Greenwald: Snowden har information som kan skaka om USA på en enda minut – värre än någon gång tidigare i hela USAs historia!

Tuff kille som vågar gå mot strömmen! Mardröm för Dick Cheney!

Tuff kille som vågar gå mot strömmen! Mardröm för Dick Cheney!

”DEN VÄRSTA AV ALLA TÄNKBARA MARDRÖMMAR” – vilket sanslöst yttrande!

Brage Norin – fysiker och kinakännare – benar upp läget för Edward Snowden och världen.

Glenn Greenwald – journalist på The Guardian, den brittiska tidningen som först publicerade USA:s hemliga spionage i världen, varnade regeringen i USA att iaktta försiktighet med före detta CIA-analytikern Snowden – med orden:

”Snowden har information som kan skaka om USA på en enda minut – värre än någon gång tidigare i hela USA:s historia”. ”USA:s regering borde be på sina knän för att ingenting ska hända Snowden – för om detta sker kommer denna information att släppas och detta skulle innebära den värsta tänkbara av alla mardrömmar”.

Snowden hade redan läckt ut information som var extremt chockerande – var detta inte nog? * Konferensrum i Bryssel hade försetts med CIA:s avlyssningsutrustningar. EU:s politiska ledning avlyssnades i hemlighet. Detta skakade om miljoner människor i Europa. * Spionaget mot Tyskland var lika högt prioriterat som spionaget mot Kina och Ryssland. Den tyska politiska ledningen liksom hela det tyska folket chockerades.

Vad är det för information som på ”en enda minut” kan skada USA så fruktansvärt? Varför tvingades ett flygplan som transporterade Bolivias president Evo Morales hem till Bolivia ner på europeisk mark? En serie av länder – Österrike, Spanien, Frankrike och Portugal – förbjöd t.o.m. planet att passera deras territorier. Något liknande har aldrig inträffat efter andra världskriget! Misstanken att Snowden fanns ombord på planet var orsaken!

Det öppna samhällets superhjälte Snowden, som avslöjade den perversa CIA-övervakningen, blev häftigt angripen av ingen mindre än Dick Cheney. Denna person brukar inte yttra sig offentligt men nu vaknade han plötsligt upp. Dick Cheney var för första gången i sitt liv uppskrämd.

Hur kommenterade Snowden att han blev angripen av George Bush:s nära vän Cheney? “ the highest honor you can give an American” – ”den högsta äran en amerikan kan få”.

Snowden avskyr bittert Dick Cheney för han V E T vad han är skyldig till. Dick Cheney höll i trådarna för allt som hände under Bushperioden. Han höll även i trådarna för någonting fasansfullt – någonting som på ”en enda minut” kan skada USA alldeles oerhört om det kommer ut. Cheney har all anledning att vara orolig.

USA:s president kopplas in. Obama ringer Putin och diskuterar den hyperkänsliga frågan om Snowden. Någon dag senare inträffar ett politiskt mirakel. Rysslands fredsplan för Syrien kan äntligen diskuteras! Golanhöjderna kan möjligen återgå till Syrien! Denna känsliga fråga blev plötsligt förhandlingsbar (detta hände strax före kriget i Syrien bröt ut).

Det otroliga beskedet överraskade många politiska kommentatorer – men inte Snowden. Vad är det för information som är så ofattbart känslig för USA?

Läs Assanges ”jultal” 20 dec 2012 från Equadors ambassad i London: ”WikiLeaks har redan över en miljon dokument – dokument som kommer att skaka om varje land i världen – “Every country in this world!” – repeterade han inför jublande supporters utanför ambassaden.

VAD ÄR DET FÖR INFORMATION SOM KAN SKAKA OM HELA VÄRLDEN? Är det sanningen om chartertrafiken tur och retur till månen under Nixons period i Vita huset? NEJ, NEJ, NEJ – det är någonting tusenfaldigt mera skadligt för USA:s militärpolitiska ledning. De sex bemannade månresorna med golfspel och bilkörning på månen är bara en gullig lögn – jämfört med den fasansfulla lögn som förr eller senare kommer att avslöjas. Vad är det då för information som under inga omständigheter får komma ut?

Jag är absolut säker på att det är sanningen om händelserna i New York den elfte september 2001 som kommer att ”skaka världen”. Var det Dick Cheney som gav ordern att spränga Tvillingtornen trots att de inte kunde evakueras? (Över tusen amerikaner dödades på några sekunder när tornen sprängdes).

Sitter Wiki-Leaks verkligen på så omskakande bevis? Jag är säker på detta. De flesta av Wiki-Leaks läckta dokument är från perioden som berör Irakkriget. Men – över en halv miljon dokument släpptes som täckte en 24-timmarsperiod från kl 3 på morgonen den elfte september 2001 till kl 3 på morgonen dagen därpå. Dom sitter alltså på extremt känslig information även från den tidsperiod när terrordåden i New York ägde rum!!! Det är inte att undra på att det militärindustriella komplexet i USA bävar. Jag citerar: ”From 3AM on Sunday September 11, 2011, until 3AM the following day (US east coast time), WikiLeaks is rereleasing over half a million US national text pager intercepts. The intercepts cover a 24 hour period surrounding the September 11, 2001 attacks in New York and Washington”.

Men dessa dokument var med all säkerhet sovrade! Den mest känsliga informationen fanns inte med. Budskapet från Wiki-Leaks var övertydligt. Var vänlig och lägg ner den ”Stasi-liknande” övervakningen av världens människor. Ingen människa vill leva i en sjuk övervakad värld. Både Snowden och Assange har framfört detta budskap upprepade gånger.

Wiki-Leaks sitter på information som är värre än ”den värsta tänkbara av alla mardrömmar”. De sitter på bevisen – bortom varje tvivel – på vilka som organiserade terrordådet mot USA:s allra viktigaste symboler – Tvillingtornen och Pentagon. Militärkomplexet som tog makten i USA när Bush valdes till president är rädda. De är fruktansvärt rädda för sanningen.

Både Ryssland och Kina är mycket väl medvetna om vad som inträffade i New York. Miljoner amerikaner vet det också. Men endast dokument från Wili-Leaks – som ingen kan ifrågasätta – har den digniteten att de skulle kunna skaka om – “Every country in this world!”.

Det europeiska luftrummet har mig veterligen bara stängts två gånger. Den ena gången var efter ett vulkanutbrott på Island. Den andra gången var när Snowden misstänktes vara ombord på ett flygplan. Räcker inte detta för att förstå? USA sätts i brand den dag sanningen kommer ut. USA kommer att skaka ”värre än någon gång tidigare i hela USA:s historia” – precis som den modiga journalisten Glenn Greenwald på The Guardian skrev.

Tänk vilka hjältar det finns. Det är inte bara Assange och Snowden som hotas till livet. Alla nära anhöriga och vänner svävar också i fara. Skulle sanningen om elfte-september-dåden i New York 2001 publiceras av Wiki-Leaks är det många som svävar i livsfara.

Vilken nationell skam för vårt land – Assange anklagas för oskyddat sex i Sverige. Han använde inte kondom. Den advokat som företräder kvinnorna var samma advokat som så framgångsrikt ”försvarade” Thomas Quick. Han fick ta på sig massor av fasansfulla mord som därigenom aldrig blev lösta – den största rättsskandalen i svensk historia. Jag vill kräkas av skam.

Mänsklig kärlek är naiv och aningslös. Det är kärlekens natur. Hela varma människor kan inte förstå ondska. Ondskan är raka motsatsen – den är beräknande och slug. Ondskan och lögnen frodas som ogräs i en rädd värld. Orädda människor är stora hjältar. Det är tack vare sådana fantastiska människor som Assange och Snowden som sanningen till slut kommer att segra.

Den amerikanska militären hade aldrig kunnat starta ett angreppskrig mot Irak – utan att själva först bli angripna. Inget land i hela världen hade kunnat stödja ett sådant anfallskrig. Alla internationella överenskommelser som reglerar konflikter mellan stater förbjuder sådana krig. FN hade naturligtvis aldrig heller kunnat godkänna ett sådant krig. Den amerikanska militären hade bara en enda möjlighet att starta kriget – USA måste först anfallas av ”fienden”. Någon annan möjlighet existerade inte.

Det första och viktigaste steget i hela denna operation var att få George Bush vald till president. När detta lyckades sattes planeringen igång av det största terrordåd som ägt rum i USA:s historia. Den charmiga och mycket naiva Bush blev det perfekta ”förklädet”. Han hölls medvetet utanför all planering. Han fick fiska och spela golf i nästan ett halvt år. När journalister frågade Bush hur detta kunde vara möjligt, visade han glatt upp sin mobiltelefon och yttrade – ”det finns moderna kommunikationsmedel nu för tiden”. Bush hade en svag sida. Han pratade gärna och ibland utan att tänka sig för. Hans yttrande – jag vet att det är något stort på gång – var illa genomtänkt, men det tyder på att Bush inte var inblandad i planeringen av terrorattacken i New York. Det var Dick Cheney som skolade in George Bush i sitt ämbete när han så småningom återvände till Vita Huset.

Assange sitter instängd som en råtta på en ambassad i London. Ryssarna gömmer Snowden på hemlig ort. Vi lever i en orolig tid.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

20 kommentarer till Greenwald: Snowden har information som kan skaka om USA på en enda minut – värre än någon gång tidigare i hela USAs historia!

 1. Lasse Wilhelmson skriver:

  Det var Assange som hade oskyddat sex …

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Lasse. Det var det ja! Med Anna och Sofia!

  Gilla

 3. Lindblomman skriver:

  Jag förstår att ni vet att det är Assanges som står anklagad i Sverige, dock har ni råkat skriva Snowden.

  / Lindblomman

  Gilla

 4. Erik skriver:

  När du tar upp ”konspirationsteorier” tjänar den här mässande tonen och det här snabba hoppandet från faktasnuttar till förklaringar verkligen inte din trovärdighet. Att presentera de fakta som finns på ett torrare sätt och väl skilja din tolkning av dessa fakta från fakta presentationen vore tillrådligt. Att blanda ihop bägge två gör inget bra intryck.

  Gilla

 5. Josef Boberg skriver:

  Så länge som det finns Liv i oss av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens alla länder – så finns det hopp ❗ – som jag ser det.

  I o f s så kan jag ha fel i det – men det kan jag ej föreställa mig att jag har.
  Vad tror Du ❓

  Gilla

 6. m.m. skriver:

  Ja, han sitter på den hemska sanningen o vill inte skada sina landsmän, samtidigt som den fungerar som en livförsäkring. Men den hemska sanningen kommer att sippra ut när verkligheten kommer ifatt undernivåerna. När fotfolket inte längre kan mutas. När Dollarn inte är värt papperet längre. När skurkarna flyr med med sitt GULD kommer många att bli besvikna.

  Gilla

 7. Bergfalken skriver:

  Erik !! Läs vad hon skriver istället för att fjanta med med petitesser som en nerrökt politiker .
  Jag säger bara …..OJ !

  Gilla

 8. Brage Norin skriver:

  Falsk informationen sköljer ner över oss som ett surt regn av små lögner. Men ibland faller gulddroppar ner – droppar av sanning. Att samla ihop gulddropparna i en bägare och lägga ut dem på bordet – då börjar sanningens mönster att synas. Att söka sanningen är många gånger inte enkelt. Ibland är det omöjligt att som en blodhund följa ett tydligt spår. Det betyder inte att man ska ge upp. Jag tvekar inte en sekund på att jag har rätt i sakfrågan.
  .

  Gilla

 9. Benny skriver:

  Ja, nog känns jakten på Snowden betydligt överdriven från USA:s sida med tanke på graden av det han släppt, så något annat måste ligga bakom. Valfusket som gjorde att Bush kunde bli president gjorde att det var lättare för de egentliga makthavarna i USA att agera än om Al Gore hade vunnit valet, som att starta krig och annat fuffens då den måttligt begåvade Bush knappast hängde med i svängarna. Något måste även hänt när Obama blev president för en så snabb politisk kursändring som han gjorde trodde man inte var möjlig. Att svika sina väljare på det viset han gjort tyder på att något är fel. Redan 2009 började man ana att något inte stod rätt till och de senaste tidens händelser belyser väl att farhågorna var korrekta. Nu återstår bara för Europas korkade politiker att göra samma analys och börja distansera sig från gangsterväldet i Washington. Fast det lär väl inte hända så länge de står på CIA:s avlöningslista precis som Tony Blair gjorde. Han kan nog stå ut med kritiken och ropen för åtal om konspiration för att starta kriget i Irak, som nog bara blir en luftpastej, i alla fall så länge de etablerade partierna i GB har makten.

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Erik: Och vem bryr sig om vad en anonym tycker! Prettokommentar som inte säger ett jota!

  Gilla

 11. MetalHeadViking skriver:

  Ta det som kommer ur Greenwalds mun med en nypa salt. Han har tidigare avslöjats av Sibel Edmonds på Boiling Frogs Post (BFP). Jag skrev om detta i vintras.

  http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/2014/01/bilderberg-2014-nasta-for-greenwald-och.html

  Intressant är också att Steve Pieczenik (f d CIA) menar att Snowden är en trippelagent. Hans uppgift är att så småningom återvända hem och leda en ”medborgarrättsrörelse” som ska kämpa för ”cyberrättigheter” gällande integritetsfrågor och andra frågor rörande internet. Kontrollerad opposition enligt Pieczenik.

  ”He´s one of our boys” säger han. (Alltså CIA:s pojkar).

  Återstår att se om det han säger är sant. Men när man börjar snacka om trippel- och kvadrupelagenter, så börjar det blir lite väl avancerat, lite väl ”cloak & dagger”.

  Gilla

 12. Lasse skriver:

  Alla som kan tänka vet ju redan att 9/11 var en false-flag operation. General Majoren Smedley Butler, skrev i sin bok ”War is a Racket” på 1930-talet, att alla krig som han undersökt de senaste 200 åren ALLTID hade startats av en false-flag operation. När det gäller 9/11 så är händelsen full av konstigheter, dansande och filmande israeliska agenter, byggnad 7 som aldrig träffats av ett plan sprängs på eftermiddagen, etc, etc, etc. Att denna mycket spektakulära händelse inte skulle vara en false-flag operation som kickstartar ”War on Terror” helt enligt neo-cons PNAC plan är 0% sannolikhet enligt mig. Kan vara intressant att notera att senaste Gaza kriget startades på grund av att tre judiska ungdomar dödats som Hamas fick skulden för, en false-flag enligt Smedley Butlers teori. Det är helt enkelt praktiskt med false-flag, man bestämmer själv när, hur och varför ett krig mot fienden skall startas.

  Men jag tror inte att neocon sionisterna är särskilt rädda, vilka bevis Snowden eller Assange än har om 9/11 så kommer de att misskrediteras fullständigt när det västerländska media maskineriet går igång, en infrastruktur på 100-tals miljarder dollar. Media kommer att hävda att det är total lögn, en konspirationsteori och att alla bevis är förfalskade och att Snowden är mentalsjuk, en mytoman som gör allt för att få uppmärksamhet eftersom hans mor aldrig älskade honom. Det kommer att spöregna av artiklar, TV program och filmer som bevisar vilken total lögnare Snowden är. De som tror på honom är 9/11 förnekare, anti-amerikanska och fiender till USA och de kommer att förlora sina jobb. Ungefär så.

  Gilla

 13. MetalHeadViking skriver:

  Det som aldrig nämns om 9/11 är DGSE:s inblandning via Nudet börderna. De ”dansande israelerna” var där för att filma ”the event”, som de sa själva. De var ju MOSSAD. Nudet bröderna gjorde exakt samma sak. Men dom jobbade åt DGSE. Men ingen pratar om dem.

  Anledningen är att man därmed döljer den franska inblandningen i 9/11, via Bombardier i Kanada. Quebeq är ett starkt näste för DGSE, och det är därifrån man gav ordern att utföra terrorattackerna.

  9/11 planerades i Paris. Fransmännen ville ge igen för sabotaget som deras Air France hade drabbats av. Det förklarar varför man använde sig av American Airlines under attackerna. Men fransmännen fick hjälp av Putin via tyskarna. Och då kommer man in i Kursk-ubåtens katastrof (sommaren år 2000). Missilerna försvann, precis som Dimitri Khalezov avslöjade. Och det var dessa missiler som sedan användes i terrorattackerna den 11 september 2001.

  Gilla

 14. Helena Palena skriver:

  Soppan är grumlig men klarnar mer och mer! Trippelagent! Hur står man ut med sig själv då? Man blir förmodligen indragen mer och mer i nätet och till slut kommer man inte loss. Förmodligen samma med Assange. Men vad Putin vann på 9/11 kan man undra?

  Gilla

 15. Lasse skriver:

  MetalHeadViking, måste medge att jag aldrig hört om inblandning av Frankrike, Ryssland, Tyskland eller bröderna Nudet. Har svårt att se vad dessa länder skulle vinna på attacken. Israel har mycket att vinna på attacken, amerikanskt krig mot Israels fiender, araber/muslimer. CIA och militärkomplexet i USA vinner också mera resurser med en ny fiende att bekämpa under lång tid.

  Men berätta gärna mer om saken, man måste vara öppen för ny information och logik när man lägger det geopolitiska pusslet.

  Gilla

 16. Lasse skriver:

  När man tröttnar på att höra alla lögner och floskler våra ledare producerar så är Ken O’Keefe underbart uppfriskande att höra, sedan kickar intervjuerskan igång testosteron produktionen ordentligt, 🙂

  Gilla

 17. MetalHeadViking skriver:

  Kolla upp dokumentärfilmen ”The Darker Side of 9/11 and the French Connection” från 2011 om 9/11. Jag la själv upp den på min sida för något år sedan.

  http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/2013/09/sanningen-bakom-911-attackerna-och-den.html

  Funkar inte länken, så kan ni gå direkt till den 3 timmar långa filmen som förklarar alla detaljer om varför Frankrike, Tyskland och Ryssland var de som planerat 9/11, ett år innan de skedde, alltså år 2000. Och utförde det hela med hjälp av inhemska förrädiska element inuti USA.

  Det är viktigt att förstå att Israel och USA är lydstater som lyder under CFR och Georgetown University. Vilka i sin tur lyder under Washington Korporationen som är den som styr MIC. De Europeiska stormakterna är mäktigare än USA, som är dess front.

  Dimitri Khalezovs förklaring är den absolut mest logiska. Putins Kursk-missiler var de som krossade Pentagon.

  Gilla

 18. Kjelle Skogåsbo skriver:

  Det här är sånt som alla länder sysslar med, i stor eller liten skara. Om nu Snowden skulle avslöja en massa hemligheter, så kommer det knappast göra världen något bättre, kanske blir det till det sämre. Skall det bli någonting riktigt bra av sådana här hemligheter, så måste alla länders liknande hemligheter avslöjas, och detta kommer inte att ske.

  Gilla

 19. Benny skriver:

  Kjelle, det känns som USA har många fler otäcka hemligheter än andra nationer att dölja. Länge har man i USA skrävlat om sin i egna ögon förträffliga demokrati och sin påstådda godhet men allt är ju numera avslöjad som ett gigantiskt falsarium. Om Snowdens avslöjanden kan göra världen en gnutta bättre med att avslöja denna paria bland nationer som kallas USA desto bättre. Inte konstigt att USA skaffat sig så mycket vapen att resten av världen inte vågar ingripa mot denna nation styrd av gangsters. Förhoppningsvis så kommer USA:s egen befolkning snart att vakna och göra sig av med de kriminella härskarklanerna som ställer till med så mycket elände i världen.

  Gilla

 20. Maja Dacke skriver:

  Pojkar, har ni ägt ett sådant där litet flygplan då man står på marken och via en mickapär styr det som man vill? Sådana finns sedan länge i stora flygplan, typ Boeing m fl – kallas autopilot etc som piloten i planet inte kan manövrera.

  Tänk!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.