Dinamarca är en skam för Sverige! Hon är en snyltare!

Rossanna Dinamarca, född 2 januari 1974 i Chile.

Rossanna Dinamarca, född 2 januari 1974 i Chile. Kommunist som uppträder respektlöst i Sveriges Riksdag.  Hemska tider!

Skrev så här på ett inlägg på Facebook och tråden är uppe i 541 kommentarer (med anledning av att Björn Söder inte är Dinamarcas talman):

”Vilken otrevlig kvinna! Rentav hemsk! Men är man röd så är man! I riksdagen beter man sig proffsigt och man behandlar folk med respekt. Detta är faktiskt varken eller. Varför hon hyllas är en gåta. Hon bör lära sig skilja på don och person.”

Jonas Sjöstedt har krävt Björn Söders avgång som talman. Hoppas V och Dinamarca åker ur riksdagen med en jävla fart. När V slopar vinstförbudet i vård, skola och omsorg har dom absolut inget att komma med. Dinamarca är en snyltare. Hur mycket pengar lägger ni ner när ni flyger till och från jobbet?  Är detta rimligt?  År 2010 slutade flyg- och taxinotan på 220 679 kronor. Rossana Dinamarca, kandidat till partiledarposten i Vänsterpartiet, har en av riksdagens dyraste resenotor. Hur ser notan ut för 2011, 2012, 2013 och 2014 tro?

svd svd

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

34 kommentarer till Dinamarca är en skam för Sverige! Hon är en snyltare!

 1. Sofia skriver:

  Rubriken ovan sammanfattar det mest väsentliga.
  Finns det inget ”högmålsbrott” för beteende i Riksdagen?
  Om inte, borde det införas!

  På tal om Facebook; det borde bildas en grupp som uppmanar slynan att återvända till djungeln.

  Gilla

 2. Monica skriver:

  Helt fel, gå tillbaka och kolla summan för årtal 2011 ang resekostnad, att förtala och komma med fel fakta mot en politiker kan stå dig dyrt ….ta reda på vlket årtalnär hon fick lägenhet i Stockholm och därefter resekostnaden , när hon därefter har promenadavastånd 🙂

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Monica: Det kan väl du ta reda på!

  Gilla

 4. Monica skriver:

  Jepp….detta är helfel 🙂 , då det med lätta knapptryckningar och google så kunde du fått fram rätt uppgifter…..skickar detta till Rossana direkt, då du rent av förtalar henne och inte tar reda på fakta varken rätt årtal, rätt summa OCH även inte bemödar dig att rätta till dina felaktigheter trotts påpekande!

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Monica: Vad är det som är fel? Är inte året 2011 rätt?

  Gilla

 6. Monica skriver:

  varken årtal eller summa är rätt….gör om gör rätt !!

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Monica: Kom inte här och domdera! Bevisa att siffran är fel!

  Gilla

 8. Monica skriver:

  Bevisbördan ligger på dig, det är ditt påstående, din blogg, och då ska du naturligtvis ha fakta att hänvisa till, så gör om gör rätt!! Gör dig inte till åtlöje inför dina läsare 🙂

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Monica: Som sagt! Domdera inte!

  Gilla

 10. Anders skriver:

  Snälla du, som Monica skriver; bevisbördan ligger hos dig. Nå, kan du ta fram siffrorna? Dessutom: ”Vilken otrevlig kvinna! Rentav hemsk!” och lite senare: ”Hon bör lära sig skilja på don och person.” Det borde du med göra, för jag antar att du inte känner henne? Och kallar du henne kommunist kan jag kalla dig nazist. Inget stämmer antar jag? Eller kan du bevisa att hon är kommunist?

  Gilla

 11. anders skriver:

  Monica: Du framhärdar att faktaframställningen är fel.I så fall ligger Aftonbladet och några till risigt till. Hoppas att det här kommer till ett avslut där vi kan enas om fakta, och hålla oss till detta.
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13700454.ab
  Personligen tycker jag att det är ohållbart att inte respektera den demokratiska ordningen i riksdagen. Vald talman kan man inte på personliga preferenser avsätta, och hålla hov på lösa boliner.

  Gilla

 12. Holohoaxx skriver:

  Till Monica och Anders (med stort A). Usch, vilka lögnens och ondskans medlöpare ni är. Gått på precis alla lögner de fyllt oss med. Tack vare alternativa medier som även Helenas börjar allt rämna på bred front. Hade ni levt på 1500-talet vet jag att ni med glädje hade tillhandahållit både halm och tändved när regimen bestämt att ”häxorna” skulle brännas.

  Gilla

 13. Helena Palena skriver:

  Holo: Ha, ha, ha…! Ho, ho, ho…! Och dessutom skulle dom påstått att jorden var platt!

  Gilla

 14. Anders skriver:

  Ha, ha, ha ho ho. Jorden är väl platt? Precis som att samer inte är svenskar? Och att homosexualitet, pedofili och sex med djur är lika illa? Oj, nej förresten, det sista var inte mina ord, utan Björn Söders. Förlåt. Men lite allvar nu: Jag ger dig till i morgon att ta fram siffrorna sedan polisanmäler jag bloggen för förtal. Men det är inga problem att ta fram antar jag. God Jul! 🙂

  Gilla

 15. Peder G Olsen skriver:

  Haha… Det här var ju en rolig diskussion!
  Helena, det var 2010 som kommunisten Dinamarcas reseräkning var så stor. MEN… inte nog med det.. =) Regeringen betalar en sk ”klimatkompensation” till ett klimatprojekt som drivs av energimyndigheten. 2010 begärde regeringen 600.000:- för klimatkompensering av ledarmöters flygresor.. Hur mycker kommunisterna står för framgår dock inte!
  http://www.dn.se/nyheter/politik/v-topp-pendlar-med-flygplan/

  Gilla

 16. anders skriver:

  Re Anders: Glöm inte Aftonbladet för de skriver samma sak, och redovisar siffrorna ovan. Om du polisanmäler, så gör det med alla dessa medier samtidigt så blir det enklare att hantera.

  Gilla

 17. Sofia skriver:

  Egentligen handlar ämnet om korruption hos svenska politiker. Det är en gränsdragning någonstans mellan det som är moraliskt förkastligt och olagligt. Problemet är att det är politikerna som stiftar lagarna. Då blir följden att de stiftar lagar och tillämpningar som gynnar dem själva. Vad ska folket göra? Vi har miljoner anledningar att vara urförbannade på politikerna! De sociala medierna har varit den enda ventilen för att släppa övertrycket. Den ventilen vill förtryckarna piska oss med genom ”rättssystemet” – och detta system står på vems sida?

  Även den högutbildade samhällsklassen har kritiska synpunkter på politikerna;
  http://antropocene.se/2014/october/politisk-korruption-hotar-demokratin.html

  Gilla

 18. Helena Palena skriver:

  Sofia: Lars Bern har kommit ut! Heja!

  Gilla

 19. Sofia skriver:

  Väldigt skojigt om Dinamarca på
  Rebecca Mattsson @ rebeccamagda

  Gilla

 20. Sofia skriver:

  Helena, ursäkta att jag bombarderar dig med kommentarer men jag undrar:
  ”Är en person som X som vill censurera skolundervisningen i Sverige, lämplig att stifta lagar?”
  http://www.expressen.se/debatt/varfor-skuldbelagga-kommunismen-bjorklund/

  Gilla

 21. Pingback: Vänster, lika med extrem! | sverige i fokus

 22. Roy Andersson skriver:

  Den gamla fina svenska demokratin innehåller många komponenter. Många har uppenbarligen svårt att acceptera ett valresultat. Det är ynkligt. Sveriges förtroendevalda har dessutom kommit fram till att vi skall ha en talman och två vice talmän. Vidare att dessa tre skall nomineras av de tre största partierna, som alltså utser vem dom vill av sina ledamöter. ”Lämpliga” som ledamöter är dom som folket har röstat dit. Lämpliga att stifta lagar är dom också, utan krav på t ex juridisk utbildning. Skriv hur vi skall få fram dom 400 000 fler jobb som behövs i stället och berätta gärna om hur många årsarbeten ni själva skapat utan att använda skattepengar.

  Gilla

 23. anders skriver:

  Följ RF 9:14 och följ grundlagen som säger att endast RB får trycka pengar, så får vi både jobb och lägre skatt. I slutändan kommer det med rätt styrning inte att behövas skatt. Se positiva pengar.

  Gilla

 24. anders skriver:

  För övrigt undrar jag varför så många hakar upp sig på att jobb, i bemärkelsen anställning, är en nödvändighet. Med rätt styrning finns det utrymme för betydligt fler lösningar än så.

  Gilla

 25. Helena Palena skriver:

  Mister Lai: Den här kvinnan från Sydamerika som säger att Björn Söder inte är hennes talman har helt rätt – hon är en indian från Anderna som bara bor i Sverige. Svenskt pass kan hon få men någon NORDBO som Björn blir hon aldrig. Hon hade väl för det kunnat vara en bra människa om hon nu bara inte omfamnats av denna vedervärdiga Kommunism hon företräder. Men så är det hennes rötter hennes bakgrund är det som ger henne detta handikapp, och det skall ni ha överseende med hon förstår inte bättre. Det är egentligen väldigt synd om henne men med den genetiska bas hon bär vilken inte passar här i norr är det begripligt, de har för hett temperament de som kommer från där pepparn växer. Men visst är det skamligt uppträdande av en främling som getts möjlighet att delta i vår Riksdag under en tid.

  Man kan fråga sig vad som hänt om hon gjort på detta sätt i USA:s kongress.
  När det gäller att utnyttja systemet är alltid de röda längst fram. Minns ni tant Gudrun hon som åkte taxi lite hit och dit samt då och då slirade lite på talet då det blivit för mycket flaska – hon var och är fortfarande en kommunist i sitt hjärta men all sannolikhet. Det går igen bland de röda och de rosa att dina och mina inbetalade skattepengar är till för dem.

  Tiden har nu kommit för att ta bort dessa avarter av politiska företrädare från Riksdagen som snyltar och uppträder som ohyfsade snorungar

  Gilla

 26. Sven-Erik Forslin skriver:

  *Ojjj, va de e fridfullt på jorden numera
  livets mening är att allt konsumera
  USA är ängel och Bilderberg sover
  och Usrahel och EU är utan lover!
  HURRAAAA!!!!!!!!!!

  =D GOD JUL -o- LYCKORINGANDE NYTT ÅÅÅÅÅR!!! =D

  Gilla

 27. Benny skriver:

  Roy, det här med att inte acceptera valresultat är något man även infört på den internationella arenan av USA och EU. Sverige följer efter som vanligt. Man accepterade inte den faktiskt folkvalde Janukovitj i Ukraina när han valde att försöka rädda Ukrainas ekonomi och guldet som numera försvunnit och befinner sig i USA. Likadant i Ungern där man försöker få bort den folkvalda Victor Orban, som inte har mycket till övers för EU/USA och deras påtryckningar. Alla regimer oavsett om de är folkvalda eller diktaturer ska bekämpas om de är emot EU/USA. Om SD får makten i Sverige skulle vi omgående få samma behandling som Ungern. ”Demokratin” i EU:s tappning har vissa villkor och avsteg tolereras inte.

  Gilla

 28. Torbjörn skriver:

  Dinamarca är en verkligen en skam för ett civiliserat samhälle. Bra inlägg Helena.
  För övrigt: Du behöver knappast bry dig om fjanten Anders som hotar att polisanmäla dig för förtal. För det första så är det personen som eventuellt blivit förtalad som ska göra anmälan och föra talan. För det andra så gäller i förtalsmål, att den som blivit förtalad får driva ärendet själv. Förtalsmål sköts inte av allmän åklagare. Polisen tar endast upp anmälan som ren formalitet och ett underlag för käranden att driva målet vidare själv. Den som förlorar ett förtalsmål får således stå för båda parters rättegångskostnader. Skulle tippa att det inte är många som vågar chansa och stämma någon, allra minst fjanten Anders.

  Gilla

 29. MetalHeadViking skriver:

  Artikel från 2007. Undertecknad, Rossana Dinamarca.

  Titeln: ”Varför skuldbelägga kommunismen, Björklund?”.

  http://www.expressen.se/debatt/varfor-skuldbelagga-kommunismen-bjorklund/

  Och förresten, så slopar VPK nu frågan om vinster i välfärden. Så de kan lika gärna försvinna från Riksdagen i mars.

  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sjostedt-v-flyttar-fokus-fran-vinstfragan_4188133.svd

  Gilla

 30. Benny skriver:

  Ja VP är inte mycket till socialistiskt parti numera. Ledare Sjöstedt är en kälkborgare, vindflöjel och fjantfeminist. Då har jag mycket mer respekt för APK, SPK eller några andra riktiga kommunister som står för sin politik trots att jag inte sympatiserar med deras politik.

  Gilla

 31. Malte Bull skriver:

  Intressant och livfull tråd här på denna blogg.

  Vad hade hänt om Dinamarca gjort på detta sätt i USA:s kongress? Troligen hade hon blivit avhyst från kammaren vid tillfället och därefter fått en reprimand av talmannen. Ett urval av vad som hänt i Dinamarcas idealländer kommer här. I Folkrepubliken Kina och på Kuba hade hon åkt i fängelse på avsevärd tid. I Zimbabwe och i Nordkorea hade hon helt enkelt fått ett nackskott. I Iran – som ju inte är ett av Dinamarcas idealländer, eftersom hon är en hedning, skulle hon mycket väl kunna ha blivit stenad.

  Kuriosa. Dinamarca föddes i Chile 2 januari 1974, där General Augusto Pinochet grep makten i inbördeskriget året innan (11 september 1973). Med annorlunda timing kan man bara drömma om en utveckling som lett till att Sverige hade sluppit problemet helt och hållet.

  Instämmer med övriga skribenter här om att Dinamarca är en ouppfostrad hynda som behöver omfattande korrigering. Tyvärr tror jag inte att sådan finns att tillgå vare sig i Sverige eller i Europa. Det hon verkligen skulle behöva är att få vistas ett antal år, i en reformskola för riktigt svåra fall, hos Talibanerna i norra Waziristan.

  Gilla

 32. Lalle Slangballe skriver:

  Dinamarca ar ingen vanlig chilenare utan Mapuche – en sorts bergsindian som lever i efterblivna byar i norra Chile. Mapuche ar for Chile ungefar vad Zigenare ar for Rumanien: en liten men irriterande minoritet som bara staller till med problem, ar kriminellt overrepresenterade, kroniskt arbetslosa, allmant alkade och illa omtyckta av hederliga chilenska skattebetalare. Det ar naturligtvis olyckligt att Pinochets utstadning av vansterextrema terrorister resulterade i att Dinamarca hamnade i Sverige dar hon kunde koppla in parasitsnabeln i det svenska valfardssystemet, men det ar anda djupt orattvist mot the chilenska folket att, som denna blogg gor, titulera henne som ”chilenare”, och darmed en sorts typisk representant for det chilenska folket i stort. Det ar hon alltsa inte – lika litet som Taimour Abdulwahab al-Abdaly ska ses som en typisk svensk.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.