Ett våldtaget folk kan väl aldrig vara rasister! Anonyma tvingas visa sitt rätta jag i Rasist-Expressen!

Sicken blås! Lurad! Förvirrad! Förljugen! Förbannad!
Sicken blås! Lurad! Förvirrad! Förljugen! Förbannad!

Människor som skriver anonymt på alternativa sajter gör det för att man inte törs säga vad man tycker öppet. Allt som går emot invandringen ger en nämligen epitetet Rasist! Men med detta enorma inflöde av människor som skett dom sista åren är det väl inte konstigt om svenskarna ljuder upp och vill tala om vad dom tycker! Egentligen är väl MSM rasistiska mot sitt eget folk svenskarna som inte talar klarspråk och låter sanningen komma fram. Det finns PK-människor och t o m journalister (Helle Klein) som t o m tycker att fakta som publiceras är rasistiskt. Tänker på annonsen i DN  om invandringen.

Här är de anonyma skribenterna avpixlade som skriver på dom s k rasistiska sajterna ”Expressen kan avslöja att tusentals hittills hemliga identiteter har läckt ut.” Man får klicka på dom avpixlade bilderna och fram stiger tio SD-människor och en moderat. Hur gick nu det här till? Varför är man så korkad att man uppger sin e-mejladress när man loggar in kan man undra. Hur fick Expressen tag på människorna bakom nicken? Har dom ett avtal med Disquis eller vad?

Här är nicken som dom uthängda har skrivit under: deleted, Malmoman64, Nils Dacke, Baaaarnen, bilbobagger, Kultainen, humanalltoohuman, Folkkultur, Micke1, rwlindberg och shejken.

Vi människor lider av nyfikenhet och nu får Expressen massor med besök. Det är det som är meningen. Vi uppmanas mejla tips till David Baas eller Christian Holmén. Frågan som stannar kvar i mitt sinne blir dock: Vilka är dom största rasisterna? Förresten vilket jävla ord. Ett våldtaget folk kan väl aldrig vara rasister!

Expressen intressant

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Ett våldtaget folk kan väl aldrig vara rasister! Anonyma tvingas visa sitt rätta jag i Rasist-Expressen!

 1. Pingback: ”Ett våldtaget folk kan väl aldrig vara rasister!” | Gotiska Klubben

 2. svensson skriver:

  Det här avslöjandet ger stor s.k ”buzz” ett par dagar. Men på sikt? Jag tror inte folk i gemen bryr sig så mycket.

  Vi får väl se hur det går för Sverigedemokraterna i EU-valet i maj. Det blir den viktigaste mätaren på denna affärs effekt. Såvida det hela inte är helt glömt vid det laget.

  Gilla

 3. Sofia skriver:

  Väl rutet, Helena!
  Kram till dig!

  Gilla

 4. Pingback: AN: Expressen avpixlar | Arab Nyheter

 5. Helena Palena skriver:

  Svensson: Ju mer media spelar ut rasist-kortet desto slitnare blir det. Det blir för mycket helt enkelt. Känsla av ”men vi svenskar då” blir desto större Det folk skriver blir som en spegel av vad MSM har sänt ut under dom sista 30 åren. Skit ut – skit in!
  Men att folk skriver så fula saker när dom är anonyma är konstigt. Varför så grovt? Undrar om folk på Flashback t ex är rädda nu. Men kanske den där Researchgruppen inte kommer åt Axelsson för han har ju sin domän utomlands. Ja, inte vet jag. Men jag tror många är nervösa nu som skrivit anonymt på nätet.

  Sofia: Att inte fler ryter tillbaka är konstigt. Nä, rädslan är så stor. Tack för kramen! 😛

  Påtår: Ja, förmodligen!

  Gilla

 6. Angela skriver:

  Hej Helena. Hinner inte att titta in så ofta på din blogg. Men såg din kommentar på twitter så jag tänkte jag skulle läsa hela. Har besökt din blogg ett par gånger och tycker den är jättebra. Saknar dig på snaphanen. Allra första gången jag la märke till dina kommentarer var på politikerbloggen. Malin Palin och Helena Palena. 🙂 Det var länge sedan jag slutade skriva där. Jag visste inte att du hade en egen blogg. Upptäckte inte det förrän du skrev på snaphanen. Lite vid sidan av.

  ”Rasistkortet” används utomlands också. Man började först använda det i USA. Så man har samma agenda i hela västvärlden. Förmodligen skall Sverige tjäna som ”skolexempel”.

  Kram på dig och kämpa på. Du behövs!

  Gilla

 7. elina skriver:

  Rasist och spara är ord – bland andra – som har förlorat sin betydelse och slängs fram lite överallt utan mening och innehåll. Ordinflation.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.