Kackerlackor! Släpp borgar(S)tämpeln!

SD tycks vara fritt villebråd. Ida Nilsing skriver en ledare som illustreras med en teckning av Kjell Nilsson-Mäki som visar Jimmie Åkesson krypande på marken som en kackerlacka. Medan en figur sprutar gift på krypet. Ja, ja! All publicitet är bra i dessa tider. Nu kommer SD att öka och det var ju inte vad Nilsing hade tänkt sig. Hon framställer SD mer eller mindre som nazister. Förvirrad hönshjärna? Nä, det är att förolämpa mina höns!

När den amerikanska mat- och läkemedelsmyndigheten FDA granskade dem som levererar mat till flygbolagen avslöjades ett omfattande matsnusk. Man fann kackerlackor, mygg, musbajs och smuts. Nästa gång jag flyger, om jag flyger, tänker jag bara dricka!

Nya Moderaterna är sossigare än sossarna själva! Tänk så lätt det går att lura massan med nya ord. Varför kan inte sossarna kalla sig SocialModeraterna rakt av. Allt har flutit ihop och det spelar ingen roll vem som styr eftersom alla huserar under den verkliga makten: Banken!

svd svd dn dn intressant

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Kackerlackor! Släpp borgar(S)tämpeln!

 1. Så är det. Banken styr!

  Gilla

 2. Josef Boberg skriver:

  ”Nya Moderaterna är sossigare än sossarna själva! Tänk så lätt det går att lura massan med nya ord. Varför kan inte sossarna kalla sig SocialModeraterna rakt av. Allt har flutit ihop och det spelar ingen roll vem som styr eftersom alla huserar under den verkliga makten: Banken!

  Japp… 😥

  Gilla

 3. Pia skriver:

  Tack för detta inlägg. Bankerna är våra styrandes nya arbetsgivare.
  Vad vi tycker och vill är för länge sedan bortförhandlat. Nya lagar är svåra att stifta men
  när det gäller att göra lagändringar som begränsar skattebetalarnas insyn ……ja, då går det fort som farfar….
  Socialmoderaterna.. utmärkt namn …. de har hållt varandra i händerna så länge nu att det snart är dags för ett sammangående.

  Gilla

 4. mrmhalland01 skriver:

  Ja, bankerna är den reella maktfaktorn i hela väst-världen.
  Att de skapar pengar ur det blå och tar ränta på luft är naturligtvis sant, men, de har hållit på så länge nu att ingen kan avgöra vad som är luft och vad som är riktigt kapital.
  Med en knapp-tryckning kan luft (på pappret) bli kapital.
  Annars vore det ju intressant att straffbeskatta ”Luft-pengar” tills all luft har pyst ut.

  Men, som sägs här, det spelar ingen roll vem som styr.
  De har samma agenda, nämligen att sko sig personligen så länge de sitter vid makten.

  Gilla

 5. stefan skriver:

  Bankerna styr även U ländernas reala tillgångar att slava under. Studera denna sida lite och tänk själva utan någon kultur som tänkt åt er eller politik eller vad kalla gojan.
  Din egna tanke är ditt tempel har du lårt dig allt och aldrig tänkt då är du en kulturell handling bara (zombie)
  http://www.kommers.se/

  Gilla

 6. stefan skriver:

  Ursäkta lärt och inte lårt da, hehe. Men lårt låter inte alls så dumt ,ny dialekt kanske.

  Gilla

 7. stefan skriver:

  kommers.se kan leda genom ord att söka på då till sånt här att studera hmmm
  Europa 2020

  Europa 2020 är EU:s tillväxtstrategi för de kommande tio åren.
  I vår föränderliga värld hoppas vi att EU ska bli en smart och hållbar ekonomi för alla. Vår strategi ska hjälpa EU och medlemsländerna att uppnå hög sysselsättning, god produktivitet och stor social sammanhållning.

  EU har fem överordnade mål för sysselsättning, innovation, utbildning, social sammanhållning, energi och klimat. De ska uppnås före 2020. Varje medlemsland har antagit egna nationella mål för respektive område. Konkreta åtgärder på EU-nivå och i medlemsländerna ska bidra till ett lyckat resultat.

  José Manuel Barroso
  Ordförande för Europeiska kommissionen

  http://ec.europa.eu/europe2020/index_sv.htm

  Och ärligt när jag försöker hitta på allsmäktiga sidan om dessa ord mera så finner jag ingenting och med ingen ting annat en de vanliga politiska orden jobb och si så vad vi ska prioritera men aldrig mer konkret liksom en plan måste ju vara grundad i något annars är det bara luft. Och det känns väl igen.
  Men vem vet kanske kan de förföra svagsinta ännu ett varv.

  Menar så här skulle jag försöka få näring till mina ideer så lär det till att ha även finans planen klar och i dessa mu8mbos så behövs bara ord och ingen handling i papper eller verklighet.
  Bara skatter löser allt får jag det till när jag ägnat några minuter på den här skiten alltså det jag länka till och mer gödslar inte jag tid på sånt skräp. SÅ klarare en så kan jag väl inte vara med mitt förtroende.

  Gilla

 8. stefan skriver:

  Alltså om det ska uppnås före 2020 så borde ju vi vara upplysta som stjärnor eller hur eller hur ska vi annars nå dessa mål. Think it over and kick the shit out.

  Gilla

 9. stefan skriver:

  Alltså vad vill jag se för att ha en tro på ett mål om en god globaliserad hmm värld.

  Jo jag vill se besluten för projekten/dvs investeringarna och hur de ska genomföras typ lagring av energi i atomer med fotoner för att expandera ut elektroner typ som man gör då så kallade värsting värsting bomber gama bomber men i gott syfte så klart och exakt hur kommunikationen ska streckas mellan och kraft verk som ska ta vara på energin för lagring av kärnavfall, med vad hänvisning till ritningar alltså och vad som betalats och vilka resurser som ska användas i naturtillgångar och så vidare inget trams snack av övergödda snubbar i kostym.
  Allts¨å det tycker jag är rimligt när vi nu ska nå dessa mål före 2020 det är snart bara 7 år kvar å hur mycket av detta skulle hinnas. Så det bara skriker bedrägeri i vanlig ordning.
  Fasen man blir förbannad så fort man bara försöker finna ett jävla konkret svar från dessa mumbos.

  Och surare blir man ju när en massa av massan faktiskt går på sånt. Om folk inte vaknar så är vi körda. Det finns ingen framtid om inte alla vaknar och säger ifrån. Nu får det fasen vara nog på fjanterierna.
  Det är verkligheten som räknas och där finns inget förankrat av mumbo käftarnas svammel.
  De svamlar för att bara ha sin position och det är det ända de vill förankra.
  Och med ett sånt tungt diktator ankare så vi har ingen chans att släppa loss sen.

  Gilla

 10. If you want to get social bookmarking backlinks that will help skyrocket your website search engine ranking straight to the top, check out this site http://socialbookmarksubmission.org/

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.