Har Assange Aids? Sahlin är i alla fall ärlig! Inte Ahlin!

Gotiska klubben är en läsvärd blogg! Full av överraskningar.

Att böja knä för Mekka. Att böja knä för makten. Urban Ahlin sågade sitt eget parti. Beskrev S som nej-sägare. – Det är ett helt vanligt samtal som jag har med ambassadörer och ambassader hela tiden, säger Urban Ahlin. Javisst! Det är med andra ord vardagsmat att kacka i eget bo och böja knä för MIK = Militärindustriella Makten = USA så fort dom kallar. Tänker på Thomas Bodström och behandlingen av dom tre egyptierna. Utlämnade till tortyr med huva på skallen, blöja och piller i analen. Bakbundna.

Vi har stelnat och måste förändra oss sa Sahlin på sitt tal på fötroenderådet. Det måste vara svårt att ändra på ett skepp som seglar sig själv. Barlasten kan inte kastas överbord för folk vill inte lämna frivilligt. Det blir som i Sovjet att det får gå så långt så det rostar inifrån. Sahlin sade att hon aldrig igen vill knacka dörr och mötas av människor som sade: ja, ja vi ska rösta på er trots att vi bor i villa, har jobb och tjänar bra. Vi lyckades inte tvätta bort att S är för bidrag och M för arbete. Heder åt Mona! Hon är i alla fall ärlig. Sanningen är inget man kan tvätta bort.

*******
Det måste vara svårt att vara ung idag och knulla runt. Gå och vara rädd att få aids bland alla andra smittor. Och när man sen vill testa sig. Få bort oron så försvåras det för unga som vill hivtesta sig. Vid en undersökning av landets ungdomsmottagningar framgick att bara en fjärdedel tydligt svarade ja när en ung kvinna ville hivtesta sig. Det visar att synen på risker är häpnadsväckande naiv skriver en rad debattörer.

Ja, sannerligen. Tänker på AA och SW som har parat sig med Assange. Så rädda dom ska vara. Och än kan dom inget veta. Tar visst sex månader innan man kan testa sig. Och gökningarna var ju i augusti. Så flickorna får vänta några månader till. Eller tills Assange kan tvångstestas. Punkt slut.

Uppdatering: Bojkotta PayPal. Organisationen Reportrar utan gränser fördömer cyberattackerna och de politiska påtryckningarna mot Wikileaks.

SvD SvD SvD DN

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Har Assange Aids? Sahlin är i alla fall ärlig! Inte Ahlin!

 1. Antonia skriver:

  Sahlin har kanske inte så mycket val än att vara ärlig. Just nu när alla dokument är i synlighet är nog bäst om man talar sanning. Och det är inte heller så svårt när man inte ska stå längre vid rodret och styra. Då är det hur lätt som helst att se det felet som man borde ha sett i åratal.

  Gilla

 2. Gud så förnedrande för sossarna att befinna sig på botten av botten. Det kommer ta en ohygglig massa år att åter få ett parti värt namnet. Försökte lyssna och se på direktsändningen, men det var så urbota trist så jag stängde av.

  Assange kan ha alla möjliga sexuellt överförbara sjukdomar. Han verkar ju inte vara den som bryr sig. Guds straff skulle dom ha sagt förr i tiden.

  Gilla

 3. Antonia skriver:

  Hur ofta efterlyses av interpol våldtäktsmän? Jag har varit inne på deras sida. De brukar efterlysa riktigt tunga brottslingar.

  Gilla

 4. Zac skriver:

  Ehrmm… Det var saliga Anna Lindh som godkände avvisningen av egyptierna. Bårlärkornas högljudda sång överröstade dock kritiken mot vad som kanske är en av de mest motbjudande affärerna i modern tid.

  Det kan också vara så att JA fick HIV av den första av de två flickorna han lägrade och sedan smittade den andra? Usch, dessa groupies som tydligen gör vad som helst för att få ligga med en kändis…

  (Det är inte alltid så svartvitt som man vill ha det till.)

  //Zac

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Antonia: Du har alldeles rätt! Vad hade hänt om sossarna vunnit valet? Tänk dig in i det skräck-kabinettet!!!

  Ann Helena: Förnedrande. Just rätt ord. Dom förvaltade inte sitt pund rätt. Allt bara flöt på. Så blev dom akterseglade av utmanare. Bra. För inget ska stå still. För att komma vidare krävs det nya skeppare mellan varven.

  Guds straff! Javisst. Assange ser frisk ut. Han skulle behöva lite mer solbränna. Så här skrev jag just på Assanges Facebooksida:

  ”Visit me when you come to Sweden! There is normal people here too in case you don´t know! Keep up!”

  Antonia: Det är ovanligt att efterlysa en våldtäksman. Ett sånt brott anses som ringa i världen.

  Zac: Så var det nog ja. Men Bodström täckte upp bra under årens debatt som följde i media om den hemska utvisningen som seglar i klass med baltutlämningen.

  Tycker det är snuskigt med tjejer som är kristna och ändå slänger sig frivlligt i bingen med första bästa karl. Fan, dom förstör ju för kristendomen. Urholkar läran.

  Gilla

 6. Linda skriver:

  Ahlin är ju medlem i Trilaterala Kommissionen, systerorganisation till Bilderberggruppen.

  Så varför bli förvånad? Vi borde fråga oss vems ledband går våra styrande i egentligen?

  INte f-n är det lojala mot folket inte. Så fort det får en slant på kontot horar de villigt ner sig.,

  Gilla

 7. HansG skriver:

  AA och SW är sannolikt CIA-agenter eller köpta av CIA. CIA har obegränsade resurser och kan utan vidare lura omvärlden med ett falskt våldtäktsbrott.
  Det vore en bra Wikileaksläcka att avslöja att CIA ligger bakom detta, men det torde bli svårt för de har väl täckt alla läckor.
  Assange är ju en intilligent man som givetvis inte skulle utsätta sig för sådan risk i detta läge.
  Det är garanterat krigsnationen USA som har ljugit ihop detta.

  Gilla

 8. Torbjörn skriver:

  Bra HelenaPalena att du föreslog bojkott av PayPal. Jag tänkte precis gå in och skriva en rad om det, men du hann före. Jag använder PayPal rätt mycket, men har banköverföring som alternativ i de flesta fall. Med bättre växlingskurs. Så bojkotten börjar för min del, och jag tänker mejla dem om det. Vill de stänga mitt konto? Varsågoda. För de är ändå TJYYVJÄVLAR. Som inte ger ett dugg valuta för den tjänst de tillhandahåller. Tar ca 5% per transaktion, något lägre om man uppgraderar till företagskund. De ger en lika dålig växlingskurs vid överföring och omvandling av valuta på ditt konto som växlingskontoren. Och de hanterar ju som bekant fysiska pengar. Hos PayPal gör du jobbet själv och de bara håvar in avgifter. PayPals garanti mot bedrägerier är värd NOLL OCH INGENTING. Fick själv erfara det, när jag blev blåst vid ett eBay köp från Tyskland. Det fanns inga pengar på bedragarens PayPal-konto, och därför kunde jag inte få igen dem.

  Gilla

 9. pigeon skriver:

  your blog is nice for me

  Gilla

 10. FREDRIK skriver:

  Sahlin har gjort det stora och kommit ut med sanningen – äntligen. Under 3 år som ledare för sossarna sade hon den aldrig från talarstolen – tydligen. Utan stod och sa saker som hon inte trodde på till hela folket. Och att avgå hellre än att gå till val på politik hon inte tror på – det gjorde inte Sahlin nej. Men så här efteråt är det skönt att kunna berätta för alla att det inte var hennes fel i alla fall. Bra att veta.

  Gilla

 11. Antonia skriver:

  A A verkar göra allt för karriären. Så gjorde man även i kommunismen också. Man vände kappan alltid åt rätt håll. Och kunde växla. Mellan ståndpunkterna. Man var inte heller för fin för göra skitgörat om partiet har bett en. Annars kommer man ingen vart. Hon satsar nog på att bli statsminister.

  Gilla

 12. nisse skriver:

  ”Ja, sannerligen. Tänker på AA och SW som har parat sig med Assange. Så rädda dom ska vara. Och än kan dom inget veta. Tar visst sex månader innan man kan testa sig. Och gökningarna var ju i augusti. Så flickorna får vänta några månader till. Eller tills Assange kan tvångstestas.”

  En teori skulle kunna vara att någon av kvinnorna redan var smittad sedan tidigare. De är knappast oskulder och har befunnit sig i riskområden.

  Troligtvis är ingen smittad utan det handlar om en sorglig efterkonstruktion. Försöka konstruera ett motiv till att Assange skulle ha förstört den trasiga kondomen med flit och därigenom begått ett övergrepp.

  Feministiska vanföreställningar kanske.

  Gilla

 13. reflektion skriver:

  Helena:
  Jag vill att du tar bort kommentaren ovan
  som jag skrev den 05 December 2010 9:25.
  Tack på förhand.

  Gilla

 14. Pingback: Underdog med för stor kostym. Ekonomer som tror de kan det här med pengarna! « Helena Palena

 15. Helena Palena skriver:

  Linda: Det har du nog alldeles rätt i!

  HansG: Det kan också vara så enkelt att det är ett klantigt rättsäväsen i Sverige. Skulle tro det. Har man sett Claes Borgström i aktion i dokumentären om Thomas Qucik så finns det inget förtrtoende kvar what so ever. Vi får se vart det landar.

  Torbjörn: Bra! Har bara använt PayPal en gång och jag behöver dom inte. Så det skippar vi med glädje. Bankerna blåser oss vart vi än vänder oss. Den dagen man får bra ränta på insatta pengar ska jag klappa händerna. Men Icke sa Nicke!

  pigeon: Yes! Skulle gärna länka till din iranska blogg men jag kan inte läsa ditt språk. So sorry!

  Fredrik; Tänk så förljuget det kan bli! Som hon mässade före valet och gick an som den värsta försäljare. Och så var det bara skit i paketet. Det kallas Falks Marnadsföring.

  Antonia: På sätt och vis lever vi i kommunismen vi också. Det är det som rämnar nu.

  nisse: Ja, kanske det. Eller så är det så enkelt som ren och skär svartsjuka.

  reflektion: Ska ske! Den var annars bra. På kornet.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.