Barn kidnappas, våldtas, torteras & mördas regelbundet av den vatikanstyrda nionde cirkeln! Påven flyr från Rom = WW3

Franciskus född Jorge Mario Bergoglio 17 december 1936 i Buenos Aires, Argentina, är Katolska kyrkans 266:e påve, biskop av Rom och Vatikanstatens statschef.
Franciskus (född Jorge Mario Bergoglio 17 december 1936 i Buenos Aires, Argentina) är Katolska kyrkans 266:e påve, biskop av Rom och Vatikanstatens statschef.

”USA, det enda land som använt atombomben, har 600 militärbaser runt om i världen (tala om kontrollbehov!), Ryssland har ingen!”

”I dag är syftet att förstöra vårt tidigare väl fungerande svenska samhälle.”

”Maktelitens mål är att helt förstöra infrastruktur och alla fungerande samhällsfunktioner, inte bara i Sverige utan över hela världen. Som synes pågår detta nu, och avsikten är att då eländet nått botten, erbjuda deras egen världsregering som lösningen. Den ska då lösa de problem som de själva skapat.”

Ingemar Wärnström – författare – delger oss intressant läsning om ondskan.

Världen har i årtusenden styrts av kungar, presidenter, drottningar generaler, och andra potentater. Vissa har varit ljusa i själen men väldigt många har varit svarta. Människor har vetat eller anat att svartbesjälade individer finns men inte kunnat sätta fingret på vilka de är. Nu avslöjas de alltmer för varje vecka som går.

För oss som vuxit upp i den västerländska kulturen kan det vara mycket svårt att tro att den ondska som nu avslöjas över huvud taget kan existera, just som amerikanske FBI-chefen Edgar Hoover sa ”Människan är handikappad av att stå ansikte mot ansikte med en konspiration så monstruös att hon inte kan tro att den kan vara sann.”

I denna videointervju med domaren Alfred Lambremont Webre berättar Kevin Annett från ITCCS, International Tribunal into Crimes of Church and State, om ritualmord på barn. (1) Källorna för hans avslöjanden är: Journalister i Rom, Italienska riksdagsmän, Interpolchefer, Medlemmar av EU-parlamentet, en Jesuitpräst och Ottawapolisen i Canada.

Kevin Annett: Canada PM Harper Cabinet Minister Denis Lebel in Ninth Circle child sacrifice https://www.youtube.com/watch?v=TybPu74hhvc&feature=youtu.be

Videon som är på engelska säger i korthet följande:

Kanadas minister för Quebec, Denis Lebel, var närvarande vid ett rituellt offermord av ett barn i Rom den 22 februari i år, enligt vittnesmål avlämnat till ITCCS nyligen av ett ögonvittne. Lebel var i Rom som chef för en officiell kanadensisk delegation vid installation av Quebecs ärkebiskop Gerald Lacroix, utnämnd till kardinal av jesuitpåven Francis. Ögonvittnet uppger att också Lecroix var närvarande vid offerritualen arrangerad av den s.k. Nionde Cirkeln (en satanistisk barnofferkult vars medlemmar hör hemma i översta makteliten, med bl.a. delar av de engelska, holländska och belgiska kungafamiljerna, påvarna Francis, och Benedictus XVI, ärkebiskopen av Canterbury, plus höga domare, biskopar och ministrar från olika länder)

Vittnet säger att ritualen, innefattande anal serievåldtäkt och mord på ”en liten pojke fem eller sex år gammal”, ägde rum vid midnatt i källarrummen till jesuiternas International Youth Centre i San Lorenzo Piscibuskyrkan i Rom, i närheten av Vatikanen.

”Det här är inte det första barnaoffret i San Lorenzo” berättade ögonvittnet. ”Detta är dörr i dörr med högste jesuitgeneralen Adolfo Panchons kontor. Morden sker speciellt den 21-22 februari eftersom detta är då de antika romerska festivalerna Feralia och Terminalia ägde rum, då djur och barn offrades till minne av de döda.”

Barn kidnappas regelbundet, våldtas, torteras och mördas av den vatikanstyrda nionde cirkeln enligt mer än 60 ögonvittnen som, sedan 2011 har vittnat inför ICLCJ, International Common Law Court of Justice.

Kardinal Lacroix antas också ha deltagit i Nionde Cirkelns offerritual i Westmont, Kanada den 15:de augusti som avbröts av ITCCS:s speciella aktionsgrupp. (2) Han är också medlem i ökända St.Plus X Society en extrem katolsk sekt nära knuten till Ndranghetas kriminella syndikat. Påve Francis förbereder just nu dess inträde i katolska kyrkan.

Enligt Kevin Annett, låg sannolikt Nionde Cirkeln och kardinal Lacroix bakom den falskflaggade skottlossningen den 22:e oktober i Kanadas huvudstad då en soldat sköts ihjäl. Regeringens krav på ökad polisstyrka och den mediahysteri som följde soldatens död var uppenbart för att avleda uppmärksamheten från nyheterna om Lebel och Lacroix, som säkert skulle inneburit regeringen Harpers fall. Lebel är viktig just nu i Harpers uppkommande val då han hoppas vinna Quebec åt sitt parti.

Ytterst är allt detta för att skydda Big Money, vilket innebär Ndranghetasyndikatet, som förser Nionde Cirkeln med barn för deras ritualer, och som mördade Ottawapolisen Kai Ghadban, efter att denne medverkat i att förhindra en offerritual i augusti 2014. Uppenbarligen kände Ghadban till Lebels och

Lacroixs inblandning i Nionde Cirkelns ritualer och planerade att väcka åtal mot dem. (3)

Hur ska vi förstå att denna djävulska ondska finns hos makteliten?

För den som kan frigöra sig från den mekanistiska vetenskapens programmering har det hela trots allt en viss logik. Syftet med livet är att människan ska utveckla djupt mänskliga egenskaper som ödmjukhet, generositet och medkänsla. Dessa egenskaper växer inte fram av en slump utan kräver motstånd. Varje idrottsman känner till att träning ska ske med motstånd för att bli effektiv. Levde vi utan ondskan skulle vi snart degenerera och bli odrägliga liksom många rikemansbarn som får allt av pappa och inte utvecklas alls. Därför har vi begåvats med ondskan i form av ”människor” som har egenskaper exakt motsatta de som ska mogna fram hos oss. De har psykopatens mentala utrustning och saknar fullständigt medkänsla med lidande människor. Tvärtom blomstrar de av människors lidande och smärta, deras uppgift är att skapa krig, elände och fiendskap mellan folk och ingen kan väl förneka att de lyckats väl med detta. Det är vår uppgift att stoppa demonerna, därför måste vi vakna upp nu!

I dag hörs högljudda protester mot politiska beslut som de ”dumma politikerna” fattar. Men sanningen är nog att besluten inte är dumma utan smarta. Däremot har dom ett helt annat syfte än vad allmänheten tror. I dag är syftet att förstöra vårt tidigare väl fungerande svenska samhälle.

Besluten drivs fram av den yttersta makten som har politikerna i sin hand, genom belöningar, hot, utpressning eller andra påtryckningsmedel. De är fenomenala på att använda deras fåfänga och girighet för att styra dem. Man lurar dem att sälja sin själ till den svarta kraften.

Maktelitens mål är att helt förstöra infrastruktur och alla fungerande samhällsfunktioner, inte bara i Sverige utan över hela världen. Som synes pågår detta nu, och avsikten är att då eländet nått botten, erbjuda deras egen världsregering som lösningen. Den ska då lösa de problem som de själva skapat!

En ledamot av USA:s kongress, Larry P. McDonald, sa 1976:

”Rockefellers och deras allierades avsikt är att skapa en världsregering med superkapitalismen och kommunismen under samma tak, allt under deras kontroll … Menar jag konspiration? Ja, det gör jag. Jag är övertygad om att det finns en sådan plan, internationell i omfattning, generationer gammal i planering och otroligt ond i avsikt.”

Massmedias lögner! Våra massmedier ger oss idag (bortsett från sport och skvaller) enbart lögner. I en nyligen utkommen bok, Bought Journalists, av tyske journalisten Udo Ulfkotte, tidigare redaktör för Frankfurter Allgemeine, avslöjas att han i hemlighet var betald av CIA och den tyska säkerhetstjänsten för att förvrida nyheterna i USA:s favör. Ulfkotte berättar att alla betydande media i dag inte är annat än propagandakanaler för politiska partier, underrättelsetjänster, finansiella institutioner och internationella tankesmedjor. ”Det gick så långt att jag publicerade artiklar i mitt namn som var skrivna av CIA-agenter och andra underrättelsebyråer, speciellt den tyska”, skriver han.

Makten gör också allt för att hindra människor från att få riktig kunskap. Den mekanistiska vetenskapen utesluter redan i dess definition livets verkliga natur. Den hävdar att allt som sker innerst inne är orsakat av materia och måste kunna härledas tillbaka till partiklarna i mikrovärlden ”annars är det ingen vetenskap”. Hela vårt utbildnings-system, alla skolor och universitet, bygger på denna lögn eller missuppfattning.

Makthavarna är rädda för att vi ska vakna till insikt om att världen vi lever i är av mental/andlig natur, skapad av tankeenergi, och att människan har en själ som har oändlig potential och är odödlig.

Kvantfysiken säger att utan ett medvetet kosmos skulle ingen materiell verklighet existera.

”All materia uppstår och existerar enbart med hjälp av en kraft som sätter atomens partiklar i vibration och håller samman detta atomens minimala solsystem. Vi måste förutsätta att bakom denna kraft finns ett intelligent medvetande som är upphov till all materia”. Max Born, som fick Nobelpriset i fysik 1954  sa: ”Beträffade materian har vi haft fullständigt fel. Det vi kallar materia är energi, vars vibration har sänkts så att den är synbar för sinnena. Det finns ingen materia.”

Ondskan gör allt för att överleva och behålla makten. Den vet mycket väl att den dag då mänskligheten vaknar upp och ser vilka dom är, så är deras dagar räknade. Därför är deras enda chans nu i uppvaknandets tid, att ha full kontroll på varje individ. Rädslan för att mänskligheten ska se vilka som styr världen tar sig nu uttryck i deras pågående projekt att minska världsbefolkningen med 90%, och mikrochippa dom som är kvar, för att få dem under full kontroll. Detta största folkmord någonsin sker genom en mängd projekt, exempelvis; att förgifta jord och vatten (chemtrails, fracking), skapa nya sjukdomar (Ebola) och behandla dessa med sjukdomsalstrande vacciner (ett normalvaccin innehåller minst sju olika gifter), elektromagnetisk strålning som deras välbetalda forskare bedyrar är ofarlig, vilket motsägs av alla seriösa vetenskapsmän (en laptop i knät utsätter användaren för en strålning som är 500 000 gånger högre än det gränsvärde som kan anses säkert för biologiskt liv). Hur många unga flickor som därigenom får sina äggstockar förstörda vet vi först om 20 år. Media ljuger ohämmat!

Är ett 3:e världskrig på gång? Just nu jobbar USA på att få igång ett 3:e världskrig. Den amerikanska militären och dom svarta krafter som styr, måste, för att hålla USA ensamt kvar i makttoppen krossa och förstöra alla stater som kan bli hot mot dem själva (Wolfowitzdoktrinen). Ryssland står närmast i tur och via media smutskastas nu dess president Putin på ett ytterst tarvligt sätt som visar vart de syftar. Var och en kan kontrollera detta genom de objektiva nyhetskanaler på internet som nu blir allt fler och inte minst genom de engelskspråkiga ryska http://www.eng.kremlin.ru, http://rt.com och http://www.russia-insider.com/en

Om kriget startar så är det inte Ryssland som ligger bakom. Sveriges TV, radio och tidningar kommer givetvis att hävda det. Media har förberett svenska folket genom beskrivning av diverse ryska ”hot” t ex en påhittad rysk ubåt i svenska vatten. En sådan kan också fungera för att motivera NATO-trupper på svensk mark som ska ”skydda oss” mot den ”aggressive ryssen”. USA, det enda land som använt atombomben, har 600 militärbaser runt om i världen (tala om kontrollbehov!), Ryssland har ingen!

Det som kallas ”Putins annektering av Krim” tas som bevis på Rysslands expansionsplaner. Att Krim varit ryskt sedan 1758 ”glömmer” Carl Bildt och media att tala om. Chrustiev överlämnade administrationen av Krim till Ukraina under sovjettiden, då detta var en rent administrativ åtgärd.

Ryssland har sedan slutet av 1700-talet haft sin svartahavsflotta baserad på Krim, och ett avtal med Ukraina har gett dem rätt att ha 25 000 militärer där. Men i svenska media meddelas att Ryssland förgripit sig på Krim. Den folkomröstning där 96 % av befolkningen önskade ansluta sig till Ryssland, då dom efter en USA-initierad kupp plötsligt fått en nazistisk regering vars första åtgärd var att förbjuda deras modersmål, avfärdades som propaganda trots att rapportörer från OSCE bekräftade att röstningen skett helt korrekt.

Likaså har uteslutits från all rapportering att USA (dess vice utrikesminister Victoria Nuland) tillsatte regeringen i Ukraina, inte det ukrainska folket. Så fungerar den amerikanska ”demokratin”! Nulands överläggning med USA:s ambassadör i Ukraina, om vilka de skulle ta med i regeringen finns att avlyssna på internet. (4)

Nu pågår ett folkmord i östra Ukraina där kievregeringen med USA:s stöd bombar och mördar den rysktalande civilbefolkningen. USA har sökt provocera Ryssland till militärt ingripande, men det enda Putin svarat med är humanitära hjälpsändningar under FN:s kontroll.

Svenska pressen är tyst om att minst 3 000 civila dödats, att massgravar med misshandlade civila offer med barn och åldringar påträffats och att det Malaysiska flygplanet MH17 sköts ner av Kievs flygvapen. Undersökningen av vraket genomförd av en västerländsk expertgrupp har – hör och häpna – hemligstämplats eftersom flygplanskroppen är fullpepprad av 30 mms kulhål från ukrainska stridsflygplan. (5) Angela Merkel har sagt att Putin ”inte längre verkar vara i kontakt med verkligheten” utan ”lever i en annan värld”. Men sanningen är att Putin i dag är den av världspolitikens toppar som verkligen är i kontakt med verkligheten, och som öppet redovisar sin syn på problemen. Han förordar alltid förhandlingar i stället för militära konfrontationer. Tack vare internet kan vi nu själva se och höra hans presskonferenser och alla hans tal. I våras höll han en fyra timmar lång TV-sänd utfrågning i programmet Putin Direct, en öppenhet som ingen västerländsk statschef kommer i närheten av. Hans populäritetssiffra i Ryssland är mellan 70-80 %, de västliga ledarna ligger som regel under 20 %!

Ska den gamla spådom få rätt som säger att det tredje världskriget ska starta det år då:

1. Våren kommer tidigt (som den gjorde i år)

2. Den varma sommaren avbryts av ett plötsligt och stort temperaturfall (vilket den gjorde i år).

3. Påven flyr från Rom till Schweitz. Något sådant har tidigare aldrig skett, men efter vad man nu fått veta om hans kriminella bakgrund med trafficking av barn och rituella mord, så är det väl snarast troligt att han tvingas fly från en uppretad italiensk folkmassa när detta blir offentligt.

Ingemar Wärnström

För ytterligare läsning om de bakomliggande orsakerna till det som nu sker i världen rekommenderas min egen bok LÅNGSAMT VAKNAR VI UPP, och ser vilka som styr vår värld.

Boken kan beställas direkt från mig. Sätt in 160:- på bankgiro 175-8226 och ange adress, så kommer den.

Referenser;

1. https://www.youtube.com/watch?v=TybPu74hhvc&feature=youtu.be

2. se http://www.itccs.org 20.8.2014

3. se http://www.itccs.org 1.10 2014

4. ”Fuck the EU!” – Victoria Nuland http://www.youtube.com/watch?v=KIvRljAaNgg

5. OCSE monitor mentions bullet holes in MH17 http://www.youtube.com/watch?v=7ze9BNGDyk4

svd dn svd

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Barn kidnappas, våldtas, torteras & mördas regelbundet av den vatikanstyrda nionde cirkeln! Påven flyr från Rom = WW3

 1. Bengt E skriver:

  Vem är Ingemar Wärnström?

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Han är författare. Se slutet av inlägget.

  Gilla

 3. Bergfalken skriver:

  Ush ! Ush !

  Gilla

 4. anders skriver:

  Plagierat rakt av från Carl Norberg. Sorry Calle men visdom måste spridas.:
  ”Det är den institutionaliserade formen av att få individen att tro att den ensam bär skulden för sin egen olycka på grund av brister i sin intelligens, sina förmågor, eller sina ansträngningar att stilla sitt eget behov av yttre bekräftelse. När det i själva verket är den inre tomheten, själlösheten som utgör det problem som individen borde adressera. Så stället för uppror mot det förslavande ekonomiska systemet, känner sig individen hjälplös och skuldsätter sig själv. Individen kämpar dessutom alltmer för att få sin så eftertraktade bekräftelse från andra människor samtidigt som alltså detta föder en växande inre tomhet. Detta leder med tiden till ett depressivt tillstånd där en av effekterna är hämmad handlingskraft. Alltså utan handling – ingen revolution – varken i tanke eller handling – eftersom handling följer på tanke ur alla rationella perspektiv!”

  Gilla

 5. Lasse skriver:

  Ritualmord på barn är väl något av det äckligaste och ondaste man kan tänka sig.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.