Lena Arenbjörks maktfullkomliga roll

Lena Arenbjörk

Råkade se reprisen om Alice Babs och hennes tvångsförvaltarskap sent igårkväll. Där tonade Lena Arenbjörk – förvaltaren – fram som den värsta Kafka- eller Gulagfigur. Hon riktigt njöt av att bestämma över Alice Babs liv. Vilka Alice Babs skulle få träffa bestämde hon enväldigt. Jaha! Sen fick man höra Alice Babs själv prata och tala om hur hon ville ha det. Lena Arenbjörk är förvaltaren som beskylls för att inte tillåta Alice Babs att träffa Jan Malmsjö och andra bekanta. Men Arenbjörk hävdar att hon inte accepterat sin medverkan i SVT:s omdiskuterade ”Dokument inifrån”. – Jag är grundlurad, säger hon.

Skulle inte tro det. Se filmen och bedöm själva. Denna Lena Arenbjörk verkade som sagt var njuta av sin maktposition. Alice Babs vänner träffades utanför det boende i Nacka som Alice bodde på. Alice hade överklagat tvångsförvaltarskapet. Men det tog inte myndigheterna hänsyn till. Vännerna sjöng och spelade på gräsmattan. Då drog personalen ner rullgardinerna och stängde fönstren. Hade det funnits något hjärta hade man istället öppnat fönstren så Alice kunde höra på sången. Så hon kunde få bli lite glad istället för isoleras från omvärlden. Men nu lever vi i Sverige – som är att liknas vid lilla Sovjet. Så glöm det! Eloge till Anna Lena Lodenius och filmaren Lotta Hellman som knåpat ihop det hela så vi få ta del av maktövergreppen som pågår i vårt land.

expr expr intressant

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Lena Arenbjörks maktfullkomliga roll

 1. Rune skriver:

  Men vilka har tillsatt denna ”förvaltare”? Det måste ju gå att byta ut henne? Vad säger Alice Babs barn?

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Rune: Enligt dottern Titti får Alice träffas sin familj och dom vänner hon vill när hon vill. Verkar lite skumt för när man hör Alice själv tala så vill hon inte ha förvaltare. Men det kan ju vara så att familjen är rädd om arvet och tror att Alice ska lova och ge bort saker och ting till besökarna. Inte vet jag. Men när det kommer till pengar och arv kan människor uppföra sig mycket konstigt.

  Gilla

 3. Anita Sjögren skriver:

  Hennes barn bor knappast i närheten. En i Australien, en i Kanada och Titti i Norrland.
  För mer information läs: alicelevandebegravd,blogg.se
  Missa inte Alice egen inlaga till tingsrätten!

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Anita: Det känns som det är en hund begraven. Som om det vore skönare att ha morsan inlåst så hon inte hittar på något hyss. Ska läsa inlagan!

  Gilla

 5. christer Wahlgren skriver:

  Arenbjörk är ju för fan både psykopat och kriminell. Hon är polisanmäld av andra anhöriga p g a oegenrtligheter med huvudmäns pengar. Otroligt!

  Gilla

 6. Pingback: Bryr sig någon om Alice Babs vilja? | jerryolsson.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.