Imamen i Strömsund är terrorist! Skabb på katten & i samhällskroppen! Svenskarna förnedras av sina egna!

Nu är det inte kul. Tiger har fått rävskabb. Tiger är en röd vildkatt som går omkring i trakten och parar sig. Han är pappa åt Ugglans ungar som föddes i somras. Vi sparade tre som jag skrivit om tidigare: Socker-Muffen, Elsa Russinkvist Beskow och Sunny Tabby Tigra von Uggla. Tiger bor i ett uthus hos ett par i byn. I morse fick han god mat av mig och jag såg att svansen såg konstig ut mitt på. Jag tänkte att han varit i slagsmål. Hade vantar på som tur var när jag tog tag i svansen och tittade. Aj, aj, aj, det var skabb. Håret har börjar lossna och huden syntes. Den var röd och illa medfaren. Ja, vi har sett en skabbräv nyligen.

Skabb är en smittsam hudsjukdom som orsakas av ett ectoparasitiskt kvalster (Sarcoptes scabiei för människor). Ordet skabb kommer från scabies som är latin för klåda. Oftast förknippar man skabb med djur, men skabb förekommer även bland människor. Skabb är en parasit som lever utanpå kattkroppen. Det finns flera olika sorter skabb t.ex. öronskabb eller rävskabb. Tyvärr är det mycket smittsamt så hoppas mina katter klarar sig. Ska ringa paret i byn och säga att Tiger måste skjutas. Det blir bäst för honom eftersom skabben är mycket plågsam och ingen kommer att åka med honom till veterinären för behandling. Han är en utekatt som ingen egentligen äger. Han är runt åtta år och hans ögon ser inte heller friska ut. Stackarn!

*******************

Den uzbekiske imam som sköts i Strömsund för några dagar sedan är terrorist. I media antyder man dock att det kan vara ett rasistbrott. Med andra ord ska skulden kastas på oss svenskar. Det ska mycket till innan en svensk skaffar ett vapen för att skjuta en annan. Så långt har det inte gått än. Politisk korrekt rapportering med andra ord. Fler skriver om eländet: Thoralf Alfsson, Julia Caesar och Per Gudmundson. I själva verket är imamen en av interpol efterlyst terrorist som fått uppehållstillstånd i Sverige. Hur kommer Sverige se ut om 50 år om denna invandring får fortsätta? Hur ska det gå för våra barn och barnbarn? Kommer dom att bli andra klassens medborgare i sitt eget fosterland?

Moderaterna har kört fast. Har inget mer att komma med. Så sossarna vinner med all sannolikhet valet 2014. Men det spelar det någon roll? Nej, det kommer bara att kännas skönt med lite nya nunor vid köttgrytan. Men invandringen kommer att fortsätta. Det är bara att erkänna att det inte spelar någon roll om det är rött eller blått block. Allt är ett spel för gallerierna. Det är Bilderbergruppen läs; bankerna och bankirerna som är den verkliga regeringen i västländerna. Med aspiration att ta över hela världen. Kallas NWO = New World Order. Tack för plättarna jävla marodörer!

P.S. Vad vi kan göra är att straffa våra politiker. Sätta lite skräck i dom genom att rösta på SD. Bara att få se deras miner om SD får 25 procent skulle förgylla tillvaron lite. 😛 D.S.

SvD DN DN DN SvD

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Imamen i Strömsund är terrorist! Skabb på katten & i samhällskroppen! Svenskarna förnedras av sina egna!

 1. Stackars katt! Har sett rävskabb hos rävarna här och de blir lite tokiga till slut av att alltid frysa och inte ha päls. Annars är de väldigt vackra. Som tur är har varken hund eller katter blivit smittade av detta. 🙂

  Gilla

 2. ll skriver:

  Skabb går att bota. Tiger behöver tydligen en kur.
  SD 2014.

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Det är synd om djuren. Vissa år är det skabbår. Naturen är sån.

  II: Ja, man kan dra på lite Tenutex. Men vem ska göra det på en vildkatt?

  Gilla

 4. xbenedictx skriver:

  Svensken är ett får, och vill vallas tillsammans med de andra fåren i flocken, än hit än dit, vill slippa tänka, och ta ställning, slippa allt ansvar. Staten är fårägaren och herden är den som för tillfället sitter i regeringen, och vallhundarna är gammelmedia.

  Gilla

 5. Markus Andersson skriver:

  En av mina hundar hade skabb för några år sedan. Jag badade in honom i något starkt schampo och sedan var besvären över. Idag tror jag att de flesta behandlar med Stronghold, och frontline har en förebyggande verkan. Båda dessa preparat är ju lätta att använda, bara en liten kapsel man häller ut på djurets nacke, inget besvär varken för djur eller husse/ matte.
  Ja det där är ganska enkla saker som går att lösa, värre är det med de problem som bara är människornas. Homo homini lupus.
  Som jag har förstått saken så står terroristerna och imperiets makthavare oftare än vi tror på samma sida och de är ju egentligen terrorister hela bunten oavsett om de är statsterrorister eller frilansare som medvetet eller omedvetet följer sin härskares vilja. De nyttiga idioterna med sin oändliga dumhet, får tjäna som omslagspojkar i fulmedia. Härska genom att söndra, att vi inte alla kan se det!?
  Politikerna pratar själva om en ny världsordning men när vi underhuggare citarer dem med något frågetecken efter, blir vi betraktade som extremister, precis som när någon av oss har fräckheten att våga påstå något som är sant.

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  xbenedict: Svensken är särdeles enkel att lura. Vi år så snälla, hemtrevliga och godmodiga. Fina egenskaper. Men, när vi har med skorpioner att göra då står vi oss slätt. Har inget att sätta emot. Har dessutom inga att rösta på som kan välta skiten över ända.

  Markus: Tack för info! Frontline har jag – det är ett spray. Kanske jag skulle försöka få på Tiger lite i nacken rentav. Men det är ju förebyggande. Nu har han ju skabb. Fast jag tror han har det bättre i den eviga sömnen. Vi får se hur vi ska lösa det hela.

  Vad man kan hoppas på i NWO-smeten är att det kanske löser sig själv rentav. På något sätt måste dom straffas som smider och verkar i skuggan. Som förstör för människorna. Hoppas dom själva får en släng av sleven. All chemtrails t ex som sprutas måste ju falla även på dom. Eller är dom aliens som vissa påstår. Såg Reinfeldt i Agenda. Han gjorde en slät figur. Han har inget att komma med för oss i Sverige. Däremot njuter säkert hans uppdragsgivare när samhället dras isär och fattiga blir fattigare och rikare rikare. Borde blogga om hur det ser ut med den växande fattigdomen i USA. Allt som finns over there kommer slutligen hit.

  Gilla

 7. Info skriver:

  SVERIGES RADIO VILL INFÖRA ”HEN” OCH ”HENOM”

  Vad skriver du: ”Han är pappa åt Ugglans ungar”!

  Får man skriva så? Ja, kanske just nu, men i framtiden gäller det att hålla tungan rätt i mun.

  Sveriges radio, en underavdelning av RFSL, ägnade idag, 28/2, ett programblock i P1 morgon dels åt att stödja ett kommande regeringsförslag om ensamstående kvinnors rätt till skattefinansierad befruktning utan inblandning av kända fäder, dels till att propagera för pronomenet ”hen”.

  Från RFSL hade inkallats en upprörd hen, VIO SZABO, som varje dag upplever det som smärtsamt och kränkande, att omgivningen betraktar henne antingen som en tjej eller som en kille:

  http://www.transformering.se/transbloggen?page=1

  Vio Szabo, redan en stor och viktig personlighet i svenskt kultur- och journalistliv och en auktoritet, vars ord eventuella heteromänniskor har att noga lyssna på, deklarerar bl.a.:

  • ”Det började redan när jag var liten. När mina föräldrar sa åt mig att jag var tvungen att leka utan att smutsa ned mig eftersom det var så man gjorde när man var tjej, blev jag rasande. Inte för att jag inte fick leka som jag ville, utan för att de kallade mig tjej.”
  (DN 2011-05-17 i propagandaartikeln ”I allt fler länder väcks nu frågan om rättigheten till ett tredje kön”)

  En Aftonbladet-bloggare, Leifslillarosa, kommenterade samma dag:

  ”Jag vill vara hen – inte hon eller han´ säger Vio Szabo, 26, till DN. Hon och hennes ´flickvän´ (f.d. pojkvän) kräver rätten till ett tredje kön, man ska inte tvingas vara han eller hon, man ska även kunna välja att vara en hen, ty hon känner sig varken som man eller kvinna. – – –

  Nu ska HEN och HENS flickvän skaffa barn. Hens flickvän som tidigare var man har sparat lite sperma på en klinik som de nu ska använda för att få barn. Vio säger att man nog får en liberal syn på kön om man växer upp i en genusmedveten familj, så det torde inte vara några problem för barnet. Vio ser även en anann daglig fördel, hon kan rusa in på både kill och tjejtoan efter behag.”

  Blir ett barn verkligen lyckligare av det sistnämnda? Eller är barn främst hippa inredningsprylar och sexualpolitiska slagträn? Också i tonårsåldern?

  Kommer det att bli förbjudet eller skamligt i framtiden också att säga ”he”, ”she”, ”his”, ”her”, ”er”, ”sie”, ”il”, ”elle” osv.?

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Info: En sak är i alla fall säker: Mitt hönshus är fulla med hen – och en tupp!

  Gilla

 9. Antonia skriver:

  Sverige är en väldigt öppet samhälle och det ska man vara glad för.
  Visst, just nu verkar allt det politiska vara strömlinjeformad, så i praktiken skulle man kunna ha enpartisystem. Alla verkar ju gå åt en och samma mål, och gör de inte det så gör de bara det för att utmärka sig lite inte av övertygelse.

  Gilla

 10. Pingback: Det stör! « skvitts

 11. Pingback: Påtvingad sekretess – hot mot demokratin « skvitts

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.