Kåtslag och Twitter! Måne och Sosseri!

Alla twitter blir inte bra. Detta Kåtslag av Adam Alsing är ett lågvattenmärke. Att Ann-Louise Hansson blev illa berörd och tycker att han kan dra något gammalt över sig ställer jag upp på. Så här twittrade Alsing: ”Det visar sig att jag har legat med ALLA i Ann-Louise Hanssons kör. För- våningen! Chocken! Stolt- heten!”.
Så skriver man om man är styv i korken och det är detta broilerbarn som dök upp för många år sedan i allsköns lek- och stojprogram i TV. Men så är han son till förre chefredaktören på AB också. Så inte så konstigt alltså. Han som förre PO:n – Yrsa Stenius – vänstrade med och skrev en hel bok om.

Vi är alla sossar i vårt krackelerade folkhem Det måste vara försmädligt att bli ombedd att flytta på sig. Men Thomas Östros har gjort sitt. Han var med och drog upp den misslyckade politiken som S gick till val på. Så inte mer än rätt att han lättar. Ylva Johansson vill forsätta men får inte. Hon kom in från Vänsterpartiet och blev sosse över en natt när Göran Persson ville ha henne. Dessutom är hon gift med Erik Åsbrink som lurar bakom gardierna i ekonomiska frågor. Säger bara Novemberrevolutionen. Googla på det. Bra att Ylva Johansson försvinner tycker jag. Undrar oom Sven-Erik Österberg går frivilligt eller om dom måste lyfta ur honom. Tycker han ska stanna. Vi måste ha lite betong-sosseri kvar. Allt är inte dåligt i det gamla.

Så här i måntider kan det vara bra att tänka på alla som dött i kampen om rymden. Vladimir Komarov blev en av försökskaninerna. Han blev uppskickad i en undermålig farkost. Vladimir Komarov ska ha varit införstådd med att hans rymdflygning 1967 var ett högriskprojekt. Men eftersom hans farkost var avsedd att följas av ytterligare en, till vilken Komarov skulle flytta över efter dockning, framstod ändå förutsättningarna att helskinnad komma tillbaka till jorden som goda. Det andra rymdskeppet kom dock aldrig iväg.
Uppe i rymden insåg då Vladimir Komarov att hans dagar var räknade. Den 24 april, efter en rymdflygning fylld av problem, inleddes återfärden. Rymdkapselns fallskärm vecklades aldrig ut. När reservskärmen aktiverades fastnade den i den tilltrasslade huvudskärmen. Med en fart av cirka 600 kilometer i timmen föll Komarovs kapsel mot marken utanför Orenburg i södra delen av dagens Ryssland. De avlyssnande amerikanerna satt vid en anläggning i Turkiet och hörde hur en desperat Vladimir Komarov förbannade de människor som placerat honom i ett så undermåligt rymdskepp. Vid nedslaget mot marken exploderade kapseln. Komarov blev 40 år. Han lämnade efter sig fru och två barn. Läs mer i ”Starman”, författad av Jamie Doran och Piers Bizony skriver brittiska nättidningen Mail Online.

SD har rört om i Riksdagen. Det tackar vi för! Soppan kokar nu ystrare och med fler kryddor! Låter bra på engelska: Swedendemocrats.

DN AB SvD DN DN

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Kåtslag och Twitter! Måne och Sosseri!

 1. Komarov var en riktig tuffing, liksom Gagarin.
  Dessa båda pionjärer från Ryssland var kompisar.
  Gagarin var specialutbildad jaktpilot, såg bra ut och blev enormt poppis i västvärlden.
  Vill minnas att han var på propaganda turné i Sverige och då besökte Malmö bl.a.
  Gagarin dog i en flygolycka på ett uppdrag som rysk testpilot.
  Att fara till och även att vistas i rymden är förenat med många faror.
  Mycket kan gå fel vid uppskjutningen, Challenger 1986, 7st varav två kvinnliga astronauter omkom.
  Lika farlig är återkomsten till jorden, inträdet i atmosfären, då
  Columbias 7st astronauter varav 2 kvinnor fick sätta livet till 2003.
  ”Houston we got a problem”- Apollo 13 rundande månen och kom med nöd och näppe hem igen.
  Tuffast av de alla som utmanat rymdens farligheter och fortfarande lever i dag
  är utan tvekan Valentina Tereskova född 1937 och var första kvinnan i rymden.
  Pigg och glad rymdingenjör idag tror jag!
  En riktig ”krutgumma”, som gärna vill åka till Mars om hon får, har jag hört.

  Gilla

 2. Antonia skriver:

  Häromdan frågades en praktikant i radio hur han fick den åtråvärda praktikantplatsen…han var dock oerfaren och svarade rask att jag har en kusin som jobbar här. Så är det ju oftast. Man ska ha kontakter. Och de flesta som jobbar på betydande poster har det.

  Gilla

 3. Torbjörn skriver:

  Alam Alsing är löjlig och har alltid varit det i sin publika karriär.
  SD har rört om, men framför allt fått de andra att visa sina rätta ansikten. Precis som SD sa, så var det ingen avgörande skillnad mellan blocken och partierna i sjuklövern. Varför är invandringspolitiken helig? Äldrevården är ju inte det. Inte heller skolan. Sverige ska tydligen splittras sönder.

  Jag tycker det blir mer och mer intressant med Haarp och jordbävningen i Japan. Såg denna länk. Ska tydligen vara så att Haarp var slogs på den 9 mars och fortfarande. Att jämföra med bilden från den 7 mars då Haarp inte var påslagen.

  http://www.pakalertpress.com/2011/03/11/videos-japan-earthquake-and-tsunami-caused-by-haarp-evidence/

  Det som gör saken allvarlig är denna länk där Benjamin Fulford en bit in i klippet nämner en intervju med Japans förre finansminister Takanaka, där denne på frågan varför Japan lämnat sin ekonomi i bankogliarkernas händer, ska ha sagt att bankeliten hotat Japan med jordbävning. Ett sådant uttalande från en av de högsta styrande i Japan anser åtminstone jag trovärdigt.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Alexander: Tack för info! Houston! Houston och en massa karlar i vita skjortor och slips och mörka bågar som rökte. Tror du att killarna var på månen? Runda är ju en sak men att så att säga kliva i land. Säger bara van Allen-bältet. Valentina vill åka till Mars! Det vill inte jag. Aldrig någonsin. Jag reser i fantasin och med lätt bagage.

  Antonia: Man ska ha ett nätverk. Man ska känna rätt folk. Alldeles rätt.

  Torbjörn: Ja, han är löjlig. Ja, Sverige ska slås sönder. Det kan vi ju se med blotta ögat. Att inte veta hur det förhåller sig är olustigt. Men att lyssna på media är också olustigt. Inte ett ord om petrodollar och dollarunderkastelsen. Man får lägga ihop bitarna själv och då ändar man alltid upp med att det är pengarna som styr. Alltid.

  ”en intervju med Japans förre finansminister Takanaka, där denne på frågan varför Japan lämnat sin ekonomi i bankogliarkernas händer, ska ha sagt att bankeliten hotat Japan med jordbävning.”

  Vilken nyhet! Vilken grej! Något för TT att prångla ut. 😛

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.