Vilket jävla gnäll i medierna om OS! Ryssland & Eurasien är på G! Ombytta roller

Vilken negativism i medierna om OS! Ryssland och Eurasien är på G! Lyssnade på Ekot igår och rapporten från Maria Persson Löfgren. Studireporten frågade henne i negativa ordalag om det verkligen blev någon invigning och om det kunde vara något. Herregud vilket rysshat i medierna. Så här skriver Gudmundson: ”Putins erbjudande till folket är istället en känsla av återvunnen storhet. En rättmätig plats i historien. En rysk revansch. De olympiska spelen i Sotji är en beklaglig byggsten i det projektet.”

Grattis Kalla till silvret på OS:s första dag i Sotji! Ni som inte förstått än att världen gått in i en ny fas kan läsa  inlägget Ombytta roller. Se nedan. Ändå fortsätter våra medier att hylla Obama och håna Putin!

Varför Ryssland är bättre än USA

Putin mobbas i Svd

dn dn svd svd intressant

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Vilket jävla gnäll i medierna om OS! Ryssland & Eurasien är på G! Ombytta roller

  1. Stig Palm skriver:

    Rysshatet? är vill konstigt nog inte kommunister utan alla dessa bögar som nu breder ut sig på alla håll och kanter. Verkar snart som att heterosexuella är avvikande?

    Gilla

  2. Helena Palena skriver:

    Stig: I västerländska massmedier, och inte minst i Sverige, har bilden av viss rysk lagstiftning som ”anti-gay” spridits som en del av den massmediala krigföringen mot Rysslands regering:
    I propaganda mot Putin dillar man i folk att man t.ex. inte får vara bög i Ryssland vilket inte är det minsta sant. Vad som finns är en relativt ny lag mot sexuell indoktrinering och ofredande av minderåriga.
    I USA har man lagar mot homosexualitet i 12 stater. Hör man något om det i våra medier?

    Gilla

  3. Jan During skriver:

    Kan man inte bara stänga ner Ryska Ambasden I Sverige och skicka alla Ryss kramare och Ryssar på omskolningskurs i Sibiren. Borde göra värden till en bätter och vackrare värd.
    För övrigt så verkar Puttin lida av kronisk bög noja, inte för jag älskar dom.
    Undrar om detta kan ge virus på datorn?

    mvh
    Jan

    Gilla

  4. Helena Palena skriver:

    Kan man inte bara lata Ryssland o Co fa vara ifred! Kan inte EU/USA inse att Putin sitter med trumf pa hand? 😛

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.