Fler fall med PCR-test som hittar nästan vad som helst!

Get!

Tester hit och dit! Vän av ordning undrar för det är något som inte stämmer! Vad är det man testar? Elon Musk (VD på bl a SpaceX och Tesla) var i Sverige förra veckan. När han kom hem till USA kände han sig förkyld och lät testa sig. Smittad eller inte smittad? Resultatet var dock oväntat. Techentreprenören uttrycker sin förvåning över resultaten och skriver på Twitter att något ”extremt skumt försiggår”(Dagens PS 14/11). Elon Musk gjorde nämligen fyra tester med samma maskin och samma sjuksyster. Två av testerna var positiva och två var negativa.
Tanzanias president lät testa en papaya, en get och en dieseldunk med positiva svar. Då tog bort han den lockdown som landet hade.

Papaya

De sju coronavirus som man vet kan smitta människor ger väldigt varierande symtom, vissa av dessa virus är mycket vanliga och orsakar oftast vanlig förkylning. Varianterna sars, mers och covid-19 kan orsaka betydligt allvarligare luftvägssjukdom. Även djur kan ha corona. Ett virus som funnits i minst hundra år sägs det. Så låter det i media. Från andra håll som inte får komma till tals i TV = Tell a vision kan man lära sig att virus finns bara i våra kroppar och dom smittar inte. De hjälper till att städa ut det onda när våra kroppar behöver rensning. Googla på exozomer.

Från Vårdguiden 1177: I Örebro län kan du ta ett prov för att se om du är sjuk i covid-19. Provet kallas PCR-test och visar om du har en pågående infektion av covid-19.

Region Gävleborg erbjuder egenprovtagning för coronavirus till dig som har symtom just nu, samt antikroppstest till dig som blivit frisk efter sjukdom.

På Folkhälsomyndighetens pressträffar om Covid-19 rapporteras det om hur många som dött och att testandet måste öka! Det verkar som om våra myndighetspersoner inte känner till Kary Mullis som fick Nobelpriset i Kemi 1993 (med Michael Smith) för upptäckten av PCR testet!
Kary Mullis har nämligen i många olika intervjuer och skrifter berättat exakt vad PCR testet är till för och hur det fungerar. Ett PCR test är enligt Mullis på inget sätt avsett att avläsa någon form av virus/bakterieinfektion utan är endast till som ett redskap att kunna duplicera fragment av DNA i forskningssyfte.

Kary Mullis säger att ju fler gånger man duplicerar de här DNA-fragmenten, desto fler saker kan man hitta i kroppen. Man kan hitta alla möjliga saker vi människor naturligt består av. Han säger att man kan hitta vad som helst i kroppen ju mer man duplicerar (dock inga infektioner).

Anders Tegnell berättar att man testar mycket mer nu så nu kommer man helt naturligt att kunna få fram fler positiva svar. Ju mer man testar ju fler fall. Det måste förstås som att ett fall är lika med ett positivt test. Det man kan fråga sig är vad PCR-testerna visar om dom inte är avsedda för och inte kan uppvisa infektion i kroppen! Fler och fler tester och fler och fler fall! En undran: Fall av vad?

Kary Banks Mullis, född 28 december 1944 i Lenoir i North Carolina, död 7 augusti 2019 i Newport Beach, Kalifornien, var en amerikansk kemist. Tyvärr kan han inte gå ut och lägga saker och ting till rätta eftersom han är död. Han dog i sviter av lunginflammation.

Här vad Mullis upptäckte – New York Times: Before PCR, amplifying DNA took weeks, because it had to be generated in bacteria. Once Dr. Mullis’s process was perfected, it took only hours, opening up a world of possibilities.
The process for analyzing DNA that Dr. Mullis invented is called polymerase chain reaction, or PCR. It replicates a single strand of DNA millions of times, enabling scientists to pinpoint a segment of the strand and amplify it for identification. Polymerase, an enzyme that synthesizes polymers and nucleic acids, is essential in creating DNA and RNA, the molecules that are responsible for coding DNA.

Mullis var en mycket omtyckt och frispråkig talare. Lyssna!

https://www.youtube.com/watch?v=iSVy1b-RyVM

Och här lite om testning!

Detta inlägg publicerades i Influensan, Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Fler fall med PCR-test som hittar nästan vad som helst!

 1. Pingback: Fler fall med PCR-test som hittar nästan vad som helst! — Helena Palena – Life, Death and all between

 2. Björn Sveninge skriver:

  En fantastiskt bra video som alla borde lyssna på.
  Det känns som att här kommer sanningen fram.
  ”Våra” politiker arbetar för att förgöra oss antingen genom dumhet eller genom att de är psykopater som vill se oss döda vilket avspeglar sig på andra områden som te.x inporten av rasfrämlingar.

  Gilla

 3. Pingback: Vaccin! Vaccin! Ditt dumma svin! | Helena Palena

 4. O.E. Vik skriver:

  Folkhälsomyndigheten informerar:

  ”Vägledning om kriterier för bedömning av smittfrihet vid covid-19
  Folkhälsomyndigheten har tagit fram nationella kriterier för bedömning av smittfrihet vid covid-19.

  PCR-tekniken som används i test för att påvisa virus kan inte skilja på virus med förmåga att infektera celler och virus som oskadliggjorts av immunförsvaret och därför kan man inte använda dessa test för att avgöra om någon är smittsam eller inte. RNA från virus kan ofta påvisas i veckor efter insjuknandet men innebär inte att man fortfarande är smittsam. Det finns också flera vetenskapliga studier som talar för att smittsamheten vid covid-19 är som störst i början av sjukdomsperioden.

  De rekommenderade kriterierna för bedömning av smittfrihet grundar sig därför på stabil klinisk förbättring med feberfrihet i minst två dygn och att det gått minst sju dagar sedan symtomen började. För de som haft mera uttalade symtom gäller minst 14 dagar sedan insjuknandet och för de allra sjukaste, individuell bedömning av behandlande läkare.

  Kriterierna togs fram i samarbete med företrädare för specialitetsföreningarna inom infektionsmedicin, klinisk mikrobiologi, hygien och smittskydd. Rekommendationerna kommer att uppdateras allteftersom ny kunskap om smittsamhet vid covid-19 tillkommer, då nuvarande kunskap är begränsad.”

  Författare: Folkhälsomyndigheten
  Publicerad: 21 juli 2020
  Uppdaterad: 30 november 2020
  Artikelnummer: 20110

  Gillad av 1 person

 5. Pingback: Slavar förnedras med masker och tester nära hjärnbarriären! Och nu anal swab! | Helena Palena

 6. Pingback: Corona är jämförbar med säsongsinfluensa! Det är testerna som driver smittan! | Helena Palena

 7. Pingback: Storslasken | Frihetsportalen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.