Victoria i åttonde månaden triumferar! Tyskarna älskar hennes smittsamma skratt!

Victoria stärker den svenska monarkin genom sin triumf i Tyskland!

Grattis Victoria! Tyskarna älskar dig! Så nu stärker du monarkin ytterligare. Hur ska det bli när babyn kommer! Vi svenskar älskar dig också. Tyskland är en stark ekonomi och viktig handelpartner för världens länder. Denna månad pryder en leende kronprinsessan omslaget till den tyska damtidningen ”Frau im Spiegel”. Omslagsrubriken lyder ”Triumf för Victoria!”. Det är tyska folket – nästan var tredje – tycker bäst om Victoria av dom europeiska prinsessorna. Hon är helt enkelt Europas härligaste prinsessa.

 Enligt tidningens experter ska Victorias popularitet främst bero på hennes ”smittsamma skratt” och goda humör. Victoria är nu i åttonde månaden och enligt vet dom inte vilket kön barnet har som ska födas i mars. Hoppas det kommer på min födelsedag den 6 mars. Det skulle vara kul.

Exp  Exp Kungahuset

…….

Detta inlägg publicerades i Människor och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Victoria i åttonde månaden triumferar! Tyskarna älskar hennes smittsamma skratt!

 1. Antonia skriver:

  Det finns idag undersökningar för allt. 🙂 Men jag tror också att det är en bidragande orsak att Drottning Sylvia är tyska och genom henne upplever de att dem har minsann en drottning med och nu en prinsessa som kommer bli drottning.
  Bara barnet är friskt så resten spelar inte så stor roll. Flicka eller pojke?
  Jag antar att hon får en planerad förlossning. Ja, Kejsarsnitt till en prinsessa.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Antonia: Det är klart att det bidrar att Silvia är tyska. Nej, jag tror inte hon vill ha kejsarsnitt. Det är mycket bättre att föda naturligt. För barnet alltså.

  Gilla

 3. elina skriver:

  Inte tror jag att det blir kejsarsnitt om det inte blir akut. Även om man är prinsessa väljer man inte utan beslutet sker efter riskbedömning. (fd MVCkurator för riskpatienter)

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Elina: Tror man kan välja. Känner i alla fall en som fått kejsarsnitt två gånger för att hon inte vågade föda normalt. Så det är nog lite flytande med risken skulle jag tro eftersom det är så många kejsarsnitt i vår tid.

  Gilla

 5. elina skriver:

  Välja? Visst det sker idag en planering, ibland utom all förstånd. Har varit med att kvinnan har med sig kalender där hon försöker pricka in lämplig tid eller att den födande försöker sköta firman från förlossningen ropande efter mer smärtlindring! Du kan trycka på och få snitt utan medicinsk anledning. De kvinnorna missar hur ont och besvärligt det kan bli efteråt och undersökningar visar att snittade kan få sämre kontakt med barnet. Men jag har ju pensionerat mig och allt förändras – ibland inte till klokare val. PS Tack för komment, se på Vandringar och gå en fjälltur. Det är så uppfriskande i kropp och själ.

  Gilla

 6. Znogge skriver:

  Man kan tycka vad man vill om monarkin men jag tycker att Victoria är en god förebild på många vis!

  Gilla

 7. Josef Boberg skriver:

  Alla foster i mammornas magar och alla tillräckligt små barn är kort och gott FANTASTISKA ❗ – och alldeles oavsett vilken börd mamman och pappan har – som jag ser det.

  Men hur blir det sen – när Wi s k vuxna har ”lyckats” med att mer eller mindre ”felfostra” dem ❓

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  elina: Din kommentar hamnade i filtret och såg den först nu. Sorry! Konstigt eftersom det inte finns någon länk i den. Det bästa för barnet är att födas normat för då kommer barnet i kontakt med avföringsbakterier vilket är livsnödvändigt för att kunna bygga upp ett bra immunförsvar. Ja, jag förstår att du har sett både det ena och det andra. ibland undrar man hur långt människan kan komma från naturen.

  Znogge: Hon är verkligen en bra förebild.

  Josef: Alla barn får det inte bra! Man skulle verkligen önska att det vore så.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.