Finns alkajda? Vårt lilla gulliga Sverige är förstört!

Bygget av den dova skräcken fortgår. Idag kan man inte lita på någon. Möjligtvis på sig själv och sitt omdöme. Sverige har inte blivit farligare säger Magnus Norell som dyker upp i TV-rutan titt som tätt som expert. Nä, Norell, säg som det är att Sverige är förstört.

Jag är trött på att läsa om allt våld och alla brott. Visserligen är dom gripna medborgare i Sverige men varifrån har dom fått sitt hat? Och är dom verkligen skyldiga? Det kan lika gärna vara ett set-up för att skrämma oss medborgare så Storebror får som han vill. Övervaka oss dygnet runt och överallt. Kolla varenda nod och länk på nätet. Spindeln vill ha full kontroll på sin web. Det är mitt lilla stalltips! Take it or leave it.

P.S. Finns alkajda! Har någon sett bin Laden lately? Är inte han bara ett amerikanskt hjärnspöke. Fick lära mig att ordet betyder basen. Basen för vad? Amerikansk terrorism? D.S.

DN SvD SvD SvD SvD SvD SvD DN DN

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

26 kommentarer till Finns alkajda? Vårt lilla gulliga Sverige är förstört!

 1. Klas Klättermus skriver:

  Nej, Al Kaljda finns inte, inte heller palestinsk terrorism, eller ens terror. Detta enligt vår expert Jan ”KGB” Giljo

  Gilla

 2. Det är Tigerns år nu, men det blir strax bättre när Harens (eller Kaninens år inträder). Skrev om det på min blogg. Skrattade åt min gamla bok (utgiven 1983) för det som stod stämde exakt på detta år tyckte jag. Min pappas änka är född i Tigerns år. Inte undra på att jag har sagt upp bekantskapen. 😉

  Gilla

 3. gotiskaklubben skriver:

  Jag litar på Flashback, Kalle Sändare och den gotiske Guden.

  Denna gång var Flashback först i världen med att avslöja terroristerns identitet:
  https://www.flashback.org/t1405698p43

  Hon lär få problem nu, Helena Benouda.

  http://gotiskaklubben.wordpress.com/2010/12/30/logiskt-med-svenska-terrorister/

  Gilla

 4. SM811 skriver:

  Bra att du skriver ”medborgare i Sverige” och inte svenskar.

  Gilla

 5. Hapsephut skriver:

  En sak vet vi för säkert: MOSSAD finns. Alkajda är en fantasifoster. Resten är historia …

  Gilla

 6. milas skriver:

  Basen är resultatet av gruppen Mujahideen som skapades för att uppnå och skydda politiska och ekonomiska ändamål, och mer detaljer kan du läsa under länken nedan. Det kan gå riktigt illa till om man inte ”städar” ordentligt efter sig, tyvärr fick vi d.v.s. Resten av världen ta hand om ”avfallet/soporna”.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Mujahideen

  Gilla

 7. antonia skriver:

  Den som lever få se.

  Gilla

 8. alla skriver:

  Alla h är vi skyldiga dessa bombhjältar inte bara ett tack, utan att följa upp deras dåd. Döda så många som möjligt, löd deras slagord. Det är detta vi muslimer måste följa. Ena er, skaffa kulspruta, ställ er på Åhlens och bara peppra. så många döda svenskar som möjligt, är det bästa som möjligt.

  Alla h är vi med er . Alla ska vi verka.

  Ära vare Taimur

  Gilla

 9. Linda skriver:

  Konstruerat av CIA från början tror ja och mig veterligen har de dött flera ggr om. Deras ”ledare” i gammelmedia alltså. (läste f ett tag sen med länkar till tidningarna)
  Dammas av och tas fram vid behov.

  Set-up absolutly! Ekonomin går ner, människor demonstrerar runt om i EU (tja inte i Svedala då förstås) på samma gång ökar övervakningen och vi är förmodligen bara i början av nedgången (ekonomin).
  Upphovsrätten är bara dörröppnare till vidare kontroll, en ursäkt och om folk bara fattade ;/
  Det gör mig beklämd.

  Gilla

 10. Sven Björk skriver:

  Ser att redaktören för Nerikes Tidning anser att teckningarna av profeten Muhammed och Vilks rondellhund var avsedd som ett försvar av det fria ordet. Underbar och snedvriden logik. Äras bör den äras skall och det är det sjunkande Sosseskeppet och Fredrik Reinfeldts moderater som har elegant manövrerat in det Svenska Folkhemmet i en situation där vi kan förväntas sprängas i luften när som helst. Men det är blott för att sätta lite färg på våra liv som den politiska maktens män och kvinnor tycker om att reta de arabiska och muhammedanska folkens självkänsla.

  Gilla

 11. gotiskaklubben skriver:

  Johan Lundberg på Axess förnekar sig inte. Han läser själv andra siter än de han rekommenderar sina läsare. Aldrig ger han korrekta uppgifter om vart han har hämtat sin info, typ Flashback eller Snaphanen. Ohederlig journalistik av en menlös stackare.

  http://www.axess.se/blog/post/2010/12/30/Benaouda-och-avsaknaden-av-radikal-islamism.aspx

  Gilla

 12. The governments of the industrialised world manufacture and sell arms. To be able to convice the citzens in the US or Sweden that the manufacture and global sales of arms is necessary, there needs to be the following:-

  1. A method to convince the populace that their ”security” is at risk. N.B. Since the collapse of the Soviet Union the ”cold war” can no longer be the excuse for the arms production. So – we now have a global campaign of hatred of the Muslims. If as in Afghanistan or Iraq, Sweden or the US had been invaded, would the Swedes or Americans be embracing or fighting the invaders?

  2. The government must project the idea that the national security is a risk, and if a terrorist bombs goes off then it serves well the agenda to keep the military-industrial complex functioning.

  That is about the way it works just now.

  Gilla

 13. gotiskaklubben skriver:

  @ Courtenay Barnett

  Maybe you are right in some way, but the swedish imigration politics started long before the US war in Afghanistan.

  Gilla

 14. Hapsephut skriver:

  En är redan släppt – har spelat ut sin roll – four more to go … Wow, vilken grej …

  Gilla

 15. valens skriver:

  I take it ‘cause I love it – you know it… 😉 But…
  Något mer om det vimlande folket som vill ha ”allt ljust på mej”?

  Tips för den som har 2 timmar över och har missat…
  Enemy of the State

  Gilla

 16. Lars Osterman skriver:

  …trodde att al kajda betyder toalett..eller mugg. Vet nu sen…?

  Gilla

 17. Helena Palena skriver:

  Tack för alla bra kommentarer! Borde kommentera men hinner inte så ni får hålla till godo ändå. Går hur bra som helst, eller hur? Syns nästa år.

  See you next year! Have a nice life!

  Gilla

 18. Terrorister, de islamistiska självbombarna? Nej,nej,nej, de är ”småpojkar i en sandlåda” som sprätter sand på omkringstående, de har sprängt en och annan skyskrapa, nåt tåg, nåt flygplan och lite annat, och haft ihjäl några få tusen människor bara – det är ett intet mot resultatet av de verkliga terroristernas , judarnas och kristnas härjningar genom historien.

  För att nämna bara ett uns av en bråkdel av hur ”lyckosamma” dessa kräk varit vid utplånandet av jordens olika kulturer, 60 miljoner nordamerikanska indianers ”skjöt de skallen av” på bara några år vid rövandet av deras kultur, Aztekernas och Mayas högkulturer utplånade de, Vietnamns ödeläggelse, Grisbukten, Slavhandeln, Belgiske kungens privatägande av jordens största land, jätteriket Kongo med sina fabulösa rikedomar, vilka det svinet tillskansade sig medelst tortyr och lemlästning vid minsta olydnad av de rättmätiga ägarna, Kongos svarta innevånare, atombomberna över Hiroschima, Nagasaki, ”jag kan icke räkna dem alla”, fasorna de verkliga terroristerna öst över mänskligheten, och nu, nu arbetar detta mänskliga avskrap på att förinta hela mänskligheten, geom oavlåtlig omvandling av livsvävens, symbiosens myller av nödvändigt liv till död – PENGAR …

  Nä, det är en skam att vara jude eller kristen, ty de är Terroristerna, den Absoluta ONDSKAN – som med himlande ögon går mitt ibland oss, draperad som GODHET, och därför så svår att få syn på

  Gilla

 19. mariadesuede skriver:

  Intressanta tankar… à bientôt, Bonne Année !

  Gilla

 20. Helena Palena skriver:

  Forslin: Här går vi och tror att muslimerna är den stora faran så är det i själva verket den ”vite mannen” och hans religioner. Huvaligen hur ska det sluta?

  Svenska maria: Detsamma!

  Gilla

 21. De muslimska självmordsbombarna räknar mänskliga offer i tusental; ONDSKAN räknar inte i tusental, inte i hundratusental, inte i miljoner, de räknar i milliarder oskyldiga offer …

  Det är skillnad på olika!!!

  Gilla

 22. MartinA skriver:

  Om du menar artikeln av Clas Svahn på dn så var det en grotesk rubriksättning, ren desinformation.
  rubriken, satt av dns propagandist Clas Svahn, var:
  ”Sverige har inte blivit farligare”
  ”Sverige har inte blivit farligare trots att flera svenskar gripits för terrorplaner. Det säger Magnus Norell, forskare vid Totalförsvarets forskningsinstitut.”

  Det sanna citatet av Magnus Norell var att
  ”Jag tror inte att hotbilden mot Sverige har förändrats det senaste halvåret och vi ska ha klart för oss att det som nu planerats inte var riktat mot Sverige. ”

  Ära den som äras bör, liksom.

  Gilla

 23. Leif skriver:

  De framgångsrika terroristerna…de är skapligt välutbildade och till synes anpassade. Rötter finnes i annat land än där de bor eller blivit medborgare. Bittra månne? Lättkränkta?
  Frapperande är det iaf hur enkelt du blir svensk medborgare och kan åtnjuta det skydd och de fördelar det innebär.

  Gilla

 24. Helena Palena skriver:

  Forslin: Visst är det skillnad! Kan inte ens beskrivas i ord. Den kan man bara känna i märgen.

  MartinA: Ja, åt Caisern vad Caisern ska ha!

  Leif: Det är något som inte stämmer. De kan bo här och inte tjäna ett öre men ändå ha pengar. Ändå har råd och flacka och fara i obskyra länder. Den där svärsonen till Benauoda är verkligen skum. Och hon själv vad sysslar hon med? Är hon medhjälpare eller helt oskyldig där bakom sina skynken!

  Gilla

 25. Linda skriver:

  Gjorde en RT vet inte om du andvänder tweedecken 😉

  Gilla

 26. Helena Palena skriver:

  Linda: Jo, jag deckar ibland. Ska kolla nu.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.