Tobias Billström vill kliva av! Är han blåögd?

Tobias Billström Tobias Billström ser blond ut. Men har han blåa ögon. Nä, kanske inte. Men det kan inte vara lätt att hålla tungan rätt i mun hela tiden. Och så kom det där om 60-åriga damer, att det inte är dom som gömmer papperslösa. Det är andra än blonda och blåögda. Det räckte för att hela medie-Sverige skulle gå i taket. Många undrar varför inte Billström får kicken. Jag tror däremot att Billström vill kliva av och hans ordval helt enkelt var freudinska slippar. Billström har beslutsångest. Men Reinfeldt knuffade inte ut honom. Billström pudlade och bad om ursäkt. Det kan inte vara lätt att vara politiker i dessa tider. Ingen går säker. Vem som helst kan när som helst åka dit för ingenting framgent. Det är kört för Sverige.

Tobias Lennart Billström är född 27 december 1973 i Malmö. Han är (moderat) riksdagsledamot sedan 2002 för Malmö kommun och migrationsminister i regeringen Reinfeldt sedan 6 oktober 2006. Han var också tillförordnad arbetsmarknadsminister efter Sven Otto Littorins avgång den 7 juli 2010 fram till 5 oktober 2010. Billström har en Master of Philosophy in Historical Studies från universitetet i Cambridge och fil mag i historia från Lunds universitet. Hans uppsatser i historia berörde ämnesområdet brittisk kolonialhistoria, särskilt tjänstemän förlagda i Indien och Jamaica. Billström har under i sin tid som migrationsminister styrt om invandringen till arbetskraftsinvandring som ökat kraftigt under hans tid istället för asyl- och anhöriginvandring. Kolonialhistoria i all ära – men kan man inte se det som händer nu att det är en slags omvänd kolonialism. Vi blir i vår tur invaderade av främmande krafter men vi får inte säga något. Vi får inte ha synpunkter på att Sverige är det land som tar emot mest med ”främlingar” i förhållande till vår befolkningsstorlek. Och blond och blåögd ska man helst inte vara (inte ens i sitt eget land.

dn dn svd svd svd intressant

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Tobias Billström vill kliva av! Är han blåögd?

 1. Magnus99 skriver:

  fy fan för nya moderaterna

  Gilla

 2. livsglimtar skriver:

  Ärlighet är det farligaste som finns i politik ….

  Gilla

 3. stefan skriver:

  Vi är alla byggstenar i korthuset och då är det inte lönt att diskutera vilka grupper som är belastande jämte vilka som inte är det. Politiken ska handla om hur eller om vi ska engagera oss tillsammans om vi nu vill ha energi typ men det är kanske inte säkert vi vill ha det merparten kanske faktisk leva som grottmänniskor speciellt i städerna. Och mat produktionen tja den löser säkert var och en själv på bästa sätt ! Säkert är det så.
  Det ända jag hört av politik är agendor och de i sig är ju inte glasklara och det är väl skäl för det antar jag så brukar det välan vara när de inte riktigt vill säga sin mening vad de vill egentligen.
  Samhället är vad det är och politiskt finns inget mer en så är det dåligt så är det inget mer en så ungefär och allt står still eller delar på sig högst för de flesta mindre av kakan blir det av delningen.
  Människor är hur som helst människor och oavsett var de kommer ifrån så är behoven i stort sätt de samma så egentligen borde behovet vara grund för vad för arbete som finns så vad är då problemet.
  Alltså mångd mer eller mindre blir ju då ifall allt bara är förnuft bara mer eller mindre arbete och i medeltal då mängd arbete lika med mängd folk så vad är problemet då?
  Jo det är så klart hinder för att vissa ska ha förtjänst för dessa hinder och andra då så klart ska inte komma över hindren och varför ska det va så då? Vad är problemet osv ,vi kan forstsätta skriva i samma rytm hela natten lång och fråga efter problemet och alla vet ju vad det är och det är ju att det finns en sketen klick som tycker att de ska rätterligen vara för mer en andra och genom det så klart äga andras värde. Det sorgerliga är att merparten köper det och även ser upp till dräggen.
  Det är problemet.
  Självklart skapar det bara hat om invandrare ska ses som något vad jag inte riktigt fattar men ändå ,min pappa är svensk född och hans mor var från småland om det är svenskt är jag inte säker på för det är ju olikt det ända ställe man pratar riks svenska på vilket är stockholm ,min mor va från tyskland men det är väl godkänt liksom ,enligt normen då som förklaras i invandrar tramset är jag invandrar barn fast jag är född i Sverige , de som inte fattat det hela kan ju börja läsa lagen om saken och finna hur förbannat löjlig den ter sig.
  Så vad är problemet nu igen da!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.