Palme var ingen pedofil! Hemligstämplade för att skydda Geijer och andra höjdare

Igårkväll såg jag Call girl. Den var bra. Snabbt tempo och autentiska kläder och bilar från 70-talet. Filmen som inte är en dokumentär pekar ut Thorbjörn Fälldin och Olof Palme som horkunder. Det var stundtals svårt att höra vad som sas. Det röktes oavbrutet och hela tiden. Alla blossade. Inne och ute.

Magnus Krepper spelar rollen som statsminister i filmen Call girl. Namnet Olof Palme står aldrig men det behövs inte. Deanne Rauscher skrev en bok som pekar ut en massa män som horkunder i Doris Hopps bordellhärva. I filmen heter hon Dagmar Glans. Vi får se hur sossarna förlorar valet 1976 och hur han som spelar Thorbjönr Fälldin tar plats som statsminister. Den rollfiguren har också varit i sänghalmen med en hora i en tidigare scen. Deras namn nämns dock aldrig i filmen. Ebbe Karlsson rantar runt och infiltrerar och täcker upp. Han spelas av killen som gör Anders Assing i danska serien Lykke.

Mikael Marcimains film har nu anmälts till Justitiekanslern. Med all rätt tycker jag. Pekar man ut folk som denna film gör måste man ha på fötterna med tanke på Olof Palmes familj. Thorbjörn Fälldin lever men det är ovanligt tyst i media om hans roll i härvan. Enligt anmälaren förekommer faktauppgifter i filmen som skulle kunna utgöra grovt förtal av Olof Palme. Bakom anmälan står en privatperson. Justitiekanslern har ännu inte beslutat om förundersökning ska inledas. Leif GW Persson deltog i undersökningen på 70-talet och han är helt säker på att Olof Palme är oskydlig. Dock såg Palme till att hemgligstämpla hela materialet när han såg vilka höjdare som deltog i härvan. Han ville bl a skydda sin justitieminister Lennart Geijer. I filmen får vi se en hög polischef som horkund och som sen försöker sabba polisernas utredning för att skydda sig själv.

Dagmar Glans använder sig i filmen av underåriga flickor som är placerade på ett hem utanför Stockholm. I slutet på filmen känner Iris 14 år igen sina kunder i valdebatten på tv och bryter ihop på sitt tredje behandlingshem under kort tid. Filmen har då i två timmar följt hennes väg nerför trappan till Stockholms undre värld. Vi får se hur hon bryts ner och hur svårt det var att ta sig ur det hela. Den verkliga Iris heter Eva Bengtsson som nu trätt fram och berättar sin historia. Frågan är om man kan minnas detaljerat det man varit med om för så länge sedan. Har man legat med en kund, blivit utnyttjad mot sin vilja mot pengar så tror jag att man aldrig kan glömma en sån människa. Filmen slutar med att vi får se hur Iris efter att ha brutit ihop blir inkastad i en isoleringscell. Märkligt hur elakt det får bli i vården. En sån ung flicka hade ju behövt få prata. Få kärlek och värme. Istället mörket, ensamhet, kyla och isolering. Vem blir hjälpt av sånt?

Filmens Dagmar Glans blir frikänd. I själva verket blev Doris Hopp dömd till två års fängelse för grovt koppleri. När det gäller Palme vill Leif GW se papperen på bordet. De papper som bortom varje rimligt tvivel bevisar att Olof Palme inte bara var statsminister utan även personligt involverad med grova organiserade brottslingar, horkund och pedofil.

Utnyttjandet av människor pågår hela tiden. Säger bara den höge polischefen Kapten Klänning. Vilken tur att en sån stoppades på väg in som han var på ett hotellrum i Falun för ett möte med en annan 14-årig flicka. Med väskan full av sexredskap.

svd svd dn intressant

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Palme var ingen pedofil! Hemligstämplade för att skydda Geijer och andra höjdare

 1. annhelenarudberg skriver:

  Ja vad ska man tro? Jag hoppas verkligen Mårten Palme anmäler eländet. Annars påstår ju skådespelerskan Shirley MacLaine att hon och Palme var ett kärlekspar. Och att de har varit det i tidigare liv också. Men det är en helt annan femma.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Hur skulle du själv göra om du var i barnens sits? Anmäla så klart. Det är ett grovt påhopp i filmen på Palme och Fälldin. Märkligt att det är så tyst om Fälldin. Kan bero på att han lever. Det påstås ju också att Palme hade ett förhållande med en Rotschild. Ja, vad ska man tro?

  Gilla

 3. Catarina skriver:

  Hej Helena!
  Jag såg filmen häromdagen och tycker också den var välgjord och det är häpnadsväckande att faktiskt inse hur långt vi har kommit med kvinnosynen på bara 35 år. Jag har hittat ett intressant blogginlägg med tanke på spekulationerna om Palme:
  http://www.jallai.se/2012/11/call-girl-bordellaffaren-vad-hande-i-verkligheten/

  Gilla

 4. MetalHeadViking skriver:

  Olof Palme är skyldig ingen snack om den saken. Leif GW borde skämmas! Eva Bengtsson förklarade redan detaljerat hur det hela såg ut. Så väl SÄPO som polisen tvingades tillslut bekräfta att Olof Palme faktiskt var en av Doris Hopps kunder. Och han gav sig alltså på Eva Bengtsson.

  Världen Idag har flera artiklar om detta. Jag har även skrivit på min blogg. Av någon anledning fortsätter svensk PK-media att försvara pedofilen Palme.

  Gilla

 5. Antonia skriver:

  Såg inte filmen, men det blir intressant att följa utvecklingen.

  Gilla

 6. Antonia skriver:

  Men det skulle inte förvåna mig ändå om det var nån sanning i det. I den tiden klarade man sig undan det mesta, då media var snällare än idag och småfolket var räddare en idag.

  Gilla

 7. film kritiker skriver:

  Palme hade mycket konstiga saker för sig och var en falsk figur.

  Vad som är sant eller falskt är det få som vet med säkerhet.

  Om det skulle visa sig att Olof Palme verkligen var
  en pedofil, så skulle det inte förvåna mig ett dugg.

  Det Olof Palme skulle gjort om han hade haft rent mjöl i påsen
  var att lägga alla pappren på bordet.

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  film kritiker: Att ligga med en tjej som är 14 år och som ser äldre ut kan inte vara detsamma som att verkligen vara pedofil – d v s känna sexuell lust till förpubertala och ej uvecklade barn. Om Palme är skyldig till detta har han gjort en olagligt handling. Fel att kalla honom pedofil.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.