SD har verkligen triggat spelet! Löfven sitter med skägget i brevlådan!

Stefan LöfvenLena Mellin skriver för en gångs skull lite of the hook. Skvallret gör gällande att Löfven inte ville ha nyval. Han låste in sig genom att bjuda alliansen att gilla hans budget. Men ingen ville. Politik är inte samma sak som att förhandla om löner med facken. Här gäller det olika partier som har en hel radda frågor att stå till svars för inför sina väljare. Hur Löfven än gör är han rökt. Ställer in nyvalet för sin rädsla att SD ökar. Fullföljer nyvalet och SD ökar ändå. Den 29 december får vi veta.

SD har verkligen triggat spelet! Ha, ha, ha….! Rätt åt sjuklövern som kört Sverige i botten! SD har tvingat ut den första spelaren på banan: KD! Som gör en kovändning under galgen! Men vad kommer dom med egentligen? Snudd på snömos! Men okey det är en öppning i det låsta läget.

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till SD har verkligen triggat spelet! Löfven sitter med skägget i brevlådan!

 1. Pingback: SD har verkligen triggat spelet! Löfven sitter med skägget i brevlådan! | pappasven

 2. anders skriver:

  Det verkligt allvarliga är att det kommer att bli minoritets-regeringar utan styrförmåga. Detta kommer att kräva verkliga förhandlingar eller att folk leds att acceptera regeringar med makt att styra skeenden utan majoriteten av folket bakom sig i form av valsedlar. Tex. att största partiet regerar oavsett om de får 10% eller 51%. Initialt kan detta vara en skenbart riktig handling, men öppnar för andra möjligheter och att verkligt märkliga ideologier får toppositioner.

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Anders: Vi får se den 29 december i en första vända. Sen blir det val. De flesta är så insnallade i sina fållor. Att hoppas på en skräll är nog att hoppas på för mycket. 7-klövern har visat vad dom går för. Skulle vara roligt om SD fick 32 procent! Bara för att sätta dom andra på pottkanten en stund! Och få se uppsynen på dom självgoda. 😛

  Gilla

 4. anders skriver:

  Som sagt, det som vore förödande för framtiden är en situation där den demokratiska regeln att det krävs majoritet, 51%, sätts ur spel med motivering att saker måste hända. Istället för att resonera sakfrågor och justera ståndpunkter kommer man i det fallet att få klartecken för mindre angenäma sociala motsättningar.

  Gilla

 5. filosofen13 skriver:

  Föra gångar Ni segrade grät hela mänskligheten…

  Skickat från min Samsung Galaxy smartphone.

  Gilla

 6. MetalHeadViking skriver:

  Ja här bevisar SD att de gjorde helt rätt!

  Vi ska vara tacksamma för det jobb som Mattias Karlsson gjort under Åkessons frånvaro. Han har överträffat förväntningarna enligt mig.

  Löfven är skrämd, så frågan är om han nu är tvungen att byta byxor.

  Senaste nytt, säger att han skjuter upp beslutet ytterligare en dag. Alltså får vi först reda på den 30:e ifall det ens blir val.

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Metal: Ja, han måste sitta minst tre månader för att kunna utlysa nyval. Han har säkert en hög med rådgivare. Tror vi kommer få politiker framgent som byts ut titt som tätt! Ingen kommer att hålla måttet för ingen kan leda ordenltigt. Ingen törs. Det är ju jättesvårt när vi lever under en dold agenda. Först tänka på Husse och sen på folket. Snacka om att vara klämda!

  Gilla

 8. anders skriver:

  Politikerna upplever sannolikt världen via reptilhjärnan, varför allting upplevs som hot eller fullständig seger. Söndra och härska, de reagerar istället för att reflektera och studera helheten. Notera retoriken i deras uttalanden. Det är deras värld som gäller, inte den stora världen.

  Gilla

 9. Benny skriver:

  Tyvärr kan man väl konstatera att Sverige som fri och oberoende nation att driva egen inrikes och utrikespolitik för alltid är borta! Se bara hur man behandlar Ungern när dem försöker driva en från EU/USA friare politik! Och det absolut värsta är att medierna i Sverige blivit en megafon för makten beroende på att det numera bara finns sex stora mediebolag som bestämmer och sätter agendan i hela västvärlden. Alternativa och sanningsenliga nyheter hittar man bara på nätet. Ett av problemen är att de flesta inte har en aning om hur man ska söka och hitta oberoende nyheter. Enligt min egen högst ovetenskapliga undersökning bland släkt och vänner så har 80% ingen aning om vad som verkligen pågår i Sverige och världen. Kanske en bidragande faktor är att man inte vill veta, för sanningen är för skrämmande. Bättre då att agera struts.

  Gilla

 10. anders skriver:

  En utvikning i det mänskliga psyket, sök.
  the reptilian brain images in the mind

  Gilla

 11. Hans K Nilsson skriver:

  Skenheliga KD:are är INTE att lita på. God Jul ALLA som älskar vårt fädernes och fosterland Sverige.

  Gilla

 12. Hans K Nilsson skriver:

  Jag hoppas att fackpampen Inte bara sitter med skägget i brevlådan utan att han också har skitit i det blå skåpet . Sverige är i skiande behov av politiker med STOR trovärdighet för att rädda det av vårt land som räddas kan för kommande generationer Svenskar. Här kommer absolut inga NOLLOR och STOLPSKOTT från 7Klövern eller FI ifråga. De tycks trivas alldeles utmärkt i sandlådan och skall stanna kvar där för ALLAS vårt bästa.

  Gilla

 13. anders skriver:

  Vad har trovärdighet med saken att göra?
  Är det inte bättre med någon som gör vad han säger? Och som ser till helheten?

  Gilla

 14. Sofia skriver:

  Vår förra statsminister deklarerar inför hela världen att det svenska folket är helt ointressant samt att invandrarna har större rätt till Sverige än de etniska svenskarna. En dansk minister svarade så här;
  http://www.politiko.dk/nyheder/hvis-de-er-ligeglade-saa-tager-vi-gerne-imod-skaane-halland-og-blekinge

  Gilla

 15. Helena Palena skriver:

  Sofia: Det hela som sker kan bara ske här! EN aktör som äger pressen som i sin tur ser till så USA/Israel/EU får igenom sin agenda mot målet NWO. Tur att Putin håller emot. Ska snart skriva om vad Putin verkligen sa i sitt stora tal. Det får vi nämligen inte höra i våra köpta medier! Det som sker är så SKAMLIGT så det finns inte ord.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.