Tuppkalas: Juholt ljuger! Ahlin trakasserar! Tolgfors bloggar om sin fullträff!

Visst är Juholt jovialisk och kul! Men – kan man ha en ledare med ambitionen att bli statsminister som stundtals slinter på hanen. Som far med osanning för att drämma till Reinfeldt för att få fram att han leder en minoritetsregering. Nej, det kan man inte. Än så länge är vårt lilla land betjänt av hederliga och moraliska knösar in the front line. Juholt använde sig av Svarte Petter-kortet SD för att försöka trycka till Reinfeldt. Men se det gick inte. SD satt inte ens i riksdagen när Juholt använde sig av denna salva vid  Folk och Försvars konferens i Sälen:

Vi har presenterat andra modeller för personalförsörjningen, såväl i försvarsberedningen som i försvarsutskottet. Regeringen valde att göra upp detta med Sverigedemokraterna. Nu kommer de till oss och ber om pengar – ta ansvar för detta själva! Det är underfinansierat.

Mumma för Sten Tolgfors som skriver på sin blogg:

Nej Juholt. Sverigedemokraterna satt inte ens i riksdagen när försvarsreformen och det nya personalförsörjningssystemet beslutades. Det skedde före valet 2010.

Det är möjligt att Håkan Juholt sitter på fel plats menar statsvetare Jonas Hinnfors lite försiktigt. Säkert! Men finns det någon bättre? Urban Ahlin kanske? Men han tycks visst utsätta kvinnor för sexuella trakasserier vilket fått s-kvinnorna att protestera mot att han hackar upp sig i maktens korridorer. Vid denna incident kallade dåvarande gruppledaren Sven-Erik Österberg till sig Ahlin till ett enskilt samtal och kvinnan som anmält Urban Ahlin omplacerades. Är det jämlikhet? Borde inte Ahlin degraderas och kvinnan flyttas upp?

SDv DN  SvD Exp  DN

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Tuppkalas: Juholt ljuger! Ahlin trakasserar! Tolgfors bloggar om sin fullträff!

 1. Fy farao vilken röra…

  Gilla

 2. gunnardeckare skriver:

  Ett budskap från en miljöpartist till S…. Vi möts på vid 15 procent

  Gilla

 3. antonia skriver:

  Ofta blir det problem när man ska möblera om på toppen. Det krävs mycket för att kunna leda ett stort parti, ge hopp, ha förtroende och karisma. En Åsse-Nisse är kanske kul på lägre nivå för att liva upp och ha lite skoj.
  Men på toppen behövs det mer. Framförallt ska man veta vad man pratar om och varför?
  Det tog lång tid att bygga upp S, men behövde bara några skojiga månader för att rasera det. Och självklart vill man hålla sig kvar på toppen i diktatoriskt anda.

  Gilla

 4. Linda skriver:

  Trött på sossarna, Juholt och Nicklas Svensson. (du skall veta hur han brukar sitt twitterkonto under all kritik och det är mer än sosseriet på den punkten!)

  Hur som har introducerat dig för Drottningen på twitter så VG o följ. ;D

  Gilla

 5. Linda skriver:

  Tillägger Niklas Svenssons twitterkonto åsyftar hanb och ingen annan. Sicken fejkdemokrat.

  Gilla

 6. Peter Madison skriver:

  Nu tillhör jag visserligen inte Juholts beundrarskara men visst kan Sverige ha en statsminister som ljuger, se på Reinfeldt. Reinfeldt har fört det svenska folket bakom ljuset i drygt 5 år nu. Han hävdar att fler kommit in på arbetsmarknaden trots att arbetslösheten är ett par procent högre nu än 2006. Reinfeldt ljuger om att Sverige är ensamma i Europa om att ha överskott i ekonomin osv osv…
  http://www.svd.se/naringsliv/rott-ljus-for-fredrik-reinfeldt_6775033.svd

  Reinfeldts opinionssiffror blir bara högre och högre. Slutsats: Att ljuga stärker alltså siffrorna och kanske är det så att Juholt nu försöker efterapa Reinfeldt framgångssaga, vad vet jag.

  Sossarna lär förövrigt byta namn till valet 2014 till: De Nya Socialdemokraterna

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Ann Helena: Röran kommer att tillta! Tro mig!

  Gunnar: Vi får se! Förstår inte hur MP kan ha så många röster?

  Antonia: Vilken huggsexa det ska vara om posterna! Närmast grytan är visst köttbitarna godast. Tror dom! Kolla min kommentar nedan som jag skickade till Håkan Juholt och skrev på Lotta Grönings facebooksida.

  Linda: Brukar kolla Niklas Svensson. Jaha – du menar att han är för sossig! Men han jobbar ju på Expressen! Precis som om det skull vara någon skillnad. Samma soppa – olika omslag bara.

  Peter M: Den här kommentaren skrev jag under Lotta Grönings inlägg på facebook om EU-pakten. Visst ljuger Reinfeldt. Så vi kan lika gärna ha Juholt. Håller med! Tror det är lättare för M än S att sälja ut inkråmet i Sverige. Ja, det kanske räcke med att sätta Nytt framför ett parti. Folk är ju korkade så dom kanske går på det.

  ”Det ska mycket till att rösta på V. Men jag skulle kunna rösta på Jonas S som person. Kör Juholt hårt med nej till EU-pakten skulle jag kunna tänka mig att rösta på S. Den som slänger in en kuk i hjulet på bankmaffians härjningar i världen är värd ett Nobel-pris. En eloge faktiskt!

  Kör på Juholt! Nu ska jag hålla på dig och ditt parti ett tag. Såg ni Reinfeldt i TV igårkväll? Snacka han ser ut som en trött hund. Som han hängde med blicken. Han sa att han skulle träffa Angela Merkel! Han skulle få vara med bland dom stora. Wow! So what! Vem fan bryr sig!

  Hela världen är ett inferno snart om ingen stoppar NWO och spindelnätet med centralbankerna. Nä, Reinfeldt! Gör som Juholt: Ställ upp för Sverige! Slicka inte makten! P.S. 46 miljoner fattiga i USA. D.S.”

  Gilla

 8. Peter Madison skriver:

  Nu är jag inte vänsterpartist men jag anser att Jonas Sjöstedt är det viktigaste som hänt i svensk politik på väldigt väldigt länge. Man behöver inte hålla med Sjöstedt i allt men kanske kanske så vaknar svennebanan i sin slumrande och bedövade tillvaro och vaknar, till sist. Reinfeldt har rätt i att svenskarna ÄR ett sovande folk, även om han menade det på ett annat sätt än i den bok han skrev, Reinfeldts lilla blåa…

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Peter M: Ja, håller med dig! Sjöstedt känns som en riktig människan. Men han kan också vara en ful fisk. Han har känningar i toppen han med. Varför väcker inte Reinfeldt oss nu när han har makten! Kan man undra. Nej, nu vill han verkligen att vi ska vara bortdomnade. Jag tror jag ska ta och citera lite ur hans bok. Ung och blå – men i alla fall! Hur blev han? Vems ledband går han i? Väljarnas? Glöm det!

  Gilla

 10. antonia skriver:

  Det är just det… Sjöstedt har ju nåt speciellt utstrålning som går hem hos väldigt många. Han har just den karisma, utstrålning som behövs för att leda, förhoppningsvis har han kunskapen också. Han kan bli farlig, och kan meja ner mycket om han bara vill det. Hoppas iallafall att han inte har ondska i sig. För då kan sluta så som vi inte vill.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.