Drottning Silvia har influensa! Hellre det än narkolepsi!

Jag tror Silvia är en folkkär drottning. Krya på dig!


Drottning Silvia är sjuk. Hon har influensa. Sent i går tvingades hon uppsöka läkare i Frankrike. Hon är nu stoppad från att åka på veckans statsbesök i Botswana. Hon åkte heller inte med till Polen 1995 för hon hade influensa då med. Nu blir hon stärkt på ett naturligt sätt. Silvia åker bil hem. Hon är för sjuk för att flyga. Hon ska vila upp sig hemma hos släktingar i Tyskland innan hon fortsätter bilresan hem till Sverige

Men dom stackars barnen som fick svinflunsasprutan – och kanske två – i den uppskruvade kampanjhysterin hösten 2009 är det synd om. De fick inte en chans att stärka sitt immunförsvar på ett naturligt sätt. Många har nu fått narkolepsi och lider. Stort uppslag i AB idag. Nu får tidningen en chans att tjäna på det hela en vända till. Mary Mårtensson skriver och lyfter fram eländet. Synd att hon inte var med och varnade för det hela som jag försökte. Istället skrev hon och alla andra att man skulle vaccinera sig. Jag tog ingen spruta – avrådde så många jag kunde. Kolla i boxen Influensan här uppe.

Kungen och drottningen var på smekmånadsresa till Botswana för 35 år sedan.

Expr
AB
AB DN AB

…….

Detta inlägg publicerades i Influensan och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

17 kommentarer till Drottning Silvia har influensa! Hellre det än narkolepsi!

 1. svensson skriver:

  Influensavaccin och narkolepsi: förfärligt. Själv är jag glad att jag inte tog sprutan då det begav sig, hösten 2009 var det väl. Det var ett fall av ”lathetens seger”, det medger jag. Jag var för lat för att gå och ta’n. Det anknyter till vad du säger om låta immunförsvaret jobba/självläkning. Det var jag med om någon annan gång då man haft typ ”stukad fot” och frågar sig när det ska läka, ska man gå till doktorn…? Av lathet går man så inte dit och så läker det av sig själv med tiden.

  Eller, som Lao Tse sa: ”Gör inget, och allt ska bli gjort.”

  Gilla

 2. Torbjörn skriver:

  Ja HelenaPalena, vi fick rätt. Vi konspirationsteoretiker. Vad vad det vi sa! Svininfluensan var inte farlig för andra än kroniskt sjuka människor med svagt immunförsvar, och därmed inte farligare än vilken annan influensa som helst. Mäktiga ekonomiska intressen haussade medvetet upp influensan med syfte att tjäna pengar. Sveriges folk köpte lögnen. Vad var det vi sa!

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  svensson: Du tog inte sprutan. Sex miljoner gjorde det. Tur att du var lazy och inte kom iväg. Det har du in på nu. Tänk på det när nästa övertalningskampanj kommer. För den kommer. Det finns mycket pengar i vaccin. I Polen vaccinerades nästan ingen och dom är lika friska för det. Allt var en bluff.

  Torbjörn: Ja, vi hade rätt! Ska man vara skadeglad? Nej, man ska gråta blod över hur det får gå till.

  Gilla

 4. Philippe Öhlund skriver:

  Jag minns nagon kallade mig ”osolidarisk” pa jobbet för att jag inte ville ta sprutan, men jag gar bara till läkare om jag är sjuk, vilket var en av anledningarna till att jag inte tog sprutan.

  Hoppas drottning Silvia snart kryar pa sig förresten!

  Intressant berättelse om Komarov i inlägget innan.

  Det är nog sa att människan varit pa manen.

  Dock var det hela ett stort propagandajippo.

  Det handlade om kapitalismens seger över kommunismen.

  Med tanke pa kostnaderna för rymdfärderna ville amerikanerna bjuda allmänheten pa dramatik och skadespel – nagonting utöver det vanliga.

  Vi fick antagligen se en förskönad bild av det hela och du har säkert rätt, Helena, i att mycket av det som sändes i TV, redan var inspelat i nagon studio innan.

  Men nagot maste man väl fa försköna och skryta när man lyckas med en sa stor bedrift? 🙂

  Gilla

 5. svensson skriver:

  @Helena: OMG! 6 miljoner svenskar tog sprutan! En sämre aspekt på detta med svenskar som ett lydigt folk (att vara ett lydigt folk är bra också, det leder till mindre laglöshet bl a. Men här…)

  Och som du säger, en ny liknande kampanj kommer säkert igen. Med den nysslidna kampanjen har staten finslipat instrumenten, det var ”en övning med skarp ammunition”.

  Som Torbjörn sa, endast svårt sjuka med bristande immunförsvar behövde egentligen ta sprutan. En kompis till mig sa då: ”Vi som är vuxna/friska måste ändå ta den för att inte barn och sjuka ska smittas av oss”… Jojo, en propagandalögn från staten, ovetandes förd vidare.

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Philippe: Löjlig kamp mellan kapitalism och kommunism om du frågar mig. Man kan runda Godahoppsudden också. Och jag tror det hela var en rundning av månen.
  Det värsta argumentet i hela vaccineringskampanjen var just att man skulle vara solidarisk mot sin omgivning. Man skulle alltså sänka sitt eget skepp så andra kunde segla. -:P Det blir det en sol på!

  Svensson: En ny kampanj kommer. Var så säker. Annika Linde sa i sitt sommarprogram i radio att det hela blev ett Västgötaklimax med tanke på att vargen inte kom. Men enligt henne är logistiken nu inkörd inför nästa drive. Det var positiva som kom ur det hela. Så talar en sann byråkrat.

  Tack för ny förkortning. Samlar på såna. OMG betyder inte omgående = Oh my god!

  Gilla

 7. moomin duck skriver:

  Man tar sig för pannan! Människan har influens – och alla denna uppståndelse!!! C-G och Silivia som inte ens kan försörja sig själva utan får miljoner i socialbidrag, fast det kallas förstås appanage, hahaha. Avskaffa monarkieländet och låt Sverige bli en riktig demokrati!

  Gilla

 8. Linda skriver:

  Hej,’
  här serru alldeles färsktt om vaccineringshetssen rekommenderar http://torbjornsassersson.com/2011/03/myndigheterna-avrader-fran-svininfluensavaccin-trots-varningar-2009/

  är det inte dags att lägga ut kungahuset på entreprenad snart? 🙂

  Gilla

 9. Linda skriver:

  (ops blev visst lite många bokstäver där.)

  Gilla

 10. Linda skriver:

  Snor citatet från Orwell till twitter vid tillfälle om du inte misstycker förstås!

  Gilla

 11. svensson skriver:

  OMG, iofs, iaf… jag gillar vissa av de nya förkortningarna. I och för sig. I alla fall…

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  moomin: Det är synd om alla som är däckade av en flunsa. Även drottningen således. Så skippa monarkisnacket i detta fall. Här är det flunans som gäller. Man blir sjuk. Får ont i kroppen och får hög feber. Men det går över och så travar man vidare med stärkt immunförsvar. Lovely!

  Linda: Ska kolla på Sassersson. Ett citar är allmängod. Slit med hälsan. Smaka på orden: Universellt bedrägeri. Stackars Orwell var före sin tid men kunde inget säga. Men idag fattar många vad som pågår inför öppen ridå. Fler kommer till.

  Svensson: Kan du den här då? ASAP? Nä, jag använder sällan förkortningar. Ingen fan av det måste jag säga.

  Gilla

 13. Torbjörn skriver:

  ASAP – As soon as possible
  HTH – Hope that helps
  IMO – In my opinion
  LOL -Laugh out loud
  ROFLMAO – Rolling on the floor laughing my ass off

  Gilla

 14. Josef Boberg skriver:

  ”…De fick inte en chans att stärka sitt immunförsvar på ett naturligt sätt. Många har nu fått narkolepsi och lider. …”

  Fy faen… 😥

  Gilla

 15. Antonia skriver:

  Tog inte heller sprutan. Fick inte influensa, hade inga förkylningar heller och kräksjuka känner jag bara till namnet.
  Migrän är min enda förbannelse, och lite depression då och då. Men migränen är värst. Mot det finns ju ingen vaccin. 😦

  Gilla

 16. Josef Boberg skriver:

  ”…Migrän är min enda förbannelse, och lite depression då och då. Men migränen är värst. Mot det finns ju ingen vaccin. 😦 ”

  Nej… – Antonia – tack och lov ❗ Men jag kan hart när garantera – att ifall Du skulle börja med att dricka ca 6 dl naturligt mineralrika och essentiella drycken Donat Mg per dygn – så skulle Din migrän vara ett minne blott inom 3-6 månader – och alldeles oavsett ifall Du har haft migränen sen många tiotals år tillbaka.

  Detta är en sann saga – för jag har sett bl a ett helt hopplöst migränfall – som fick ”försvinna” in i ett kosvart rum minst en gång i veckan – och som hade haft detta migrän-elände i då ca 35 år – som blev av med det helt och hållet på ca tre månader.

  En sannolik bonuseffekt av att peta i sig Donat Mg för Din del – blir troligen att Dina ”depression då och då” kommer att tona bort också.

  Men det finns bara ett enda sätt att ta reda på om jag ”valsar eller ej” – själv prova om det funkar. Mitt liv har i vart fall blivit helt annorlunda – sedan jag 1996 ”drabbades” av Donat Mg. Gissa vad jag fortsatt kommer att dricka varje dag tills jag slutar med att andas ❓

  Jag har ett blogginlägg om det här med betydelsen av kosttillskott dagligen av essentiellt magnesium – som jag kallat: ”MAGNESIUMBRIST = STRESS-SJUKDOMAR” Lite mera om essentiellt magnesiums betydelse för en god hälsa (om vad magnesiumtillskott gjorde för mig) – finns en bra bit ned i texten HÄR.

  Gilla

 17. Znogge skriver:

  Jag vägrade också att vaccinera mig och är väldigt nöjd med det. Kände hela tiden att något inte var ok och vägrade delta i denna hysteriska kampanj. Bekymmersamt att så många snabbt inrättade sig i leden…

  Min misstänksamhet fick Husse och yngsta fröken att avstå medan våra två äldsta valde att vaccinera sig. Tack och lov utan problem.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.