man än Obama!

Brage Norin – fysiker och kinakännare – lägger ihop pusselbitarna!

DEN AMERIKANSKA MILITÄREN KRIGAR SIG TILL DÖDS

* Efter mordet på Kennedy satsades allt på ett storkrig i Vietnam. Det slutade i en mänsklig katastrof utan like. Mera bomber föll över Vietnam än som fälldes under hela andra världskriget. Flera miljoner vietnameser dödades. Det vietnamesiska folket utsattes även för en massiv kemisk och biologisk krigföring! USA:s arme testade många förbjudna stridsmedel. Cirka 400 000 vietnameser som exponerades för ”Agent Orange” dog. Västvärldens massmedia kallade kemikalien för ett ”avlövningsmedel”. Det låter ganska harmlöst – nästan gulligt. Den bistra sanningen är att det var ett vidrigt kemiskt stridsmedel – som även orsakade genetiska skador.

Närmare en halv miljon barn i Vietnam föddes senare med missbildningar! Idag – nästan femtio år senare – är cirka 100 000 vietnameser levande bevis på att USA använde både biologiska och kemiska stridsmedel under kriget. Nästan aldrig visas denna fasansfulla sanning i TV i västvärlden. Endast under första världskriget och under Vietnamkriget har storskalig användning av kemiska stridsmedel använts vid krig. Varför blundar vi för denna extremt obekväma sanning? Hur är detta möjligt?

* Saddam Hussein ställde lydigt upp på den gaskrigföring som CIA organiserade mot Iran. Massor av iranier fick sätta livet till. Men gaserna drabbade även södra Irak och många barn fick behandlas för gasskador på sjukhusen runt om i Irak. Nästan alla irakier vet detta, men västvärlden är tyst. Än en gång blundar vi för en synnerligen obekväm sanning.

* Irakkriget gjorde slut på Saddams regim. Även denna gång använde USA förbjudna stridsmedel. I bland annat Fallujah föds dagligen svårt vanställda barn. En enda gång har svensk television visat den grymma verkligheten. Dessa missbildade nyfödda barn visar oss rakt i ansiktet vad som hänt under kriget. Bevisen är övertydliga. De vanställda fostren tittar ut i en sjuk värld där ingen vill se dem – framför allt inte vi i västvärlden. Jag vill gråta inombords.

* Syrien var nästa skådeplats för kemiska stridsmedel. Bara några timmar efter att FN:s experter på kemisk krigföring anlände till Damaskus detonerade gasgranater strax utanför huvudstaden. ”Den röda linjen” hade passerats. Rader av experter i hela världen ifrågasatte om Assads regim var ansvarig för denna gasattack. En i raden var svensken Hans Blix.

Carl Bildt var däremot helt säker på Assads skuld. Men dådet var ju det mest kontraproduktiva illdådet som går att tänka sig för Assads regim. Regimen ville ju två sina händer inför FN:s experter. CIA var naturligtvis inblandad i den kemiska attacken – denna gång som motiv för att starta ännu ett nytt krig. Det var planerat att när ”den röda linjen” passerades skulle kriget startas. Det var själva startsignalen. Men självaste påven uppmanade hela den katolska kyrkan i världen att be för freden i Syrien och att kriget skulle stoppas.

Den amerikanska militären tvekade. I sista stund hjälpte Putin Obama ur knipan. Syrien var beredd att skrota sina kemiska vapen. Anfallskriget ställdes in. Militären i USA hade under lång tid planerat kriget – som aldrig blev av. Flera länder var inblandade. Israel och Saudiarabien rasade när attacken uteblev. Netanyahus ursinniga tal i FN går till historien. Alla pusselbitarna ligger helt öppet på bordet. Sanningen är inte svår att förstå. Men den extremt obekväma sanningen om vem som planerade och genomförde gasattacken mörkades mycket skickligt av västvärldens medier. Massor av journalister dolde medvetet sanningen!

Alla internationella överenskommelser som reglerar krigföring, förbjuder varje land att starta krig om inte landet självt blivit angripet. Eftersom Syrien inte angripit USA, kan inte USA anfalla Syrien i något självförsvarssyfte. Det enda sättet att motivera kriget mot Syrien var att i ”humanitärt syfte” skydda Syriens folk – om Assadregimen attackerade befolkningen med kemiska stridsmedel. Den amerikanska militären kringgår enkelt alla lagar, väl medveten om att massmedia i hela västvärlden mer än gärna sväljer USA:s lögner. Den kemiska attacken var en viktig del av krigsplanerna. Den var planerad in i minsta detalj. Allt är så enkelt att förstå. Att anklaga journalister för att medvetet dölja sanningen är en hård anklagelse – men sorgligt nog är det sant.

* Det malaysiska flygplan ”MH17” som sköts ner den 17:e juli 2014 ovanför ”separatistområdet” i Östra Ukraina var nästa illdåd där CIA var inblandat. 298 personer dödades, varav cirka 100 personer som var på väg till en aids-konferens. De som ansvarade för detta bestialiska terrordåd måste ställas till svars. Vem eller vilka är ansvariga? Det räcker med ett enda bevis – fotot av alla kulhål som hade penetrerat flygplanet. Kulhålen kan endast åstadkommas genom eldgivning från stridsflygplan bakifrån. Separatisterna förfogade inte över flygplan. Flera experter har konstaterat på diplomatspråk att det var massor av ”höghastighetsprojektiler” som hade perforerat planet. De många runda kulhålen i flygplansvraket kan naturligtvis inte åstadkommas av någon markrobot. Trots att ett enda foto räcker som bevis är västvärlden tyst. Som vanligt skyggar vi för sanningen. Vi ljuger i väst trots att massor av aids-forskare från bland annat Nederländerna dödades. Hur är detta möjligt?

När sörjande anhöriga önskar en oberoende FN-expert som utreder ”olyckan” stoppas förslaget av regeringen i Nederländerna. Är det ingen som förstår? Vill ingen förstå? Är vi paralyserade av rädsla? Sanningen är att vi inte vill veta sanningen!

Carl Bildt var tidigt helt övertygad om att ryssarna var ansvariga för nedskjutningen. Men efter att foton – som ingen kunde ifrågasätta – publicerades, och efter utlåtanden från flera haveriexperter blev det plötsligt tyst på kritiken. Ett så ofattbart avslöjande som att CIA höll i trådarna för detta sjuka terrordåd fick bara inte komma ut i medier. Nu har vrakdelarna fraktats i säkert förvar. Bevisen ska inte kunna förstöras.

* Det är inte första gången civila flygplan attackerats av USA. I juli 1988 sköts ett Iranskt civilt flygplan (AirbusA300) ner – inne i iranskt luftrum och inne på iranskt territorialvatten (!) i Persiska viken. Två värmesökande robotar avfyrades från den amerikanska flottans robotkryssare USS Vincennes mot det civila planet. Flygrutten mellan Teheran och Dubai var en standardflight sedan lång tid och flögs regelbundet. Det var naturligtvis en medveten terrorattack. Det är fullständigt uteslutet att ett flygplan som flyger en välkänd rutt på välkända tider skjuts ner av misstag. Att påstå detta är en medveten lögn. Robotkryssaren styrde omedelbart efter nedskjutningen ut från iranskt territorialvatten. Detta ofattbara illdåd dödade 290 personer varav 66 barn. Varför känner knappast någon i västvärlden till denna händelse? Därför att CIA var ansvarigt för nedskjutningen. Då tystnar massmedia i väst.

* Hur var det då med det Malaysiska flygplanet MH370 som försvann spårlöst bara några månader innan? Flygplanet flögs av den mycket erfarna piloten Zaharie Ahman Shah och den erfarna andrepiloten Fariq Hamid på 10 000 meters höjd, när all kontakt plötsligt upphörde. ”Inget Mayday”- inget ett enda ord om någon nödsituation – sändes ut från flygplanet. Varje flygexpert i världen vet att detta betyder att ”någonting väldigt plötsligt och väldigt våldsamt” måste ha inträffat. Absolut ingen annan förklaring är tänkbar än att planet sköts ner! Vad som än händer – tryckfall, bränslebrist etc, så hinner en pilot höra av sig.

Hör och häpna! Amerikanska marinen genomförde när ”olyckan” inträffade en marin övning just i det omräde i Sydkinesiska sjön där kontakterna med planet upphörde. Vilken slump. Enligt Nigel Cawthorne som publicerat boken ”Flight370: The Mystery” skickades sökinsatserna medvetet till fel platser för att mörklägga händelsen. Författaren skriver att det finns oljeriggsarbetare från Nya Zeeland som blivit vittne till nedskjutningen och som sett det brinnande planet störta. Naturligtvis är total tystnad beordrad! Enligt Cawthorne är även oförmågan att sända signaler från de ”svarta lådorna” ett bevis för nedskjutning.

Terrordådet var en tydlig varning till Kinas ambitioner i Sydkinesiska sjön. Kina har uppfattat signalen. Hela den politiska ledningen i Kina vet vad som inträffade. Nedskjutningen av det Malaysiska flygplanet där en stor majoritet av passagerarna var kineser, har fått världspolitiska konsekvenser. Vilket obegripligt jättemisstag av den amerikanska militären. Kineserna sökte i det havsområde där dom visste att planet skjutits ner – inte där CIA försökte locka iväg sökinsatserna. Inga signaler från de svarta lådorna uppfattades. De hade utsatts för någonting ”väldigt våldsamt”. Planet hade sprängts i småbitar i luften på tio kilometers höjd – av en robot!

* Är det Kina eller Ryssland eller möjligen Indien som finansierar över 100 000 legosoldater som sprider död och förintelse i Mellanöstern? Ingen tror på detta. Men vem organiserar då och betalar dessa inbördeskrig? Pengarna sägs komma från privata hemliga konton i bland annat Kuwait och Saudiarabien. Det låter nästan spännande. Men är det någon enda person som tror på detta? Kostnaderna för tanks, vapen, vapendepåer, logistik, transporter, sjukvård, mat och löner är astronomiska.

Självklart är det stater som vill skapa kaos som håller i trådarna och betalar för alla dessa blodiga krig. Det är naturligtvis inga enskilda personer som finansierar den fruktansvärda folkslakten. Miljoner barn drabbas svårt, men vi sticker huvudet i sanden. Västvärlden vägrar att ställa frågan om vilka länder som håller i trådarna för alla dessa inbördeskrig. Västvärlden mörkar den obehagliga frågeställningen. Det är naturligtvis USA, Israel, Saudiarabien och ett antal andra USA-allierade länder som organiserar och finansierar massmorden. Det är blodsdollar som finansierar den fasansfulla folkslakten. Vi vet detta innerst inne – men vi vill inte veta. Som vanligt stänger vi av hjärnan när sanningen är obehaglig.

Ryssland styrs av gangsterkapitalister ungefär som maffian styr i Italien. Men Ryssland är inte ute efter att bygga ett nytt Sovjetunionen. Om folket i östra Ukraina vill ha självständighet från Ukraina så är det precis samma sak som om Katalonien vill bli självständigt från Spanien. Om Skottland vill bilda en egen statsbildning är det upp till skottarna. Varför är det ett sådant politiskt rabalder om östra Ukraina? Därför att CIA ännu en gång är inblandat.

En stor ekonomisk krasch är nära förestående.
USA övervakar snart varenda människa i hela världen. Över 90 procent av västvärldens perversa handel med ”derivat” sker i sex av USA:s största banker. Den nationella skulden har skenat på ett enda årtionde. Städer går i konkurs. Delstater går snart också i konkurs. Det ”fiskala stupet” väntar. Landet är hopplöst splittrat. Den sista militära supermakten i världen är på väg att falla.

Den amerikansk militären är desperat. Kemiska stridsmedel används i krig efter krig efter krig. Det som ingen person ens kan tänka sig – att skjuta ner civila flygplan – är en realitet. Varför vaknar vi aldrig upp? Därför att lögnen är professionell och slug och rik medan sanningen är fattig. Sanningen hörs för svagt. Vi blir offer för lögnen vare sig vi vill eller inte. Men Internet har förändrat läget. En demokratisk port har öppnats på glänt. Sanningen kan äntligen börja tränga fram. Makten har inte längre monopol på informationen.

Det kaos som CIA försöker skapa i världen kommer snart att drabba värdlandet självt. Ett förödande inbördeskrig i USA är oundvikligt. Krisen drabbar även södra Europa fruktansvärt. Det knakar redan i fogarna. I Grekland och Spanien är ungdomsarbetslösheten över 50 procent. Även i Italien skenar ungdomsarbetslösheten. En hel generation av människor i södra Europa är utan arbete! Hur länge håller detta? Naturligtvis inte länge till. Varför är detta självklara faktum så svårt att fatta? Varför måste alltid skygglapparna på?

Sovjetunionens plötsliga kollaps för cirka 25 år sedan kom som en total överraskning. Knappast någon historiker kunde förutse händelsen. När den ”politiska våren” lika plötsligt bröt ut i Mellanöstern överraskades hela världen. Skeendet på den politiska arenan går allt snabbare. När det amerikanska romarriket går i graven kommer sammanbrottet också att gå fort. Men fallet startar i Europa. När den första nationen i södra Europa ”statskonkursar” – ställer in betalningarna – startar lavinen. Några veckor senare slår bankerna i USA igen och utlyser”bank holiday”. Därefter brakar helvetet ut i USA.

En global finansiell härdsmälta är oundviklig. Varenda pusselbit ligger tydligt på bordet. Man måste vara blind på bägge ögonen om man inte kan lägga ihop pusselbitarna.

Brage Norin höjdare

God Jul och Gott nytt år!

Brage Norin

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Putin hjälpte Obama ur knipan! Carl Bildt var dock säker på Assads skuld!

 1. lassese skriver:

  Mycket bra skrivet!
  Man kan väl lägga till de två atombomberna mot Hiroshima & Nagasaki också. Hundratusentals döda och strålskadade… barn som föds i massor med hemska missbildningar.
  USA – Historiens värsta terrorstat.

  Gilla

 2. elina skriver:

  God Jul och Bättre Nytt År Helena och alla andra också!

  Gilla

 3. Benny skriver:

  Ja USA är utan tvekan den nation som skapar mest krig och lidande runt om i världen. Man finansierar terror, håller på med subversiv verksamhet i många länder m.m. Jag tror en orsak till att EU inte reagerat på samma sätt som övriga världen är att vi fortfarande drar nytta och deltar i att skapa kaos tillsammans med USA. Sen är ju MSM-media i väst totalt styrda av sina ägare i finanskapitalet och det är dessa som drar nytta av den här verksamheten. Utan tvekan kan USA utnämnas till den stat som gjort statsterror till ett redskap för ekonomisk utsugning och politiskt förtryck.

  Gilla

 4. Pingback: SPÄNNINGEN MELLAN ÖST OCH VÄST. VARFÖR HOTAR UKRAINA OSS? VAD GÖRA NATO DÄR? | Oikonomia – en nutidsblogg

 5. Benny skriver:

  Nu börjar snaran dras åt kring Kievjuntan angående MH17. Det har sipprat ut att ett SU-25 plan som startade samma dag med två air-air missiler kom tillbaka utan dessa missiler efter sitt uppdrag. Enligt vittnen samma dag som MH17 blev nedskjutet. Nedskjutningen ska ha skett av misstag då piloten trodde sig skjuta ner militärt fraktplan. Alla bitar faller på plats i och med detta klargörande eftersom inga vittnen i området rapporterat om att någon Buk-missil blivit avfyrad från marken. Ingen som inte är blind kan dessutom missa en avfyrning med en jättemissil som Buk ju är. Det är i praktiken en mindre raketuppskjutning, ett spektakel i sig, och syns från spionsatelliter. Detta förklarar även att USA inte kan ge några bevis för en Buk-missil för det har inte avfyrats någon i området den dagen. Nå, det var väl väntat att det till slut skulle framträda vittnen bland militär personal till slut, det är svårt om inte nästan omöjligt att hemlighålla sådant här någon längre tid. Det ska bli skoj att se hur västmedia ska begrava det här avslöjandet med propagandan! I fallet Assad och gasen så har ju taktiken varit att tiga ihjäl att man ljög, så samma taktik lär nog användas här.

  Gilla

 6. Lasse skriver:

  Vill önska Brage Norin och Helena Palena samt alla ni andra en riktigt God Jul. Det här är en bra blogg med flera kloka människor som förstått maktkampen i världen.

  Love & Peace, 🙂

  Gilla

 7. Anton skriver:

  My god, vilka konspirationsteorier du har. Är det din hobby och hitta konspirationsteorier mot främst USA? USA är inte en gullgosse men måste jag välja mellan andra imperialistiska stater är valet lätt. Anton, som levt och arbetat i Ryssland i två år

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Anton: Du har levt i Ryssland som är ett land förstört av kommunismen! Inte lätt för Putin m a o att städa upp i det träsket!

  Gilla

 9. lassese skriver:

  Anton: Vad då konspirationsteorier? Det mesta som skrivs i artikeln är ju verifierbara fakta.

  Gilla

 10. Benny skriver:

  Anton, kom igen nu och förklara konspirationsteorierna! I Thailand så anses det allmänt känt att MH370 styrde mot Diego Garcia och där är man också mycket konfunderad över varför australiska marinen söker på fel ställe. Man t o m gick ut med denna information till allmänheten i nyheterna då deras flygledaranställda påpekade på att MH370 flög i den riktningen. (jag vet detta för min bror var i Thailand då och kan bekräfta detta) Nå, det beror nog på att husse dvs USA sagt åt dem att leta på fel ställe av naturliga orsaker. Man vill ju inte bli avslöjade med kalsongerna nere igen som med det nedskjutna iranska planet. Och vad har ditt boende i Ryssland för relevans till ämnet? Du kan ju förslagsvis bo ett par år i Detroit och jämföra sedan! Anser du att din högst subjektiva åsikt är någon ursäkt för att USA ska fortsätta att utan kritik uppföra sig som den gangsterstat man blivit?

  Gilla

 11. Pingback: Hur kommer vår framtid att gestalta sig? | Globaliseringen 3.0

 12. Kalle skriver:

  En i grunden mycket bra analys. Delar mycket av den. Dock tycker jag hoppet i det sista stycket att allt det som beskrivits sedan leder till en global finansiell härdsmälta är lite överilad.

  Det kan inte bli en global härdsmälta så länge som centralbankerna trycker nya sedlar. Det blir en härdsmälta först då man, likt 1929 stramar åt penningpolitiken, vilket de flesta idag anser var ett stort misstag. Många anser t.o.m. att det var medvetet för att knäcka Krüger som på den tiden höll på att helt ta över utlåningen till länder. Glöm inte att Frankrike t.ex. sade nej till Morgan men ja till Krüger.

  Hotet idag är inflation men vi ser inget av det trots enorm penningpolitisk expansion.

  En ökad penningmängd är inget annat än en skatt på nominellt sparande. alla stater kan välja att beskatta sina medborgare på olika sätt. De flesta stater har valt vägar som är ”dolda” så att de aldrig ska synas för medborgaren. Mervärdeskatten tänker de flesta inte på. Arbetsgivaravgifter är ett annat exempel. Ökad penningmängd och påföljande inflation är ett annat sätt.

  Man om vi inte ser en ökad inflation, då är det heller ingen skatt, då har det ”magiska tricket” lyckats. Eller hur?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.